parapa έγραψε:Punisher έγραψε:
Και μια που μιλας για αποδείξεις ,για φέρε μας εσύ την διάψευση που έκαμε ότι ήταν στα Τ.Α.
Μαλισταααα..
Λοιπον αν σε πω κλεφτη και μου πεις οτι δεν εισαι , θα σου ζητησω να μου ατο αποδειξεις κι'ολας ..
Ωραια λογικη ...
Εσεις πετατε τις κατηγοριες ,εσεις εχετε την υποχρεωση να τις αποδειξετε ...Δεν το γνωριζεται αυτο ? ειναι βασικη αρχη της δημοκρατιας ...
Την οποια ενοιαν της ουδεις γνωριζει και ουδεις προφανως γνωριζει τον τροπο λειτουργειας της στην Αθηνα οπου κ εγεννηθει και ποια ηταν η καταληξη της ...
Κάθε άλλο. Οπως είπα και πριν εγώ λέω προδότη κάποιον που πέθανε στην φυλακή σαν προδότης , παραμένει προδότης στην συνείδηση του Ελληνικού λαού και έμεινε στην ιστορία ως προδότης.
Μετά ανέφερα ότι ήταν συνεργάτης των ναζί ως μέλος των ταγμάτων ασφαλείας.
Ζήτησες αποδείξεις. Τις έλαβες.
Πέταξες κατόπιν ότι έχει διαψεύσει κάτι τέτοιο. Αμ δε που το έχει διαψεύσει. Εσύ το διαψεύδεις ,ως βασιλικότερος του Βασιλέως.
Αφού λοιπόν τεκμηριωμένα οποιοδήποτε τοποθέτηση σου αποκρούστηκε. ( Και καταδικασμένος για εσχάτη προδοσία και συνεργάτης του κατακτητή αποδεδειγμένα ο δικτάτορας) ,ως υμνητής του , ως νοσταλγός του βιαστή και καταπατητή της δημοκρατίας ,επικαλείσαι την....Αθηναική δημοκρατία ,για την οποία πας μάλιστα να μας κάμεις μαθήματα!
Καμμιά φορά τις ήττες είναι προτιμότερο να τις δεχόμαστε σιωπόντας.
Πάρε κι ένα τιπ για να μάθεις την πορεία του προδότη στα T.A :* Αρχειοτάξιο (τεύχος