Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες
Χύσια ψόφιου κοάλα
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Καλή προσπάθεια, αλλά με μια πρόχειρη ματιά υπάρχουν αρκετές ελλείψεις (π.χ. κοπρόσιτος, πουστεπίπουστος, σαπιοκωλάκιας και άλλα). Πάντως θα το χρησιμοποιήσω σαν αφετηρία για ένα πλήρες γλωσσάρι μια και αυτό είναι από τα αγαπημένα μου θέματα!
Valkanios Jim έγραψε:ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Καλή προσπάθεια, αλλά με μια πρόχειρη ματιά υπάρχουν αρκετές ελλείψεις (π.χ. κοπρόσιτος, πουστεπίπουστος, σαπιοκωλάκιας και άλλα). Πάντως θα το χρησιμοποιήσω σαν αφετηρία για ένα πλήρες γλωσσάρι μια και αυτό είναι από τα αγαπημένα μου θέματα!
Λείπει και το "χυσοκουβάς"
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Valkanios Jim έγραψε:ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Καλή προσπάθεια, αλλά με μια πρόχειρη ματιά υπάρχουν αρκετές ελλείψεις (π.χ. κοπρόσιτος, πουστεπίπουστος, σαπιοκωλάκιας και άλλα). Πάντως θα το χρησιμοποιήσω σαν αφετηρία για ένα πλήρες γλωσσάρι μια και αυτό είναι από τα αγαπημένα μου θέματα!
Λείπει και το "χυσοκουβάς"
επίσης ψωλαποθήκη, πουστριλέοντας, συκοδότης, πυτιά και άλλα... και άμα πάμε και στις εκφράσεις δε συμμαζεύεται. ενδιαφέρον πρότζεκτ πάντως...
)λορδος Ταντρίδης έγραψε:Α
Αυτί της Καζαμπλάνκα
Ά να χαθείς
Άχρηστος
Αχρείος
......
......
.....
.....
Ψωλλοκοπάνα
Ψωλλή του Μωάμεθ
spluts έγραψε:λορδος Ταντρίδης έγραψε:Α
Αυτί της Καζαμπλάνκα
Ά να χαθείς
Άχρηστος
Αχρείος
......
......
.....
.....
Ψωλλοκοπάνα
Ψωλλή του Μωάμεθ
Συμπληρώνω μερικές ελλείψεις από την εκπληκτική σου δουλειά Τρομπίδη (ότι καλύτερο έκανες μέχρι τώρα)
χαμουρτζής
τσόγλανος
Σατανικός εγκέφαλος
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:σωστός, αλλά είναι και από τις λέξεις που χρησιμοποιούνται σαν βρισιές υποτιμητικά για γυναίκες ή όταν θες να μειώσεις τον ανδρισμό ενός άνδρα.
π.χ.
μωρή πυτιά
μωρή τσιμούχα
μωρή τρώγλη (αυτό σημαίνει άσχημη)
μωρή πέστροφα (το ίδιο - μεταφορά από τα αγγλικά δικιά μου)
κοκ
Βυζιά της αρκούδας
Γαμώ τον Λιακόπουλο
Γαμώ τα βυζιά της πεταλούδας και τ' αυτιά του κάστορα
Μάρτυρας του Αυνάν

Επιστροφή στην Περί ανέμων και υδάτων
Μετάβαση στην αρχή της σελίδας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες