Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: akirav, AMYNTAΣ, avenger, geo650, nightpuma, PABLO4, seleykos, Θοδωρής Αιτωλός και 14 επισκέπτες
independent_44 έγραψε:Δηλαδη θα μπορουσαν τα Α-7 σε πραγματικες συνθηκες να πεταξουν ως βομβαρδιστικα με το φορτιο τους μεχρι π.χ. τη Σμυρνη να κανουν ενα πληγμα και να γυρισουν ή θα τα ειχαν καταρριψει πιο πριν τα τουρκικα F-16?
superperiergos έγραψε:ξεκούτη εγώ το αναφέρω γιατί είχα κάτι φίλους που δουλευαν με αυτά τα αεροπλάνα και μου ελεγαν πως αν καταφέρει κάποιο από αυτά να πλήξει στόχο θα έχει γίνει θαυμα(και ο στόχος μάλλον δεν θα ήταν στην ελλάδα)
Aspete και εμένα μου φαίνεται το ρώσικο αεροσκάφος κατώτερο από το eurofighter και τα γαλλοαμερικάνικα(από κάτι reviews που είχα διαβάσει).....
key$tone έγραψε:geroxekouths έγραψε:χαχαχαχα ο Πουγκάτσεφ Κόμπρα ελιγμός...
να κάνεις σούζα μπροστά από το Τούρκο και να του τη βγαίνεις από πίσω...ΠΙΠΑ - ΚΩΛΟ που λέμε...![]()
Contrary to popular belief, to Su-27 kai Su-30 den exoun apokleistikotita ston Kobra eligmo. Apo thn parapanw lista, To F18, to Rafale kai to Eurofighter episis mporoun na kanoun to eligmo auto. Gia to Gripen den eimai sigouros...
independent_44 έγραψε:Δηλαδη θα μπορουσαν τα Α-7 σε πραγματικες συνθηκες να πεταξουν ως βομβαρδιστικα με το φορτιο τους μεχρι π.χ. τη Σμυρνη να κανουν ενα πληγμα και να γυρισουν ή θα τα ειχαν καταρριψει πιο πριν τα τουρκικα F-16?
geroxekouths έγραψε:
Λοιπόν στις μαλακίες του ΚΚΕ που πιπιλάει καραμέλες ας δώσουμε μερικές απαντήσεις...
Πόσα Νοσοκομεία υπάρχουν στην Ελλάδα? Μιλάμε για μεγάλα Νοσοκομεία ξέρει κανείς?
Αν πάει κανείς στο Πύργο ας δει ένα τεράστιο μοντέρνο νοσοκομείο αλλά ασθενείς γιόκ...αφού δεν υπάρχουν γιατροί...
Στην Αμαλιάδα Νοσοκομείο (30 χλμ από Πύργο?)
Στο Αίγιο μεγάλο μοντέρνο Νοσοκομείο.
Στα Καλάβρυτα Νοσοκομείο
Στη Πάτρα το Πανεπιστημιακό, ο Αγιος Ανδρέας, το 409 (παλαιό στρατιωτικό παράρτημα του Αγίου Ανδρέα). το Θώρακος, το Καραμανδάνειο (παιδιατρικό)...κτίζεται νεα πτέρυγα στον Αγιο Ανδρέα...
Γιατροί? όλοι μαζεμένοι στον Αγιο Ανδρέα και στο Πανεπιστημιακό...
από Αγρίνιο, Κεφαλλωνιά, Πύργο, Ζάκυνθο...για το πιό απλό περιστατικό στη Πάτρα...
νοσοκομείο στη Κέρκυρα, κτίζεται και το καινούργιο...για τσίμπημα απο φίδι στα Γιάννενα, για έναν βηματοδότη στα Γιάννενα που τελικά δεν χρειάστηκε, τζάμπα ταξειδάκι στα Γιάννενα αρκεί που 3 ασθενοφόρα με 3 ασθενείς που στο διάολο και τους 3 τους έδιωξαν, ε΄καναν τη βόλτα τους μέχρι τα Γιάννενα...
απλά κτίστε άλλα 10 να έχουμε τα κτήρια...
Σχολεία? Πόσα θέτε 100?
Παιδιά ρε φιλαράκια έχουν?
δεν μας κάνει για πάμπολους λόγους. Περιττό να αναλυθεί, χάσιμο χρόνου.

για αισθητικους λογους sukhoi.

under έγραψε:μιστερ μαξ έγραψε:Θα προτιμουσα αντι για αυτα να κτιζανε 100 σχολεια, να ανοιγανε 10 μεγαλα νοσοκομεια, να αναδασωνανε την παρνηθα, να φτιαχνανε παρκα, δρομους κτλ, παρα να αγοραζουν σιδερικα που θα γινουν οι ταφοι 30ρηδων, ελληνοφωνων ή τουρκοφωνων...
Καλά ψήσε εσύ τους τούρκους να σταματήσουν τους εξοπλισμούς με ξεκάθαρο επιθετικό προς την Ελλάδα προσανατολισμό,και θα ικανοποιήσουμε τα αιτήματα σου.
Σύμφωνα με την έκθεση του ΟΗΕ «Human Development Report 2007-2008» η Ελλάδα είναι 83η στον κόσμο σε δημόσιες δαπάνες για την Παιδεία (4,3% του ΑΕΠ) και 56η σε δαπάνες για την Υγεία (4,2%), ενώ σε στρατιωτικές δαπάνες είναι 13η (4,1%). Η ίδια έκθεση αναφέρει ότι το 2006 η χώρα μας δαπάνησε 1.452 εκατομμύρια δολάρια για εισαγωγές όπλων, υπολειπόμενη μόνο της Κίνας, της Ινδίας και των Ενωμένων Αραβικών Εμιράτων.
ξεκούτης έγραψε:"κοίτα επειδή έτυχε να τα δώ σε άσκηση βομβαρδισμού αεροδρομίου...
βασικά είναι βομβαρδιστικό αεροπλάνο, για αναχαίτηση δεν κάνει γιατί σαν υποηχητικό την έκατσε...
αλλά πραγματικά ξαφνιάστικα όταν σε χαμηλή πτήση υπερπήδησαν τους γύρω λόφους και από 3 μεριές "σφυροκόπησαν" το αεροδρόμιο...εντελώς αθόρυβα...
geroxekouths έγραψε:superperiergos έγραψε:ξεκούτη εγώ το αναφέρω γιατί είχα κάτι φίλους που δουλευαν με αυτά τα αεροπλάνα και μου ελεγαν πως αν καταφέρει κάποιο από αυτά να πλήξει στόχο θα έχει γίνει θαυμα(και ο στόχος μάλλον δεν θα ήταν στην ελλάδα)
καλά το ράδιο αρβύλα πολλά λέει...τελικά για ποιό αεροπλάνο μίλαγαν οι φίλοι σου?
το να καταφέρω να πλήξω στόχο είναι αοριστολογία από σχετικούς ανθρώπους να λέγεται...
μάλλον ντακότες θα ήταν που χαζοβιόλούσαν στα αεροπλάνα...
geroxekouths έγραψε:και με τριπλάνο του Α' ΠΠ πλήτεις στόχο καμάρι μου ρίχνοντας τη βομβίτσα με το χέρι
να δεις σε άσκηση να ρίχνουν τα Κορσαιρ Ναπαλμ και να φλαίγεται ο τόπος να δεις τι στόχο βρίσκουν...
εκεί δεν χρειάζεται καν στόχος αλλά στόκος στο κεφάλι...
Επιστροφή στην Πολιτική
Μετάβαση στην αρχή της σελίδας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: akirav, AMYNTAΣ, avenger, geo650, nightpuma, PABLO4, seleykos, Θοδωρής Αιτωλός και 14 επισκέπτες