Νεοδημοκρατες ψηφιστε Νατασα Ραγιου

Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: beria, nightpuma, nikos_sib, πατησιωτης, Σέρπικο και 24 επισκέπτες

Re: Νεοδημοκρατες ψηφιστε Νατασα Ραγιου

Δημοσίευσηαπό Naftopes » Ιανουάριος 8th, 2009, 11:20 pm

foscilis έγραψε:
Speculoos έγραψε:
Kaizer έγραψε:Σαν γκόμενα λέει τίποτα? Άμα είναι σαν την Καιλή ή την Ράπτη ευχαρίστως, διαφορετικά δεν...

Περσόνα της μεσημεριανής ζωνης του ΑΝΤ1 στα τελη των 90s, με ένα από τα πρώτα κανιβαλίστικα ριάλιτυ-τοκ σόου (Κεντρί λεγόταν), διαβόητο για την αυτοκτονία κάποιου που του είχε ρεζιλέψει προηγουμένως την προσωπική ζωή η Ράγιου .

...και σταυρωμένη από 21.867 γαλάζιους ψηφοφόρους της Αχαϊας, που προφανώς απορούν για ποιο λόγο η καθημερινότητά τους είναι για τον πούτσο και ποιος ακριβώς θα μπορούσε να φταίει για αυτό.

+ 1

.
17/09/09 Παπαθανασίου: Στο 6% το έλλειμμα του ΑΕΠ το 2009
http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/542349/Article.aspx

09/10/09 Προβόπουλος: Στο 12% του ΑΕΠ το έλλειμμα το 2009
http://www.euro2day.gr/news/economy/124 ... ticle.aspx
Άβαταρ μέλους
Naftopes
Fast poster

Δημοσ.: 1378
Εγγραφη: Φεβρουάριος 20th, 2006, 8:30 pm

Δημοσίευσηαπό yiannis11 » Ιανουάριος 8th, 2009, 11:30 pm

mr magoo έγραψε:
yiannis11 έγραψε:
Τεσπα, στα υπόλοιπα στην χαρίζω καθότι σήμερα έχω τα κέφια μου, πέρασα τα win7 και έχω πάθει την πλάκα μου, μιλάμε ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩ!!!!! :D Καύλα δικέ μου :smt007 , ποιος τα γ***** τωρα τα Svista!!!

Αίσχος ρε! Κι εγώ σε πέρναγα για Linuxά! :evil: :evil: :evil:

Τρέχω και XP και Ubuntu. Απο χθές το μεσημέρι που πέρασα τα Seven φίλε έπαθα πλάκα. Ομορφότερο GUI δεν έχω ξαναδεί!!! Τα Σvista τα είχα βάλει πριν 2 μήνες και πήραν πόδι μέσα σε 1 ώρα. Τα Seven μου καταναλώνουν την μισή μνήμη εν συγκρίσει με τα Svista (έχω μόνο 1,25giga και μου τρώνε το 32-35%!!!!!!), τρέχουν ΓΡΗΓΟΡΑ σε μονοπύρηνο επεξεργαστή, και απο περιβάλλον, πάρε με τρελό αλλα το γουστάρω καλύτερα και απο το Compiz Fusion!!!
Εγκατέστησέ τα έστω για πλάκα και θα με θυμηθείς!!! (Αν φυσικά δεν τρέχεις καθόλου win και γουστάρεις να είσαι μονο με Linux). Εγω προτιμώ να τα έχω όλα XP-Ubuntu-Seven (Μονο με mac δεν ασχολήθηκα ποτέ φυσικά, η Apple είναι για γερά πορτοφόλια). Όσο για τα Svista, θα μείνουν στην ιστορία ως το πιο κακογραμμένο λογισμικό που πέρασε ποτέ.

Γι αυτό λοιπόν, seven!!! (H μόνη τους μαλακία είναι ότι έχουν και αυτά την ... registry).
Trellas το μεγαλείο σου, the Greek Development Model:
"Δανειζόμαστε διαρκώς απ έξω για να τα δίνουμε στους ΔΥ, ωστε να... κινείται η αγορά για να ζουν και οι υπόλοιποι" :ne2: :wall:
Άβαταρ μέλους
yiannis11
Fast poster

Δημοσ.: 3385
Εγγραφη: Ιούνιος 5th, 2005, 1:37 am
Τοποθεσια: Το Δημοκρατικό Ηράκλειο σας καλωσορίζει και 62,7% ΠΑΣΟΚ (73% στις Δημοτικές)

Δημοσίευσηαπό seleykos » Ιανουάριος 8th, 2009, 11:36 pm

yiannis11 έγραψε:Εικόνα

:laugh:
http://dhmopshfisma.blogspot.com
ΟΧΙ στη νομιμοποιηση της λαθρομεταναστευσης, ΟΧΙ στον εποικισμο της Ελλαδας μας, ΟΧΙ στην αλλαγη της εθνικης συνθεσης
Άβαταρ μέλους
seleykos
Extreme poster

Δημοσ.: 27436
Εγγραφη: Δεκέμβριος 8th, 2006, 12:06 am
Τοποθεσια: Ἕλληνες, οὐ μειξοβάρβαροι οἰκοῦμεν

Δημοσίευσηαπό mr magoo » Ιανουάριος 9th, 2009, 12:05 am

yiannis11 έγραψε:
Γι αυτό λοιπόν, seven!!! (H μόνη τους μαλακία είναι ότι έχουν και αυτά την ... registry).

Τα είπες όλα Γιάννομ'! :lol:
Τελευταία επεξεργασία απο mr magoo την Ιανουάριος 9th, 2009, 12:07 am, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
BiggusDickus έγραψε: Νταξ, μιλαμε με το λαθρεπιβάτη τώρα, τον άνθρωπο που αν τον βίαζαν θα βάφτιζε τον κώλο του "αφεντικό" για να δώσει δίκιο στους βιαστές.
Άβαταρ μέλους
mr magoo
Crazy poster

Δημοσ.: 9930
Εγγραφη: Μάιος 13th, 2008, 8:50 pm

Δημοσίευσηαπό mr magoo » Ιανουάριος 9th, 2009, 12:06 am

Εικόνα

Καλά ρε πούστη μου, σκατά έχουν στο κεφάλι τους αυτοί οι άνθρωποι;;; :o :o :lol: :lol:
BiggusDickus έγραψε: Νταξ, μιλαμε με το λαθρεπιβάτη τώρα, τον άνθρωπο που αν τον βίαζαν θα βάφτιζε τον κώλο του "αφεντικό" για να δώσει δίκιο στους βιαστές.
Άβαταρ μέλους
mr magoo
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό yiannis11 » Ιανουάριος 9th, 2009, 12:42 am

mr magoo έγραψε:
yiannis11 έγραψε:

Να σου πω δεν το περίμενα... :-? Και τώρα φυσικά χρειάζονται και πάλι antivirus, lavasoft ad-aware, spybot, registry cleaner, registry defragment pro, tune up-utilities, Ccleaner και και και... πάσης φύσεως "ξεβουλωτήρια" και άντε να ψάχνω σε τόρεντς τις εκδόσεις σε συμβατότητα vista που θέλουν...
Αλλα ΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΛΗ ΤΙ ΕΙΝ Ο ΠΟΝΟΣ!!! :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Μα δεν μου πες, ποια διανομή linux φοράς? :P
"Δανειζόμαστε διαρκώς απ έξω για να τα δίνουμε στους ΔΥ, ωστε να... κινείται η αγορά για να ζουν και οι υπόλοιποι" :ne2: :wall:
Άβαταρ μέλους
yiannis11
Fast poster

Τοποθεσια: Το Δημοκρατικό Ηράκλειο σας καλωσορίζει και 62,7% ΠΑΣΟΚ (73% στις Δημοτικές)

Δημοσίευσηαπό mr magoo » Ιανουάριος 9th, 2009, 12:44 am

yiannis11 έγραψε:
mr magoo έγραψε:
yiannis11 έγραψε:

Να σου πω δεν το περίμενα... :-? Και τώρα φυσικά χρειάζονται και πάλι antivirus, lavasoft ad-aware, spybot, registry cleaner, registry defragment pro, tune up-utilities, Ccleaner και και και... πάσης φύσεως "ξεβουλωτήρια" και άντε να ψάχνω σε τόρεντς τις εκδόσεις σε συμβατότητα vista που θέλουν...
Αλλα ΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΛΗ ΤΙ ΕΙΝ Ο ΠΟΝΟΣ!!! :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Μα δεν μου πες, ποια διανομή linux φοράς? :P

Ubuntu και Gentoo.
Άβαταρ μέλους
mr magoo
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό deus ex machina » Ιανουάριος 9th, 2009, 12:44 am

foscilis έγραψε:Αλλά να ψηφίζεις τηλεπερσόνα που οδήγησε ένα συμπολίτη σου στην αυτοκτονία κατηγορώντας τον άδικα ότι βίαζε το κοριτσάκι του, είναι απλή αλητεία και είθε να πέσει στα κεφάλια τους σεισμός 9 ρίχτερ.

κόψε κάτι μάστορα γιατί ο Εγκυ δεν ζητάει κομματική ταυτότητα
Ουκ n τω πολλώ το f
Άβαταρ μέλους
deus ex machina
Συντονιστής - Dolce vita

Δημοσ.: 10000
Εγγραφη: Μάιος 5th, 2008, 11:51 am
Τοποθεσια: Backstage

Δημοσίευσηαπό yiannis11 » Ιανουάριος 9th, 2009, 12:57 am

mr magoo έγραψε:
Ubuntu και Gentoo.

Μονο linux τρέχεις ή έχεις και win? Εγω πάντως φίλε χωρις windows δεν γίνεται, για τον απλό λόγο ότι έχω ένα σωρό προγράμματα που τρέχουν μονο σε περιβάλλον windows, και πολλά μονο σε XP μάλιστα, οπότε τα XP δεν τα διαγράφω...
Και μην μου πεις για τα εναλλακτικά των linux, γιατι εκτός απο το Gimp τα άλλα δεν λένε και κάτι ιδιαίτερο. Το openoffice π.χ. δεν συγκρίνεται καθόλου με το Ms 2007.
Kαι το κυριότερο? NASA world wind 1.4 - ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Τρέχει ΜΟΝΟ σε windows XP, πουθενά αλλού.
Απο την άλλη τις μαλακίες των windows τις ξέρουμε όλοι, αλλα......
Άβαταρ μέλους
yiannis11
Fast poster

Δημοσίευσηαπό mr magoo » Ιανουάριος 9th, 2009, 1:08 am

yiannis11 έγραψε:
mr magoo έγραψε:
Ubuntu και Gentoo.

Μονο linux τρέχεις ή έχεις και win? Εγω πάντως φίλε χωρις windows δεν γίνεται, για τον απλό λόγο ότι έχω ένα σωρό προγράμματα που τρέχουν μονο σε περιβάλλον windows, και πολλά μονο σε XP μάλιστα, οπότε τα XP δεν τα διαγράφω...
Και μην μου πεις για τα εναλλακτικά των linux, γιατι εκτός απο το Gimp τα άλλα δεν λένε και κάτι ιδιαίτερο. Το openoffice π.χ. δεν συγκρίνεται καθόλου με το Ms 2007.
Kαι το κυριότερο? NASA world wind 1.4 - ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Τρέχει ΜΟΝΟ σε windows XP, πουθενά αλλού.
Απο την άλλη τις μαλακίες των windows τις ξέρουμε όλοι, αλλα......

Μόνο linux, Johnny! Τίποτε άλλο εδώ και 1 χρόνο! Βρήκα την υγειά μου.
Άβαταρ μέλους
mr magoo
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό HitmanBM » Ιανουάριος 9th, 2009, 1:11 am

ΑΚΡΟΚΕΝΤΡΩΟΣ έγραψε:Πολυ καλα του τα ειπε του ειδικου φρουρου. Για να εχει το θρασος να πουλαει μαγκια σε βουλευτινα φανταστειτε να ηταν στη θεση της καποιος απο εμας τι θα παθαινε. Επιτελους να φυγουν οι κηφηνες απο την Αστυνομια. Απολυση ολων των ειδικων φρουρων εδω και τωρα! Ναι σε μια ισχυρη και αποτελεσματικη Αστυνομια χωρις βυσματα και αργομισθους!
Νεοδημοκρατες απο την Αχαϊα ψηφιστε Νατασα Ραγιου!!! Ευχομαι να βγει πρωτη σε σταυρους την επομενη φορα γιατι εχει τσαγανο και το αξιζει!

Να την ψηφίσεις εσύ τη μαλακισμένη, την ανήθικη που οδήγησε έναν αθώο άνθρωπο στην αυτοκτονία, προσπαθώντας να βγάλει σκάνδαλο και να αυξήσει την τηλεθέαση.

Αν ήμουν συγγενής του αυτόχειρα, θα της έκανα headshot και ας με σκοτώνανε/χώνανε μέσα.
foscilis έγραψε:Ρε πούστη μακάρι το '89 να έσκαγε ένα ηλεκτροσόκ και να εξαφάνιζε ΟΛΟΥΣ τους αριστερούς, δεν την αντέχω τόση μετασχηματισμένη μαλακία.

Fallout 3 is apocalyptic retrofuturism
Άβαταρ μέλους
HitmanBM
Fast poster

Δημοσ.: 1161
Εγγραφη: Ιούλιος 29th, 2008, 2:32 am

Δημοσίευσηαπό yiannis11 » Ιανουάριος 9th, 2009, 1:13 am

mr magoo έγραψε:Μόνο linux, Johnny! Τίποτε άλλο εδώ και 1 χρόνο! Βρήκα την υγειά μου.

Καλά ρε συ, και αν θές να ανοίξεις κανα photoshop τι κάνεις? :smt017 Απο την άλλη σε καταλαβαίνω απολύτως φίλε, εγώ με τα windows έχω γίνει εξπέρ στα φορμάτ (κούφια η ώρα που τ' ακούει, όχι άλλο :cry: ).
Άβαταρ μέλους
yiannis11
Fast poster

Δημοσίευσηαπό HitmanBM » Ιανουάριος 9th, 2009, 1:16 am

yiannis11 έγραψε:Γι αυτό λοιπόν, seven!!! (H μόνη τους μαλακία είναι ότι έχουν και αυτά την ... registry).

Ε, όχι και να χαλάσει παράδοση 15 ετών!

Και για Photoshop στα Linux, έχεις το GIMP που και ικανό είναι, και είναι τσάμπα.

Βέβαια, αν θες το Photoshop τρέχει στα Linux μέσω Wine. Επιβεβαιωμένα.
Τελευταία επεξεργασία απο HitmanBM την Ιανουάριος 9th, 2009, 1:17 am, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
foscilis έγραψε:Ρε πούστη μακάρι το '89 να έσκαγε ένα ηλεκτροσόκ και να εξαφάνιζε ΟΛΟΥΣ τους αριστερούς, δεν την αντέχω τόση μετασχηματισμένη μαλακία.

Άβαταρ μέλους
HitmanBM
Fast poster

Δημοσίευσηαπό mr magoo » Ιανουάριος 9th, 2009, 1:17 am

Κλείνω εδώ (γιατί τρολάρουμε τώρα αν το κατάλαβες! :lol: :lol: ), προσπαθώ να μάθω το Gimp το οποίο είναι αδικημένο. Αλλά μην ξεχνάς ότι και το Photoshop τρέχει στο Linux μέσω Wine. Και τρέχει μια χαρά (αν και εγώ επί Windows προτιμούσα το Paint Shop Pro). Anyway... :wink:
Άβαταρ μέλους
mr magoo
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό HitmanBM » Ιανουάριος 9th, 2009, 1:18 am

:lol: Στο μυαλό μου είσαι! Τα έγραψες ενώ έκανα επεξεργασία του σχολίου μου!

Άβαταρ μέλους
HitmanBM
Fast poster

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στην Πολιτική

Μετάβαση στην αρχή της σελίδας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: beria, nightpuma, nikos_sib, πατησιωτης, Σέρπικο και 24 επισκέπτες