Συντονιστής: Snowball
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: anetos, JohnGalt, leon degrelle, Καρνεάδης και 8 επισκέπτες

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:Γιατι το Ιντυμεντια ...δουλευει για την Ασφαλεια ...''μαντρωνοντας'' και κατευθυνοντας τον συγκεκριμενο πολιτικο χωρο
coriander έγραψε:ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:Γιατι το Ιντυμεντια ...δουλευει για την Ασφαλεια ...''μαντρωνοντας'' και κατευθυνοντας τον συγκεκριμενο πολιτικο χωρο
Πού το ξέρεις ασφαλίτης είσαι?
(η θεική απάντηση του λαθρεπιβάτη που θα ακολουθήσει σύντομα)
koukoukoulis55 έγραψε:ε αφου ολοι είμαστε υπέρ του Ιντιμίντια,τότε τι συζητάμε.
long live Indymedia!

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:koukoukoulis55 έγραψε:ε αφου ολοι είμαστε υπέρ του Ιντιμίντια,τότε τι συζητάμε.
long live Indymedia!
... και με την αδεια της Ελληνικης Αστυνομιας και Ελληνικης Πολιτειας που το στηριζουν !!!!![]()
Folie à Plusieurs έγραψε:Μπορείς να βοηθήσεις τους άσχετους να βελτιωθούν. Για την ακρίβεια σε παρακαλώ γονατιστός να το κάνεις
Folie à Plusieurs έγραψε:Δεν είχα την τιμή να γνωρίσω "τους περισσότερους των οποίων η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη". Αν θέλεις να κουβεντιάσεις με εμένα και να σχολιάσεις τις απόψεις μου για το ινδιμίδια καλώς. Διαφορετικά θεωρώ πως δεν υπάρχει κάποια απάντηση και η ζωή συνεχίζεται. Όσο για τις πληροφορίες τις έχω διαβάσει από παλιά.
Folie à Plusieurs έγραψε:Δεν υπάρχει κάτι δυσνόητο στις πληροφορίες
Folie à Plusieurs έγραψε:Μπορείς αν θέλεις να μου δείξεις πως οι πληροφορίες του ινδι επικυρώνουν ή απορρίπτουν την άποψή μου που εκφράζεται στην πρώτη δημοσίευση.
coriander έγραψε:ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:Γιατι το Ιντυμεντια ...δουλευει για την Ασφαλεια ...''μαντρωνοντας'' και κατευθυνοντας τον συγκεκριμενο πολιτικο χωρο
Πού το ξέρεις ασφαλίτης είσαι?
(η θεική απάντηση του λαθρεπιβάτη που θα ακολουθήσει σύντομα)
Διαπιστωμένο γεγονός είναι πως νήματα σαν αυτό πάνε άπατα (σκέψεις που βουλιάζουν ανεμπόδιστα στον σκοτεινό πυθμένα της λήθης) γιατί ο υποστηρικτής του ινδιμύδια δε μπορεί να απαντήσει λογικά σε ερωτήσεις του στυλ "γιατί αφού δεδηλωμένος σκοπός του ψαλιδομύδια είναι η κατάργηση του κράτους αυτό δεν κινείται εναντίον του;" και άλλες παρόμοιες που έχουν τεθεί κατά καιρούς οπότε προτιμά να τις αποφεύγει. Το φαινόμενο στην ψυχολογία ονομάζεται απώθηση αν θυμάμαι καλά.
Επιστροφή στην Πολιτική
Μετάβαση στην αρχή της σελίδας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: anetos, JohnGalt, leon degrelle, Καρνεάδης και 8 επισκέπτες