Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: akirav, AMYNTAΣ, avenger, Vaskos, Νεοπτόλεμος, Θοδωρής Αιτωλός και 17 επισκέπτες

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:Γιατι το Ιντυμεντια ...δουλευει για την Ασφαλεια ...''μαντρωνοντας'' και κατευθυνοντας τον συγκεκριμενο πολιτικο χωρο
coriander έγραψε:ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:Γιατι το Ιντυμεντια ...δουλευει για την Ασφαλεια ...''μαντρωνοντας'' και κατευθυνοντας τον συγκεκριμενο πολιτικο χωρο
Πού το ξέρεις ασφαλίτης είσαι?
(η θεική απάντηση του λαθρεπιβάτη που θα ακολουθήσει σύντομα)
koukoukoulis55 έγραψε:ε αφου ολοι είμαστε υπέρ του Ιντιμίντια,τότε τι συζητάμε.
long live Indymedia!

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:koukoukoulis55 έγραψε:ε αφου ολοι είμαστε υπέρ του Ιντιμίντια,τότε τι συζητάμε.
long live Indymedia!
... και με την αδεια της Ελληνικης Αστυνομιας και Ελληνικης Πολιτειας που το στηριζουν !!!!![]()
Folie à Plusieurs έγραψε:Μπορείς να βοηθήσεις τους άσχετους να βελτιωθούν. Για την ακρίβεια σε παρακαλώ γονατιστός να το κάνεις
Folie à Plusieurs έγραψε:Δεν είχα την τιμή να γνωρίσω "τους περισσότερους των οποίων η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη". Αν θέλεις να κουβεντιάσεις με εμένα και να σχολιάσεις τις απόψεις μου για το ινδιμίδια καλώς. Διαφορετικά θεωρώ πως δεν υπάρχει κάποια απάντηση και η ζωή συνεχίζεται. Όσο για τις πληροφορίες τις έχω διαβάσει από παλιά.
Επιστροφή στην Πολιτική
Μετάβαση στην αρχή της σελίδας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: akirav, AMYNTAΣ, avenger, Vaskos, Νεοπτόλεμος, Θοδωρής Αιτωλός και 17 επισκέπτες