Γιατί θα παραμείνει το ινδιμύδια

Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: akirav, AMYNTAΣ, avenger, Vaskos, Νεοπτόλεμος, Θοδωρής Αιτωλός και 17 επισκέπτες

Γιατί θα παραμείνει το ινδιμύδια

Δημοσίευσηαπό SearchiN » Ιούλιος 7th, 2009, 5:57 pm

Ας πούμε πως αύριο "πέφτει" η πλατεία Ομόνοια των Αθηνών, δηλαδή όλοι οι τζάνκουλες, έμποροι και λοιποί του υπόκοσμου εκδιωχνόταν... Ο υπόκοσμος αυτός θα διασκορπιζόταν στην έκταση των Αθηνών προκαλώντας διάφορα προβλήματα και καταστάσεις δύσκολες να ελεχθούν.. Μια παρεμφερής κατάσταση θα συνέβαινε αν "έπεφτε" το ινδιμύδια το οποίο αποτελεί την "Ομόνοια" στην οποία έχουν μαζευτεί όλοι οι άνθρωποι του αντιδραστικού* χώρου οι οποίοι δεν παίρνουν χαμπάρι ούτε πως έχουν μαντρωθεί ούτε τους τσοπάνηδες. Αν ήθελαν αναρχία δε θα μαζευότανε όλοι στο ίδιο μέρος.. Το ινδιμίδια όπως και η πλατεία Ομόνοιας είναι χώροι στους οποίους το "σύστημα" έχει τακτοποιήσει κάποιες κατηγορίες πληθυσμού. Είναι οργάνωση και τάξη

*η αντί-δραση και η αλλαγή είναι διαφορετικές καταστάσεις. Ακριβώς εδώ κρύβεται (κατά την άποψή μου) η παγίδα του ινδιμύδια-κουνουπίδια το οποίο φυσικά ενισχύει τη δύναμη του κράτους που του παρέχει απόλυτη ασυλία.
SearchiN
Crazy poster

Δημοσ.: 6751
Εγγραφη: Μάρτιος 25th, 2007, 4:36 pm

Re: Γιατί θα παραμείνει το ινδιμύδια

Δημοσίευσηαπό karkatim » Ιούλιος 7th, 2009, 6:05 pm

Δεν μας χέζει και το indymedia.
עתיקה רוחות של הרוע, המרה זה גוף רקוב Mumm-Ra את הנצח
Άβαταρ μέλους
karkatim
Extreme poster

Δημοσ.: 35654
Εγγραφη: Δεκέμβριος 27th, 2004, 8:28 pm
Τοποθεσια: Gzira

Δημοσίευσηαπό ΑΙΝΕΙΑΝ06 » Ιούλιος 7th, 2009, 6:27 pm

Γιατι το Ιντυμεντια ...δουλευει για την Ασφαλεια ...''μαντρωνοντας'' και κατευθυνοντας τον συγκεκριμενο πολιτικο χωρο :smt003
Σοβαρο κρατος δεν θα γινουμε ποτε ...κουφαλες Ευρωπαιοι !!!
Χαρα μου ως Νεοελλην να ζω σε χωρα μπουρδελο σε κρατος καφενειο
Άβαταρ μέλους
ΑΙΝΕΙΑΝ06
Extreme poster

Δημοσ.: 35283
Εγγραφη: Μάιος 15th, 2006, 1:17 am

Δημοσίευσηαπό coriander » Ιούλιος 7th, 2009, 6:33 pm

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:Γιατι το Ιντυμεντια ...δουλευει για την Ασφαλεια ...''μαντρωνοντας'' και κατευθυνοντας τον συγκεκριμενο πολιτικο χωρο :smt003

Πού το ξέρεις ασφαλίτης είσαι?

(η θεική απάντηση του λαθρεπιβάτη που θα ακολουθήσει σύντομα)
The trouble with having an open mind is that people will insist on coming along and trying to put things in it.
coriander
Fast poster

Δημοσ.: 1681
Εγγραφη: Φεβρουάριος 13th, 2007, 8:10 pm
Τοποθεσια: pantou

Δημοσίευσηαπό Φλου » Ιούλιος 7th, 2009, 6:39 pm

Το indymedia προόρισθαι να ζήσει και θα ζήσει.
όλα είναι φλου...
Άβαταρ μέλους
Φλου
Extreme poster

Δημοσ.: 25804
Εγγραφη: Σεπτέμβριος 19th, 2008, 6:01 am

Δημοσίευσηαπό ΑΙΝΕΙΑΝ06 » Ιούλιος 7th, 2009, 6:59 pm

coriander έγραψε:
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:Γιατι το Ιντυμεντια ...δουλευει για την Ασφαλεια ...''μαντρωνοντας'' και κατευθυνοντας τον συγκεκριμενο πολιτικο χωρο :smt003

Πού το ξέρεις ασφαλίτης είσαι?

(η θεική απάντηση του λαθρεπιβάτη που θα ακολουθήσει σύντομα)

Ειχα γραψει αλλου

Παρατηρησεις
1.Το Ιντυμεντια εχει κανει τοσες πολλες παραβασεις του Ποινικου Κωδικα ...που εαν ηθελε πραγματικα η Ελληνικη Δικλαιοσυνη να το κλεισει νομιμα και κανονικα θα το ειχε κλεισει
2. Ακομη και ...συνδικαλιστες της αστυνομιας !!! η πολιτικος κοσμος της χωρας ..υποστηριζουν την λειτουργεια του ...μεσα σε ΚΡΑΤΙΚΟ πανεπιστημιο με κρατικα μαλιστα εξοδα !!!
3. Την αντιδραση ...αναρχικων και φοιτητων το κρατος την εχει χεσμενη ...εαν πραγματικα θελει να επιβαλει κατι
4. Πιθανον το Ιντυμεντια - οπως υποθετω - ειναι
α. Πηγη πληροφοριων για τη ασφαλεια
β . Ελεγχομενος χωρος του αντιεξουσιαστικου χωρου .. καλυτερα να εχεις να κανεις με καποιους ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ αντιπαλους ..παρα με καποιους που ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙΣ !!
Καλυτερα να εχουμε να κανουμε με εναν αντιπαλο ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ...ξερουμε τις δυνατοτητες του , ποιος ειναι και που στο τελος τελος ... ξερουμε τα κουμπια του για το πως θα τον χειριστουμε παρα για εναν ΑΓΝΩΣΤΟ και ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ αντιπαλο ... που δεν θα ξερουμε πως θα τον αντιμετωπισουμε !!!
Εσυ το ειχες πει πιο πριν οτι εαν εκδιωχθει το ΙΝΤΥΜΕΝΤΙΑ απο το κρατικο πανεπιστημιο ...ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ...καπου αλλου !!!
Ερχονται πχ τα ...Αφεντικα μου σε εμενα τον πιστο τους δουλο και μαντροσκυλο Αινειαν ... και μου αναθετουν την εξης αποστολη
Πηγαινε Αινειαν , αυτομολησε προς τους εξεγερμενους εναντιον μας επαναστατες
Θα σε βοηθησουμε να γινεις αρχηγος σε αυτους ..παρεχοντας σου χρηματα η αλλα εφοδια
Καψε και καποια κτηρια , σκοτωσε και μερικους αστυνομικους - εμψυχο αναλωσιμο υλικο - αλλα
ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ με τους εξεγερμενους ... θα παζαρευουμε μαζι σου
Οχι με καποιον που δεν τον γνωριζουμε και που θα μας ειναι ανεξελεγκτος !!
ΥΣ Οι Αμερικανοι ενω επισημα στην Αιγυπτο υποστηριζουν το καθεστως του Μουμπαρακ ...ανεπισημα χρηματοδοτουν και καποιες ισλαμικες οργανωσεις που πολεμουν το καθεστως αυτο
Ωστε εαν ο Μουμπαρακ πεσει ...να μην βρεθουν χωρις στηριγματα στην Αιγυπτο !!!
...το Ιντυμεντια ειναι ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ - υπο την εννοια εστω οτι ειναι γνωστος ...ξερουμε τα κουμπια του κλπ - ΧΩΡΟΣ απο την αστυνομια ...και την ελληνικη πολιτεια ...
Γνωριζει η Ελληνικη Πολιτεια ΠΡΟΣΩΠΑ και ΠΡΑΓΜΑΤΑ που ελεγχουν τον χωρο αυτο ...καθως και πως να τα χειριστει η διαπραγματευτει μαζι τους
Το προβλημα θα υπηρχε εαν τα προσωπα ηταν αγνωστα , κι ο χωρος τελειως ανεξελεγκτος
Καλυτερα ειναι να εχουμε να κανουμε με ...παρανομους ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ - ως προσωπα , δυνατοτητες κλπ - παρα με παρανομους ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ !!
ΥΣ Τασσομαι κι εγω ο Αινειαν τελικα ...ΥΠΕΡ της συνεχισης της λειτουργιας του Ιντυμεντια !!!
Άβαταρ μέλους
ΑΙΝΕΙΑΝ06
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό koukoukoulis55 » Ιούλιος 7th, 2009, 7:05 pm

ε αφου ολοι είμαστε υπέρ του Ιντιμίντια,τότε τι συζητάμε.

long live Indymedia!
Άβαταρ μέλους
koukoukoulis55
Fast poster

Δημοσ.: 1583
Εγγραφη: Ιούνιος 3rd, 2009, 11:52 am

Δημοσίευσηαπό ΑΙΝΕΙΑΝ06 » Ιούλιος 7th, 2009, 7:11 pm

koukoukoulis55 έγραψε:ε αφου ολοι είμαστε υπέρ του Ιντιμίντια,τότε τι συζητάμε.

long live Indymedia!

... και με την αδεια της Ελληνικης Αστυνομιας και Ελληνικης Πολιτειας που το στηριζουν !!!! :smt005 :smt003
Άβαταρ μέλους
ΑΙΝΕΙΑΝ06
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό koukoukoulis55 » Ιούλιος 7th, 2009, 7:13 pm

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
koukoukoulis55 έγραψε:ε αφου ολοι είμαστε υπέρ του Ιντιμίντια,τότε τι συζητάμε.

long live Indymedia!

... και με την αδεια της Ελληνικης Αστυνομιας και Ελληνικης Πολιτειας που το στηριζουν !!!! :smt005 :smt003

ακομα καλύτερα.

Αφού ολοι οπως λές ειναι υπέρ του,τι το συζητάμε;;;

Ο Κολλιας από τον ΟΤΕ επειδή έστειλε ενα εξωδικο,πρέπει να το κάνουμε θέμα;;Δεν γαμιέται λοιπόν.

Long live Indymedia,και ολοι ευχαριστημένοι.

Εξυπνάκηδες και μη.
Άβαταρ μέλους
koukoukoulis55
Fast poster

Δημοσ.: 1583
Εγγραφη: Ιούνιος 3rd, 2009, 11:52 am

Δημοσίευσηαπό SearchiN » Ιούλιος 14th, 2009, 1:52 am

ΑΙΝΕΙΑΝ06 αν αυτά που γράφεις και γράφω για το ψαλιδομύδια ισχύουν καταλαβαίνεις τί συμπέρασμα βγαίνει για το "κράτος" και τους διάφορους μηχανισμούς του..

Διαπιστωμένο γεγονός είναι πως νήματα σαν αυτό πάνε άπατα (σκέψεις που βουλιάζουν ανεμπόδιστα στον σκοτεινό πυθμένα της λήθης) γιατί ο υποστηρικτής του ινδιμύδια δε μπορεί να απαντήσει λογικά σε ερωτήσεις του στυλ "γιατί αφού δεδηλωμένος σκοπός του ψαλιδομύδια είναι η κατάργηση του κράτους αυτό δεν κινείται εναντίον του;" και άλλες παρόμοιες που έχουν τεθεί κατά καιρούς οπότε προτιμά να τις αποφεύγει. Το φαινόμενο στην ψυχολογία ονομάζεται απώθηση αν θυμάμαι καλά.

Αν υπάρχει κάποιο λάθος στους συλλογισμούς αυτούς ας μου υποδειχθεί αν και από τη μέχρι τώρα εμπειρία μου στο φόρουμ αυτό το βλέπω κομματάκι δύσκολο. Άντε, Long live Indymedia!
SearchiN
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΑΝΤΙΦΩΝ » Ιούλιος 14th, 2009, 1:56 am

Πολύ τις διασκεδάζω τις συζητήσεις άσχετων που δεν ξέρουν καλά καλά για τι πράγμα μιλάνε και παρόλα αυτά θεωρούν ότι έχουν αποψαρα άξια μάλιστα συζήτησης η σοβαρού σχολιασμού..
ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ!! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΩΛΟΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ!!

LINKZZZZZZ
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΙΦΩΝ
Fast poster

Δημοσ.: 1631
Εγγραφη: Ιούλιος 9th, 2009, 1:00 am
Τοποθεσια: μια πάντων πατρίς εστίν, η πάσα γης και εις ο κόσμος οίκος

Δημοσίευσηαπό SearchiN » Ιούλιος 14th, 2009, 1:58 am

Μπορείς να βοηθήσεις τους άσχετους να βελτιωθούν. Για την ακρίβεια σε παρακαλώ γονατιστός να το κάνεις
SearchiN
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΑΝΤΙΦΩΝ » Ιούλιος 14th, 2009, 2:04 am

Folie à Plusieurs έγραψε:Μπορείς να βοηθήσεις τους άσχετους να βελτιωθούν. Για την ακρίβεια σε παρακαλώ γονατιστός να το κάνεις

Θεωρώ την κατάσταση των περισσοτέρων μη αναστρέψιμη πάντως μια καλή αρχή θα ήταν να διαβάσετε τι είναι το πώς λειτουργεί και την ιστορία του ιντυμιαντια(πάνω δεξιά εκεί που λέει πληροφορίες στη σελίδα του είναι μια καλή αρχή..)
ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ!! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΩΛΟΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ!!

LINKZZZZZZ
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΙΦΩΝ
Fast poster

Δημοσίευσηαπό SearchiN » Ιούλιος 14th, 2009, 2:10 am

Δεν είχα την τιμή να γνωρίσω "τους περισσότερους των οποίων η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη". Αν θέλεις να κουβεντιάσεις με εμένα και να σχολιάσεις τις απόψεις μου για το ινδιμίδια καλώς. Διαφορετικά θεωρώ πως δεν υπάρχει κάποια απάντηση και η ζωή συνεχίζεται. Όσο για τις πληροφορίες τις έχω διαβάσει από παλιά. :wink:
SearchiN
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΑΝΤΙΦΩΝ » Ιούλιος 14th, 2009, 2:15 am

Folie à Plusieurs έγραψε:Δεν είχα την τιμή να γνωρίσω "τους περισσότερους των οποίων η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη". Αν θέλεις να κουβεντιάσεις με εμένα και να σχολιάσεις τις απόψεις μου για το ινδιμίδια καλώς. Διαφορετικά θεωρώ πως δεν υπάρχει κάποια απάντηση και η ζωή συνεχίζεται. Όσο για τις πληροφορίες τις έχω διαβάσει από παλιά. :wink:

Δεν μίλησα για συγκεκριμένα άτομα άλλωστε δεν εχω καταφέρει να σχηματίσω μια συνολική άποψη αλλα πιστεύω από όσο εχω δει ότι η κατάσταση των περισσοτέρων όπως έγραψα και πιο πριν είναι μη αναστρέψιμη..
Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις από αυτά που διάβασες στις πληροφορίες ??

LINKZZZZZZ
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΙΦΩΝ
Fast poster

Επόμενο

Επιστροφή στην Πολιτική

Μετάβαση στην αρχή της σελίδας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: akirav, AMYNTAΣ, avenger, Vaskos, Νεοπτόλεμος, Θοδωρής Αιτωλός και 17 επισκέπτες