Γιατί θα παραμείνει το ινδιμύδια

Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: ΑΝΤΙαριστερά, DenMorka, ederson, gdata, geo650, Lithos, nikos_sib, rombard, seleykos, Xena, Δημήτρης006 και 28 επισκέπτες

Re: Γιατί θα παραμείνει το ινδιμύδια

Δημοσίευσηαπό λαθρεπιβατης » Ιούλιος 14th, 2009, 4:00 am

ο τροπος λειτουργειας του Ιντυ, εχει αποφασιστει μεσα απο αμεσοδημοκρατικες διαδικασιες.

Το σπαμμαρισμα των φασιστων, που ηθελαν να κερδισουν αντικαπιταλιστικους ποντους, με συνεχη ποστ, ηταν εξοργιστικο για τους υπολοιπους. Και πηραν παπουτσι, απο τον Ιανο και φασιστικοτερα. Και καλα εγινε. Αλλωστε το Ιντι, οπως λενε στην αστυνομια ειναι το ΚΕΠΙΚ της τρομοκρατιας και αριστερας. Εσεις θα κατηγορουσατε τους τουρκους για λογοκρισια αν δεν σας αφηνανε να μιλησετε μεσα απο τους ασυρματους τους;
manuscripts don't burn
Άβαταρ μέλους
λαθρεπιβατης
Crazy poster

Δημοσ.: 7917
Εγγραφη: Σεπτέμβριος 23rd, 2008, 1:45 pm

Δημοσίευσηαπό Kenshin » Ιούλιος 14th, 2009, 4:02 am

λαθρεπιβατης έγραψε:Αλλωστε το Ιντι, οπως λενε στην αστυνομια ειναι το ΚΕΠΙΚ της τρομοκρατιας και αριστερας

Βασικα δεν το εχουν πει ποτε αυτο, αντιθετα λενε οτι το υποστηριζουνε
Oi! Jeffrey give us back our rose

http://www.youtube.com/watch?v=rv_aX5d1FDM
Άβαταρ μέλους
Kenshin
Fast poster

Δημοσ.: 2595
Εγγραφη: Φεβρουάριος 24th, 2009, 8:29 pm
Τοποθεσια: Αθηνα

Δημοσίευσηαπό ΑΝΤΙΦΩΝ » Ιούλιος 14th, 2009, 4:05 am

Folie à Plusieurs έγραψε:
ΑΝΤΙΦΩΝ έγραψε:ξαναλέω αναρχία αριστερά η όπως αλλιώς θες πες το δεν είναι το ιντυ. Το ιντυ είναι ένα μέσο. Τι δεν μπορείς να καταλάβεις από αυτό..??
αυτό που λες για τα Εξάρχεια ισχύει όχι ομως για το ιντυ αφού δεν είναι φυσικός τόπος αλλά διαδικτυακός αφού δεν μπορεί να ελεγχτεί από την αστυνομία και αφού είναι ένα ΜΕΣΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗΣ…

Δεν ταυτοποίησα την αναρχία με το ίνδι άλλα μια που το αναφέρεις δε μπορεί κανείς να αρνηθεί πως μια συσχέτιση μεταξύ τους υπάρχει (αυτά άσχετα με την κουβέντα). Τώρα, οι διαδικτυακοί τόποι, τα μέσα πληροφόρησης ή οτιδήποτε υπάρχει στον ψηφιακό κόσμο του διαδικτύου μπορεί να ελεγθεί μια χαρά απ' την αστυνομία και απ' το "σύστημα" αν αυτό επιθυμεί κάτι τέτοιο. Καταλαβαίνεις πως εδώ στηρίζεται ο όλος συλλογισμός μου οπότε αν θεωρείς πως το ινδιμίδια είναι φύσει ανεξέλεγκτο θα ήθελα να μου εξηγήσεις γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Το ιντυ ελέγχετε από μια ανοικτή και ανακοινωμένη συνέλευση η όποια δρα βάση της αυτεξούσιας.
Επίσης τα κείμενα που μπαίνουν στο ιντυ δεν το εκφράζουν απαραίτητα και προφανώς δεν γράφονται από αυτό. Ως εκ τουτου αν ας πούμε εγω κάνω μια δράση και ανεβάσω ένα κείμενο στο ιντυ δεν καταλαβαίνω πως η δράση μου ελέγχετε επειδή ανέβασα το κείμενο στο ιντυ..
ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ!! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΩΛΟΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ!!

LINKZZZZZZ
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΙΦΩΝ
Fast poster

Δημοσ.: 1631
Εγγραφη: Ιούλιος 9th, 2009, 1:00 am
Τοποθεσια: μια πάντων πατρίς εστίν, η πάσα γης και εις ο κόσμος οίκος

Δημοσίευσηαπό λαθρεπιβατης » Ιούλιος 14th, 2009, 4:05 am

Kenshin έγραψε:
λαθρεπιβατης έγραψε:Αλλωστε το Ιντι, οπως λενε στην αστυνομια ειναι το ΚΕΠΙΚ της τρομοκρατιας και αριστερας

Βασικα δεν το εχουν πει ποτε αυτο, αντιθετα λενε οτι το υποστηριζουνε

Ετσι σου λεγε η Παλλαδια; :smt005
manuscripts don't burn
Άβαταρ μέλους
λαθρεπιβατης
Crazy poster

Δημοσ.: 7917
Εγγραφη: Σεπτέμβριος 23rd, 2008, 1:45 pm

Δημοσίευσηαπό SearchiN » Ιούλιος 14th, 2009, 4:36 am

Την είχα δει από κοντά αυτή την Παλλάδια πριν από χρόνια.

ΑΝΤΙΦΩΝ έγραψε:Το ιντυ ελέγχετε από μια ανοικτή και ανακοινωμένη συνέλευση η όποια δρα βάση της αυτεξούσιας.
Επίσης τα κείμενα που μπαίνουν στο ιντυ δεν το εκφράζουν απαραίτητα και προφανώς δεν γράφονται από αυτό. Ως εκ τουτου αν ας πούμε εγω κάνω μια δράση και ανεβάσω ένα κείμενο στο ιντυ δεν καταλαβαίνω πως η δράση μου ελέγχετε επειδή ανέβασα το κείμενο στο ιντυ..

Μου θυμίζει την ιστορία με το pirate bay αυτό που γράφεις με τη διαφορά ότι στο ινδιμίδια υπάρχει συντονιστική ομάδα η οποία επηρεάζει καθοριστικά το περιεχόμενο του ιστοχώρου οπότε τα κείμενα που ανεβαίνουν εκφράζουν το ίνδι. Επίσης γνωρίζεις πως οι IP καταγράφονται οπότε μπορούν να πιάσουν οποιονδήποτε ανακοινώνει πως έσπασε, έκαψε, ή απειλεί, ή προτρέπει κτλ. Αλλά έστω και αν το ίνδι ήταν untouchable απ' το νόμο το "σύστημα" θα είχε βρει χίλους τρόπους να το κλείσει αν πραγματικά ήθελε κάτι τέτοιο.

Τα ψαλίδια του ίνδι δε διαγράφουν μόνο τις "φασιστικές απόψεις", διαμορφώνουν μια απόλυτη ομοιομορφία απόψεων και το γράφω αυτό εξ ιδίας πείρας. Η σφιχτότατη λογοκρισία αγγίζει το απόλυτο. Αλλά αφού αυτό απο-φασίστ-ηκε :smt003 με δημοκρατικές διαδικασίες υπάρχει και το phorum.gr για να συχνάζουμε και να γράφουμε ελεύθερα τις απόψεις μας
SearchiN
Crazy poster

Δημοσ.: 6751
Εγγραφη: Μάρτιος 25th, 2007, 4:36 pm

Δημοσίευσηαπό Άρης » Ιούλιος 14th, 2009, 4:39 am

Folie à Plusieurs έγραψε:Την είχα δει από κοντά αυτή την Παλλάδια πριν από χρόνια.

Τι έλεγε;
«Απέναντι σε τούτη τη μελανή και γανιασμένη φοβέρα, φέρε την εικόνα του αρχαίου Έλληνα, για να μετρήσεις τη διαφορά.» Λιαντίνης
Άβαταρ μέλους
Άρης
Maniac poster

Δημοσ.: 10041
Εγγραφη: Απρίλιος 6th, 2008, 3:59 am
Τοποθεσια: Ελευσίνα

Δημοσίευσηαπό SearchiN » Ιούλιος 14th, 2009, 4:41 am

Εγώ τη βρήκα νοστιμούλα, είχε και τα πιασίματά της. Βέβαια ο χρόνος μπορεί να αλλάξει πολύ τους ανθρώπους και όπως έγραψα πέρασαν χρόνια από τότε που την είδα.
SearchiN
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Άρης » Ιούλιος 14th, 2009, 4:43 am

Αυτά είναι.
«Απέναντι σε τούτη τη μελανή και γανιασμένη φοβέρα, φέρε την εικόνα του αρχαίου Έλληνα, για να μετρήσεις τη διαφορά.» Λιαντίνης
Άβαταρ μέλους
Άρης
Maniac poster

Δημοσίευσηαπό Άρης » Ιούλιος 14th, 2009, 4:45 am

Perastike έχεις δει την hellenicrevenge ή μόνο την έχεις ακούσει;
Άβαταρ μέλους
Άρης
Maniac poster

Δημοσίευσηαπό ΑΝΤΙΦΩΝ » Ιούλιος 14th, 2009, 4:46 am

Folie à Plusieurs έγραψε:Την είχα δει από κοντά αυτή την Παλλάδια πριν από χρόνια.

ΑΝΤΙΦΩΝ έγραψε:Το ιντυ ελέγχετε από μια ανοικτή και ανακοινωμένη συνέλευση η όποια δρα βάση της αυτεξούσιας.

Μου θυμίζει την ιστορία με το pirate bay αυτό που γράφεις με τη διαφορά ότι στο ινδιμίδια υπάρχει συντονιστική ομάδα η οποία επηρεάζει καθοριστικά το περιεχόμενο του ιστοχώρου οπότε τα κείμενα που ανεβαίνουν εκφράζουν το ίνδι. Επίσης γνωρίζεις πως οι IP καταγράφονται οπότε μπορούν να πιάσουν οποιονδήποτε ανακοινώνει πως έσπασε, έκαψε, ή απειλεί, ή προτρέπει κτλ. Αλλά έστω και αν το ίνδι ήταν untouchable απ' το νόμο το "σύστημα" θα είχε βρει χίλους τρόπους να το κλείσει αν πραγματικά ήθελε κάτι τέτοιο.

Τα ψαλίδια του ίνδι δε διαγράφουν μόνο τις "φασιστικές απόψεις", διαμορφώνουν μια απόλυτη ομοιομορφία απόψεων και το γράφω αυτό εξ ιδίας πείρας. Η σφιχτότατη λογοκρισία αγγίζει το απόλυτο. Αλλά αφού αυτό απο-φασίστ-ηκε :smt003 με δημοκρατικές διαδικασίες υπάρχει και το phorum.gr για να συχνάζουμε και να γράφουμε ελεύθερα τις απόψεις μας

H πολιτική των δημοσιεύσεων στο ιντυ είναι ανακινομένη όπως ανακινομένη και ανοικτή είναι και η συνέλευση του(προς κάποιον φυσικά που σέβεται τα χαρακτηριστικά του). Αν διαφωνείς τοτε δε γράφεις. Επίσης στο ιντυ θα διαβάσεις πολλές αντιφατικές αποψεις(πχ κκεδων) οπότε δεν ισχύει αυτό που λες.
δε νομίζω ότι κάποιος θα ανέβαζε πχ μια προκήρυξη από τον υπολογιστή του σπιτιού. Τέλος όπως ξαναείπα το ιντυ λειτουργεί με ανοικτές διαδικασίες οποτε το τι γινεται είναι ελέγξιμο και προς συνδιαμορφωση με τον καθένα που συμφωνεί με τα χαρακτηριστικά του..
ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ!! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΩΛΟΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ!!

LINKZZZZZZ
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΙΦΩΝ
Fast poster

Δημοσ.: 1631
Εγγραφη: Ιούλιος 9th, 2009, 1:00 am
Τοποθεσια: μια πάντων πατρίς εστίν, η πάσα γης και εις ο κόσμος οίκος

Δημοσίευσηαπό perastikos13 » Ιούλιος 14th, 2009, 4:50 am

Άρης έγραψε:Perastike έχεις δει την hellenicrevenge ή μόνο την έχεις ακούσει;

Τηv εχω ακουσει καποιες φορες στο ΣΚΑΙ.
Απο εκει και περα τηv ταυτιζαv απο το ιvτυμιvτια με μια τυπισσα που ειχε παει στηv εκπομπη της μαvωλιδου.
Δεv ξερω αv ισχυει ουτε τηv εχω ρωτησει ποτε.
Αυτη που λεvε ειvαι η πρωτη στη φωτο,η νικολετα...

http://www.afipnisis.gr/agora/viewtopic.php?f=37&t=13
"Οι φιλόσοφοι μονάχα εξηγούσαν με διάφορους τρόπους τον κόσμο, το ζήτημα όμως είναι να τον αλλάξουμε"
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ
ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ
perastikos13
Maniac poster

Δημοσ.: 13043
Εγγραφη: Φεβρουάριος 8th, 2006, 3:00 am
Τοποθεσια: Κερατσίνι

Δημοσίευσηαπό Άρης » Ιούλιος 14th, 2009, 4:57 am

ΑΧΑΧΑΧΑ! Ο δεύτερος στη φωτό είναι ο γκόμενος της Νικολέτας. Πάντως μαλακίες λένε, δεν είναι αυτή η Η.R.
Υποψιάζομαι ότι ίσως είναι μια κοπέλα που είδα στις τελευταίες εκπομπές του Χαρδαβέλα, γι' αυτό σε ρώτησα, μήπως μπορούσες να το εξακριβώσεις.
Η φωνή της είναι ψιλοχαρακτηριστική και μπορεί να την αναγνώριζες από τη φωνή αν όντως ήταν αυτή.
Άβαταρ μέλους
Άρης
Maniac poster

Δημοσίευσηαπό perastikos13 » Ιούλιος 14th, 2009, 4:59 am

Αv υπαρχει η εκπομπη στο διαδυκτιο θα το εξακριβωσω.
Εχει πολυ γλυκια φωvη παvτως.
"Οι φιλόσοφοι μονάχα εξηγούσαν με διάφορους τρόπους τον κόσμο, το ζήτημα όμως είναι να τον αλλάξουμε"
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ
ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ
perastikos13
Maniac poster

Δημοσ.: 13043
Εγγραφη: Φεβρουάριος 8th, 2006, 3:00 am
Τοποθεσια: Κερατσίνι

Δημοσίευσηαπό SearchiN » Ιούλιος 14th, 2009, 5:08 am

ΑΝΤΙΦΩΝ έγραψε:H πολιτική των δημοσιεύσεων στο ιντυ είναι ανακινομένη όπως ανακινομένη και ανοικτή είναι και η συνέλευση του(προς κάποιον φυσικά που σέβεται τα χαρακτηριστικά του). Αν διαφωνείς τοτε δε γράφεις. Επίσης στο ιντυ θα διαβάσεις πολλές αντιφατικές αποψεις(πχ κκεδων) οπότε δεν ισχύει αυτό που λες.
δε νομίζω ότι κάποιος θα ανέβαζε πχ μια προκήρυξη από τον υπολογιστή του σπιτιού. Τέλος όπως ξαναείπα το ιντυ λειτουργεί με ανοικτές διαδικασίες οποτε το τι γινεται είναι ελέγξιμο και προς συνδιαμορφωση με τον καθένα που συμφωνεί με τα χαρακτηριστικά του..

-Αυτό βγάζει νόημα, δηλαδή ότι θέλουν να διατηρούν ένα πολύ συγκεκριμένο χαρακτήρα οπότε ή έχεις ίδιες απόψεις με αυτούς ή πας αλλού. Όσο για το πόσο σφικτό είναι το ψαλίδι... Πριν λίγες μέρες, στην είδηση ότι προσπαθούν να κλείσουν το ίνδι, σχολίασα πως για την ακρίβεια προσπαθούν να το διώξουν απ' το δίκτυο του πανεπιστημίου άλλα μπορεί να φιλοξενηθεί αλλού και δεν είναι ανάγκη να κλείσει. Ούτε έβρισα, ούτε ειρωνεύτηκα, ούτε τίποτα. Την επόμενη μέρα που ξανακοίταξα μην τυχόν είχα απαντήσεις το σχόλιο δεν υπήρχε. Ξαναδοκίμασα να δημοσιεύσω την άποψή μου και σε πέντε λεπτά είχε φύγει ξανά. Αυτό δε το λες διαγραφή φασιστικών απόψεων αλλά φασιστική διαγραφή απόψεων.

-Στα περισσότερα ιντερνετ καφέ υπάρχουν κάμερες ασφαλείας αν υποθέσουμε ότι κανείς δε γράφει απ' το σπίτι του. Καλά τώρα το ξεψειρίζω και γω γιατί δεν είναι εκεί το θέμα

-Νομίζω πως μπορούμε να συμφωνήσουμε στο εξής: Αν υπάρχει νομικά η δυνατότητα να ελεχθεί το ίνδι και να κλείσει αυτά που γράφω κατά πάσα πιθανότητα ισχύουν. Αν δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα τότε σίγουρα δεν ισχύουν

-Αλλά βεβαίως, και το ξαναγράφω, το σύστημα θα μπορούσε να μετέλθει χιλιάδες τρόπους αν πραγματικά ήθελε να σταματήσει τη λειτουργία του ίνδι.
Τελευταία επεξεργασία απο SearchiN την Ιούλιος 14th, 2009, 5:10 am, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
SearchiN
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Άρης » Ιούλιος 14th, 2009, 5:09 am

perastikos13 έγραψε:Αv υπαρχει η εκπομπη στο διαδυκτιο θα το εξακριβωσω.
Εχει πολυ γλυκια φωvη παvτως.

Υποπτεύομαι μία δημοσιογράφο μελαχρινή με γαλάζια μάτια.
Άβαταρ μέλους
Άρης
Maniac poster

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στην Πολιτική

Μετάβαση στην αρχή της σελίδας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: ΑΝΤΙαριστερά, DenMorka, ederson, gdata, geo650, Lithos, nikos_sib, rombard, seleykos, Xena, Δημήτρης006 και 28 επισκέπτες