Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες
pelletakias έγραψε: την διαδικασια κατασκευης την γνωριζω αυτο που ζηταω να μαθω ειναι αν υπαρχει καποιος που εχει τετοιες "κινεζιες
http://pellet-mill.de/shop/category_2/1 ... 4QodLxvd8g
ή αλλη αντιστοιχη μικρη μηχανη παραγωγης πελλετ ή μπρικετων και μπορει να μας πει τα προβληματα που συναντησε στην παραγωγη.
Η διαδικασια παραγωγης ειναι πολυ συγκεκριμενη και ευαισθητη σε πολλους παραγοντες που μπορουν να επηρεασουν το τελικο αποτελεσμα.
Εχω ακουσει οτι υπαρχουν σε λειτουργια μερικες τετοιες μηχανες στη ελλαδα απο ερασιτεχνες και θα ηθελα να μιλησω με καποιον απο αυτους.
ευχαριστω
sv2dxa έγραψε: http://www.analytika.gr/index.asp?mod=e ... 127&p=2019
Υγρασιομετρο

sv2dxa έγραψε:chipper 22 kw, hammer mill 15kw, pellet press 25kw
Το chipper και το pellet milli το καταλαβα, Το pellet press τι ακριβως κάνει?
Είχα την εντυπωση οτι χρειαζόμαστε μόνο τον θρυματιστη και την μηχανη pellet.
Οσο για την αφύγρανση τι κανετε?
Giorg έγραψε: Γεια σας κι απο μενα
απο φετος ειμαι κ εγω χρηστης πελλετ και ετοιμαζομαι για παραγωγη.εχω παραγγειλει μια πρεσσα απο κινα δυνατοτητας 250-300 κιλων την ωρα με κινηση με τρακτερ.ειναι ηδη στον πειραια θα την εχω ως την παρασκευη λογικα.επισης μαζεψα γυρω στους δυο τονους πριονιδι απο το οποιο το μισο περιπου ειναι ετοιμο.παντως παιδια ειναι μεγαλη φασαρια και εχω κουραστη ηδη με τα πριονιδια κ οσο σκεφτομαι οτι το πελλετ στη βουλγαρια εχει 130 ο τονος αρχισα να το μετανιωνω.το σαββατοκυρικο αν ολα παν καλα θα βγαλω δικα μου πελλετ.θα σας γραψω τις εντυπωσεις μου
teo8 έγραψε:Giorg έγραψε: Γεια σας κι απο μενα
απο φετος ειμαι κ εγω χρηστης πελλετ και ετοιμαζομαι για παραγωγη.εχω παραγγειλει μια πρεσσα απο κινα δυνατοτητας 250-300 κιλων την ωρα με κινηση με τρακτερ.ειναι ηδη στον πειραια θα την εχω ως την παρασκευη λογικα.επισης μαζεψα γυρω στους δυο τονους πριονιδι απο το οποιο το μισο περιπου ειναι ετοιμο.παντως παιδια ειναι μεγαλη φασαρια και εχω κουραστη ηδη με τα πριονιδια κ οσο σκεφτομαι οτι το πελλετ στη βουλγαρια εχει 130 ο τονος αρχισα να το μετανιωνω.το σαββατοκυρικο αν ολα παν καλα θα βγαλω δικα μου πελλετ.θα σας γραψω τις εντυπωσεις μου
τη λεβητα εχεις φιλε?και σε ποια πολη κανει 130ε ο τονος?help
Επιστροφή στην Οικολογία, Φύση
Μετάβαση στην αρχή της σελίδας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες