Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΩΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΩΝ.

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: kouakouakokomekiki και 7 επισκέπτες

Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΩΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΩΝ.

Δημοσίευσηαπό Τρίσμικρος » Φεβρουάριος 8th, 2010, 4:44 pm

Όπως θα έχετε παρατηρήσει αγαπητοί μου φίλοι, τώρα τελευταία, έχουν εμφανισθεί, ωρισμένοι άνθρωποι της φυλής μας, που έχουν στραφεί στην ειδωλολατρία. Δηλαδή στην λατρεία ψευδών ειδώλων, τα οποία τα εκλαμβάνουν ως αληθινά, και προσπαθούν να δώσουν μια κοσμοθέασι στην ζωή τους, ειδωλολατρική.
Οι συμπολίτες μας, που έχουν παρασυρθεί στην Ειδωλολατρία, δέχονται την ύπαρξι των Αρχαίων θεών, που λάτρευαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι- αν βέβαια είναι όντως πρόγονοι μας, γιατί μάλλον δεν έχουμε καμμιά φυλετική σχέσι μαζί τους........
Πιστεύουν λοιπόν, ότι υπάρχει το δωδεκάθεο, καθώς και πλήθος άλλων θεούληδων, ημιθέων, ανθρωποθέων, νεραϊδών, νυμφών καί ότι άλλο πλάσμα, έπλασε η φαντασία των αρχαίων Ελλήνων....Μόνο για Εκατόγχειρες δεν μας έχουν μιλήσει ακόμα.....
ΕΙΔΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΌΤΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΛΑΩΝ.....Δεν υπάρχουν δηλαδή, Έλληνες λατρευτές του Θώρ, του Βράχμα, του Άχουρα Μάσδα, του Τλατοπέκ, του Βισνού, του Ιανού κλπ.
Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΙΔΩΛΑ, ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ, ΜΕ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ......
Και γενικά, δημιουργεί, άτομα, με έντονα ψυχολογικά προβλήματα....Αυτά τα έντονα ψυχολογικά προβλήματα, απορρέουν από τις τρομακτικές αντιφάσεις, που πρέπει πρώτα από όλα, να δικαιολογήσουν στον εαυτό τους, και μετά σε εμάς...
ΕΠΕΙΔΗ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΑΝΤΙΦΆΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΡΆΣΤΙΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΘΈΣΟΥΝ ΣΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
Τρίσμικρος
Fast poster

Δημοσ.: 3024
Εγγραφη: Απρίλιος 24th, 2009, 1:06 pm

Re: Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΩΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΩΝ.

Δημοσίευσηαπό Φλου » Φεβρουάριος 8th, 2010, 4:47 pm

.....Δεν υπάρχουν δηλαδή, Έλληνες λατρευτές του Ιανού

Ακόμα δεν μπήκες άρχισες να επιτίθεσαι σε συντονιστές;
όλα είναι φλου...
Άβαταρ μέλους
Φλου
Extreme poster

Δημοσ.: 25804
Εγγραφη: Σεπτέμβριος 19th, 2008, 6:01 am

Δημοσίευσηαπό Τρίσμικρος » Φεβρουάριος 8th, 2010, 4:59 pm

ΑΣ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.
Ας υποθέσουμε, ότι όντως υπάρχουν οι θεούληδες που ισχυρίζονται οι Έλληνες ειδωλολάτρες....Ας υποθέσουμε, ότι υπάρχει πράγματι ο Δίας, ο Άρης, ο Απόλλων, η Αθηνούλα, η Ήρα, η Αφρόδω και όλη η παλιοπαρέα του Ολύμπου.......
Τότε, από την ίδια την ύπαρξι τους και μόνον, απορρέουν ορισμένα ερωτήματα, τα οποία οι Ειδωλολάτρες, αρνούνται να απαντήσουν.....
Εφ΄όσον -κατά την γνώμη τους- υπάρχει ο Δίας, θα πρέπει να μας απαντήσουν πειστικά, γιατί αυτός ο Δίας, ό τόσο δυνατός, ο τόσο πάνσοφος, ο τόσο μεγάλος, δεν μπόρεσε, να αποκρούσει την Χριστιανική θύελλα, που ενέσκηψε στον χώρο επιρροής του....
Μας μάθαιναν στην Μυθολογία, ότι ο Διά-κος- χαιδευτικο του Δίας- άστραφτε και βρόνταγε, όταν διακυβεύοντο τα συμφέροντα του....Έρριχνε κεραυνούς για ψύλλου πήδημα, πέταξε τον κακομοίρη τον Ήφαιστο στην Λήμνο, σε ένα ξέσπασμα της οργής του, κυνηγούσε τον Γανυμήδη και την Ιώ, μέχρι να τους απαυτώσει, και κατάφερε και μεταμορφώθηκε μέχρι και σε μύγα, για να τρελλάνει την δύστυχη Ιώ.....Απαιτούσε θυσίες, και οσμιζόταν την κνίσσα των θυσιών.....Απαιτούσε, και τι δεν απαιτούσε ο μπαγάσας.....
Όταν λοιπόν εμφανίσθηκε ο Φωτιστής των Ελλήνων, ο Απόστολος Παύλος, και κύρηξε στον Άρειο Πάγο, την Αλήθεια, γιατί δεν εμφανίσθηκε ο γερο-Δίας, να ρίξει έναν κεραυνούλη, πάνω στον βέβηλο Παύλο, και έτσι να πείσει τους πιστούς του, ότι υπάρχει....ότι τέλος πάντων είναι εδώ, και παρατηρεί........
Όμως ο μπαρμπά-Δίας, αγρόν ηγόρασε......
Όταν ιδρύθηκαν οι πρώτες Χριστιανικές εκκλησίες, στην Αθήνα, στην Κόρινθο, στην Θεσσαλονίκη, στην Βέροια, στην Πάτρα, στην Έφεσσο κλπ, και είδε ο Δίας, ότι άρχισαν να του παίρνουν τους οπαδούς, γιατί δεν βγήκε τότε, να ρίξει κεραυνούς πάνω στα κτίρια αυτά, και να κάψει τους Χριστιανούς, για να πείσει τους υπόλοιπους ειδωλολάτρες, ότι υπάρχει;
Αλλά ο μπαρμπά- Δίας ετήρησε σιγήν ιχθύος.....
'Όταν εμφανίσθηκε ο Ιουλιανός ο Αποστάτης, ξέρετε...ο Ρωμιός αυτοκράτωρ, που πρόδωσε το Βάπτισμα του, και ξανάγινε ειδωλολάτρης, γιατί δεν τον βοήθησε να ολοκληρώσει το έργο του; Γιατί δεν τον προστάτευσε, όταν ο Άγιος Μερκούριος, απάλλασε την ανθρωπότητα, από το μίασμα του ειδωλολάτρη αυτοκράτορος;...να ρίξει έναν κεραυνό, βρε παιδάκι μου, πάνω στον Άγιο Μερκούριο, και να προστατεύσει τον δικό του Ιουλιανό.....
Αλλά ο Διας πάλι δεν εμφανίσθηκε......μάλλον θα τον είχε πάρει ο ύπνος, και δεν κατάλαβε τι παιζόταν.....
Τρίσμικρος
Fast poster

Δημοσίευσηαπό Τρίσμικρος » Φεβρουάριος 8th, 2010, 5:10 pm

Και τίθεται τώρα το κύριο ερώτημα....
Αφού ρε μπαγάσες, ο ίδιος ο Δίας, το βούλωσε, όταν είδε τον Χριστιανισμό να επελαύνει στην χώρα επιρροής του, τότε πώς θα τον ξαναφέρεται εσείς σήμερα; Αφού ο ίδιος, φοβήθηκε, και κρύφθηκε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, πώς νομίζετε εσείς, ότι θα τον πείσετε να ξανα-εμφανισθή; Τα γράφω αυτά, επειδή εσείς πιστεύετε ότι υπάρχει...Γιατί, εγώ ξέρω, ότι είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.....
Και εφόσον, βρε ατιμούτσικα, δεχόχαστε ότι είναι ενδοκοσμικός θεός= δηλ. δεχόσαστε, ότι περιβάλλεται από το Σύμπαν, άρα υπόκειται στην φθορά του Χρόνου...Πράγμα που σημαίνει, ότι εφόσον πιστεύετε ότι υπάρχει ο Γερο-Δίας, τώρα, μετά από 2000 χρόνια, από το ξεκουμπίδι που έφαγε, θα είναι τώρα, ένας κακομοίρης σαλιάρης γέροντας, που θα σέρνει με τα χίλια ζόρια τα βήματα του......Πώς νομίζετε ότι θα κυριαρχήσει ο ενδοκοσμικός Δίας, μετά από 2000 χρόνια στο πειρθώριο....Κατ΄αρχάς, θα τσούζουν τα μάτια του, από το φώς.....Είναι τόσο συνηθισμένος στο σκοτάδι, που τον έκλεισε ο Απόστολος Παύλος, που θα τρίβει για καμμιά εικοσαριά χρόνια, τα μάτια του, μέχρι να αρχίσει να ψιλοβλέπει θαμπά........
Από την άλλη, σαν ενδοκοσμικός θεούλης που είναι, καί όντας κάτω από την φθορά του Χρόνου, θα έχει και προβλήματα στύσεως....Φανταζόσαστε τι κακό του κάνετε, που θέλετε με το ζόρι, να τον ξαναβγάλετε στην επιφάνεια;....Είχε συνηθίσει να καβαλάει τον Γανυμήδη, την Ιώ, και όλα τα άλλα θύματα του.....Τώρα, που θέλετε να τον ξαναβγάλετε όξω, μόλις δεί, τα πιπίνια που κυκλοφορούν στην Αθήνα, θα λωλαθεί ο κακομοίρης........Και δεν μπορούν να τον βοηθήσουν, τόνοι από Βιάγκρα....όσα και να πάρει, πάλι κούκου δεν θα δεί.....
Γιαυτό, ο μεγαλύτερος εχθρός του Δία, είναι οι ειδωλολάτρες οπαδοί του....Θέλουν να ξαναφέρουν στην επιφάνεια, έναν γηραιό και παραλυμένο θεούλη, αντί να τον αφήσουν να ψοφήσει με την ησυχία του.......
Τρίσμικρος
Fast poster

Δημοσίευσηαπό harrys1934 » Φεβρουάριος 8th, 2010, 5:16 pm

Λες να είναι αλήθεια;; Οι Γερμανοί ξανά έρχονται;; πάνω που το συνιθήσαμε να ζούμε χωρίς εσένα, να πάλι σαν το πουλί τον

φοίνικα. Καλώς ήρθες φίλε και να μείνεις μέχρι αύριο, θα μοιραστούν δώρα για την μεγάλη γιορτή του Αγίου Χαραλάμπου. Λάθος μεθαύριο Τετάρτη
άλλ' ώς ο ληστής ομολογώ Σοι,
μνύσθητί μου, Κύριε,
εν τη Βασιλεία Σου.
Όπου γης και Παατρις[/b]
Άβαταρ μέλους
harrys1934
Fast poster

Δημοσ.: 1277
Εγγραφη: Σεπτέμβριος 25th, 2009, 1:16 pm

Δημοσίευσηαπό Τρίσμικρος » Φεβρουάριος 8th, 2010, 5:23 pm

φιλε μου Χάρη, δυστυχώς, δεν μπορώ για λόγους εργασίας, να μπαίνω τόσο συχνά, γιατί έχει αυξηθεί κατακόρυφα ο όγκος εργασίας μου....Σου συνιστώ, να βρείς τα βιβλία του Χριστόδουλου ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΥΛΗΤΟΣ, και του Τσουρού Ο ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, για να δείς σε πόσες αντιφάσεις έχουν πέσει τα καημένα τα θύματα της ειδωλολατρίας.....
Τρίσμικρος
Fast poster

Δημοσίευσηαπό ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ » Φεβρουάριος 8th, 2010, 9:50 pm

Καλώς το Μεγάλο Τρίσμικρο

καιρό είχαμε να σ΄ ακούσουμε :smt001 κατά βάση χαιρόμαστε τις τοποθετήσεις σου αν και με λίγες διαφωνούμε όπως και με την κόκκινη εδώ:
Τρίσμικρος έγραψε:....
Οι συμπολίτες μας, που έχουν παρασυρθεί στην Ειδωλολατρία, δέχονται την ύπαρξι των Αρχαίων θεών, που λάτρευαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι- αν βέβαια είναι όντως πρόγονοι μας, γιατί μάλλον δεν έχουμε καμμιά φυλετική σχέσι μαζί τους........
..........................
Δίκαιος δεν είναι εκείνος που δεν αδικεί, αλλά εκείνος ο οποίος δεν θέλει να αδικεί αν και μπορεί
Άβαταρ μέλους
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
New poster

Δημοσ.: 647
Εγγραφη: Οκτώβριος 17th, 2009, 9:20 pm

Δημοσίευσηαπό nightpuma » Φεβρουάριος 8th, 2010, 9:56 pm

Μωρη κουφαλα τρισμικρε....σε κανω πολυ κεφι τελικα.

Δεν εχεις αντιπαλο στο ειδος.....να βρεθουμε ρε...να εξετασουμε τα θεματα σφαιρικα.

Δεν ειμαι και τοσο με τον Δια....ουτε με τον Χριστο τοσο πολυ....Απολλωνιστης απλος ειμαι και εχω παθει την πλακα μου..αστα να πανε.

Τι μου θες?
Μπαρακι....κρεατακι με κρασακι...μονο εσυ με αναβεις ρε...εσυ με εξιταρεις γιατι εισαι σοβαρος και γνωστης.
nightpuma
Maniac poster

Δημοσ.: 19015
Εγγραφη: Ιούνιος 9th, 2008, 2:08 pm

Δημοσίευσηαπό Alan Smithee » Φεβρουάριος 8th, 2010, 9:57 pm

κάπως έτσι πρέπει να ήταν στην αρχαία ελλάδα
Πήγαινε να πάρεις εφημερίδα και γάλα.
Άβαταρ μέλους
Alan Smithee
Crazy poster

Δημοσ.: 6331
Εγγραφη: Ιανουάριος 9th, 2003, 3:54 am

Δημοσίευσηαπό harrys1934 » Φεβρουάριος 9th, 2010, 2:22 am

πό nightpuma » Χθες, 10:56 pm
Μωρη κεφαλα τρισμικρε....σε κανω πολυ κεφι τελικα.

Δεν εχεις αντιπαλο στο ειδος.....να βρεθουμε ρε...να εξετασουμε τα θεματα ποδοσφαιρικα.

Δεν ειμαι και τοσο με τον Δια....ουτε με τον Χριστο τοσο πολυ....Απολλωνιστης απλος ειμαι και εχω παθει την πλακα μου..αστα να πανε.

Τι μου θες?
Μπαρακι....κρεατακι με κρασακι...μονο εσυ με αναβεις ρε...εσυ με εξιταρεις γιατι εισαι σοβαρος και γνωστης.

Τι Απολλωνιστής είσαι;; Κάποια ομάδα ήξερα με έδρα τα Εξάρχεια. (καμίνια) Αυτήν την ομάδα λες;;

Το μόνο καλό που θυμάμαι είναι ότι, έβγαζε καλούς παίχτες και τους πουλούσε. Αυτό ήταν το εισόδημα της.

Αλήθεια τι έγινε την είχα ξεχάσει τελείως αυτήν την ομάδα. Υπάρχει ακόμη παίζει σε γειτονιές;;

Ποιες γειτονιές λέω τώρα αφού για να κάνουν τσούσα τα σκυλιά ο δήμαρχος έχει βάλει πλαστικά δένδρα.

Στις ταράτσες της πολυκατοικίας παίζουν, και αν τύχει να πέσει η μπάλα κάτω στον δρόμο τα πιτσιρίκια τν εξαφανίζουν
μνύσθητί μου, Κύριε,
εν τη Βασιλεία Σου.
Όπου γης και Παατρις[/b]
Άβαταρ μέλους
harrys1934
Fast poster

Δημοσίευσηαπό παρτιζάνος » Φεβρουάριος 9th, 2010, 3:18 am

harrys1934 έγραψε: Λες να είναι αλήθεια;; Οι Γερμανοί ξανά έρχονται;; πάνω που το συνιθήσαμε να ζούμε χωρίς εσένα, να πάλι σαν το πουλί τον

φοίνικα. Καλώς ήρθες φίλε και να μείνεις μέχρι αύριο, θα μοιραστούν δώρα για την μεγάλη γιορτή του Αγίου Χαραλάμπου. Λάθος μεθαύριο Τετάρτη

αν μοιράσετε και λουκούμια να μείνω
κλασική περίπτωση βλάβης

γάμησα εγώ ικα
Vaffanculo ρε
κουθμμούνια τον ήπιατε στον γράμμο
αι παράτα μας χοντρομαλάκα
Άβαταρ μέλους
παρτιζάνος
Fast poster

Δημοσ.: 2257
Εγγραφη: Δεκέμβριος 5th, 2009, 1:43 am

Δημοσίευσηαπό boehm » Φεβρουάριος 9th, 2010, 3:30 am

Τρίσμικρος έγραψε:Όπως θα έχετε παρατηρήσει αγαπητοί μου φίλοι, τώρα τελευταία, έχουν εμφανισθεί, ωρισμένοι άνθρωποι της φυλής μας, που έχουν στραφεί στην ειδωλολατρία..

τώρα που θα μπεί νέο καθεστώς φαρμάκων στα ταμεία τέλος τα coctail που παίρνεις Τρίσμικρε. :)
Άβαταρ μέλους
boehm
Fast poster

Δημοσ.: 3290
Εγγραφη: Ιούλιος 18th, 2006, 10:32 pm

Δημοσίευσηαπό harrys1934 » Φεβρουάριος 9th, 2010, 5:12 am

Όταν ακούω αυτήν την λέξη νέο καθεστώς,, τρομάζω με πιάνει ανατριχίλα. Τι θα έρθουν τα τανκς πάλι;;
μνύσθητί μου, Κύριε,
εν τη Βασιλεία Σου.
Όπου γης και Παατρις[/b]
Άβαταρ μέλους
harrys1934
Fast poster

Επιστροφή στην Θρησκειολογία

Μετάβαση στην αρχή της σελίδας

Μέλη σε σύνδεση