Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες
Winston Smith έγραψε:Απο το φάτσομπουκ περίμενες να το καταλάβεις; Από τη καθημερινότητά σου δεν το είχες καταλάβει; Γενικά αυτά τα πράγματα είναι όπως το αλκοόλ: τί νόημα έχει να πιεις ένα βράδυ για να περάσεις καλά, και αφού περάσεις τέλεια το πρωί να μη θυμάσαι τίποτα;
Ακόμα και σε αυτό το φόρουμ, η κάθε περσόνα προβάλλεται με τον δικό της τρόπο.
Verdad έγραψε:
Αν σου έλεγε κάποιος ότι θα ζούσες την πιο απίστευτη εμπειρία της ζωής σου αλλά δεν θα μπορούσες να την διηγηθείς σε κανένα ή μια εμπείρια λιγότερο σημαντική για σένα άλλά για την οποία θα μάθαινε το σύμπαν, τι θα επέλεγες;
Verdad έγραψε:Αν σου έλεγε κάποιος ότι θα ζούσες την πιο απίστευτη εμπειρία της ζωής σου αλλά δεν θα μπορούσες να την διηγηθείς σε κανένα ή μια εμπείρια λιγότερο σημαντική για σένα άλλά για την οποία θα μάθαινε το σύμπαν, τι θα επέλεγες;
Ghost_Dog έγραψε:Oχι βεβαια,εμενα σκοπος ζωης ειναι να μην μου σπανε τα @@ και να μην ασχολουνται μαζι μου αλλα να με αφηνουν να παρατηρω και να ψηλαφιζω την απεραντοσυνη και την απλοτητα του κενου αλλα φευ....
Verdad έγραψε:Αυτό που ήθελα να πω είναι αν τελικά το γεγονός της διάδοσης μιας πράξης της ζωής μας έχει πιο μεγάλη σημασία από την ίδια την πράξη.
Και γενικότερα αναρωτιέμαι κατά πόσο η πραγματοποίηση των πράξεών μας επηρεάζεται από το βαθμό εντυπωσιασμού που προκαλούν στους άλλους.
poeta έγραψε:Ghost_Dog έγραψε:Oχι βεβαια,εμενα σκοπος ζωης ειναι να μην μου σπανε τα @@ και να μην ασχολουνται μαζι μου αλλα να με αφηνουν να παρατηρω και να ψηλαφιζω την απεραντοσυνη και την απλοτητα του κενου αλλα φευ....
Είναι απλό το κενό;
Επιστροφή στην Ψυχολογία
Μετάβαση στην αρχή της σελίδας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες