Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες
AlexAnime έγραψε:διορθωσαν μια βλακεια του παρελθοντος
δηλαδη αντικειμενικα να το δουμε πρεπει να ειναι πολυ βλακας ο αλλος να βλεπει την κορη του να παιζει με gijoe και transformers και το αγορακι με την μπαρμπι και την Σιντι
erinya έγραψε:Εγώ θα έλεγα οτι το κάθε παιδί θα πρέπει να είναι ελεύθερο να επιλέξει τα παιχνίδια που το ευχαριστούν πάντα στα πλαίσα της ηλικίας του
AlexAnime έγραψε:ναι το 4χρονο μπορει να επιλεξει doom 3 η το μικρο μυο πονι
Το παιδι θα συνεχεισει να παιζει με τα παιχνιδαι που του φερνουν οι γονεις και αυτα πυο βλεπει στα σπιτια των φιλων του
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ
erinya έγραψε:Αλλά το να γεμίζουν κούκλες ένα κοριτσάκι, που προτιμάει να παίξει στρατέγκο ή να διαβάσει ένα βιβλίο περιπέτειας, δεν είναι ότι καλύτερο. Το ίδιο ισχύει και για τα αγοράκια. Δηλαδή αν ένα αγόρι αρέσει τον ρόλο του πατέρα ή του μάγειρα είναι σώνει και καλά από τους ... άλλους;
Isildur έγραψε:Το πρόβλημα (προσωπική μου άποψη, πάντα) δεν είναι αν ένα αγόρι παίξει κάτι πιο "κοριτσίστικο" καμιά φορά ή το αντίθετο. Εγώ απλά δεν μπορώ να αποδεχτώ ότι τα παλιά πρέπει που ενοχλούσαν κάποιους είναι σωστό να αντικαθίστανται από καινούρια πρέπει που προσπαθούν να μας επιβάλουν οι ίδιοι κάποιοι.
erinya έγραψε:Isildur έγραψε:Το πρόβλημα (προσωπική μου άποψη, πάντα) δεν είναι αν ένα αγόρι παίξει κάτι πιο "κοριτσίστικο" καμιά φορά ή το αντίθετο. Εγώ απλά δεν μπορώ να αποδεχτώ ότι τα παλιά πρέπει που ενοχλούσαν κάποιους είναι σωστό να αντικαθίστανται από καινούρια πρέπει που προσπαθούν να μας επιβάλουν οι ίδιοι κάποιοι.
Στην άρνηση του να "επιβάλλουν" συμφωνούμε απόλυτα.

AlexAnime έγραψε:Δεν μπορεις να μαθενεις ενα αγορακι πως θα γινει ενας ευαισθητος μ@λ@κ@ς που θα κλαιει με το παραμικρο και θα μαζευει λουλουδακια οποτε δεν μπορεις να του δινεις να παιζιε με το μικρο μου πονι
erinya έγραψε:AlexAnime έγραψε:Δεν μπορεις να μαθενεις ενα αγορακι πως θα γινει ενας ευαισθητος μ@λ@κ@ς που θα κλαιει με το παραμικρο και θα μαζευει λουλουδακια οποτε δεν μπορεις να του δινεις να παιζιε με το μικρο μου πονι
Κανενός φύλου παιδί, κατά τη γνώμη μου πάντα, δεν θα πρέπει να το κατευθύνουμε να παίζει με "μ@λ@κί@ς" σαν αυτό που αναφέρεις και σαν τις πορνίζουσες κούκλες που γέμισε με δαύτες η αγορά.
AlexAnime έγραψε:Δηλαδη τα κοριτσακια δεν πρεπειν α γινονται συνεισθηματικες και ευαισθητες κοπελες οταν μεγαλωσουν;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
erinya έγραψε:AlexAnime έγραψε:Δηλαδη τα κοριτσακια δεν πρεπειν α γινονται συνεισθηματικες και ευαισθητες κοπελες οταν μεγαλωσουν;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτές τις ... μεγαλειώδεις ... αρετές προάγουν αυτά τα τσουλάκια κούκλες;
Δεν ξέρω, ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του στους χαρακτήρες των ανθρώπων.
Επιστροφή στην Περί ανέμων και υδάτων
Μετάβαση στην αρχή της σελίδας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες