Ενωση Ελλαδας - Αλβανιας

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας

Συντονιστές: Ομάδα συντονισμού.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: dna, Google Python URL fetcher, Gordian Knot, nick, Northerner, paralimni13, Πολιτικός μηχανικός, φυτιλι και 7 επισκέπτες

 

Re: Ενωση Ελλαδας - Αλβανιας

Δημοσίευσηαπό Alessandro_Del_Piero » Δεκέμβριος 30th, 2007, 12:06 am

Ultima Thule έγραψε:Αυτη η ιδεα μου κατεβηκε σημερα το πρωι βλεποντας τα τοπικ του φορουμ.

Ετσι και αλλιως το 80% των Αλβανων ξερουν ελληνικα και το 50% ζουν στην Ελλαδα τωρα.

Ετσι και τα συνορα της Ελλαδας θα μεγαλωναν και το θεμα της βορειου ηπειρου θα τελειωνε μια και καλη?

Τι λενε και οι αλβανοι του φορουμ? Θα μας παραχωρησουν την γη τους να ζησουμε ολοι μαζι μονιασμενη κατω απο την ελληνικη σημαια με ειρηνη και ευτυχια?

Ναι, θα'θελες. :smt005
Άβαταρ μέλους
Alessandro_Del_Piero
Crazy poster
 
Δημοσ.: 6600
Εγγραφη: Μάρτιος 20th, 2007, 3:34 am
Τοποθεσια: Zürich
Το μέλος Alessandro_Del_Piero, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Δημοσίευσηαπό Τόλης » Δεκέμβριος 30th, 2007, 12:40 am

εγώ δν ξέρω, αλλά ο λιακόπουλος είχε πει πως η ελλάδα σε κάποια χρόνια θα ενωθεί με τα σκόπια. του το είχε πει νομίζω κάποιος "παππούλης"... :D
Τόλης
Fast poster
 
Δημοσ.: 1002
Εγγραφη: Σεπτέμβριος 2nd, 2007, 1:27 am
Τοποθεσια: Ελλάδα
Το μέλος Τόλης, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Απάντηση

Δημοσίευσηαπό ΑΝΤΙΟΧΟΣ » Δεκέμβριος 30th, 2007, 7:57 am

Θα παραθέσω μία ενδιαφέρουσα εργασία, η οποία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Η παρακάτω επιστολή του 1847 εστάλη στην Ελληνική(;) κυβέρνηση μεταφέροντας την αγωνία των ηγετών της κάτω Αλβανίας γιά το μέλλον της φυλής τους. Σαν μόνη βιώσιμη λύση επέλεξαν την ένωση με την Ελλάδα. Και με την υπόσχεση ότι και οι άλλοι Αλβανοί θα πεισθούν από αυτούς να ενωθούν αργότερα. Φυσικά ποτέ οι Αλβανοί δεν θεώρησαν την θρησκευτική διαφοροποίηση κριτήριο φυλετικού διαχωρισμού. Δηλαδή ποτέ δεν είχαν διαφοροποιηθή εθνικά από τους Έλληνες. Κάτι που οι Έλληνες ακόμη και σήμερα δεν μπορούν να αντιληφθούν και συνειδητοποιήσουν. Έτσι, με το ζόρι, είμαστε "Έθνος ανάδελφον". Εξ' άλλου αν είχε επιτευχθή αυτή η ένωσις, δεν θα υπήρχε το βορειο-ηπειρωτικό. Και τότε τι θα κάναμε χωρίς βαρβάρους;Η επιστολή παρατίθεται αυτούσια με την πρωτότυπη ορθογραφία και σύνταξη.

"Εκλαμπρότατοι Πρόεδροι και Πρόκριτοι εις τας Αθήνας των χωμάτων Ελλάδος, ο του Μεγαλ. Όθων ο Βασιλεύς της Ελλάδος αδελφικώς ασπαζόμεθα και σας ειδοποιούμεν. Οι προφερόμενοι τον ασπασμόν φέρομεν το παράπονόν μας εδαφιαίως επειδή και εμείναμεν παν πτωχός λαός οι κάτωθεν καζιάδες επικράτειαι στον ξηρόν και πετρώδη τόπον, χωρίς καμμίαν επιστήμην, αλλά οπλοφόροι, αφού η Κωνσταντινούπολις εξουσιάσθη από τους προτητερινούς Σουλτάνους έως σήμερον εφερθήκαμεν υποτεταγμένοι εις τας προσταγάς των αφεντοτόπων Βεζιράδων, Πασσάδων, Καμεκάμιδων, εις Μουσελιμάδων, 33 Σουλτάνους σχεδόν 400 χρόνους εχήσαμεν το αίμα μας εις κάθε αιχμαλωσίαν, όπου τους είχον σταθή, όμως όποιος δεν αγαπάγει Βασιλεία, αλλ' ούτε Θεότι αγαπάγει, τα προτητερινά ουσούλια μας έλλειψαν και μας έβαλαν νέα όπου δεν υποφέρονται στους τόπους μας, μας έβαλαν δωδεκάδα εις κάθε καζάν μας και έκριναν χατηρικώς και αδίκως όχι διά ριζιάν Θεού και του προφήτου μας αλλά ζιώρλεν και δυναστικώς ως εντόπιοι και όχι να κρίνουν όλοι οι Βασιλείς του Ευρωπ. διά τούτο εγίναμεν αποστάται εις τον Βασιλέα μας όπου τον είχαμε Βεκύλην και Πατέραν των όλων ημάς Μουσουλμάνων και επαρεπονεύθημεν τόσες και τόσες με αμάν και με δάκρυά μας και δεν μας έδειναν διάστημα, αλλ' ούτε χαρτσουάλι ήγουν αναφοράν, μην ευσπλαχνίζωνταν η Βασιλεία διά εμάς τους φακήρ φουκαράδες.

Διά τούτο στέλνομεν τον επίτηδες άνθρωπό μας να μιλήση διά ζώσης φωνής με την εκλαμπρότητά σας τα δέοντα, αν η Μεγαλειότης της Βασιλείας μας καμπολιέβη ήγουν μας δέχεται να γινώμεθα σιούδιτοι οι κάτωθεν 55 Καζάδες με καπιτζουλητσανούς Νόμους, όπου να μας δώση και να του δώσωμεν διά ησυχίαν μας διά ριζάν Θεού να σας κακοφανή και διά εμάς ως πλάσι Θεού όπου εγεννήθημεν γυμνοί και θα πεθάνωμεν.
Εκ μέρους του μεγαλοδυνάμου και αν ελπίδα σωτηρίας δεν είναι διά εμάς ας πεθάνωμεν και από σπαθί ανθρώπων, αν είπεν ο Θεός έτσι ας γίνη, ικετευόμεθα οι κάτωθεν Καζάδες Αυλώνος, Δέλβινο, Μεναχιέ, Κουρβελιέσσι, Μαλακάστρα, η άνω και κάτω του Μπερατιού και Τεπελένι και Ντιονίτσα, όλα 5 Καζάδες, παρακαλούμε να ευσπλαχνισθή η Βασιλεία σας όχι και δεν μας αγαπάγει να ζήσωμεν απάνω εις την γήν, και αν η Βασιλεία μας αγαπάγει μας ειδοποιήτε να κάμωμεν και άλλες επικράτειες με την ευχαρίστησί μας και εγγύησιν διά εμπιστοσύνην με όπως η Βασιλεία αγαπάγει.
Ο επιφερόμενος σας λέγει διά ζώσης και να μας απολογηθήτε ταύτα και του Θεού να γίνη.
Οι αγαπητοί σας Πρόεδροι σαϊμπίδες των 5 καζάδων επιφαινόμενοι με τα σφραγιστήρια όλα. Έχομεν και τα έγγραφα του πρώην Μερχούμ Σανδραμιζέτα πρός εμάς και ποίος μας κρίνη, αλλ' εν ημέρα κρίσεως να απολογηθώμεν. Όχι άλλο".

(....ακολουθούν 47 σφραγίδες Μπέϊδων και αγάδων της κάτω Αλβανίας...........)

Ιδού όπου τα ανωτέρω σφραγιστήρια ως σαϊμπίδες του τόπου μας, να τα παρατηρήσετε καλώς και να σας αποκριθώμεν με εγγύησιν διά σιγουριτά σας και διά ασφάλειαν.

1847 της 15 Αυγούστου, Καζά Κουρβελιέση,
Ντέλβινα Σαντζάκ.

Ζενέλ Γκουλέκας, Τζαλήλ Αγά (Τσελιοπίτσαρης), Σέϊκος Μπουλιούσης, Μουχαρίμ Μπελιούλης, Αβντούλ Μπέη Κόκκας, Λουλιάν Τσαπάρης, Μουχαμέτ Σελμάνης, Μούχα Πρόνιος, Ζαχήρ Πρόνιος, Οσμάν Κούτσης, Μουχαμέτ Αμπάζης, Αλήκο Χόντας (όλοι αυτοί Τζάμιδες).

Ντζάτα Σέλφος, Λιατίφ Ελμιόζης, Μάνε Μπεκήρης, Ντέμζε Πιτσάρ, Χόντα Νιτίτσα, Σούλιο Τζιόμπος, Λιάμε Ντούκας, Σαντήκ Μπιλένος, Δερβίς Καλαράτι, Λιάμε Πετάνης, Σάκκο Μάλιος, Μουσταφά Μπραΐμης, Κάπο Λειφτέρης, Λιάμε Χούσιος, Μουσταφά Μπέντος, Μεφτήρ Πίνας, Σιέχη Ντούρος, Ελμάν Τσίμπος, Τζιαφέρ Ντέμος, Αμμάζ Ντίνος (πατήρ του Αβεδίν και Βεσέλ).

Αυλώνα Σαντζιάκ.

Μπεκήρ Βέλος Κανίνα, Λαντίρ Σούλιος Κανίνα, Μουσταφά Μπέμπας Κανίνα, Σαντήκ Αρμένος, Μουχαμέτ Μούτζιος, Ισμαήλ Μπεκάτης, Ζένκο Κακμπουνάρης, Πάσιο Σελμάν, Κουτζούλιαση Μαυρότα, Σελήμ Αγά Βλιώρας, Φεϊζόμπεης, Λιάτο Μαμένα, Μάλκο Νέλιος Λιάπεσι, Μάτο Τεσαούσι Λιάπεσι, Τζιατζά Μαρτολόζι, Αμπεντίν Σιέσχος, Σιαντεντί Βασιόρη, Αχμέτ Αγά Βασιόρη, Μεχμέτ Κιόλαση, Οσμάν Ράππο Φράταλη, Μπεκήρ Βρατσάνος, Λιούλιο Αμπάζης, Ζενιέλ Χόντος, Ιμπραήμ Τσιμάρος, Λίλια Κένυτρος, Μέτα Τζόμπος, Τάλιο Αμπίλης, Σινάν Νταλβίσης, Χίτο Νταούλ Μαυρόβα, Ζίμπο Κέστι, Μεχμέτ Τραουβίτσα, Ιμέρ Αλή Κούδεσι, Μουσταφά Μπέγα, Ισμαήλ Μπέγα, Ντέρβυ Αλή Ντουκάτη, Μετάν Αλή Ντοκάτη, Ωαμπέρ Τέλιο Τραγκιάστη, Μαχμούτ Χόντζα, Ντούλιο Ζώτος, Μπαϊράμ Μούτζος, Σελήμ Χασάνης, Χατζή Χόντζα Σμοχθήνα.

Μαλακάστρα δύω

Ραπούς αγά Καμπήπμασης, Σιαμπάν Πέστανι, Σκέκτο Χίσο Κεσαράτι, Σουλεϊμάν Τσέλιο Τότζι, Οσμάν Μπίλιος, Ντούλια Μάτο Καλιβάζι, Τζελήλ Τουράς, Μαλιβάζι, Σαντίκ Λουί Φτίνο, Ράμιε Κομάρι, Αχμέτ Ματελόζι, Μαχμούτ Λιάμο Λιάβανι, Τζιότα Λιάβανι.

Σπίτια
1388 Απάνω Μαλακάστρα, 291 Κάτω Μαλακάστρα, 1011 Ρέθυμι Μουζεκιάς, 700 Κασαμπά Μπεράτι, 1730 Ναχιά Τοπάλι, 1339 Σκράμπαρι, 500 Τμόριζα, 4500 Τεπελένι, 4500 Καζά Αυλώνος, 1840 Καζά Ντελβίν.

Πηγή: http://www.tetraktys.org Κατηγορία: Θέματα Ελληνουσίας
http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=8&t=121145
ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ!!!!
Οι δέ μελανειμονούντες ούτοι καί πλείω μέν τών ελεφάντων εσθίοντες...
Είσαι ένα φύλλο στο μέγα δέντρο της ράτσας
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΙΟΧΟΣ
Maniac poster
 
Δημοσ.: 14440
Εγγραφη: Σεπτέμβριος 24th, 2005, 12:53 am
Τοποθεσια: Αθήνα(Νέα Σμύρνη) καί Σκύρος(το καλοκαίρι)
Το μέλος ΑΝΤΙΟΧΟΣ, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Δημοσίευσηαπό CHAIRONEIOS » Δεκέμβριος 30th, 2007, 9:49 am

την αλβανια θελομεν και ας τρωγομεν πετρες...

ΕΝΩΣΙΣ
Άβαταρ μέλους
CHAIRONEIOS
Fast poster
 
Δημοσ.: 1252
Εγγραφη: Νοέμβριος 28th, 2007, 6:06 pm
Τοποθεσια: forto
Το μέλος CHAIRONEIOS, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ενωση Ελλαδας - Αλβανιας

Δημοσίευσηαπό ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ » Δεκέμβριος 30th, 2007, 10:01 am

kristo έγραψε:
Ultima Thule έγραψε:Αυτη η ιδεα μου κατεβηκε σημερα το πρωι βλεποντας τα τοπικ του φορουμ.

Ετσι και αλλιως το 80% των Αλβανων ξερουν ελληνικα και το 50% ζουν στην Ελλαδα τωρα.

Ετσι και τα συνορα της Ελλαδας θα μεγαλωναν και το θεμα της βορειου ηπειρου θα τελειωνε μια και καλη?

Τι λενε και οι αλβανοι του φορουμ? Θα μας παραχωρησουν την γη τους να ζησουμε ολοι μαζι μονιασμενη κατω απο την ελληνικη σημαια με ειρηνη και ευτυχια?

Ναι, θα'θελες. :smt005αφειστε ησυχο τον κριστου

ως τουρκαλβανος τους πασιαδες και τους μπεηδες προσκυνα
Ελληνες εσμεν και ου πτοουμεθα.
ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ
Crazy poster
 
Δημοσ.: 7173
Εγγραφη: Φεβρουάριος 28th, 2004, 7:57 am
Τοποθεσια: ΑΝΑΤ.ΡΟΥΜΕΛΗ
Το μέλος ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ενωση Ελλαδας - Αλβανιας

Δημοσίευσηαπό Darth Vader » Δεκέμβριος 30th, 2007, 10:34 am

Ultima Thule έγραψε:Ενωση Ελλαδας - Αλβανιας
Αυτη η ιδεα μου κατεβηκε σημερα το πρωι βλεποντας τα τοπικ του φορουμ.
. . .
:wink:
Θα 'ρθ' η ώρα και γι αυτό, μην ανησυχείς ! :wink:
Αλλού είναι οι προτεραιότητες.

Θα πρέπει πρώτα να . . . απεγκλωβισθούμε από το «Κολωνάκι» και τα συναφή εν Ελλάδι ανθρωποειδή ! 8)
Άβαταρ μέλους
Darth Vader
Keeper of the Seven Sins
 
Δημοσ.: 26059
Εγγραφη: Ιούνιος 13th, 2004, 3:57 am
Τοποθεσια: Where no Man gone before
Το μέλος Darth Vader, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Δημοσίευσηαπό ΠΥΡΚΑΙΜΑΝΙΑ » Δεκέμβριος 30th, 2007, 5:44 pm

beria έγραψε:από την εργασία:
"Το αλβανικό ζήτημα μετά τη διάλυση της Σοσιαλιστικής Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας"
του Πέτρου Γκάτζιου

Ήδη από τις αρχές του 19ου αιώνα υπήρχαν πολλές απόπειρες για ελληνοαλβανική συνεννόηση και δημιουργία ελληνοαλβανικού κράτους. Το 1809 μάλιστα ο Κολοκοτρώνης επεξεργάστηκε ένα τέτοιο σχέδιο υπό την αιγίδα του γαλλικού κράτους10. Το σχέδιο αυτό προέβλεπε τη δημιουργία ενός ελληνοτουρκικού κράτους στο Μοριά, το οποίο θα ήταν στην ουσία ελληνοαλβανικό υπό την επικυριαρχία του Σουλτάνου και υπό την προστασία των Γάλλων11. Με την πάροδο του χρόνου όμως και με την μεγαλοϊδεατική πολιτική του Όθωνα, οι Αλβανοί άρχισαν σταδιακά να απομακρύνονται από την ιδέα της συνεργασίας με τους Έλληνες, γιατί φοβήθηκαν ότι θα μπορούσε πολύ εύκολα να τους παγιδεύσει12

10 Διβάνη Λ., Η Εδαφική Ολοκλήρωση της Ελλάδας (1830-1947), απόπειρα πατριδογνωσίας, Καστανιώτης, Αθήνα, 2000, σσ.427-8.
11 Καργάκος Ι.Σ., Αλβανοί-Αρβανίτες-Έλληνες, β' έκδοση, Σιδέρης, Αθήνα, 2000, σ.55.
12 Διβάνη Λ., Η Εδαφική Ολοκλήρωση της Ελλάδας..., ο.π., σσ.428-9.


δεν είναι πολύ καινούργια η ιδέα, λοιπόν


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.....[ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ...ΤΙ ΕΓΙΝΕ???]
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ,ΕΝΤΑΣΕΤΑΙ ΣΤΟ<<ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ>>ΤΗΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ......ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ,ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΛΑΥΟΥΣ ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ..........Ο ΔΕ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ,ΘΕΩΡΕΙΤΟ ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ........

ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.....
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑ ΤΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ,ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ,ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ <ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ>>ΤΟΥΡΚΙΑΣ.....

ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ??????
ΠΥΡΚΑΙΜΑΝΙΑ
New poster
 
Δημοσ.: 73
Εγγραφη: Δεκέμβριος 24th, 2007, 12:42 am
Το μέλος ΠΥΡΚΑΙΜΑΝΙΑ, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Απάντηση

Δημοσίευσηαπό ΑΝΤΙΟΧΟΣ » Δεκέμβριος 31st, 2007, 2:58 am

Αν θυμίζει λέει!!!!
Πολλά, σημαντικά καί ενδιαφέροντα πράγματα. Αλλά εν καιρώ.
http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=8&t=121145
ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ!!!!
Οι δέ μελανειμονούντες ούτοι καί πλείω μέν τών ελεφάντων εσθίοντες...
Είσαι ένα φύλλο στο μέγα δέντρο της ράτσας
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΙΟΧΟΣ
Maniac poster
 
Δημοσ.: 14440
Εγγραφη: Σεπτέμβριος 24th, 2005, 12:53 am
Τοποθεσια: Αθήνα(Νέα Σμύρνη) καί Σκύρος(το καλοκαίρι)
Το μέλος ΑΝΤΙΟΧΟΣ, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ενωση Ελλαδας - Αλβανιας

Δημοσίευσηαπό Alessandro_Del_Piero » Δεκέμβριος 31st, 2007, 3:15 am

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ έγραψε:
kristo έγραψε:
Ultima Thule έγραψε:Αυτη η ιδεα μου κατεβηκε σημερα το πρωι βλεποντας τα τοπικ του φορουμ.

Ετσι και αλλιως το 80% των Αλβανων ξερουν ελληνικα και το 50% ζουν στην Ελλαδα τωρα.

Ετσι και τα συνορα της Ελλαδας θα μεγαλωναν και το θεμα της βορειου ηπειρου θα τελειωνε μια και καλη?

Τι λενε και οι αλβανοι του φορουμ? Θα μας παραχωρησουν την γη τους να ζησουμε ολοι μαζι μονιασμενη κατω απο την ελληνικη σημαια με ειρηνη και ευτυχια?

Ναι, θα'θελες. :smt005αφειστε ησυχο τον κριστου

ως τουρκαλβανος τους πασιαδες και τους μπεηδες προσκυνα

Εσεις οι Ελληνες τους προσκυνουσατε και μαλιστα σας ειχανε σαν τα αλογα τους. :lol:
Δεν τα εμαθες αυτα? :smt006
Άβαταρ μέλους
Alessandro_Del_Piero
Crazy poster
 
Δημοσ.: 6600
Εγγραφη: Μάρτιος 20th, 2007, 3:34 am
Τοποθεσια: Zürich
Το μέλος Alessandro_Del_Piero, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ενωση Ελλαδας - Αλβανιας

Δημοσίευσηαπό Judas Christ » Δεκέμβριος 31st, 2007, 3:26 am

kristo έγραψε:Εσεις οι Ελληνες τους προσκυνουσατε και μαλιστα σας ειχανε σαν τα αλογα τους. :lol:
Δεν τα εμαθες αυτα? :smt006


Εμείς τουλάχιστον δεν παρατήσαμε την θρησκεία και την παράδοσή μας για να εξισλαμιστούμε-τουρκέψουμε σαν κάποιους άλλους..
Άβαταρ μέλους
Judas Christ
Maniac poster
 
Δημοσ.: 10682
Εγγραφη: Σεπτέμβριος 22nd, 2006, 9:55 pm
Τοποθεσια: Κελί 33
Το μέλος Judas Christ, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ενωση Ελλαδας - Αλβανιας

Δημοσίευσηαπό Alessandro_Del_Piero » Δεκέμβριος 31st, 2007, 3:28 am

ΤΣΕΚΟΣ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ έγραψε:
kristo έγραψε:Εσεις οι Ελληνες τους προσκυνουσατε και μαλιστα σας ειχανε σαν τα αλογα τους. :lol:
Δεν τα εμαθες αυτα? :smt006


Εμείς τουλάχιστον δεν παρατήσαμε την θρησκεία και την παράδοσή μας για να εξισλαμιστούμε-τουρκέψουμε σαν κάποιους άλλους..

THE FAITH OF ALBANIANS IS ALBANIANISM 8)
Άβαταρ μέλους
Alessandro_Del_Piero
Crazy poster
 
Δημοσ.: 6600
Εγγραφη: Μάρτιος 20th, 2007, 3:34 am
Τοποθεσια: Zürich
Το μέλος Alessandro_Del_Piero, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ενωση Ελλαδας - Αλβανιας

Δημοσίευσηαπό ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ » Δεκέμβριος 31st, 2007, 10:25 am

kristo έγραψε:
ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ έγραψε:
kristo έγραψε:
Ultima Thule έγραψε:Αυτη η ιδεα μου κατεβηκε σημερα το πρωι βλεποντας τα τοπικ του φορουμ.

Ετσι και αλλιως το 80% των Αλβανων ξερουν ελληνικα και το 50% ζουν στην Ελλαδα τωρα.

Ετσι και τα συνορα της Ελλαδας θα μεγαλωναν και το θεμα της βορειου ηπειρου θα τελειωνε μια και καλη?

Τι λενε και οι αλβανοι του φορουμ? Θα μας παραχωρησουν την γη τους να ζησουμε ολοι μαζι μονιασμενη κατω απο την ελληνικη σημαια με ειρηνη και ευτυχια?

Ναι, θα'θελες. :smt005αφειστε ησυχο τον κριστου

ως τουρκαλβανος τους πασιαδες και τους μπεηδες προσκυνα

Εσεις οι Ελληνες τους προσκυνουσατε και μαλιστα σας ειχανε σαν τα αλογα τους. :lol:
Δεν τα εμαθες αυτα? :smt006
κριστου

οταν ηρθε η ωρα η καλη οι ελληνες περασαν απο μαχαιρι

τουρκους και τουρκαλβανους μπεηδες και αγαδες

το ξεχασες ???
Ελληνες εσμεν και ου πτοουμεθα.
ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ
Crazy poster
 
Δημοσ.: 7173
Εγγραφη: Φεβρουάριος 28th, 2004, 7:57 am
Τοποθεσια: ΑΝΑΤ.ΡΟΥΜΕΛΗ
Το μέλος ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Δημοσίευσηαπό Λόρδος Ταντρίδης » Ιανουάριος 1st, 2008, 1:38 pm

otan o trispapos m piduse tin trisgiagia t kai meta tin esfaze to ksexase ? :P
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης
Crazy poster
 
Δημοσ.: 6434
Εγγραφη: Νοέμβριος 19th, 2007, 9:20 pm
Τοποθεσια: Arian Socialist Confederacy
Το μέλος Λόρδος Ταντρίδης, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Δημοσίευσηαπό Zorbas-E- » Ιανουάριος 1st, 2008, 8:09 pm

THE FAITH OF ALBANIANS IS ALBANIANISM


ρε kristo τι μαλακίες γράφεις μονίμως στο φόρουμ μας έχουν πέσει και τα βλέφαρα
έλεος αγόρι μου
ΔΟΣ ΜΟΙ ΠΑ ΣΤΩ ΚΑΙ ΤΑΝ ΓΑΝ ΚΙΝΑΣΩ
Άβαταρ μέλους
Zorbas-E-
New poster
 
Δημοσ.: 391
Εγγραφη: Μάρτιος 31st, 2001, 3:00 am
Τοποθεσια: Ελλάς
Το μέλος Zorbas-E-, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ενωση Ελλαδας - Αλβανιας

Δημοσίευσηαπό ΠΥΡΡΟΣ Ο ΜΟΛΟΣΣΟΣ » Ιανουάριος 1st, 2008, 8:29 pm

kristo έγραψε:
ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ έγραψε:
kristo έγραψε:
Ultima Thule έγραψε:Αυτη η ιδεα μου κατεβηκε σημερα το πρωι βλεποντας τα τοπικ του φορουμ.

Ετσι και αλλιως το 80% των Αλβανων ξερουν ελληνικα και το 50% ζουν στην Ελλαδα τωρα.

Ετσι και τα συνορα της Ελλαδας θα μεγαλωναν και το θεμα της βορειου ηπειρου θα τελειωνε μια και καλη?

Τι λενε και οι αλβανοι του φορουμ? Θα μας παραχωρησουν την γη τους να ζησουμε ολοι μαζι μονιασμενη κατω απο την ελληνικη σημαια με ειρηνη και ευτυχια?

Ναι, θα'θελες. :smt005αφειστε ησυχο τον κριστου

ως τουρκαλβανος τους πασιαδες και τους μπεηδες προσκυνα

Εσεις οι Ελληνες τους προσκυνουσατε και μαλιστα σας ειχανε σαν τα αλογα τους. :lol:
Δεν τα εμαθες αυτα? :smt006


ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΛΙ ,ΛΕΧΡΙΤΗ, ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ........
ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ,ΟΧΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ,ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ
Άβαταρ μέλους
ΠΥΡΡΟΣ Ο ΜΟΛΟΣΣΟΣ
Crazy poster
 
Δημοσ.: 5223
Εγγραφη: Νοέμβριος 5th, 2005, 2:45 pm
Τοποθεσια: ΜΟΛΟΣΣΙΑ
Το μέλος ΠΥΡΡΟΣ Ο ΜΟΛΟΣΣΟΣ, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Προηγούμενη

Επιστροφή στην Διεθνής πολιτική

Μετάβαση στην αρχή της σελίδας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: dna, Google Python URL fetcher, Gordian Knot, nick, Northerner, paralimni13, Πολιτικός μηχανικός, φυτιλι και 7 επισκέπτες