Συκώτι τηγανητό

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες

 

Re: Συκώτι τηγανητό

Δημοσίευσηαπό ΕΡΩΤΗΣΗ_ΚΛΕΙΔΙ » Ιανουάριος 27th, 2009, 6:27 pm

Το αρνήσιο τα κάνω ριγανάτο, ουσιαστικά βραστό και κάνω όλη την συκωταριά βασικά οπότε είναι κι άλλα εντόσθια μαζί

πουλερικών τα κάνω με κόκκινη σάλτσα μακαρονάδα

για τηγανητό δεν μπορώ να αποφασίσω ποιό είναι καλύτερο μοσχαρίσο ή αρνήσιο
The spice extends life, the spice expands consciousness, the spice is vital to space travel
Princess Irulan Corrino

Μελαχρινές
ΕΡΩΤΗΣΗ_ΚΛΕΙΔΙ
Fast poster
 
Δημοσ.: 4430
Εγγραφη: Ιούνιος 27th, 2008, 11:54 pm
Το μέλος ΕΡΩΤΗΣΗ_ΚΛΕΙΔΙ, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Συκώτι τηγανητό

Δημοσίευσηαπό ΕΡΩΤΗΣΗ_ΚΛΕΙΔΙ » Ιανουάριος 27th, 2009, 6:29 pm

Μπακάλης έγραψε:Σ Κ Ε Τ Ο!


σκέτο θέλει σχάρα νομίζω
The spice extends life, the spice expands consciousness, the spice is vital to space travel
Princess Irulan Corrino

Μελαχρινές
ΕΡΩΤΗΣΗ_ΚΛΕΙΔΙ
Fast poster
 
Δημοσ.: 4430
Εγγραφη: Ιούνιος 27th, 2008, 11:54 pm
Το μέλος ΕΡΩΤΗΣΗ_ΚΛΕΙΔΙ, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Συκώτι τηγανητό

Δημοσίευσηαπό Ακατονόμαστος » Ιανουάριος 27th, 2009, 6:29 pm

ΕΡΩΤΗΣΗ_ΚΛΕΙΔΙ έγραψε:Το αρνήσιο τα κάνω ριγανάτο, ουσιαστικά βραστό και κάνω όλη την συκωταριά βασικά οπότε είναι κι άλλα εντόσθια μαζί

πουλερικών τα κάνω με κόκκινη σάλτσα μακαρονάδα

για τηγανητό δεν μπορώ να αποφασίσω ποιό είναι καλύτερο μοσχαρίσο ή αρνήσιο


ΕΓΏ ΜΙΛΆΩ ΓΙΑ ΣΥΚΏΤΙ ΜΟΣΧΑΡΊΣΙΟ,ΌΧΙ ΓΙΑ ΣΥΚΩΤΑΡΙΆ Ή ΣΥΚΩΤΆΚΙΑ ΠΟΥΛΙΏΝ.
"Αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
Άβαταρ μέλους
Ακατονόμαστος
Extreme poster
 
Δημοσ.: 22216
Εγγραφη: Φεβρουάριος 26th, 2008, 1:02 pm
Το μέλος Ακατονόμαστος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Συκώτι τηγανητό

Δημοσίευσηαπό Cap'n Callisto » Ιανουάριος 27th, 2009, 6:31 pm

ΕΡΩΤΗΣΗ_ΚΛΕΙΔΙ έγραψε:
Charna_Aloysia έγραψε:
ΕΡΩΤΗΣΗ_ΚΛΕΙΔΙ έγραψε:πώς καταλαβαίνεις αν έχει γίνει? Πως το κάνεις αφράτο όπως στα μαγαζιά?

Tο τρυπάς και δεν βγάζει αίμα..
Το προτιμώ ψητό με μπόλικο λεμονάκι, αλλά ως μεζέ, όχι ως κύριο πιάτο.


α μπράβο, εκεί το πήγαινα...

μήπως, πρέπει να βγάζει λίγο αίμα, γιατί μετά σκληραίνει?
εγώ αυτό έκανα την τελευταία φορά και μου βγήκε σχετικά καλυτερο, όχι μεν σκληρό αλλα όχι και αφράτο όπως το τρώω έξω καμιά φορά. Γι αυτό ψάχνω άλλες παραμέτρους που ίσως θέλουν προσοχή.

πχ το τηγανίζεις στο μέγιστο της κουζίνας πχ στο 6 αμα η σκάλα παει απο 1 εως 6 ή θέλει χαμηλότερα πχ 5 ?

και επίσεις πώς διαλέγεις συκώτι? υπάρχουν κομμάτια και κομμάτια που πρέπει να ζητήσεις?

το απο κάθε ζώο ενδύκνηται και για διαφορετικό τρόπο ψησήματος?

Eίναι θέμα γούστου, εμένα οποιαδήποτε υποψία αίματος σε οποιοδήποτε φαγητό μου φαίνεται αποκρουστική. Άλλοι τα προτιμούνε ζουμερα.
Προσωπικά δε διαλέγω τίποτα, τρώω μόνο εφόσον πρόκειται για οικογενειακό σφαχτάρι. Τα ξένα τα φοβάμαι. :smt003
Cap'n Callisto
Crazy poster
 
Δημοσ.: 9625
Εγγραφη: Σεπτέμβριος 26th, 2008, 4:16 pm
Το μέλος Cap'n Callisto, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Συκώτι τηγανητό

Δημοσίευσηαπό ΕΡΩΤΗΣΗ_ΚΛΕΙΔΙ » Ιανουάριος 27th, 2009, 6:33 pm

Μπακάλης έγραψε:
ΕΡΩΤΗΣΗ_ΚΛΕΙΔΙ έγραψε:Το αρνήσιο τα κάνω ριγανάτο, ουσιαστικά βραστό και κάνω όλη την συκωταριά βασικά οπότε είναι κι άλλα εντόσθια μαζί

πουλερικών τα κάνω με κόκκινη σάλτσα μακαρονάδα

για τηγανητό δεν μπορώ να αποφασίσω ποιό είναι καλύτερο μοσχαρίσο ή αρνήσιο


ΕΓΏ ΜΙΛΆΩ ΓΙΑ ΣΥΚΏΤΙ ΜΟΣΧΑΡΊΣΙΟ,ΌΧΙ ΓΙΑ ΣΥΚΩΤΑΡΙΆ Ή ΣΥΚΩΤΆΚΙΑ ΠΟΥΛΙΏΝ.


πάτα το Caps δίπλα στο Α :D
The spice extends life, the spice expands consciousness, the spice is vital to space travel
Princess Irulan Corrino

Μελαχρινές
ΕΡΩΤΗΣΗ_ΚΛΕΙΔΙ
Fast poster
 
Δημοσ.: 4430
Εγγραφη: Ιούνιος 27th, 2008, 11:54 pm
Το μέλος ΕΡΩΤΗΣΗ_ΚΛΕΙΔΙ, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Συκώτι τηγανητό

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » Ιανουάριος 27th, 2009, 6:34 pm

ΕΡΩΤΗΣΗ_ΚΛΕΙΔΙ έγραψε:
Charna_Aloysia έγραψε:
ΕΡΩΤΗΣΗ_ΚΛΕΙΔΙ έγραψε:πώς καταλαβαίνεις αν έχει γίνει? Πως το κάνεις αφράτο όπως στα μαγαζιά?

Tο τρυπάς και δεν βγάζει αίμα..
Το προτιμώ ψητό με μπόλικο λεμονάκι, αλλά ως μεζέ, όχι ως κύριο πιάτο.


α μπράβο, εκεί το πήγαινα...

μήπως, πρέπει να βγάζει λίγο αίμα, γιατί μετά σκληραίνει?
εγώ αυτό έκανα την τελευταία φορά και μου βγήκε σχετικά καλυτερο, όχι μεν σκληρό αλλα όχι και αφράτο όπως το τρώω έξω καμιά φορά. Γι αυτό ψάχνω άλλες παραμέτρους που ίσως θέλουν προσοχή.

πχ το τηγανίζεις στο μέγιστο της κουζίνας πχ στο 6 αμα η σκάλα παει απο 1 εως 6 ή θέλει χαμηλότερα πχ 5 ?

και επίσεις πώς διαλέγεις συκώτι? υπάρχουν κομμάτια και κομμάτια που πρέπει να ζητήσεις?

το απο κάθε ζώο ενδύκνηται και για διαφορετικό τρόπο ψησήματος?


Όταν τηγανίζεις κρέατα, να κάνεις πάντα το εξής.

Θα βάζεις να ζεσταθεί το λάδι ή το βούτυρο σε υψηλή θερμοκρασία θα τοποθετείς το συκώτι -ή την μπριζόλα- στο τηγάνι για λίγο από την κάθε πλευρά, απλώς για να ροδίσει και μετά θα χαμηλώνεις τη θερμοκρασία αρκετά (από 1.5 έως 2 το πολύ). Μη χρησιμοποιείς πηρούνι για το γύρισμα και μη χρησιμοποιείς πολύ λάδι ή βούτυρο, δε χρειάζεται. Ανέβασε αν χρειάζεται θερμοκρασία λίγο πριν το βγάλεις, αν θέλεις ξεροψημένη επιφάνεια.

Έτσι το κρέας κρατάει τους χυμούς του και ψήνεται καλύτερα και στο εσωτερικό.

Διαφορετικά καίγεται απ' έξω και μέσα μένει ωμό.


Κι εγώ προτιμώ το τηγανητό συκώτι σκέτο, με λεμόνι και αλατοπιπερορίγανη.

Είναι από τα τηγανητά που συνδυάζονται καλύτερα με πράσινη σαλάτα.
.
ΓΑΛΗ
Extreme poster
 
Δημοσ.: 36207
Εγγραφη: Μάιος 12th, 2005, 7:40 pm
Το μέλος ΓΑΛΗ, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Συκώτι τηγανητό

Δημοσίευσηαπό Ακατονόμαστος » Ιανουάριος 27th, 2009, 6:35 pm

ΕΡΩΤΗΣΗ_ΚΛΕΙΔΙ έγραψε:
Μπακάλης έγραψε:
ΕΡΩΤΗΣΗ_ΚΛΕΙΔΙ έγραψε:Το αρνήσιο τα κάνω ριγανάτο, ουσιαστικά βραστό και κάνω όλη την συκωταριά βασικά οπότε είναι κι άλλα εντόσθια μαζί

πουλερικών τα κάνω με κόκκινη σάλτσα μακαρονάδα

για τηγανητό δεν μπορώ να αποφασίσω ποιό είναι καλύτερο μοσχαρίσο ή αρνήσιο


ΕΓΏ ΜΙΛΆΩ ΓΙΑ ΣΥΚΏΤΙ ΜΟΣΧΑΡΊΣΙΟ,ΌΧΙ ΓΙΑ ΣΥΚΩΤΑΡΙΆ Ή ΣΥΚΩΤΆΚΙΑ ΠΟΥΛΙΏΝ.


πάτα το Caps δίπλα στο Α :D


Είχε μείνει πατημένο από το ΣΚΕΤΟ...είδες τι κάνει η αγανάκτηση; :smt005
"Αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
Άβαταρ μέλους
Ακατονόμαστος
Extreme poster
 
Δημοσ.: 22216
Εγγραφη: Φεβρουάριος 26th, 2008, 1:02 pm
Το μέλος Ακατονόμαστος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Συκώτι τηγανητό

Δημοσίευσηαπό ΕΡΩΤΗΣΗ_ΚΛΕΙΔΙ » Ιανουάριος 27th, 2009, 6:39 pm

Θα βάζεις να ζεσταθεί το λάδι ή το βούτυρο σε υψηλή θερμοκρασία θα τοποθετείς το συκώτι -ή την μπριζόλα- στο τηγάνι για λίγο από την κάθε πλευρά, απλώς για να ροδίσει και μετά θα χαμηλώνεις τη θερμοκρασία αρκετά (από 1.5 έως 2 το πολύ).



ενδιαφέρον αυτό και λογικό ακούγεται. Νομίζω αποδεικνύει αυτό που λένε οτι οι κουζίνες με αέριο είναι καλύτερες για μαγείρεμα γιατί μπορεις να ρυθμήσεις τις θερμοκρασίες με μεγαλύτερη ακρίβεια...

Μη χρησιμοποιείς πηρούνι για το γύρισμα


αυτό για να μην φεύγουν οι χυμοί φαντάζομαι
The spice extends life, the spice expands consciousness, the spice is vital to space travel
Princess Irulan Corrino

Μελαχρινές
ΕΡΩΤΗΣΗ_ΚΛΕΙΔΙ
Fast poster
 
Δημοσ.: 4430
Εγγραφη: Ιούνιος 27th, 2008, 11:54 pm
Το μέλος ΕΡΩΤΗΣΗ_ΚΛΕΙΔΙ, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Συκώτι τηγανητό

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » Ιανουάριος 27th, 2009, 6:53 pm

ΕΡΩΤΗΣΗ_ΚΛΕΙΔΙ έγραψε:
Θα βάζεις να ζεσταθεί το λάδι ή το βούτυρο σε υψηλή θερμοκρασία θα τοποθετείς το συκώτι -ή την μπριζόλα- στο τηγάνι για λίγο από την κάθε πλευρά, απλώς για να ροδίσει και μετά θα χαμηλώνεις τη θερμοκρασία αρκετά (από 1.5 έως 2 το πολύ).



ενδιαφέρον αυτό και λογικό ακούγεται. Νομίζω αποδεικνύει αυτό που λένε οτι οι κουζίνες με αέριο είναι καλύτερες για μαγείρεμα γιατί μπορεις να ρυθμήσεις τις θερμοκρασίες με μεγαλύτερη ακρίβεια...

Μη χρησιμοποιείς πηρούνι για το γύρισμα


αυτό για να μην φεύγουν οι χυμοί φαντάζομαι


Ναι.

Θέλει περισσότερο χρόνο για να γίνει αλλά αξίζει τον κόπο.


Ειδικώς, όταν κάνεις μπριζόλες, μπορείς να προσθέτεις κατά περίπτωση κόκκινο κρασί, ροδέλες από ντομάτες ή κρεμμύδια, πιπεριές σκέτες ή γεμιστές με τυρί... ή ότι άλλο σου βρίσκεται. Ψήνονται ταυτόχρονα στο ίδιο σκεύος και δίνουν διαφορετική γεύση στο ίδιο φαγητό.
.
ΓΑΛΗ
Extreme poster
 
Δημοσ.: 36207
Εγγραφη: Μάιος 12th, 2005, 7:40 pm
Το μέλος ΓΑΛΗ, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Συκώτι τηγανητό

Δημοσίευσηαπό vipera lebetina » Ιανουάριος 27th, 2009, 6:56 pm

Manny_Calavera έγραψε:Αν το θες πιο ελαφρύ , δοκίμασε το ακόλουθο...

σ' ένα τηγανάκι βάζεις το συκώτι με νερό, αλάτι, λίγο πιπέρι, λίγη ρίγανη, νερό ως να το σκεπάσει καλά και μια δυό κουταλιές σούπας
λάδι . Το αφήνεις σκεπασμένο να βράσει . όταν σχεδόν γίνει , προσθέτεις χυμό λεμονιού και τ αφήνεις να σιγοβράσει για να δέσει η σάλτσα που δημιουργήθηκε .εννοείται πως κατά περιόδους γυρνάς κάθε πλευρά της φέτας συκωτιού.


σχεδόν έτσι το κάνω και εγώ... αλλά δεν βάζω νερό, το ψήνω σε πολύ σιγανή φωτιά και βγάζει μόνο του υγρά (σε τηγάνι με καπάκι).
αααα και βάζω λίγο παραπάνω λαδάκι για βουτιές με το ψωμι και προσθέτω το αλάτι στο τέλος για να μην σφίξει. (πάντα για μοσχαρίσιο σικώτι μιλάω)
Θες ένα κατακόκκινο και λαχταριστό μηλαράκι??? Το ξέρω ότι θες…
Άβαταρ μέλους
vipera lebetina
Crazy poster
 
Δημοσ.: 9411
Εγγραφη: Μάρτιος 3rd, 2008, 9:08 pm
Το μέλος vipera lebetina, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Συκώτι τηγανητό

Δημοσίευσηαπό domenico » Ιανουάριος 27th, 2009, 6:59 pm

Ούτε ρίγανη; Λίγο σκορδάκι;
Όσο είμαι σ'αυτή τη γη θέλω να γίνω αυτό που είμαι. Επίκτητος

http://www.antipolon.blogspot.com,
http://www.atticapress.gr
Άβαταρ μέλους
domenico
Fast poster
 
Δημοσ.: 1864
Εγγραφη: Απρίλιος 27th, 2008, 3:39 am
Το μέλος domenico, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Συκώτι τηγανητό

Δημοσίευσηαπό vipera lebetina » Ιανουάριος 27th, 2009, 7:02 pm

domenico έγραψε:Ούτε ρίγανη; Λίγο σκορδάκι;


αν ρωτάς εμένα βάζω ρίγανη και πιπέρι προς το τέλος και αυτά... :smt003
Θες ένα κατακόκκινο και λαχταριστό μηλαράκι??? Το ξέρω ότι θες…
Άβαταρ μέλους
vipera lebetina
Crazy poster
 
Δημοσ.: 9411
Εγγραφη: Μάρτιος 3rd, 2008, 9:08 pm
Το μέλος vipera lebetina, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Συκώτι τηγανητό

Δημοσίευσηαπό ΕΡΩΤΗΣΗ_ΚΛΕΙΔΙ » Ιανουάριος 27th, 2009, 7:05 pm

vipera lebetina έγραψε: το αλάτι στο τέλος για να μην σφίξει.


το αλάτι το σφίγγει δηλαδή ?

επίσης είναι η ιδέα μου ή το συκώτι θέλει παραπάνω αλάτι απο τα υπόλοιπα κρέατα για να νοστιμήσει?
σαν να τοπ εξουδετερώνει ένα πράγμα και να θέλει λίγη παραπάνω ποσότητα απο μπριζόλα πχ
The spice extends life, the spice expands consciousness, the spice is vital to space travel
Princess Irulan Corrino

Μελαχρινές
ΕΡΩΤΗΣΗ_ΚΛΕΙΔΙ
Fast poster
 
Δημοσ.: 4430
Εγγραφη: Ιούνιος 27th, 2008, 11:54 pm
Το μέλος ΕΡΩΤΗΣΗ_ΚΛΕΙΔΙ, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Συκώτι τηγανητό

Δημοσίευσηαπό ΕΡΩΤΗΣΗ_ΚΛΕΙΔΙ » Ιανουάριος 27th, 2009, 7:06 pm

domenico έγραψε:Ούτε ρίγανη; Λίγο σκορδάκι;


σκόρδο το απαγόρεψε ο μπακάλης νπροηγουμένως....
The spice extends life, the spice expands consciousness, the spice is vital to space travel
Princess Irulan Corrino

Μελαχρινές
ΕΡΩΤΗΣΗ_ΚΛΕΙΔΙ
Fast poster
 
Δημοσ.: 4430
Εγγραφη: Ιούνιος 27th, 2008, 11:54 pm
Το μέλος ΕΡΩΤΗΣΗ_ΚΛΕΙΔΙ, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Συκώτι τηγανητό

Δημοσίευσηαπό Ακατονόμαστος » Ιανουάριος 27th, 2009, 7:06 pm

Να σου πω...μας ζάλισες τον φλούτσο...φάτο ωμό και παράτα μας! :evil:
"Αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
Άβαταρ μέλους
Ακατονόμαστος
Extreme poster
 
Δημοσ.: 22216
Εγγραφη: Φεβρουάριος 26th, 2008, 1:02 pm
Το μέλος Ακατονόμαστος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

ΠροηγούμενηΕπόμενη

Επιστροφή στην Μαγειρική

Μετάβαση στην αρχή της σελίδας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες