Ακατονόμαστος έγραψε:betty_boop έγραψε:δίκιο είχε ο παππούς. το γάλα μαλακώνει΄, όπως και το γιαούρτι.
Ναι αλλά με κόκα κόλα;
κοκα κόλα όχι
δεν έχω δοκιμάσει, μαρινάδα με γιαούρτι έχω κάνει, όπως και έχω βράσει χοιρινό με γάλα.Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες
Ακατονόμαστος έγραψε:betty_boop έγραψε:δίκιο είχε ο παππούς. το γάλα μαλακώνει΄, όπως και το γιαούρτι.
Ναι αλλά με κόκα κόλα;
δεν έχω δοκιμάσει, μαρινάδα με γιαούρτι έχω κάνει, όπως και έχω βράσει χοιρινό με γάλα.betty_boop έγραψε:oπως και έχω βράσει χοιρινό με γάλα.
Yochanan έγραψε:betty_boop έγραψε:oπως και έχω βράσει χοιρινό με γάλα.
Ητανε γάλακτος;
Ακατονόμαστος έγραψε:Μουστάρδα αραιωμένη σε λάδι και λίγο ξύδι και δαχτυλίδια κρεμμυδιών από πάνω.
Μη βάλεις λεμόνι,θα σφίξει το κρέας.
Petr_4 έγραψε:Μπακάλης έγραψε:Petr_4 έγραψε:Kατι απιθανα που ακουω για γαλα, coca cola κ.λ.π. εχουν καμια βάση;
Πας καλά;
Χωρις πλάκα, ανεβαινοντας προς Καστορια προσφατα πέτυχα ενα γεροντακι που με προλογιαζε πως πρεπει να μαριναρω το χοιρινο και το κοτοπουλο με γαλα και coca cola για να ειναι πιο μαλακά! Απο την μια θεωρησα ότι ο παλιοβλαχος απλα μπορει να εχει χιουμορ, απο την άλλη ποτε δεν ξερεις.
Τζομπάνος έγραψε:Με γάλα και κοκα κολα δεν ξέρω, παντως με γάλα και λαδάκι το κρέας μαλακώνει μια χαρα. Νοστημότερο πάντως είναι αυτό που είπε ο μπακάλης με τη μουστάρδα
betty_boop έγραψε:Ακατονόμαστος έγραψε:betty_boop έγραψε:δίκιο είχε ο παππούς. το γάλα μαλακώνει΄, όπως και το γιαούρτι.
Ναι αλλά με κόκα κόλα;
κοκα κόλα όχιδεν έχω δοκιμάσει, μαρινάδα με γιαούρτι έχω κάνει, όπως και έχω βράσει χοιρινό με γάλα.
ΓΑΛΗ έγραψε:Συνήθως βάζω λάδι και μπαχαρικά.
Ξέρω ότι και το ξύδι μαλακώνει το κρέας αλλά προτιμώ τη μαυροδάφνη ή κάποιο κόκκινο γλυκό κρασί.
Το γάλα το προτιμώ για αργό ψήσιμο αρνιού σε γάστρα.
Perseus έγραψε:κατ αρχας δεν μας ειπες τι τμημα του κρεατος μαριναρισες,το γαλα οντως μαλακωνει .
(γαμω το τυφλο συστημα)
PE έγραψε:Το Μπουλμαγμακ δεν νομιζω να γραφει κατι που να μην ισχυει.
PE έγραψε: Θα ελεγα πως ποιο πιθανον οι Αναρχικοι να ειναι (ακραιοι μαλιστα) εθνικιστες παρα ενα αλλο τυχαιο μελος της κοινωνιας. Και αυτο εξηγειται.
Επιστροφή στην Μαγειρική
Μετάβαση στην αρχή της σελίδας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες