Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
Vanilla έγραψε:Αχ τι μου θύμισες τώρα..Πέρυσι είχα πάρει ένα σκυλάκι..κανίς γκριφόν..το πιο όμορφο σκυλάκι του κόσμου..δεν υπήρχε όμοιό του..Και το κράτησα μια βδομάδα..το κακόμοιρο..είχε κι αυτό ψωρα-ψωρίαση..κάτι τέτοιο..και είχε και μια έντονη μυρωδιά..Η αρρώστιά του αυτή είχε προέλθει από αιμομιξία..Δηλ.είχε γεννηθεί από ζυγάρωμα αρσενικού με θηλυκό που ήταν αδέρφια..Και δεν το κρατήσαμε για αυτόν ακριβώς το λόγο,γιατί φοβηθήκαμε μήπως κολλάει και στον άνθρωπο αυτή η αρρώστια,αλλά και λόγω της έντονης μυρωδιάς του..
Αλλά ήταν τόσο γλυκούλι..Μου λείπει..
sofia_marina έγραψε:Το θέμα μου βλέπω σας διασκέδασε ..........
Ειλικρινά λυπάμαι.
Παρακαλώ αν κάποιος έχει μια απάντηση που θα με βοηθούσε ας το κάνει......διαφορετικά ....μάλλον το θέμα αυτό δεν είναι για διασκέδαση κύριοι.
παρτιζάνος έγραψε:sofia_marina έγραψε:Το θέμα μου βλέπω σας διασκέδασε ..........
Ειλικρινά λυπάμαι.
Παρακαλώ αν κάποιος έχει μια απάντηση που θα με βοηθούσε ας το κάνει......διαφορετικά ....μάλλον το θέμα αυτό δεν είναι για διασκέδαση κύριοι.
μήπως το ζώο ήρθε σε επαφή με ψηφοφόρο του σύρριζα; έχετε κάποιο κουμμουνιστή στο σπίτι;
Τζομπάνος έγραψε:παρτιζάνος έγραψε:sofia_marina έγραψε:Το θέμα μου βλέπω σας διασκέδασε ..........
Ειλικρινά λυπάμαι.
μήπως το ζώο ήρθε σε επαφή με ψηφοφόρο του σύρριζα; έχετε κάποιο κουμμουνιστή στο σπίτι;
![]()
Δεν υπάρχεις!!
Τζομπάνος έγραψε:παρτιζάνος έγραψε:sofia_marina έγραψε:Το θέμα μου βλέπω σας διασκέδασε ..........
Ειλικρινά λυπάμαι.
![]()
Δεν υπάρχεις!!

Τελέσιλλα* έγραψε:Κατ`αρχην να διορθώσω κάτι.
... και να μπει η διάγνωση ,
... δεν ειναι σωστό να μπαινουν διαγνώσεις ...
Κα Τσίκα* έγραψε: Λοιπόν.
Κατ`αρχην να διορθώσω κάτι. Παρ `όλο που συνηθως ψωρίαση ονομαζουν οι ιδιοκτήτες των ζώων την δερματοπάθεια αυτή,αυτό ειναι λάθος. Η ψωρίαση είναι αυτοάνοσο νοσημα του ανθρώπου. ΄
Η δερματοπαθεια που προκαλείται στο σκύλο απο ακαρεα που παρασιτούν στο δέρμα του λέγεται ΨΩΡΑ.
>

Aχ συριζα μου...26/04/2012,Τσίπρας:«Η δραχμή δεν είναι επιλογή,αυτοί που ελέγχουν τον πλούτο θα γίνονταν πανίσχυροι»
Επιστροφή στην Ιατρική και θέματα υγείας
Μετάβαση στην αρχή της σελίδας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης