Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες
BiggusDickus έγραψε:Πουτανάκιο: Στη θέση σου ενας νεαρότερος θα ειχε τελειώσει σε ένα δευτερόλεπτο. Καταλαβαινεις τι εννοώ...οι νέοι νιώθουν μεγάλη πίεση.
Σίλβιο: Ναι αλλα, αν μου επιτρέπεις, κατα τη γνωμη μου το πρόβλημα προέρχεται απ την οικογένεια.
BiggusDickus έγραψε:Διαλογος μεταξυ Σιλβιου και πουτανακίοϋ
Πουτανάκιο: Στη θέση σου ενας νεαρότερος θα ειχε τελειώσει σε ένα δευτερόλεπτο. Καταλαβαινεις τι εννοώ...οι νέοι νιώθουν μεγάλη πίεση.
Σίλβιο: Ναι αλλα, αν μου επιτρέπεις, κατα τη γνωμη μου το πρόβλημα προέρχεται απ την οικογένεια.
-Ποιο?
- Το να έρχεσαι σε οργασμό.
-Ξερεις ποσο καιρο εχω να κανω σεξ οπως εκανα με εσενα σημερα το βράδυ? Εδω και μηνες, απο τοτε που τα χαλασα με τον συντροφο μου. Ειναι φυσιολογικό?
-Μου επιτρέπεις να σου δωσω μια συμβουλη? Πρεπει να κανεις σεξ μόνη σου...πρέπει να αγγίζεσαι μονη σου, με μια κάποια συχνότητα.
![]()
Saint-Just έγραψε:BiggusDickus έγραψε:Πουτανάκιο: Στη θέση σου ενας νεαρότερος θα ειχε τελειώσει σε ένα δευτερόλεπτο. Καταλαβαινεις τι εννοώ...οι νέοι νιώθουν μεγάλη πίεση.
Αυτός τώρα είναι διάλογος μετά το σεξ ή συζήτηση στον Πρετεντέρη, ρε πούστη μου;
Πάει. Η πολιτική αλλοτροίωσε ακόμη και τον Σίλβιο.
elultras έγραψε:Το Μπερλουσκόνι τώρα τον έμαθαν ? Απλά τώρα δεν εξυπηρέτησε τα σχέδια της υπερδυνάμεως και τον έδωσαν στεγνά.Δεν έπρεπε να υπογράψει τη συμφωνία με τον αγωγό και την πάτησε ...
Hellegennes έγραψε:
Και ποιος είσαι εσύ δηλαδή; Κανένας βαρόνος; Κανένας λόρδος; Κανένας βασιλιάς; Που και να ήσουν, χέστηκα. Σιγά μην μιλήσω αλλιώς σε οποιονδήποτε νομίζει ότι είναι σπουδαίος. Ούτε σε τίτλους υποκλίνομαι ούτε σε αυθεντίες. Υποκλίνομαι μόνο στην οξυδέρκεια, την αγάπη, την ελευθερία και την αλήθεια.
Iznogoud έγραψε:
Τα παγωμένα, από το ερ κοντίσιον, αρχίδια του Μπίγκους, υποστηρίζαν σαν πηδάλιο τις ωθητικές κινήσεις προς τα οπίσθια της ευτυχισμένης τηλεπαρουσιάστριας.
BiggusDickus έγραψε:έσκορτ πολυτελειας που καθονταν και μαγνητοφωνουσαν τα γαμησια δεν δρουσαν απο μονες τους αλλα πιστευω πως ειναι δουλεια των Ιταλων πολιτικών αντιπαλων, όχι της CIA.
PE έγραψε:βασικα αυτο που βλεπω ειναι πως χεστηκε η φοραδα στο αλωνι .Απλως βρηκαν θεμα τα καναλια. Τα καραγκιοζιλικια και τρελες του Μπερλουσκονη ειναι γνωστα εδω και καιρο.
elultras έγραψε:BiggusDickus έγραψε:έσκορτ πολυτελειας που καθονταν και μαγνητοφωνουσαν τα γαμησια δεν δρουσαν απο μονες τους αλλα πιστευω πως ειναι δουλεια των Ιταλων πολιτικών αντιπαλων, όχι της CIA.
Οι σχέσεις με τον Πούτιν και τον Ομπάμα δεν λένε τίποτα.Τυπικούρες.Η ουσία μετράει.Παρακολούθησε όλες τις χώρες που ψηφίζουν το ρωσικό αγωγό τι γίνεται μετά .Σκάνε σκάνδαλα και καλά των πρωθυπουργών τους.Εις δε την περίπτωση που πάει ο Πούτιν ανατολικά π.χ. Κιργιστάν εκεί σκάνε πορτοκαλί επαναστάσεις.
Ξέρουν οι μάγκες ποια είνα η αχίλλειος πτέρνα του καθενός.Π.χ. στην Ελλάδα χειρίζονται την αριστερά εναντίον του συστήματος βλέπε Δεκεμβριανά όπου το σύστημα είναι "κακό" όπου το σύστημα "εξυπηρετεί" έχουμε ησυχία.
BiggusDickus έγραψε:elultras έγραψε:BiggusDickus έγραψε:έσκορτ πολυτελειας που καθονταν και μαγνητοφωνουσαν τα γαμησια δεν δρουσαν απο μονες τους αλλα πιστευω πως ειναι δουλεια των Ιταλων πολιτικών αντιπαλων, όχι της CIA.
Οι σχέσεις με τον Πούτιν και τον Ομπάμα δεν λένε τίποτα.Τυπικούρες.Η ουσία μετράει.Παρακολούθησε όλες τις χώρες που ψηφίζουν το ρωσικό αγωγό τι γίνεται μετά .Σκάνε σκάνδαλα και καλά των πρωθυπουργών τους.Εις δε την περίπτωση που πάει ο Πούτιν ανατολικά π.χ. Κιργιστάν εκεί σκάνε πορτοκαλί επαναστάσεις.
Ξέρουν οι μάγκες ποια είνα η αχίλλειος πτέρνα του καθενός.Π.χ. στην Ελλάδα χειρίζονται την αριστερά εναντίον του συστήματος βλέπε Δεκεμβριανά όπου το σύστημα είναι "κακό" όπου το σύστημα "εξυπηρετεί" έχουμε ησυχία.
Ρε μάστορ, εδω και χρονια ο Σιλβιο μπαινοβγαινει στα δικαστηρια. Δεν εινια οτι φετος αποφασισαν να τον εκθεσουν. Ο ανθρωπος εκτιθεται συνεχως απο τοτε που βγηκε πρωθυπουργος, θα πρεπε να ναι φυλακη τωρα. Απλα το συγκεκριμενο σκανδαλο εχει απηχηση γιατι παιζει σεξ στη μεση, σεξ και σαπουνοπερα. Η γυναικα του υποτιθεται οτι γαμιεται με τον σοφέρ, ο σιλβιο γαμει κοριτσάκια κλπ. Δεν θα γινει απολυτως τιποτα. Μαλιστα ο αθεόφοβος (κυριολεκτικα) ο Σιλβιο εχει προγραμματισει επισκεψη στον τάφο/εκκλησια του Padre Pio, ενος παπά που εχει αγιοποιηθει και που για τους ιταλους ειναι πιο σημαντικος ακομα και απ το χριστό. Θα πα να προσκυνησει και η ανασα του θα βρωμαει ακομα αιδοιίλα...
Hellegennes έγραψε:
Και ποιος είσαι εσύ δηλαδή; Κανένας βαρόνος; Κανένας λόρδος; Κανένας βασιλιάς; Που και να ήσουν, χέστηκα. Σιγά μην μιλήσω αλλιώς σε οποιονδήποτε νομίζει ότι είναι σπουδαίος. Ούτε σε τίτλους υποκλίνομαι ούτε σε αυθεντίες. Υποκλίνομαι μόνο στην οξυδέρκεια, την αγάπη, την ελευθερία και την αλήθεια.
Iznogoud έγραψε:
Τα παγωμένα, από το ερ κοντίσιον, αρχίδια του Μπίγκους, υποστηρίζαν σαν πηδάλιο τις ωθητικές κινήσεις προς τα οπίσθια της ευτυχισμένης τηλεπαρουσιάστριας.
Hellegennes έγραψε:
Iznogoud έγραψε:
Hellegennes έγραψε:
Iznogoud έγραψε:
Επιστροφή στην Life style
Μετάβαση στην αρχή της σελίδας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες