ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
http://pellet-boilers.blogspot.gr/2012/11/pellet-burnit-comfort-pm-23-kw.html
τηλ 2552029462 , 2552029461
info@matousidis.gr http://www.matousidis.gr
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

pianoteacher έγραψε: Τελικά οι φθηνότερες τιμές που βρήκα σε Αθήνα είναι (δυστυχώς) σε praktiker Βελγικής προελεύσεως AGRICON στα 5.49€ τα 15κιλά και στο LEROY MERLIN Bioenergy point ΣΕΡΒΙΚΟ στα 4.49€ τα 15κιλά. Για παράδοση τόνου δεν χρεώνουν μεταφορικά.Αυτό δεν το έλεγε πουθενά απλά ρώτησα και μου το είπαν κάτι σαν...προσφορά. Αυτά!
Το παλεύω όμως, ψάχνω για καμιά Ελληνική επιχείρηση σε αυτά τα λεφτά!
syrrojohn έγραψε: Φιλοι μου καλησπερα.Ειμαι νεος στην παρεα σας.Αγορασα μια extra flame iside idro.Ti pellet μπορω να χρησιμοποιω για να μην δημιουργησω προβλημα στην σομπα;
Βαλάντης-πέλλετς έγραψε:syrrojohn έγραψε: Φιλοι μου καλησπερα.Ειμαι νεος στην παρεα σας.Αγορασα μια extra flame iside idro.Ti pellet μπορω να χρησιμοποιω για να μην δημιουργησω προβλημα στην σομπα;
Αγοράζεις ένα σακί, το δοκιμάζεις και αν καιει σωστα επιστρεφεις και αγοράζεις όλη την παλέτα (1,2,3)
s93060 έγραψε: Καλησπέρα έχω ένα λεβητα topling bt 50
Μήπως έχει κάποιος τον ίδιο να συγκρίνουμε τις ρυθμισεις γιατι μου φενεται ότι αργεί να ανεβάσει την θερμοκρασία του νερού
Είμαι χωρίς δοχείο αδράνειας με 2 θερμό στάτες και 300 τετραγωνικά
Καιω ameco
Γενικά όσο πιο Πολυ είναι ο ανεμιστήρες στην καύση τόσο πιο καλά καίει ;
Έχω τον ανεμιστήρες στην καύση στο 30%
Και ρίχνει πελλετ κάθε 10 δευτερόλεπτα για 4 δευτερόλεπτα
Ευχαριστω
ο πωλητης οφείλει να σου κάνει τις ρυθμίσεις νομίζω.Βαλάντης-πέλλετς έγραψε:s93060 έγραψε: Καλησπέρα έχω ένα λεβητα topling bt 50
Μήπως έχει κάποιος τον ίδιο να συγκρίνουμε τις ρυθμισεις γιατι μου φενεται ότι αργεί να ανεβάσει την θερμοκρασία του νερού
Καιω ameco
Ευχαριστω
ο πωλητης οφείλει να σου κάνει τις ρυθμίσεις νομίζω.
Δοκίμασε και διάφορα άλλα σκουρόχρωμα πελλετς (1 -2 σακια) αν θέλεις και μέτρα - με τις ίδιες συνθηκες- τον χρόνο που θα χρειαστει να ανεβασει θερμοκρασίες.
Στον Λαγκαδά υπαρχει κάποιος υδραυλικός που ξερει καλα τον συγκεκριμενο λεβητα. Που είσαι ;
s93060 έγραψε:Βαλάντης-πέλλετς έγραψε:s93060 έγραψε: Καλησπέρα έχω ένα λεβητα topling bt 50
Καιω ameco
Ευχαριστω
ο πωλητης οφείλει να σου κάνει τις ρυθμίσεις νομίζω.
Δοκίμασε και διάφορα άλλα σκουρόχρωμα πελλετς (1 -2 σακια) αν θέλεις και μέτρα - με τις ίδιες συνθηκες- τον χρόνο που θα χρειαστει να ανεβασει θερμοκρασίες.
Στον Λαγκαδά υπαρχει κάποιος υδραυλικός που ξερει καλα τον συγκεκριμενο λεβητα. Που είσαι ;
eimai αλεξαδρουπολη
με τισ ρυθμισεις του πωλητη δεν ειμαι ευχαριστημενοσ
επισης να ρωτησω ενας 40αρησ με εναν 50αρη λεβητα πρεπει να εχει ιδιεσ ρυθμισεισ
ποιαμειναι η διαφορα τουσ μονο στην ποσοτητα νερου που εχουν μεσα τουσ ?
ευχαριστω
Επιστροφή στην Οικολογία, Φύση
Μετάβαση στην αρχή της σελίδας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης