Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
Βαβυλώνιοc έγραψε: Τα λιονταρια επιλεγουν αναγκαστικα τετοια θηραματα οταν ψοφουν της πεινας.
Ενα απιστευτο που ειχα δει ηταν που η -γρια- λιονταρινα αφηνε το κυνηγι και πηγαινε κρυφα και σκοτωνε τα λιονταρακια των αλλων. Για να επιβιωσουν της πεινας.
χαριτωμενο κωλορακι έγραψε:Βαβυλώνιοc έγραψε: Τα λιονταρια επιλεγουν αναγκαστικα τετοια θηραματα οταν ψοφουν της πεινας.
Ενα απιστευτο που ειχα δει ηταν που η -γρια- λιονταρινα αφηνε το κυνηγι και πηγαινε κρυφα και σκοτωνε τα λιονταρακια των αλλων. Για να επιβιωσουν της πεινας.
εγω νομιζα οτι ο ελεφαντας ειναι ανικητος, οτι δεν χανει απο πολλα λονταρια και διαψευστηκα οταν ειδα το βιντεο.
Εχω δει ενα τρομερο ντοκυμαντερ που ενα λονταρι σκοτωνε υαινες οχι ομως για να φαει.Το πιο βιαιο ντοκυμαντερ για ζωα που εχω δει ποτε στην ζωη μου.Εδειξε ενα φιδι κομπρα να σκοτωνει μικρα λονταρακια.
χαριτωμενο κωλορακι έγραψε:Βαβυλώνιοc έγραψε: Τα λιονταρια επιλεγουν αναγκαστικα τετοια θηραματα οταν ψοφουν της πεινας.
εγω νομιζα οτι ο ελεφαντας ειναι ανικητος, οτι δεν χανει απο πολλα λονταρια και διαψευστηκα οταν ειδα το βιντεο.
Εχω δει ενα τρομερο ντοκυμαντερ που ενα λονταρι σκοτωνε υαινες οχι ομως για να φαει.Το πιο βιαιο ντοκυμαντερ για ζωα που εχω δει ποτε στην ζωη μου.Εδειξε ενα φιδι κομπρα να σκοτωνει μικρα λονταρακια.
χαριτωμενο κωλορακι έγραψε: Μπορουν αρκετα λονταρια να σκοτωσουν εναν ελεφαντα;
Διοτι βρηκα βιντεο στο youtube που δειχνει λονταρια να νικουν Ελεφαντα και να τον σκοτωνουν.
Αν και νομιζω οτι ηταν γερος σε ηλικια.
Νεαρούς ελέφαντες συνήθως σκοτώνουν (όπως και στο βίντεο που έβαλες) που τους απομονώνουν από το κοπάδι και τη μητέρα τους. Είναι λιοντάρια μιάς συγκεκριμένης περιοχής (νομίζω στην Μποτσουάνα) που το κάνουν και έχουν μάθει καλά την μέθοδο επειδή το κάνουν γιά χρόνια. Εχω δεί το ντοκυμανταίρ που το δείχνει, πολλές φορές.Βαβυλώνιοc έγραψε:
Κι αυτο με τις υαινες σπανιο ειναι γιατι τα λιονταρια τις τρεμουν. Το φαγωμα σιγουρα θα ειχε κι αυτο σχεση με την πεινα:
οι υαινες κλεβουν εν ψυχρω τα σκοτωμενα θηραματα των λιονταριων. Υπο φυσιολογικες συνθηκες τα λιονταρια δεν ρισκαρουν χωρις λογο. Η μασελα της υαινας ειναι διασημη για τη δυναμη της. Θα πεινουσαν πολυ φαινεται.
.

Επιστροφή στην Ζώα και άνθρωπος
Μετάβαση στην αρχή της σελίδας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης