έχω ιστορικό αφαίρεσης χολής προ πενταετίας,
και δύο πρόσφατες εγκυμοσύνες όπου το αντιγόνο της Ηπατίτιδας Β και τα αντισωματα ήταν αρνητικα.
Πριν από έναν μήνα, είχα οξύ επεισόδιο με πόνο στο στομάχι, εμετούς με αίμα και νοσηλευτικα στο νοσοκομειο..
οι τρανσαμινάσες εκτοξεύτηκαν στα ύψη πιάνοντας τα επίπεδα 1300 κτλ..
απο την δεύτερη μέρα επιασαν την κατηφορα και πάλι και επανήλθαν ύστερα απο εναν μήνα περίπου...
οι εξετάσεις (υπερβολικά πολλες) έδειξαν λοίμωξη στο συκώτι το πιο πιθανόν απο σαλμονελλα (κατα 90% γιατι ακομα το ψαχνουν).
σε 3 διαφορετικα εργαστήρια πήρα αντιφατικές απαντήσεις οσον αφορά τα αντισώματα ηπατίτιδας β (Anti-Hbs)
στα δυο εργστηρια ειναι θετικά και στο τρίτο αρνητικο...
σε ολα τα εργαστηρια και σε όλες τις εξετάσεις το αυστραλιανο αντιγόνο Ηπατίτιδας Β είναι αρνητικό και στην Ηπατίτιδα Α έχω ανοσία, (την περασα και εχω ανοσια...ουτε καν το γνωριζα αυτό!)
κοιταζοντας μεσα στο φορουμ αλλα και στο υπολοιπο διαδικτυο η υπαρξη αυτών των δύο δεικτών με τις συγκεκριμενες τιμές υποδηλώνουν εμβολιασμο.
Πράγμα που δεν έχω κάνει!...μιας και οταν γεννηθηκα δεν υπήρχαν αυτα τα εμβόλια.
ο γιατρός συνιστά να επαναλαβω τις εξετάσεις σε ενα τετραμηνο (ποιος αντεχει μεχρι τοτε;) και αν ειναι να κανω ειδική εξεταση ιικου φορτιου (δεν ξερω τι ειναι..)
εμενα αυτα με φοβίζουν σαν εννοιες , μιας και εχω χασει τον πατερα μου απο Ηπατιτιδα Β και δεν μπορώ να το βγαλω απο το μυαλο μου τι μπορεί να σημαινει η θετικοτητα στα αντισωματα ηπατιτιδας β χωρίς την νόσο αυτής!...μήπως εμφανιστεί αργότερα;;;
καμια ιδεα , πρόταση που θα μπορούσε να με καθυσηχάσει;