Werner Illmer έγραψε:
Θα με αναγκάσεις να ψάχνω για facepalm.
oχι μη
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Αφρικανός, diceman, dna, gdata, gouerino, mighty ducks, ΟΥΤΙΣ, panos292, PSaRaS, ritzeri, Tsixlas, xertzoyla, Ερμής, Βελανιδοφάγος Ούννος, Δημήτρης006 και 33 επισκέπτες
Werner Illmer έγραψε:
Θα με αναγκάσεις να ψάχνω για facepalm.
Necroman έγραψε: Σωστη παρατηρηση. θα μπορουσα να πω κι ετσι "η λανθασμενη πολιτικη του ΕΑΜ ταυτιζεται με αυτην του ΣΥΡΙΖΑ".
Το ερωτημα παραμενει ομως, το εαμ το φοβονταν, τον συριζα μαλλον τον προωθουν [συμφωνα με το κκε τουλαχιστον].
Necroman έγραψε: Μονο που δεν θα το εκανε λειτουργωντας ως αναχωμα οπως κανει ο συριζα, αλλα στρωνοντας σταδιακα [ προοδευτικα ας πουμε] το δρομο για κατι παραπερα.
Golden Age έγραψε:Απλά όπως δικαιούνται να μπούνε απο τα υπόλοιπα κόμματα κάποιοι, έτσι δικαιούνται να μπούνε και δικοί μας
navajo έγραψε: Χτύπα τον κώλο σου κάτω όσο θες, ψάξε τα ποστ μου ώρες-μέρες-χρόνια
Δεν θα αλλάξει κάτι στην τσίμπλα στα μάτια σου και τον στόκο στο μυαλό
Απλά θα σου δώσει μια ακόμη ψευδαίσθηση "νίκης" σε έναν φανταστικό εχθρό
Εν τω μεταξύ, οι δικοί σου -με πέντε δράμια μυαλό- θα σε βρίζουν, το κόμμα θα σε έχει χεσμένο και υποχείριο, οι συριζαίοι θα διασκεδάζουν με τις μαλακίες σου κι εγώ θα σε δουλεύω όποτε και όσο γουστάρω
Και δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτε γι΄αυτό
Λύσσαξε τώρα
Golden Age έγραψε:Απλά όπως δικαιούνται να μπούνε απο τα υπόλοιπα κόμματα κάποιοι, έτσι δικαιούνται να μπούνε και δικοί μας
αγνωστος γνωστος έγραψε:Necroman έγραψε:Wem gehört die Welt? έγραψε:
Το ΕΑΜ είχε λανθασμένη πολιτική για τους δικούς του στόχους, ο ΣυΡιζΑ έχει σωστή πολιτική για τους δικούς του στόχους.
Σωστη παρατηρηση. θα μπορουσα να πω κι ετσι "η λανθασμενη πολιτικη του ΕΑΜ ταυτιζεται με αυτην του ΣΥΡΙΖΑ".
Το ερωτημα παραμενει ομως, το εαμ το φοβονταν, τον συριζα μαλλον τον προωθουν [συμφωνα με το κκε τουλαχιστον].
Μηπως τελικα δεν ειναι η πολιτικη αλλα ο στοχος; Η μαλλον οχι η πολιτικη αλλα το πολιτικο υποκειμενο; Ενα κομμα με στοχο το σοσιαλισμο θα καταφερνε να συσπειρωσει σε αυτο την πλατια μαζα, γυρω απο τα αιτηματα της παραγωγικης ανασυγκροτησης, εθνικης/ταξικης παλης εναντια στις ευρωπαικες ντιρεκτιβες και καθε ιμπεριαλισμο κλπ. Μονο που δεν θα το εκανε λειτουργωντας ως αναχωμα οπως κανει ο συριζα, αλλα στρωνοντας σταδιακα [ προοδευτικα ας πουμε] το δρομο για κατι παραπερα.
δλδ δεν ειναι θεμα των αντικειμενικων συνθηκων,και των ''σταδιων'' καθ εαυτων,αλλα θεμα υποστηριξης κοσμους και προθεσεων της ηγεσιας κατα την γνωμη σου
]Δημήτρης006 έγραψε:Τη Χρυσή Αυγή την γέννησε το πολιτικό σύστημα για να δημιουργήσει δίπολο και να διασπάσει το κόσμο... Όποιος σήκωνε την Ελληνική σημαία βαφτιζόταν ακροδεξιός... Εσύ ο ιδιος τη δημιούργησες....

Necroman έγραψε:
Δεν ξερω σε ποιες αντικειμενικες συνθηκες επικεντρωνεσαι. Αν σου ελεγα πχ οτι ειμαστε σε επαναστατικη περιοδο αλλα το κκ βαζει αστικοδημοκρατικες λυσεις τι θα ελεγες; Αυτο λεει σημερα το κκε για το εαμ και οι τροτσκιστες το ελεγαν ηδη απο τοτε *. Σημερα παλι δεν ειμαστε σε επαναστατικη περιοδο αλλα το κκ βαζει αμεσο στοχο τη σοσιαλιστικη επανασταση.
Αν δεχτουμε το δευτερο υπαρχουν κι αλλες "αντικειμενικες συνθηκες" που θα μπορουσαν να κοιταχτουν. [και οχι δεν εννοω τις αστικοδημοκρατικες]
* χωρις αυτο να τους εμποδισει να παραμεινουν διαχρονικα στο 0,1% και τοτε και τωρα
roko έγραψε: Αντιδρουν λοιπον επιθετικα οπως ακριβως τα διαφορα γκρουπουσκουλα που οσο πιο μικρα ειναι τοσο πιο πολυ <<καθαρα>> θελουν να δειχνουν.Γνωστες οι εκφρασεις τους Σταμπαρισμενες και ιδιες.
Ηλιθιος ο Τσιπρας, Πασοκ νο 2 ο συριζα,
Η γερμανική Σοσιαλδημοκρατία πρέπει πάντως να συνειδητοποιήσει ότι ο συνομιλητής της στην Ελλάδα δεν μπορεί να είναι ένα κόμμα που βρίσκεται σε πλήρη διάλυση, δηλαδή το ΠαΣοΚ, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ· μια παράταξη που έχει πρόταση για την Ευρώπη.
roko έγραψε: τον πασοκ και την ΔΗΜΑΡ.
Δημήτρης006 έγραψε:Τη Χρυσή Αυγή την γέννησε το πολιτικό σύστημα για να δημιουργήσει δίπολο και να διασπάσει το κόσμο... Όποιος σήκωνε την Ελληνική σημαία βαφτιζόταν ακροδεξιός... Εσύ ο ιδιος τη δημιούργησες....
Wem gehört die Welt? έγραψε:navajo έγραψε: Χτύπα τον κώλο σου κάτω όσο θες, ψάξε τα ποστ μου ώρες-μέρες-χρόνια
Εν τω μεταξύ, οι δικοί σου -με πέντε δράμια μυαλό- θα σε βρίζουν, το κόμμα θα σε έχει χεσμένο και υποχείριο, οι συριζαίοι θα διασκεδάζουν με τις μαλακίες σου κι εγώ θα σε δουλεύω όποτε και όσο γουστάρω
Λύσσαξε τώρα
Πονάει πολύ η πασοκοποίηση Τσίπρα, ε;
Τόσες ελπίδες, σε καταλαβαίνω καημενούλη.
Εσείς οι αριστεροί είστε ευαίσθητες ψυχές άλλωστε.

navajo έγραψε:Wem gehört die Welt? έγραψε:navajo έγραψε: Χτύπα τον κώλο σου κάτω όσο θες, ψάξε τα ποστ μου ώρες-μέρες-χρόνια
Λύσσαξε τώρα
Πονάει πολύ η πασοκοποίηση Τσίπρα, ε;
Τόσες ελπίδες, σε καταλαβαίνω καημενούλη.
Εσείς οι αριστεροί είστε ευαίσθητες ψυχές άλλωστε.
Πονάει το 4,5% πολύ Ξερόλα μου
Συνέχισε έτσι και πάμε γερά
Δεν έχω ελπίδες για τίποτα καρντιά μου, εδώ και μια εικοσαετία περίπου.
Κι αυτό είναι επικίνδυνο ξέρεις
Γι΄αυτό και γουστάρω να τρέχεις ξοπίσω μου και να ξεφτιλίζεσαι ακόμη και στα μάτια των δικών σου
Αν μη τι άλλο με διασκεδάζεις
Έλα Φλοξ, πήδα, κοκκαλάκι
Έλα, έλα...
Μπράβο καλό μου σκυλάκι...
Γειά σου ρε roko. Χάθηκες εσύ...
Εντάξει μωρέ, όλο τους νάζουλες δούλεμα δεν λέει.
Κάτσε να βρούμε και κανέναν άλλο χαζό να δουλέψουμε να γελάσει το χειλάκι μας
Επιστροφή στην Εσωτερική πολιτική
Μετάβαση στην αρχή της σελίδας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Αφρικανός, diceman, dna, gdata, gouerino, mighty ducks, ΟΥΤΙΣ, panos292, PSaRaS, ritzeri, Tsixlas, xertzoyla, Ερμής, Βελανιδοφάγος Ούννος, Δημήτρης006 και 33 επισκέπτες