Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες
Alkiviades έγραψε:Είμαι ο πρώτος που εκφράζει την εντονότατη αντίθεση του με αυτά που συμβαίνουν στα πλαίσια της "παγκοσμιοποίησης". Αντιλαμβάνομαι τι συμβαίνει και προσπαθώ να το πολεμήσω με τον τρόπο μου.
Ωστόσο η εκχώρηση της πληρους πνευματικής και ιδεολογικής μου διαύγειας ΔΕΝ περιλαμβάνεται στους τρόπου αντίστασης στην κατάσταση αυτή. Είμαι αριστερός αναρχικών αντιλήψεων και ειλικρινά δεν μπορώ να κατανοήσω πως ορθολογικά μπορεί κανείς να συμβιβάσει ορθοδοξίες, εθνικισμό, αλυτρωτισμούς και ξενηλασία (για να μη μιλήσουμε για ΜΑΤ και καταστολή) με την Αριστερά. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Είναι ασύμβατα πράγματα. Όσοι το κάνουν είτε γίνονται γραφικοί είτε μπαίνουν στη γνωστή καταστροφική λογική του "σκοπού που αγιάζει τα μέσα".
Ε, όχι, για μένα δεν υπάρχει σκοπός που να αγιάζει αυτά τα μέσα.

oldjedi έγραψε:
Η Αριστερα , εξ ορισμου ειναι ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ και απεχθανεται καθε τι το ΕΘΝΙΚΟ ..
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ έγραψε:oldjedi έγραψε:
Η Αριστερα , εξ ορισμου ειναι ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ και απεχθανεται καθε τι το ΕΘΝΙΚΟ ..
ναι αλλα βλεπουμε οτι σημερα ενα κομματι της Αριστερας αλλαζει αντιληψεις...
Ζουραρις, Κανελλη, Καραμπελιας, Σταθης, Γιαννης Τριαντης και αλλοι μιλανε και για εθνικους αγωνες...
κερδος ειναι για ολους μας να γινει η Αριστερα πιο πατριωτικη και να μη λειτουργει σα Δουρειος Ιππος, οπως τη θελουν οι υπατοι της παγκοσμιοποιησης...
κερδος ειναι τελος να υπαρξει καθολικη συμπνοια απο το λαο στα εθνικα θεματα, ανεξαρτητως κομματικων επιλογων...

alexandroso έγραψε:Ρε ασταδιάλα όλοι σας. Οταν η αριστερά μάτωνε για την Ελλάδα η δεξιά μοσχοπουλούσε τενεκέδες λάδι στους πεινασμένους και βάραγε προσοχές στα ανθρωπάκια με τις νεκροκεφαλές. Εγώ σε τέτοια συζήτηση του τύπου γίνετε και σεις πατριώτες μπορείτε δεν μπαίνω και να πα να γαμηθείτε όλοι σας και σεις και τα "εθνικά" σας θέματα της πούτσας. (γιατί το σοβαρότερο εθνικό θέμα όλων που δεν είναι άλλο από την πλήρη υποτέλεια της Ελλάδας στη μαμά Αμερική η δεξιά το δημιούργησε κι η δεξιά ποιεί τη νήσσαν).

alexandroso έγραψε:Τζεντάι όπως έχω ξαναπεί προτιμώ να κάνω διάλογο με πεινασμένο κροκόδειλο παρά μαζί σου. Μέχρι να αποδειχθείς άξιος για διάλογο άντε γαμήσου με τούβλο να κάνεις αυθαίρετο.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ έγραψε:
σε τελικη αν οι Αμερικανοι σχεδιαζουν (ξανα) νεα συνορα στα Βαλκανια δινοντας στην Τουρκια το ρολο του Βεληγκεκα, προκειμενου και να πληξουν την ΕΕ (δυο Δουρειοι: Αγγλια και Τουρκια και ισως τρεις καθως η Πολωνια αυτο το ρολο μαλλον θα παιξει στην ανατολικη Ευρωπη)...
τωρα ειναι η ωρα της συσπειρωσης...
.

oldjedi έγραψε:alexandroso έγραψε:Τζεντάι όπως έχω ξαναπεί προτιμώ να κάνω διάλογο με πεινασμένο κροκόδειλο παρά μαζί σου. Μέχρι να αποδειχθείς άξιος για διάλογο άντε γαμήσου με τούβλο να κάνεις αυθαίρετο.
![]()
Αγαπητε , μολις επανελαβες το συνηθες τσιτατο , εκεινων οι οποιοι ουτε στον διαλογο αντεχουν , ουτε εχουν κατι να πουνε σε περιπτωση διαλογου ..
Στο μπαρακι , πιο κατω εχουν φερει 2 Τσερκεζες ... Θα ακουσω την συμβουλη σου και θα παω να με γαμησει η μια απο αυτες ...
Και κατι ακομα ... ΔΕΝ εχω αναγκη απο αυθαιρετο ... Το χτιζω νομιμοτατα...ειναι πολλα τα στρεμματα ...
Χαλαρωσε ... αφου δεν ξερεις τι να πεις , διαβαζε να μαθαινεις .
stefknet έγραψε:
Μεγάλε ολντ σε ευχριστούμε για τις διδαχές.
Καθηκον μου , προς την νεολαια ..
θα της διαφυλλάξω σαν κόρη οφθαλμού. Συνέχισε να μας διδάσκεις μεγάλε γαιοκτήμονα...
Διδασκω και διδασκομαι .. Γηρασκω αει διδασκομενος . Ε, ενταξει παραπανω απο 4 ειναι , οχι και 100 ... μην λεμε και υπερβολες ..
Μόνο πρόσεξε πως θα τις γαμήσεις, μη πάθεις και κάνα καρδιακό στην ηλικία σου, και όχι τίποτα άλλο. ποιός θα φροντίσει για τη μάθησή μας...
Μην ανησυχεις ... προσεχω . Αλλα και ΑΝ , ο μοι γενοιτω , υπαρχει καλυτερος τροπος ;;

oldjedi έγραψε:stefknet έγραψε:
Μεγάλε ολντ σε ευχριστούμε για τις διδαχές.
Καθηκον μου , προς την νεολαια ..
θα της διαφυλλάξω σαν κόρη οφθαλμού. Συνέχισε να μας διδάσκεις μεγάλε γαιοκτήμονα...
Διδασκω και διδασκομαι .. Γηρασκω αει διδασκομενος . Ε, ενταξει παραπανω απο 4 ειναι , οχι και 100 ... μην λεμε και υπερβολες ..
Μόνο πρόσεξε πως θα τις γαμήσεις, μη πάθεις και κάνα καρδιακό στην ηλικία σου, και όχι τίποτα άλλο. ποιός θα φροντίσει για τη μάθησή μας...
Μην ανησυχεις ... προσεχω . Αλλα και ΑΝ , ο μοι γενοιτω , υπαρχει καλυτερος τροπος ;;
Ολα αυτα , καλα ...απο μια αποψη ....
Φυσικα , καμμια απαντηση στον Αριστοτελη ... το στριβειν δι'ελαφρων πηδηματων , ηταν παντα η αγαπημενη "αριστεριστικη" τακτικη ..
Δεν μπορειτε να ασχοληθειτε με το θεμα ;;

alexandroso έγραψε:Ρε ασταδιάλα όλοι σας. Οταν η αριστερά μάτωνε για την Ελλάδα η δεξιά μοσχοπουλούσε τενεκέδες λάδι στους πεινασμένους και βάραγε προσοχές στα ανθρωπάκια με τις νεκροκεφαλές.
Επιστροφή στην Φιλοσοφία πολιτικής
Μετάβαση στην αρχή της σελίδας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες