Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες
ΕΡΜΗΣ έγραψε:Είμαι βέβαιος πως το αξιόλογο αυτό κορίτσι,
θα μετανιώσει και θα ντραπεί κάποια στιγμή (κατά τα 26 με 30 της που θα ξαναδεί το βίντεο),
για τον την επιλογή και το ύφος του περιεχόμένου της διάλεξής της.
ΕΡΜΗΣ έγραψε:Και θα νιώσει τεράστια υποχρέωση να ζητήσει την συγχώρεση από τους παρευρισκόμενους (κυρίως Ιερείς) της «άλλης» πλευράς,
που την άκουσαν δίχως καμία παρέμβαση.
foris έγραψε:ΕΡΜΗΣ έγραψε:Είμαι βέβαιος πως το αξιόλογο αυτό κορίτσι,
θα μετανιώσει και θα ντραπεί κάποια στιγμή (κατά τα 26 με 30 της που θα ξαναδεί το βίντεο),
Δεν κατάλαβα γιατί να ντραπεί...Αντιθέτως θα έπρεπε να αισθάνεται περήφανη και της αξίζουν συγχαρητήρια. Συμπεριφέρθηκε ως πραγματική ελληνίδα και είπε τα πράγματα με το όνομά τους.ΕΡΜΗΣ έγραψε:Και θα νιώσει τεράστια υποχρέωση να ζητήσει την συγχώρεση από τους παρευρισκόμενους (κυρίως Ιερείς) της «άλλης» πλευράς,
Παρέμβαση; πίστεψαν αρχικά οτι θα τέλειωνε γρήγορα το όλο σκηνικό και προτίμησαν να κρατήσουν του στόμα τους κλειστό για να μην γίνει θόρυβος επι του θέματος. Οταν είδαν ότι η μικρή δεν είχε τελειωμό, τα έπαιξαν όλα για όλα![]()
Μακάρι να είχαμε κάνα δυό σαν αυτήν την κοπελίτσα στην Ελλάδα..
foris έγραψε:Δεν κατάλαβα γιατί να ντραπεί...Αντιθέτως θα έπρεπε να αισθάνεται περήφανη και της αξίζουν συγχαρητήρια. Συμπεριφέρθηκε ως πραγματική ελληνίδα και είπε τα πράγματα με το όνομά τους.ΕΡΜΗΣ έγραψε:Είμαι βέβαιος πως το αξιόλογο αυτό κορίτσι,
Θυμάσαι την ομιλία μίας Κύπριας στην Βουλή την Εφήβων ;Μακάρι να είχαμε κάνα δυό σαν αυτήν την κοπελίτσα στην Ελλάδα..
Οχι ρε συ Περσέα, είσαι πιό έξυπνος από κάποιον που μπορεί να χάψει τέτοιες ανοησίες! Η Πίνδος και ο Παρνασσός δημιουργήθηκαν κατά την Αλπική ορογένεση και τις υποπεριόδους της, που άρχισε την Ανω Κρητιδική περίοδο, δηλαδή πριν από 70.000.000 χρόνια (φαίνονται πολλά;) και κατά πολλούς συνεχίζεται και σήμερα. Της ιδίας περιόδου είναι και τα Ιμαλάϊα.Perseus έγραψε:150εκ βγηκε πρωτα η Ελλαδα και μετα αρχισαν να εμφανιζονται στην πελογοννικη οροσειρα οι πρωτοι ανθρωποι;
Αν θυμαμαι καλα στην Ιστορια της Εκδοτικης ειχα διαβασει οτι τα πρωτα βουναλακια που βγηκαν ηταν η Πινδος και τα Ιμαλαια.
Isomnia έγραψε:Μπορώ να υποθέσω ότι θα απορρίψετε τον Μαργιωρή. Την επιχειρηματολογία όμως κατά του Μπλαβάτσκυ (sic) πολύ θα ήθελα να την διαβάσω...
ΕΡΜΗΣ έγραψε:Είμαι βέβαιος πως το αξιόλογο αυτό κορίτσι,
ΕΡΜΗΣ έγραψε:Και θα νιώσει τεράστια υποχρέωση να ζητήσει την συγχώρεση από τους παρευρισκόμενους (κυρίως Ιερείς) της «άλλης» πλευράς,
ΕΡΜΗΣ έγραψε:Δεν έπεισε εμένα (τουλάχιστον) και το ακροατήριό της (καθώς φάνηκε),
ότι η Ιστορική και Θεολογική της ανάλυση (το κείμενο),
ήταν αποτέλεσμα δικής της και μόνον (ή μόνον δική της) έρευνας και μελέτης.
Διότι άλλο πράμα τα Μαθηματικά κι άλλο η Ιστορία και η Θεολογία.
Επιστροφή στην Θρησκειολογία
Μετάβαση στην αρχή της σελίδας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες