Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: AntiBeko και 5 επισκέπτες
cas έγραψε:Οι Fleetwood Mac (για όσους δεν ξέρουν), είναι από τα σημαντικώτερα και ποιοτικότερα Rock γκρούπς, όλων των εποχών. Δεν μπορώ να φανταστώ, τι θάσουρναν οι "προοδευτικοί" Νεοέλληνες, αν τολμούσε Ελληνικό γκρούπ ( ή γενικά Ελληνας) να κάνει κάτι παρόμοιο. Τρωϊκή ορχήστρα! Και με μαιάνδρους!
http://www.usc.edu/dept/band/about/inde ... istory.htm
Πάντως, προτιμώ να μας αντιγράφουν οι Fleetwood Mac, από τους Σκοπιανούς και τους ...Αλβανούς. Είναι "θέμα" image!
Gary_Paparov έγραψε:Πρέπει κάποτε όταν μιλάμε για τα αρχαία χρόνια να ξεχωρίσουμε τους Έλληνες από τους Ελληνόφωνους. Τα αρχαία χρόνια τα ελληνικά ήταν κάτι σαν τα αγγλικά. Τα μιλάγανε και οι μη Έλληνες. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν και οι Τρώες
akritas έγραψε:Gary_Paparov έγραψε:Πρέπει κάποτε όταν μιλάμε για τα αρχαία χρόνια να ξεχωρίσουμε τους Έλληνες από τους Ελληνόφωνους. Τα αρχαία χρόνια τα ελληνικά ήταν κάτι σαν τα αγγλικά. Τα μιλάγανε και οι μη Έλληνες. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν και οι Τρώες
αποδείξεις και στοιχεία για το lingua franca της Ελληνικής γλώσσας το 1800 π.Χ. περίπου ?
seleykos έγραψε:akritas έγραψε:Gary_Paparov έγραψε:Πρέπει κάποτε όταν μιλάμε για τα αρχαία χρόνια να ξεχωρίσουμε τους Έλληνες από τους Ελληνόφωνους. Τα αρχαία χρόνια τα ελληνικά ήταν κάτι σαν τα αγγλικά. Τα μιλάγανε και οι μη Έλληνες. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν και οι Τρώες
αποδείξεις και στοιχεία για το lingua franca της Ελληνικής γλώσσας το 1800 π.Χ. περίπου ?
Οι Τρωες μιλουσαν "ελληνικα" ειναι προφανες οτι η γλωσσα που ονομαζουμε "ελληνικα" ανοικε και στους τρωες και δεν την πηραν απο τους "Ελληνες" οι οποιοι στο κατω κατω δεν υπηρχαν τοτε γιατι το ονομα ειναι μεταγενεστερο.
αρα η εκφραση λυνγκουα φρανκα ειναι ατοπη
Οι Τρωες ηταν Δαρδανοι η Δαρδανια ως γνωστον ειναι μια περιοχη στην σημερινη Σερβια.
Πρακτορα βγαλε την φωτογρφια εχεις γαμισει το νημα
akritas έγραψε:seleykos έγραψε:akritas έγραψε:Gary_Paparov έγραψε:Πρέπει κάποτε όταν μιλάμε για τα αρχαία χρόνια να ξεχωρίσουμε τους Έλληνες από τους Ελληνόφωνους. Τα αρχαία χρόνια τα ελληνικά ήταν κάτι σαν τα αγγλικά. Τα μιλάγανε και οι μη Έλληνες. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν και οι Τρώες
Οι Τρωες μιλουσαν "ελληνικα" ειναι προφανες οτι η γλωσσα που ονομαζουμε "ελληνικα" ανοικε και στους τρωες και δεν την πηραν απο τους "Ελληνες" οι οποιοι στο κατω κατω δεν υπηρχαν τοτε γιατι το ονομα ειναι μεταγενεστερο.
αρα η εκφραση λυνγκουα φρανκα ειναι ατοπη
Οι Τρωες ηταν Δαρδανοι η Δαρδανια ως γνωστον ειναι μια περιοχη στην σημερινη Σερβια.
που την υποστηριζει ογνωστος Βλαχος φιλος μας και την οποια εχω ακουσει να την υποστηριζουν και αλλοι Βορειοελλαδιτες.
seleykos έγραψε:[
Δίκαιο έχεις, αλλά κάνεις λάθος στην ορολογία: Αυτά δεν λέγονται τσαπανολογίες αλλά σελευκιές. Ο Σέλευκος είναι πρωτοπόρος στο θέμα και ο Τσάπανος δεν πιάνει μία μπροστά του.akritas έγραψε:μην αρχίζεις τις τσαπαναλογίες, αρκετό χρόνο έχασα με αυτές. Θέλω στοιχεία και αποδείξεις ότι η Ελληνική ήταν lingua franca κατά την διάρκεια των Τρωικών. Και για να σε βάλω σε αυτό που θέλω να βρεις είναι τι είδους πολιτισμός έχει βρεθεί στην Τροία από τις αρχαιολογικές ανασκαφές ? Υπάρχει γραμμική Β ?
gouerino έγραψε:Μεταμοντερνες παπαριες,που με τη μεθοδο του οτι μου ταιριαζει το κραταω και οτι οχι κανω οτι δεν το βλεπω,στηνω το παραμυθακι μου.
Αυτή όμως δεν είναι η μπάντα τού UCLA αλλά τού USC (University of Southern California) των οποίων η ομάδα (μάλλον οι ομάδες) λέγονται Trojans.practor έγραψε:Οι τρωικο-ελληνικές στολές της μπάντας του UCLA είναι βέβαια για να δώσουν μια "ταυτότητα" στη μπάντα και δεν έχουν σοβαρές απαιτήσεις.
gouerino έγραψε:Μεταμοντερνες παπαριες,που με τη μεθοδο του οτι μου ταιριαζει το κραταω και οτι οχι κανω οτι δεν το βλεπω,στηνω το παραμυθακι μου.
Επιστροφή στην Ιστορία
Μετάβαση στην αρχή της σελίδας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: AntiBeko και 5 επισκέπτες