Αντικατάσταση κουφωμάτων-Δείτε πόσα χρήματα κερδίζετε

Διαφημίσεις ιστοσελίδων, αγγελίες: αναζήτηση - προσφορά.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες

 

Αντικατάσταση κουφωμάτων-Δείτε πόσα χρήματα κερδίζετε

Δημοσίευσηαπό howard roark » Ιούνιος 18th, 2016, 1:59 pm

Όσο πιο παλιό είναι ένα σπίτι, τόσο μεγαλύτερες είναι η ενεργειακές απώλειες (θερμότητα τον χειμώνα και δροσιά το καλοκαίρι), η αξία του ακινήτου μειώνεται, η ασφάλεια πέφτει σε χαμηλά επίπεδα και σε περίπτωση που ο κάτοχος θέλει να το ενοικιάσει ή πουλήσει αντιμετωπίζει μεγαλύτερες δυσκολίες .Με την αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων με σύγχρονα κουφώματα αλουμινίου μπορείτε να επιτύχετε τη βελτίωση όλων των προαναφερθέντων παραμέτρων.
Η τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου μειώνει στο ελάχιστο τις ενεργειακές απώλειες κάτι που σημαίνει πως θα εξοικονομούμε ετησίως περίπου 1000 ευρώ (αναλόγως την ποσότητα και το μέγεθος των παραθύρων μας) από τις ενεργειακές μας ανάγκες. Για παράδειγμα σύμφωνα με την εφαρμογή που βρίσκεται στο τέλος του κειμένου ,ένα σπίτι χρονολογίας κατασκευής 1990 που διαθέτει 2 μπαλκονόπορτες,1 παράθυρο μεγαλύτερο του ενός μέτρου, ένα παράθυρο μικρότερο του ενός μέτρου και μία κουζινόπορτα και βρίσκεται στη β ζώνη (Αττική),εξοικονομεί ετησίως 406 ευρώ απ’ την μείωση κατανάλωσης πετρελαίου και 441 ευρώ απ’ την μείωση κατανάλωσης του κλιματιστικού. Όπως καταλαβαίνετε τα οφέλη είναι τεράστια και διαρκή, εκτός από το οικονομικό σκέλος, που θα συμφωνήσουμε πιστεύω όλοι πως είναι το πλέον σημαντικό, με την αντικατάσταση των κουφωμάτων βελτιώνουμε την αισθητική της οικίας και την ευχρηστία μιας και τα νέα κουφώματα πολύ έχουν πιο εύκολη χρήση απ’ τα παλιά.
Με την αντικατάσταση των κουφωμάτων κερδίζουμε και σε ασφάλεια, τα νέα κουφώματα αλουμινίου προσδίδουν πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια και λειτουργούν αποτρεπτικά στους επίδοξους ευκαιριακούς διαρρήκτες. Τα κουφώματα αλουμινίου που κατασκευάζει και τοποθετεί η fenestral διαθέτουν πολλαπλό κλείδωμα, περιμετρικούς μηχανισμούς καθώς και κρυφά κλειδώματα και με αυτόν τον τρόπο καθιστούν τα κουφώματα σας ασφαλή.
Η αξία του ακινήτου αυξάνεται και αυξάνονται οι πιθανότητες ενοικίασης ή πώλησης του ακινήτου και σε καλύτερες τιμές, στο παραπάνω παράδειγμα του ακινήτου κατασκευής 1990, με την αντικατάσταση των κουφωμάτων αυξάνεται κατά 5% η αξία του ακινήτου, δηλαδή ένα ακίνητο του οποίου η αξία ανέρχεται σε 100.000 ευρώ θα ανέλθει στα 105.000 ευρώ, τουτέστιν αύξηση κατά 5000 ευρώ της αξίας του ακινήτου.

Επισκεφθείτε την εφαρμογή υπολογίστε τι κερδίζετε με την αντικατάσταση των κουφωμάτων ( http://fenestral.gr/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B9-%CE%BA/ ) ,συμπληρώνοντας τα πεδία και δείτε τι κερδίζετε.
Η εταιρία μας ανήκει στους πιστοποιημένους κατασκευαστές EUROPA και σε κάθε πελάτη δίνει γραπτώς τις παρακάτω εγγυήσεις:

● 10 χρόνια εγγύηση για τους υαλοπίνακές της (θόλωση, υδρατμούς)
● 10 χρόνια εγγύηση για τους μηχανισμούς Roto
● 5 χρόνια εγγύηση για τους ηλεκτρικούς κινητήρες των ρολών
● 10 Χρόνια εγγύηση για την ηλεκτροστατική βαφή
● 10 χρόνια εγγύηση για τη μόνωση των κουφωμάτων (θερμοδιακοπή)
Αν έχετε απορίες επικοινωνήστε μαζί μας, με email στην φόρμα επικοινωνίας κουφώματα αλουμινίου fenestral ,στα τηλέφωνα που αναγράφονται στην φόρμα επικοινωνίας ή με κάποιο σχόλιο κάτω από το άρθρο.Για περισσότερα http://fenestral.gr/
howard roark
New poster
 
Δημοσ.: 1
Εγγραφη: Ιούνιος 17th, 2016, 10:29 am
Τοποθεσια: athens
Το μέλος howard roark, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Αντικατάσταση κουφωμάτων-Δείτε πόσα χρήματα κερδίζετε

Δημοσίευσηαπό Eurosystem » Μάιος 16th, 2017, 1:22 pm

Κάθε άνθρωπος, όταν χτίζει το καινούριο του σπίτι ή κάνει ανακαίνιση στο ήδη υπάρχον, θέλει το καλύτερο για το χώρο του αλλά και την τσέπη του. Ο στόχος είναι πάντα ο ίδιος: η καλύτερη ποιότητα με τα λιγότερα κατά το δυνατόν χρήματα. Όσον αφορά στα κουφώματα, για να επιτευχθεί αυτή η χρυσή τομή, ένα υλικό που θα μας φανεί χρήσιμο είναι το αλουμίνιο, του οποίου οι ιδιότητες συγκεντρώνουν πολλά θετικά στοιχεία. Αυτός είναι, άλλωστε, και ο λόγος που τα κουφώματα αλουμινίου προτιμώνται από όλο και περισσότερους καταναλωτές και πλέον το ποσοστό τους επί του συνόλου του κουφωμάτων αγγίζει το 75% της συνολικής κατανάλωσης.

Τα κουφώματα αλουμινίου έχουν, καταρχάς, ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα. Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, γεγονός που οφείλεται στο ότι το υλικό αυτό αφενός παρουσιάζει μεγαλύτερες μηχανικές αντοχές και αφετέρου δεν αλλοιώνεται με την πάροδο του χρόνου. Έτσι, η συντήρηση και οι αντικαταστάσεις που θα χρειαστούν είναι ελάχιστες, πράγμα που έχει θετική επίπτωση τόσο στο πορτοφόλι σας όσο και στη συνολική ηρεμία σας. Εφόσον βάλατε κουφώματα αλουμινίου, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα για πολλά χρόνια. Το πλεονέκτημα αυτό αντισταθμίζει το μοναδικό μειονέκτημα που αναφέρεται από πολλούς σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου, ότι δηλαδή έχουν υψηλό κόστος. Στο αρχικό κόστος, το οποίο είναι λίγο πιο ανεβασμένο σε σχέση με κουφώματα άλλου τύπου, γίνεται απόσβεση γρήγορα και εύκολα λόγω των παραπάνω.

Ταυτόχρονα, τα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου κουφώματα από αλουμίνιο προσφέρουν την μεγαλύτερη ευελιξία σχεδιασμού και προσαρμογής στο οίκημά σας. Θέλετε ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου, συρόμενα κουφώματα αλουμινίου ή πιο εξειδικευμένες κατασκευές, όπως φεγγίτες, πέργκολες και στέγαστρα; Τα πάντα μπορείτε να κάνετε με αυτό το υλικό, το οποίο μπορεί να σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σε πολλές διαστάσεις, σχήματα και χρώματα. Το μόνο σίγουρο είναι πως η ευελιξία αυτή θα σας ενθουσιάσει.

Επιπλέον, παρά τα όσα ακούγονται κατά καιρούς, τα κουφώματα αλουμινίου δεν είναι τοξικά για το περιβάλλον. Αντίθετα, έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία, για να εναρμονίζονται πλήρως με τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις αλλά και τις κλιματολογικές συνθήκες της χώρας μας. Αυτό, μάλιστα, έχει ως αποτέλεσμα ότι σε περίπτωση πυρκαγιάς τα κουφώματα αλουμινίου είναι μη τοξικά.

Τέλος, τα κουφώματα αλουμινίου είναι και τα κορυφαία κουφώματα ασφαλείας. Σε μια εποχή, όπου η ασφάλεια και η σιγουριά είναι το παν, το να έχουμε ένα κούφωμα που μπορεί να μας εξασφαλίσει ότι το σπίτι μας και η περιουσία μας δεν κινδυνεύουν, αποτελεί ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Τόσο το υλικό που δεν σπάει και δεν ανοίγει, όσο και η τοποθέτησή του, μπορούν να δημιουργήσουν υψηλής ποιότητας κουφώματα ασφαλείας.
Κουφώματα Αλουμινίου http://eurosystem.gr/
Άβαταρ μέλους
Eurosystem
New poster
 
Δημοσ.: 4
Εγγραφη: Μάιος 16th, 2017, 12:54 pm
Τοποθεσια: Αγίας Άννης 44 & Μακρυγιάννη
Το μέλος Eurosystem, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr


Επιστροφή στην Μικρές αγγελίες & Διαφημίσεις

Μετάβαση στην αρχή της σελίδας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες