ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΕΑ ΑΠΟ 38€

Διαφημίσεις ιστοσελίδων, αγγελίες: αναζήτηση - προσφορά.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες

 

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΕΑ ΑΠΟ 38€

Δημοσίευσηαπό mcr » Νοέμβριος 13th, 2017, 7:11 pm

Βρείτε αξιολογημένους Ενεργειακούς Επιθεωρητές στο MyConstructor.gr.
Ο Μηχανικός έρχεται στο χώρο σας για να κάνει εκτίμηση του χώρου και μέσα σε μόλις 1 με 3 μέρες ο Ενεργειακός Επιθεωρητής θα σας αποστείλει με mail το Ενεργειακό Πιστοποιητικό.
Στο Ενεργειακό πιστοποιητικό θα αναγράφονται ο αρ. πρωτοκόλλου και αρ. ασφαλείας τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το συμβόλαιο σας στο Taxisnet.

Tο Ενεργειακό Πιστοποιητικό έχει ισχύ 10 έτη.

Για την έκδοση του ενεργειακού πιστοποιητικού θα πρέπει να έχετε τα εξής δικαιολογητικά:

 • Τίτλος Ιδιοκτησίας(Συμβόλαιο ιδιοκτησίας ή Ε9 ή γονικη παροχή)
 • Κάτοψη(Αν δεν την έχετε σας την σχεδιάζουμε εμείς με κόστος στα 10€ για σπίτι μέχρι 75τ.μ,15€ για σπίτι μέχρι 100τ.μ )
 • Αριθμό Πρωτοκόλλου Δήλωσης κτηματολογίου ή ΚΑΕΚ
 • Αριθμός Οικοδομικής Αδείας για κατοικίες χτισμένες μετά την 1/3/1983

Η διαδικασία έκδοσης του Ενεργειακού Πιστοποιητικού είναι η εξής:

Κλείνετε από τη πλατφόρμα του MyConstructor έναν από τους Ενεργειακούς Επιθεωρητές. Ο επιθεωρητής έρχεται στο χώρο που θέλουμε να εκδώσουμε και κάνει την αυτοψία. Πολύ σημαντικό είναι να έχουμε ήδη τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ο ενεργειακός επιθεωρητής αφού κάνει τις απαραίτητες μετρήσεις προχωράει με την έκδοση του Ενεργειακού Πιστοποιητικού. Σε 1 εως 3 εργάσιμες μέρες σας αποστέλλει μέσω email το Ενεργειακό Πιστοποιητικό. Πάνω στο Ενεργειακό Πιστοποιητικό βλέπουμε να αναγράφεται η ενεργειακή κλάση του ακινήτου και συμβουλές του Ενεργειακού Επιθεωρητή για αναβάθμιση της ενεργειακής κλάσης. Αυτές οι προτάσεις έχουν καθαρά συμβουλευτικό σκοπό και δεν χρειάζεται να
τις ακολουθήσουμε. Επιπρόσθετα, στο email θα βρείτε τους απαραίτητους κωδικούς, τον αύξοντα αριθμό και τον κλειδάριθμο που θα χρειαστείτε για την καταχώρηση του μισθωτηρίου συμβολαίου στο taxisnet. Υπάρχει και η πιθανότητα να αποσταλεί το Ενεργειακό Πιστοποιητικό ταχυδρομικώς ή μέ courier. Σε αυτη τη περίπτωση θα κληθείτε να καλύψετε το κόστος εσείς.

Έκδοση Ενεργειακών πιστοποιητικών πανελλαδικά


Στο MyConstructor θα βρείτε και Ενεργειακούς Επιθεωρητές που αναλαμβάνουν την έκδοση Ενεργειακών Πιστοποιητικών και στην επαρχία. Σε αυτή τη περίπτωση η εκτίμηση θα γίνει εξ αποστάσεως. Θα πρέπει να αποσταλούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέσω email μαζί με εσωτερικές, εξωτερικές και περιμετρικές φωτογραφίες του ακινήτου. Επίσης, απαραίτητη είναι η αποστολή και της κάτοψης.

Πότε πρέπει να εκδώσουμε το Ενεργειακό Πιστοποιητικό;

 • Όταν κάνουμε σύναψη καινούριου μισθωτηρίου συμβολαίου για κτήρια ανεξαρτήτου
  χρήσης.
 • Όταν πρόκειται για νέα σύμβαση αγοράς ή πώλησης κάποιου κτηρίου.
 • Όταν πρόκειται για μεταβίβαση διαμερίσματος ή καταστήματος ή για ακίνητο κάτω των
  50τ.μ.
 • Όταν πρόκειται για κτήριο που έχει πραγματοποιηθεί ριζική ανανέωση.
 • Όταν πρόκειται για κτήριο που έχει μεταβληθεί η ενεργειακή κλάση του.
 • Όταν πρόκειται για ακίνητα που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα «Εξοικονόμησης Κατ’οίκον»

Στο MyConstructor.gr θα βρείτε οικονομικούς Ενεργειακούς Επιθεωρητές που θα αναλάβουν την έκδοση του Ενεργειακού Πιστοποιητικού για ότι ακίνητο χρειάζεστε. Μπήκες και Βρήκες και τον Ενεργειακό Επιθεωρητή σου!
mcr
New poster
 
Δημοσ.: 8
Εγγραφη: Σεπτέμβριος 11th, 2017, 12:13 pm
Το μέλος mcr, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Επιστροφή στην Μικρές αγγελίες & Διαφημίσεις

Μετάβαση στην αρχή της σελίδας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες