ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΥ (ερμηνειά της Ντολόρες Κάννον)

Παραφυσική, ανεξήγητα φαινόμενα.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες

 

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΥ (ερμηνειά της Ντολόρες Κάννον)

Δημοσίευσηαπό Πριγκήπας » Ιανουάριος 13th, 2003, 10:09 am

Χαιρετίσματα απο τον Καναδά!

Αγαπητοί Συνοδοιπόροι

Αν και έχω εγγραφτεί στο χώρο συζήτησης σας εδώ και καιρό δεν είχα την ευκαιρία να δημοσιεύσω κάτι, μετά όμως απο παράκληση του συμπορευτή Αλέξανδρου Ε σας δημοσιεύω την μετάφραση που έκανα για την Δημοθοινία του Φουράκη για να την διαβάσετε και να βγάλετε σχόλια.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Πρίγκηπας[/b]
Ο πρίγκηπας των Μεσογείων
Πριγκήπας
New poster
 
Δημοσ.: 55
Εγγραφη: Σεπτέμβριος 22nd, 2002, 11:45 pm
Το μέλος Πριγκήπας, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Δημοσίευσηαπό Πριγκήπας » Ιανουάριος 13th, 2003, 10:13 am

ΜΕΡΟΣ 1ο:

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ
(Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ)

Σελ 186.
Ο Αντίχριστος είχε υποσχεθεί στον εαυτό του να κυβερνήσει τον κόσμο σε μία προηγούμενη του ζωή και τώρα ο κύκλος του κάρμα έχει γυρίσει για να του δώσει την ευκαιρία στην ζωή του. Οι δυνατότητες και ευκαιρίες που θα έχει για να κάνει κακό θα είναι ίσες με αυτές για να προσφέρει καλό. Στις αρχές του 1990 αρχίζει να συνειδητοποιεί τις φιλοδοξίες του, και θα αρχίσει την πολιτική του καριέρα τοπικά και θα συνεχίσει να ανεβαίνει έχοντας όλο και πιο μεγάλη φιλοδοξία.

Σελ 178.
Ο Αντίχριστος, αν και θα καταχραστεί την δύναμη του θα γίνει ένας παγκόσμιος ηγέτης . Οι ριζικές έννοιες των ονομάτων του θα δώσουν μια ιδέα της Μοίρας του και για το τι είναι ικανός να κάνει. Το όνομα του ακούγεται κάπως βάρβαρο στα αυτιά των Ευρωπαίων. Θα είναι επηρρεασμένος απο παλία έθιμα γνωστά στην φιλολογία αλλά γενικά όμως ξεχασμένα.


Σελ 190.
Ο Αντίχριστος θα πετύχει πολλές κατακτήσεις αλλά μόνο με απαίσιες αιματοχυσίες και συνηθισμένα όπλα, αλλά θα κρατήσει τα πυρηνικά του όπλα για τρομακτικές πράξεις που θα κάνει αργότερα. Θα έχει σκοτώσει τόσους πόλλους ανθρώπους που δεν θα προλαβαίνουν να τους θάβουν. Ο κόσμος θα συνηθήσει την θέα των πτωμάτων και ο θάνατος δεν θα τους εκπλήσει εφόσον θα είναι συνεχώς γύρω τους.

Σελ 182.
Όυτε ο Καντάφι αλλά ούτε ο Αγιατολλάχ Χομεϊνί είναι ο Αντίχριστος, αλλά θα συμβάλλουν στην αποσταθεροποίηση της περιοχής που θα ευνοήσει την άνοδο του.
Θα έχει λάβει την παιδεία του στην Αίγυπτο λόγω της σταθερότητας και στρατηγικής θέσης αυτής της χώρας στην Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική.

Σελ 170.
Οι κοινωνική υποβάθμιση τον καιρό εκείνο θα συμβάλλει ανοίγοντας του τον δρόμο για να αναλάβει τα ηνία. Η πολιτική και κοινωνική δομή θα αναποδογυριστεί τελείως σε διάφορες χώρες. Φανατικοί θρησκόληπτοι (όχι πνευματικοί άνθρωποι) θα πάρουν θέσεις εξουσίας και θα νομίζουν πως οι Δρακόνιες επιχειρήσεις τους είναι δίκαιες. Αυτός ο φανατισμός θα επιτρέψει τον Αντίχριστο να πάρει την εξουσία με πειθώ. Οι ακόλουθοι του θα τον βλέπουν σαν θρησκευτική φιγούρα.
Ο πρίγκηπας των Μεσογείων
Πριγκήπας
New poster
 
Δημοσ.: 55
Εγγραφη: Σεπτέμβριος 22nd, 2002, 11:45 pm
Το μέλος Πριγκήπας, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Δημοσίευσηαπό Πριγκήπας » Ιανουάριος 13th, 2003, 10:14 am

Σελ 194.
Παρ' όλες τις μαζικές προπαγάνδες του Αντίχριστου που θα δείχνουν μια μεγάλη και δοξασμένη εικόνα των παγκόσμιων κατορθωμάτων του, θα διαρρέουν μικρές εικόνες των απαίσιων αισχροτήτων που γίνονται πίσω απο τα παρασκήνια. Δεν θα μπορέσει να σταθεί στο επίπεδο που προσδοκούν οι ακόλουθοι του.

Σελ 179.
ο Αντίχριστος θα δράσει κοντά στην Μεσόγειο, την Ερυθρά, και την Αραβική θάλασσα. Θα αποκτήσει παγκόσμια δύναμη.
Η ημέρα "Πέμπτη" θα είναι σημαντική γι'αυτόν, θα την λάβει ως ημέρα λατρείας του ονόματος του. Θα είναι απειλή σε όλους και ειδικά στην Ανατολή γιατί θα ελέγχει την Κίνα και την Ρωσσία και όλη την Ασιατική ήπειρο για πρώτη φορά στην ιστορία.

Σελ 234.
Οι κοινωνικές και πολιτικές πιέσεις που θα έχουν οργανωθεί απο τον Αντίχριστο θα είναι αισθητές σε βόρειες αναπτυγμένες χώρες με δροσερό κλίμα. Κατά την διάρκεια της ζωής του , κοινωνίες θα διαλύονται και θα πέφτουν στο χάος και στην σύγχυση. Πολλοί "καταστροφολόγοι" θα ανέβουν ως ψευδοπροφήτες, υποστηρίζοντας ότι είναι μάρτυρες θεϊκών αποκαλύψεων και γνωρίζουν το μονοπάτι της σωτηρίας των ανθρώπων.


Σελ 249.
Για ένα μικρό διάστημα της βασιλείας του Αντίχριστου δεν θα υπάρχουν διαμάχες λόγω του αστυνομικού του καθεστώτος.
Ο κόσμος όμως θα αρχίσει να επαναστατεί λόγω των αναμνήσεων της παλιάς του ελευθερίας. Θα υπάρξουν πολλοί θάνατοι και καταστροφές γιατί πολλοί άνθρωποι θα θυσιάζονται έχοντας την ελευθερία ως αυτοσκοπό. Οι προφητείες της "Αποκάλυψης" θα επαληθεύονται. Οι καιροί θα είναι βιαίοι και τραυματικοί.

Σελ 256.
Ο Αντίχριστος θα λάβει την ημέρα "Πέμπτη" ως εορταστική ημέρα του ονόματος του. Θα υπάρξει μεγάλος πόλεμος και αίμα απο τα όπλα του. Μεγάλη ραδιενέργεια θα προκαλέσει άσχημες παραμορφώσεις στην φύση, στα φυτά, στα ζώα και στην Μητέρα Γη. Στην περίοδο 1997 ή 2001 θα υπάρχει μεγάλος πόνος και απελπισία.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

Σελ 187.
Ο Αντίχριστος θα αναπτύξει μια συστηματική φιλοσοφία βασισμένη στον Μάρξ και τον Ένγκελ απ΄τους οποίους θα εκμεταλλευτεί στοιχεία σχετικά με τον έλεγχο του ανθρώπινου πλυθησμού. Η Ρωσσία και η Κίνα θα είναι ευπηρρέαστες σε αυτή τη φιλοσοφία εξαιτίας του κομμουνιστικού παρελθόντος τους. Ο Αντίχριστος θα χρησιμοποίησει την φιλοσοφία του σαν μέθοδο για να κατακτήσει ολόκληρη την Ασιατική ήπειρο πριν ξεκινήσει να καταλάβει τον υπόλοιπο κόσμο. Οι φιλοσοφίες του θα προπαγανδιστούν μέσω διαστρεβλώσεων απο τις διάφορες οργανώσεις πολιτικής δύναμης.

Σελ 188.
Ο Αντίχριστος θα διαφθείρει την Χριστιανική θρησκεία με σκοπό να την καταστρέψει, αλλά θα δυσφημίσει επίσης τα πιστεύω του Ισλάμ. Θα μεταμφιέσει το "σχέδιο κατακτήσης" του ως τρόπο ζωής και σαν αντικατάσταση της θρησκείας.

Σελ 254.
Ο Αντίχριστος θα μελετήσει και θα μιμηθεί τον Χίτλερ και τις τεχνικές του. Θα προσπαθήσει να τον ξεπεράσει με πάθος και να αποφύγει τα λάθη του. Θα έχει πρόσβαση σε βιβλία και υλικό γνώσης τα οποία δεν γνωρίζει ο απλός κόσμος. Θα έχει την δυνατότητα να αποκτήσει μυστικά έγγραφα των Ναζί πάνω στον Χίτλερ και θα τα μελετήσει.

Σελ 274.
Ο Αντίχριστος θα είναι καταδικασμένος απο την αρχή της επιχείρησης του, επειδή είναι εναντίον των "Κεντρικών Πνευματικών Δυνάμεων" που αποτελούν την Σύνθεση του Σύμπαντος. Για όσους διαλέγουν τέτοιο μονοπάτι, "Είναι μόνο θέμα χρόνου το πόσο μακρυά θα πάνε μέχρι να αποτύχουν και τι αποτελέσματα θα έχουν στις ζωές των γύρω τους". Όπως η μεγάλη πτώση των μεγάλων τυράννων η αυτοκρατορία του και η δύναμη του θα είναι κληρονομικά ασταθής. Οι υποδιοικητές του θα έχουν μεγάλη δίψα για δύναμη η οποία θα σπάσει την εξουσία που έχει γύρω του. Ο πολιτικός χάρτης του κόσμου, τα σύνορα των χωρών θα αλλάξουν αλλά οι ήπειροι θα μείνουν ίδιες.
Ο πρίγκηπας των Μεσογείων
Πριγκήπας
New poster
 
Δημοσ.: 55
Εγγραφη: Σεπτέμβριος 22nd, 2002, 11:45 pm
Το μέλος Πριγκήπας, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Προσέξτε αυτό το σημείο!

Δημοσίευσηαπό Πριγκήπας » Ιανουάριος 13th, 2003, 10:15 am

Όγμιος

"O Όγμιος είναι η αντίθετη Δύναμη του Αντίχριστου που θα βοηθήσει στην πτώση της τυραννίας στην Γη και θα φέρει σε ισορροπία το Σύμπαν με τρόπο τέτοιο ώστε να είναι αρμονικό με την εσωτερική δύναμη του Ανθρώπου. Θα τον υποστηρίξουν πολλές χώρες που πολεμούν ακόμα τον Αντίχριστο. Θα αναδειχθεί πιθανότατα απο την "υπόγεια αντίσταση" η οποία θα είναι σφιχτά οργανωμένη.

O Όγμιος θα αναδειχθεί απο αυτήν και θα αντιμετωπίσει τον Αντίχριστο στην περιοχή της Ευρασίας κοντά στην Κωνσταντινούπολη καθώς ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα πλησιάζει το τέλος του.

Ο 'Ογμιος θα έρθει απο κάπου απο την κεντρική Ευρώπη. Είναι πολυ κάλα προετοιμασμενος πνευματικά για αυτό τον σκοπό γιατί ο αντίπαλος του είναι πολύ δυνατός με μία δυνατή αύρα απο αρνητικές ενέργειες.

O Όγμιος είναι "παιδί του λαού". Θα ανέβει τις κοινωνικές βαθμίδες και θα προέρχεται από απλή καταγωγή. Θα κατορθώσει πολλά με την ειλικρινή δουλειά του.Θα έχει
τεχνικές γνώσεις αλλά θα στηριχτεί κυρίως στην πρακτικότητα του.

Είναι μια παλιά ψυχή (έχει περάσει από πολλές μετενσαρκώσεις) που έχει θέσει τις προτεραιότητες του και βλέπει τα πράγματα βαθειά στην ρίζα τους.
Αυτός λοιπόν θα βοηθήσει να ανοιχτεί ο δρόμος για την "Μεγάλη Ιδιοφυία" (καποιός Μεσσίας ίσως).
Ο Όγμιος γνωρίζει ότι δεν είναι αυτός που θα οδηγήσει το κόσμο στην ειρήνη αλλά αυτός που θα ρίξει "αυτόν" που θα προσπαθήσει να καταστρέψει τον κόσμο (τον Αντίχριστο) και θα ανοίξει τον δρόμο για "αυτόν" που θα οδηγήσει τον κόσμο στην υπέρτατη ειρήνη.

Η οργάνωση στην οποία ο Όγμιος θα είναι επικεφαλής θα περάσει και θα επιβιώσει απο τις χειρότερες στιγμές στην διάρκεια των δύσκολων καιρών, και θα βάλει τα θεμέλια για τις μελλοντικές κυβερνήσεις μετά την πτώση του Αντίχριστου.

H "Δόξα του Ηλίου" βρίσκεται πίσω από τον Όγμιο!

Είναι ένας άνθρωπος με υψηλό επίπεδο αλλά είναι ευθής χαρακτήρας που εκδηλώνει μία κάπως τραχειά προσωπικότητα.
Μπορεί να γίνει ο καλύτερος φίλος για κάποιον αλλά και κακός εχθρός.

Θα είναι ένας άνθρωπος ορθός με δυνατές αρχές και ήθος το οποίο θα τον κάνει δυνατό αντίπαλο του Αντίχριστου.

Οι αρχές του θα είναι προσωπικές του, ανεπηρρέαστες απο κάθε δόγμα και η "υπόγεια οργάνωση" που θα διοικήσει θα είναι η πλέον αποτελεσματική αντίσταση προς τον Αντίχριστο, αλλά είναι ευαίσθητος.

O Όγμιος θα είναι μικρός, δηλαδή οι δυνάμεις και πηγές προμηθειών του θα είναι μικρές.

O Όγμιος είναι η κελτική ονομασία του Ηρακλή.

Κατα τον μύθο συμβολίζεται ως:

Ένας γέρος. φαλακρός με ρυτίδες και ηλιοκαμμένο δέρμα που κατέχει τα χαρακτηριστικά του Ηρακλή. Ελκύει πολλούς ευδαίμονες ακόλουθους και θαυμαστές με όμορφες χρυσές, καφε-κίτρινες αλυσίδες δεμένα στα αυτιά τους. το ένα άκρο είναι δεμένο στα αυτιά τους και το άλλο άκρο στην γλώσσα του δίνοντας ένα ευχάριστο χαμόγελο στους χαρούμενους αιχμαλώτους του. Είναι ο ιθαγενής Θεός της έκφρασης και της πειθούς (Ευγλωτίας-Λόγου) ο οποίος θα έχει τον ίδιο σεβασμό που δίνεται και στον Ήρωα Ηρακλή, γιατί έχει διεκπεραιώσει τα κατορθώματα του με ένδοξη παρρησία (ελευθερία σκέψης και έκφρασης).

Οι λόγοι του θα είναι καλύτεροι όταν θα έχει πλέον φτάσει σε ώριμη ηλικία. Οι αλυσίδες στον Μύθο δείχνουν τον δεσμό της γλώσσας του ομιλητή και τα αυτιά των γοητευμένων ακροατών του.

(Για να πάρετε μια ιδέα του μύθου)

http://www.kernunnos.com/ogmios/ogmios.html
Ο πρίγκηπας των Μεσογείων
Πριγκήπας
New poster
 
Δημοσ.: 55
Εγγραφη: Σεπτέμβριος 22nd, 2002, 11:45 pm
Το μέλος Πριγκήπας, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Δημοσίευσηαπό Πριγκήπας » Ιανουάριος 13th, 2003, 10:16 am

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΟΝΤΙΦΗΚΩΝ/ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

Σελ 198.
Ο παρών πάπας θα δολοφονηθεί και ο επόμενος δεν θα κρατήσει πολύ. Ο τελευταίος πάπας θα είναι υποχείριο του Αντίχριστου. Η ρωμαϊκή εκκλησία θα είναι ήδη εργαλείο του Αντίχριστου και έμμεσα θα υποστηρίζει τους στόχους του, αν και δεν θα το γνωρίζουν.

Σελ 201.
Οι τρείς τελευταίοι Ποντίφηκες της Καθολικής εκκλησίας θα διαδεχτούν το ιερατικό τους αξίωμα για μικρό διάστημα.
Ο προ-προτελευταίος θα πεθάνει από σφαίρα ενός δολοφόνου.
Ο προτελευταίος θα ξεγελαστεί από τις μηχανορραφιές του Αντίχριστου.
Ο τελευταίος ο οποίος θα έχει μία εκγενετής αναπηρία, θα προκαλέσει την καταστροφή της καθολικής εκκλησίας. Ο Αντίχριστος θα τον χρησιμοποιήσει για λίγο διάστημα μέχρι που θα τον δεί σε κάποια στιγμή ως εμπόδιο και θα τον εξολοθρεύσει. Η προδοσία αυτού του πάπα θα επιταχυνθεί και ο θάνατος του θα σημάνει το τέλος της Καθολικής εκκλησίας.

Σελ 191.
Κατά την περίοδο την οποία ο Αντίχριστος αρχίζει να δείχνει την δύναμη του ο πάπας θα δολοφονηθεί όταν θα πάει σε ταξίδι μακρυά από το Βατικανό. Οι δύο πιο πιστοί καρδινάλιοι του πάπα θα καταλάβουν τον κίνδυνο που απειλεί την εκκλησία μετά την δολοφονία, και θα κλειστούν στο Βατικανό για προστατευτούν.
Ο τωρινός ποντίφηκας θέλει παγκόσμια ειρήνη και δουλεύει ενάντια σε κάποιες "κλικές" μέσα στην εκκλησία. Θα έρθει η στιγμή όπου τα μεγάλα συμφέροντα των επιτήδειων της εκκλησίας που θέλουν να κρατήσουν τη δύναμη και το πλούτο τους θα παραπληροφορήσουν τον πάπα έτσι ώστε να βάλει τον εαυτό του σε πολύ επικίνδυνη θέση την οποία δεν θα γνωρίζει ο ίδιος. Η δολοφονία του θα οδηγήσει σε κοινωνική αναταραχή, και αναρχία στην Ρώμη. Ο επόμενος πάπας δεν θα κρατήσει πολύ. Θα υπάρχουν μόνο άλλοι δύο ποντίφηκες μετά τον τωρινό.

Σελ 191.
Ο πάπας και μερικοί υποστηρικτές του θα δολοφονηθούν κατά το τέλος της άνοιξης όταν ανθίζουν τα ρόδα σε μία πόλη της Ευρώπης που βρίσκεται ανάμεσα σε δύο μεγάλους ποταμούς.

Σελ 194.
Ο τωρινός ποντίφηκας θα δολοφονηθεί αμέσως πριν την εμφάνιση ενός κομήτη που θα είναι καθαρά ορατός στο βόρειο ημισφαίριο. Η ανησυχίες του για την κατάσταση του ανθρώπου τον οδηγούν σε προετοιμασίες προδοτικών ταξιδιών τα οποία υα σημάνουν την πτώση του. Ο επόμενος πάπας θα δολοφονηθεί από τον Αντίχριστο γιατί δεν θα ενδώσει στις απαιτήσεις του. Η δολοφονία αυτή θα επιτρέψει τον Αντίχριστο να τοποθετήσει τον δικό του άνθρωπο στο γραφείο του πάπα.
Ο πρίγκηπας των Μεσογείων
Πριγκήπας
New poster
 
Δημοσ.: 55
Εγγραφη: Σεπτέμβριος 22nd, 2002, 11:45 pm
Το μέλος Πριγκήπας, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Δημοσίευσηαπό Πριγκήπας » Ιανουάριος 13th, 2003, 10:18 am

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΟΝΤΙΦΗΚΩΝ/ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

Σελ 198.
Ο παρών πάπας θα δολοφονηθεί και ο επόμενος δεν θα κρατήσει πολύ. Ο τελευταίος πάπας θα είναι υποχείριο του Αντίχριστου. Η ρωμαϊκή εκκλησία θα είναι ήδη εργαλείο του Αντίχριστου και έμμεσα θα υποστηρίζει τους στόχους του, αν και δεν θα το γνωρίζουν.

Σελ 201.
Οι τρείς τελευταίοι Ποντίφηκες της Καθολικής εκκλησίας θα διαδεχτούν το ιερατικό τους αξίωμα για μικρό διάστημα.
Ο προ-προτελευταίος θα πεθάνει από σφαίρα ενός δολοφόνου.
Ο προτελευταίος θα ξεγελαστεί από τις μηχανορραφιές του Αντίχριστου.
Ο τελευταίος ο οποίος θα έχει μία εκγενετής αναπηρία, θα προκαλέσει την καταστροφή της καθολικής εκκλησίας. Ο Αντίχριστος θα τον χρησιμοποιήσει για λίγο διάστημα μέχρι που θα τον δεί σε κάποια στιγμή ως εμπόδιο και θα τον εξολοθρεύσει. Η προδοσία αυτού του πάπα θα επιταχυνθεί και ο θάνατος του θα σημάνει το τέλος της Καθολικής εκκλησίας.

Σελ 191.
Κατά την περίοδο την οποία ο Αντίχριστος αρχίζει να δείχνει την δύναμη του ο πάπας θα δολοφονηθεί όταν θα πάει σε ταξίδι μακρυά από το Βατικανό. Οι δύο πιο πιστοί καρδινάλιοι του πάπα θα καταλάβουν τον κίνδυνο που απειλεί την εκκλησία μετά την δολοφονία, και θα κλειστούν στο Βατικανό για προστατευτούν.
Ο τωρινός ποντίφηκας θέλει παγκόσμια ειρήνη και δουλεύει ενάντια σε κάποιες "κλικές" μέσα στην εκκλησία. Θα έρθει η στιγμή όπου τα μεγάλα συμφέροντα των επιτήδειων της εκκλησίας που θέλουν να κρατήσουν τη δύναμη και το πλούτο τους θα παραπληροφορήσουν τον πάπα έτσι ώστε να βάλει τον εαυτό του σε πολύ επικίνδυνη θέση την οποία δεν θα γνωρίζει ο ίδιος. Η δολοφονία του θα οδηγήσει σε κοινωνική αναταραχή, και αναρχία στην Ρώμη. Ο επόμενος πάπας δεν θα κρατήσει πολύ. Θα υπάρχουν μόνο άλλοι δύο ποντίφηκες μετά τον τωρινό.

Σελ 191.
Ο πάπας και μερικοί υποστηρικτές του θα δολοφονηθούν κατά το τέλος της άνοιξης όταν ανθίζουν τα ρόδα σε μία πόλη της Ευρώπης που βρίσκεται ανάμεσα σε δύο μεγάλους ποταμούς.

Σελ 194.
Ο τωρινός ποντίφηκας θα δολοφονηθεί αμέσως πριν την εμφάνιση ενός κομήτη που θα είναι καθαρά ορατός στο βόρειο ημισφαίριο. Η ανησυχίες του για την κατάσταση του ανθρώπου τον οδηγούν σε προετοιμασίες προδοτικών ταξιδιών τα οποία υα σημάνουν την πτώση του. Ο επόμενος πάπας θα δολοφονηθεί από τον Αντίχριστο γιατί δεν θα ενδώσει στις απαιτήσεις του. Η δολοφονία αυτή θα επιτρέψει τον Αντίχριστο να τοποθετήσει τον δικό του άνθρωπο στο γραφείο του πάπα.
Ο πρίγκηπας των Μεσογείων
Πριγκήπας
New poster
 
Δημοσ.: 55
Εγγραφη: Σεπτέμβριος 22nd, 2002, 11:45 pm
Το μέλος Πριγκήπας, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Δημοσίευσηαπό Πριγκήπας » Ιανουάριος 13th, 2003, 10:19 am

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΠΟΝΤΙΦΗΚΑ

Σελ 197.
Ο τελευταίος πάπας θα εκλεχθεί λίγο μετά την ανακάλυψη του τάφου ενός αρχαίου Ρωμαίου του οποίου η φιλοσοφία έχει επηρρεάσει την Δυτική σκέψη, αυτό θα γίνει μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο. Αυτός ο πάπας είναι "δήλητήριο", είναι υποχείριο του Αντίχριστου και θα φέρει την απόλυτη καταστροφή της καθολικής εκκλησίας.

Σελ 200.
Ο τελευταίος πάπας πιθανότατα να είναι Γάλλος, με σκοτεινό δέρμα και γαλανά μάτια. Θα έχει έναν αέρα μυστηρίου. Θα έχει μια σωματική παραμόρφωση (πιθανόν καμπούρα ή ξύλινο πόδι ή κάποιο εκ γενετής ελάττωμα στο κόκκαλο δεν θα είναι από τραυματισμό αλλά γεννήθηκε έτσι). Έχει σημαδευτεί ψυχολογικά από αυτό το ελάττωμα, την σκληρότητα και αναισθησία των ανθρώπων που συμπεριφέρονται άσχημα σε όσους είναι διαφορετικοί.

Μπήκε στην εκκλησία σε νεαρή ηλικία από πίκρα και απελπισία γιατί ήξερε ότι δεν θα έβρισκε μία κοπέλα να τον αγαπήσει και να τον παντρευτεί. Οι γονείς του είχαν συνεργαστεί με την Ναζιστική κίνηση στην Γαλλία και οι συμμαθητές του τον πείραζαν με παρατσούκλια όπως "εραστής των Ναζί". Αυτός ο πάπας θα είχε γίνει καλός εάν δεν ήταν άσχημο το παιδικό περιβάλλον και οι εμπειρίες του, αλλά δυστυχώς μπήκε στην εκκλησία από σκληρότητα και πόνο, και τώρα θέλει να εκδικηθεί τον κόσμο για όλα όσα υπέφερε όταν ήταν νέος. Αυτό λοιπόν είναι μία αδυναμία την οποία ο Αντίχριστος χρησιμοποιεί.

Αυτός ο πάπας θα θελήσει να δείξει στους εχθρούς του...ότι "κοιτάξτε με! Είμαι παντοδύναμος! Είμαι ικανός να το κάνω! Είμαι καλύτερος από εσάς!" Μετά αφού πάρει την δύναμη που θέλει, θα γίνει υπεύθυνος έμμεσα για τον φόνο διάφορων αθώων ανθρώπων εξαιτίας της σχέσης του με τον Αντίχριστο. Δεν θα δολοφονήσει ο ίδιος κανέναν αλλά θα ανοίξει τον δρόμο για τον Αντίχριστο να το κάνει, ειδικά αυτούς που τον πλήγωσαν όταν ήταν νέος. αυτός ο μελλοντικός πάπας παρουσιάζεται καλός στην επιφάνεια για το δικό του όφελος μόνο, αλλά η αμαρτωλή πλευρά της προσωπικότητας του είναι βαθειά ριζωμένη.

Σελ 202.
Ο τελευταίος πάπας θα προδώσει την εκκλησία αποκαλύπτωντας άμεσα, πάρα πολύ σημαντικές και κρίσιμες πληροφορίες
στον Αντίχριστο, πληροφορίες τις οποίες ούτε ο Αντίχριστος θα μπορούσε να αποκτήσει, ακόμα και απο τους κατασκόπους του μέσα στην εκκλησία.
Ο πρίγκηπας των Μεσογείων
Πριγκήπας
New poster
 
Δημοσ.: 55
Εγγραφη: Σεπτέμβριος 22nd, 2002, 11:45 pm
Το μέλος Πριγκήπας, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Δημοσίευσηαπό Πριγκήπας » Ιανουάριος 13th, 2003, 10:19 am

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Σελ 193.
Ερείπια θα γίνει η καθολική εκκλησία εξαιτίας της φιλοδοξίας των ηγετών της για παράνομη δύναμη. Οι ηγέτες αυτοί θα γίνουν αλλαζόνες και θα νομίζουν ότι μπορούν να χειριστούν οτιδήποτε θελήσουν να πάρουν στα χέρια τους και αυτό βέβαια θα είναι η πτώση τους. Οι φιλοδοξίες τους θα παγιώσουν όταν θα πέσουν πλέον, η εκκλησία θα βρεθεί σε μεγάλη υποβάθμιση και ο πάπας τελικά θα εκθρονιστεί. Οι καθολικοί θα αποξενωθούν και θα αποκαρδιωθούν, δε θα υποστηρίζουν άλλο την εκκλησία και η σφαίρα επιρροής της θα μειωθεί πάρα πολύ.


Σελ 209.
Η βάση της καθολικής εκκλησίας στη Ρώμη θα καταστραφεί μέσα από ένα ατύχημα, θα μοιάζει σαν η πόλη να βυθίστηκε στη θάλασσα. Αυτό θα συμβεί μαζί με γεγονότα στην Μέση Ανατολή και θα φανεί σαν σύμπτωση, οι άνθρωποι θα συνδέσουν αυτά τα δύο τα οποία όμως δεν θα είναι παρά μία απλή σύμπτωση. Πα'ρ όλα αυτά οι Άραβες θα εκμεταλλευτούν την κατάσταση αν και δεν τη προκάλεσαν οι ίδιοι. Τα αυστηρά μέτρα του Βατικανού θα προκαλέσουν την εκκλησία να καταρρεύσει. Θα συσπειρωθούν μεταξύ τους οι ηγέτες της αλλά δεν θα συνέλθουν ποτέ ξανά από το χτύπημα.

Η μεγάλη πτώση θα δείξει ότι η εκκλησία τελικά κατέρρευσε, αφού επιβίωσε μετά από τόσους πολλούς αιώνες. Το ατύχημα θα είναι ένας συνδιασμός φυσικών καταστροφών αλλά και συμφορές που προκλήθηκαν από τον Άνθρωπο. Η δύναμη θα περιλάβει τη θάλασσα και μία μεγάλη μορφή ενέργειας θα κατέβει και θα αφανίσει την περιοχή. Θα ληφθεί ως φυσική καταστροφή γιατί είναι πέρα από την ικανότητα καθενός πάνω στη Γή να παράγει τέτοια δύναμη. Κανείς δεν μπορεί να την εξηγήσει και θα χαρακτηριστεί σαν φυσικό φαινόμενο. Παρ' όλα αυτά, η προσοχή του κόσμου θα αποσπαστεί από το πιο σημαντικό γεγονός, την Τουρκική Εισβολή του Αντίχριστου.
Ο πρίγκηπας των Μεσογείων
Πριγκήπας
New poster
 
Δημοσ.: 55
Εγγραφη: Σεπτέμβριος 22nd, 2002, 11:45 pm
Το μέλος Πριγκήπας, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Δημοσίευσηαπό Πριγκήπας » Ιανουάριος 13th, 2003, 10:20 am

ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ "ΟΜΑΔΑΣ" ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ
ΔΥΝΑΜΗΣ (ΟΧΙ Η ΟΜΑΔΑ-Ε)

Σελ 265.
Κατά τη διάρκεια του Αντίχριστου μία μυστική-συνομωσιακή ομάδα τραβάει τα ηνία πίσω από τα παρασκήνια για να χαλινεύει την οικονομία και τη πολιτική του κόσμου για το προσωπικό της κέρδος. Αυτοί οι αρχι-σκηνοθέτες ελέγχουν μεγάλες πολιτικές φιγούρες σε πολλές χώρες, κυβερνήσεις και τις μεγαλύτερες πρωτεύουσες του κόσμου. Είναι ενωμένοι, αλλά είναι πολλοί έξυπνοι στο να μεταμφιέζουν την επιρροή τους. Κρατάνε θέσεις σχετικά μικρές, σαν σύμβουλοι, υπογραμματείς κ.α., αλλά είναι θέσεις κλειδιά της δύναμης τους.

Την ημέρα εμφανίζονται ως καλοί, πιστοί, υποδείγματα πολιτών που δουλεύουν για τους ίδιους στόχους που δουλεύουν και οι κυβερνήσεις τους, αλλά πίσω από τα παρασκηνία ενώνονται και χειρίζονται τις πληροφορίες και τις επαφές για τα δικά τους συμφέροντα. Δεν φαίνονται να έχουν πολιτική δύναμη αλλά κρατούν γερή θέση στις διεθνείς σχέσεις, σαν κοφτερά δόντια βυθισμένα σε όλα.

Αυτή η μυστική οργάνωση υπάρχει εδώ και αρκετές γενεές. Η ύπαρξη της ξεκινάει από τις οικογειακές ιστορίες των τραπεζικών δυνάμεων και χρηματικών κέντρων του κόσμου.
Μόνο οι αναμειγμένες οικογένειες γνωρίζουν. Η ομάδα αυτών των ηγετών χτίζει εδώ και χρόνια πολύ αργά και σίγουρα ένα παγκόσμιο δίκτυο εξουσίας γιατί θέλουν να επικρατήσουν αλλά μένοντας πάντα πίσω από τα παρασκηνία.

Στην αρχή, όταν θα έρθει ο Αντίχριστος οι ηγέτες της ομάδας θα τον δούν σαν έναν νέο, δυναμικό, νεαρό ηγέτη από την Μέση Ανατολή που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να ενώσουν την περιοχή και να την έχουν κάτω από τον έλεγχο τους. Άλλα ο Αντίχριστος τελικά θα γυρίσει το παιχνίδι κατά το πως το θέλει αυτός.
Ο πρίγκηπας των Μεσογείων
Πριγκήπας
New poster
 
Δημοσ.: 55
Εγγραφη: Σεπτέμβριος 22nd, 2002, 11:45 pm
Το μέλος Πριγκήπας, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Δημοσίευσηαπό Πριγκήπας » Ιανουάριος 13th, 2003, 10:20 am

Η "ΟΜΑΔΑ" ΑΝΑΜΕΙΓΜΕΝΗ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ

Σελ 266.
Ο Αντίχριστος πετυχαίνει να καταλάβει όλη σχεδόν την Ευρώπη. Η "ομάδα" των διεθνών οικονομολόγων και τραπεζιτών δεν θα κάνουν ανοιχτό πόλεμο μαζί του και η προσοχή του τότε θα στραφεί αλλού. Στην Γαλλία ο υπόκοσμος (ή υπόγεια οργάνωση του Όγμιου, δεν είμαι σίγουρος) θα αρχίσει να ανθίζει.

Οι οικογένειες της ομάδας χτίσανε την επιρροή και τις περιουσίες τους στις τράπεζες και στη παραγωγή προϊόντων όπως χρυσό, ή ορυχεία διαμαντιών, δέρμα, χαλκό κλπ, όπως οι αποικιακοί βαρώνοι των ευρωπαϊκών αυτοκρατοριών που άρχισαν τις οικογένειες και τις περιουσίες τους με το να εκμεταλλεύονται τις πρώτες ύλες των τριτοκοσμικών χωρών."Ο έβδομος και ο πέμπτος" θα έχουν τα ίδια ονόματα, και ο έβδομος θα ληφθεί σαν μέρος του πέμπτου.

Η "ομάδα" διαστρέβλωνε την οικονομία για να προκαλεί την ανεργία και τον πληθωρισμό να ανεβαίνει σύμφωνα με την θέληση τους. Έχει επηρρεάσει την όλων των ανθρώπων.

Αλλά σ' αυτή τη περίπτωση ο Αντίχριστος δεν είχε προσέξει ότι η "ομάδα" προκαλούσε το πόλεμο όλους αυτούς τους αιώνες και τις δεκαετίες και η αποτελεσματική καταστροφή της θα σημάνει "την αρχή του τέλους" για τον ίδιο γιατί οι μυστικές τους κινήσεις προωθούσαν τα σχέδια του. Όταν αυτή η "ομάδα" θα έχει φύγει από την μέση δεν θα υπάρχει καμμία άλλη αντίσταση για παγκόσμιο πόλεμο εναντίον του και η "Φυσιολογική Ειρήνη" θα υπερασπιστεί τον εαυτό της μόνη της αντιμετωπίζοντας τον Αντίχριστο.
Ο πρίγκηπας των Μεσογείων
Πριγκήπας
New poster
 
Δημοσ.: 55
Εγγραφη: Σεπτέμβριος 22nd, 2002, 11:45 pm
Το μέλος Πριγκήπας, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Δημοσίευσηαπό Πριγκήπας » Ιανουάριος 13th, 2003, 10:21 am

ΔΥΕΙΣΔΗΣΗ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ

Σελ 151.
Δυνατοί άνθρωποι οι οποίοι είναι ανεμειγμένοι με τη φονταμενταλιστική θρησκεία και τη πολιτική, σοφοί στη διαστρέβλωση, τη προπαγάνδα, και στο να διαστρεβλώνουν τα λόγια του Θεού για το δικό τους μόνο συμφέρον, θα συμμαχήσουν όλοι μαζί για να αποκτήσουν θέσεις κλειδιά μέσα στην κυβέρνηση.
Οι θέσεις αυτές δεν είναι φανερές ή δημόσιες αλλά είναι κρίσιμα σημεία στη ροή της εξουσίας απο όπου μπορούν να χρησιμοποιήσουν την επιρροή τους για να επιρρεάζουν τα παγκόσμια γεγονότα απαλά και έξυπνα για το δικό τους συμφέρον.

Οι ηγέτες στην Μέση Ανατολή θα καταλάβουν την κατάσταση
από τις βιαιότητες των φονταμενταλιστών και θα αλλάξουν τους νόμους τους κάνοντας το πιο δύσκολο για τους Αμερικάνους να ταξιδέυουν στην περιοχή τους. Αυτό θα επιρρεάσει το αμερικανικό χρήμα, νόμισμα και εμπόριο με τις Η.Π.Α. Ο Αντίχριστος, κατά τη διάρκεια της απόκτησης δύναμης του θα επιρρεαστεί από αυτές τις πράξεις με τέτοιο τρόπο που θα βλάψει τους Χριστιανούς εκεί. Οι θρησκευτικοί φονταμενταλιστές θα προκαλέσουν τη δική τους πτώση με αυτό το τρόπο.
Ο πρίγκηπας των Μεσογείων
Πριγκήπας
New poster
 
Δημοσ.: 55
Εγγραφη: Σεπτέμβριος 22nd, 2002, 11:45 pm
Το μέλος Πριγκήπας, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Δημοσίευσηαπό Πριγκήπας » Ιανουάριος 13th, 2003, 10:21 am

ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ "IRA" (ΙΡΛΑΝΔΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ.

Σελ 153.
Μέλη του υποκόσμου θα στείλουν ελαττωματικά όπλα και ναρκωτικά στους μαχητές της Ιρλανδίας. Οι Βρεττανοί και οι "IRA" νομίζουν πως πολεμάει ο καθένας για το καλό της πατρίδας και τη τελευταία στιγμή συνειδητοποιούν πως τελικά την καταστρέφουν. Την τελευταία στιγμή θα προσπαθήσουν να συμβιβαστούν αλλά θα έχουν ήδη τυλιχθεί από τις απάτες των συνομωτών του υποκόσμου που στρέφουν την μία πλευρά εναντίον της άλλης. Τα στοιχεία του υποκόσμου είναι είναι διάσπαρτα σε πολλές περιοχές της Γης αλλά τα όπλα και τα ναρκωτικά εισάγονται από το Μοναχό.


ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, ΕΝΑΣ ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ

Σελ 154.
Ένας πολύ πλούσιος και διάσημος επιχειρηματίας στις Η.Π.Α. θα έχει αναμειχθεί μυστικά με την Αμερικανική Ναζιστική Κίνηση και την Κου Κλούξ Κλάν που βρίσκεται στον Νότο. Η μόνη φιλόδοξία στη ζωή αυτού του ανθρώπου είναι να ρίξει την αμερικανική κυβέρνηση όπως είναι συνταγματικά φτιαγμένη. Ο άνθρωπος θα είναι αναμεμειγμένος στην πολιτική αλλά δεν θα φαίνεται όταν θα ελέγχει πολιτικούς κύκλους εξουσίας και θα επεκτείνει την επιρροή του πίσω από τα παρασκήνια. Η δουλειά αυτού του ανθρώπου θα φανεί χρήσιμη για τον Αντίχριστο αργότερα. Αυτός ο άνθρωπος θα έχει μία "μαριονέτα", πολιτική φιγούρα, αλλά αυτός θα κινεί τα σχοινιά. Ο κρίκος αυτός δεν θα είναι γνωστός μέχρι τον καιρό του Αντίχριστου.
Ο πρίγκηπας των Μεσογείων
Πριγκήπας
New poster
 
Δημοσ.: 55
Εγγραφη: Σεπτέμβριος 22nd, 2002, 11:45 pm
Το μέλος Πριγκήπας, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Δημοσίευσηαπό Πριγκήπας » Ιανουάριος 13th, 2003, 10:22 am

ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Σελ 277.
Η παραχάραξη των θρησκευτικών αξιών θα πέσει σαν επιδημία στους ανθρώπους κατά τη διάρκεια των δύσκολων καιρών. Η φονταμενταλιστική θρησκεία και οι φανατικοί οπαδοί της θα μοιάζει σαν ένας γέρος που κρατάει μία χοντρή μαγκούρα πάνω από τους πιστούς του για να μην παραστρατήσουν. Αυτό το πιστεύω είναι αντίθετο με το πνεύμα, την τιμή, τον ηρωισμό και την εμπιστοσύνη ενός ανθρώπου προς την πατρίδα αλλά και όλες τις άλλες αρετές. Οι φονταμενταλιστές θα είναι χριστιανοί και μουσουλμάνοι.

Σελ 215.
Κατά τη διάρκεια των σκοτεινών καιρών και των μεγάλων περιβαλλοντικών συμφορών στις χώρες που υπάρχουν φονταμενταλιστικές θρησκείες και φιλοσοφίες θα γίνουν πολύ δυνατές διαλαλώντας ότι προσφέρουν την πραγματική άνεση και το αληθινό μονοπάτι στις λαικές μάζες που έχουν ανάγκη. Οι φονταμενταλιστές θα πιέσουν την παιδεία και την μάθηση και θα λογοκρίνουν βιβλία.
Ο πρίγκηπας των Μεσογείων
Πριγκήπας
New poster
 
Δημοσ.: 55
Εγγραφη: Σεπτέμβριος 22nd, 2002, 11:45 pm
Το μέλος Πριγκήπας, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Δημοσίευσηαπό Πριγκήπας » Ιανουάριος 13th, 2003, 10:22 am

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ

Σελ 202.
Ο τελευταίος ποντίφηκας θα έχει αιχμαλωτιστεί απο την επιρροή του Αντίχριστου στη διάρκεια της μεγάλης εμφύλιας αστάθειας, πολέμου, δυστυχίας και άλλων απαίσιων γεγονότων. Η ιστορία θα δείχνει σαν σειρά επεισοδίων καταστροφικών γεγονότων, το ένα θα είναι μεγαλύτερο από το προηγούμενο, μέχρι που θα οδηγήσει στους δύσκολους καιρούς.

Κατά την διάρκεια των δύσκολων καιρών οι δολοφονίες των παγκόσμιων ηγετών θα γίνουν τόσο συχνές και υπερβολικά συνηθισμένες που οι άνθρωποι δεν θα γνωρίζουν ποιός θα είναι ο τωρινός τους ηγέτης, θα το βρίσκουν άσκοπο σαν προσπάθεια αφού σκοτώνονται τόσο συχνά. Με τους πολέμους που θα γίνονται, θα υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για όποιον έχει φιλοδοξίες για ηγεσία, εκτός από τον Αντίχριστο, ο οποίος θα σχεδιάζει τις περισσότερες δολοφονίες μόνος του.

ΤΕΛΟΣ ΜΕΡΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥ
Ο πρίγκηπας των Μεσογείων
Πριγκήπας
New poster
 
Δημοσ.: 55
Εγγραφη: Σεπτέμβριος 22nd, 2002, 11:45 pm
Το μέλος Πριγκήπας, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Δημοσίευσηαπό Πριγκήπας » Ιανουάριος 13th, 2003, 10:23 am

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

Ο ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Σελ 189.
Ο Αντίχριστος θα δουλεύει σιωπηλά για πολλά χρόνια πίσω από τα παρασκήνια για να συγκεντρώσει τη δύναμη του και θα κάνει την εμφάνιση του στη διεθνή σκηνή όταν η δομή της δύναμης του θα έχει ολοκληρωθεί. Θα έχει κάνει προσεκτικά σχέδια και οι χώρες στις οποίες θα στραφεί εναντίον θα είναι ανέτοιμες για την χρυσόγλωσση προδοσία του.

Σελ 190.
Ο Αντίχριστος είναι η δύναμη που κινεί τα ηνία πίσω από όλες τις σκηνές και δεν έχει κάνει ακόμα την κίνηση για να φανερωθεί. Είναι σαν μία αράχνη πού περιμένει την κατάλληλη στιγμή εκμεταλλεύοντας την παγκόσμια κατάσταση για να κάνει την κίνηση του.

Σελ 180.
Όταν θα έρθει η ώρα του θα εκμεταλλευτεί την πολιτική κατάσταση σε μία χώρα για να ανέβει στην εξουσία. Δεν θα έχει σημασία που δεν θα είναι ιθαγενής της χώρας αυτής. Θα χρησιμοποιήσει όλα τα μονοπάτια, όλους τους μηχανισμούς και θέσεις. Μπορεί να καταλάβει μία στρατιωτική θέση με βία και θράσσος μέσα σε μία στρατιωτική οργάνωση μετά τον θάνατο του θείου του π.χ.

Σελ 234.
Ο Αντίχριστος θα προκαλέσει επαναστάσεις μέσα στις χώρες τις οποίες στοχεύει να καταλάβει. Θα αφήσει τα διάφορα πολιτικά κόμματα να πιστεύουν ότι τα βοηθάει στους σκοπούς τους ενώ στην ουσία τα κάνει να μάχονται μεταξύ τους.
Οι χώρες θα πολεμάνε τους εαυτούς τους και θα γίνουν αδύναμες μπροστά στην εξωτερική του κατάκτηση.

Ο Αντίχριστος θα καταλάβει το Ιράν χρησιμοποιώντας μία ανθρώπινη παγίδα για να ξεγελάσει τον Αγιατολλάχ που βρίσκεται στην εξουσία. Αυτό θα αναμείξει τους συκοφάντες και τους κόλακες της αυλής του Αγιατολλάχ.
Ο Αντίχριστος θα απομακρύνει πρώτα τυχόν υποστηρικτές του Ιρανού ηγέτη από το εσωτερικό αρχίζοντας έναν εμφύλιο πόλεμο. Μετά θα βάλει ένα συγκεκριμένο άτομο ως ηγέτη, έναν άνθρωπο τον οποίο ο Ιρανικός λαός τον έβλεπε ως πιστό στον Αγιατολλάχ για να συγκεντρωθεί όλο το μίσος επάνω του. Ο ανθρωπος αυτός θα δολοφονηθεί καθώς το Ιράν θα καταλαμβάνεται, και οι αντίπαλοι του θα νομίζουν πως νίκησαν τον επαναστάτη με την δολοφονία του. Αλλά αργότερα θα δουν οτί ήταν απλά μία παγίδα και ότι εξυπηρέτησαν τα σχέδια του Αντίχριστου.
Σελ 211.
Αρχικά ο Αντίχριστος θα μαζέψει δύναμη στη δική του σφαίρα επιρροής (Ασία και Μέση Ανατολή). Μεγαλώνοντας λοιπόν τη δύναμη του έξω από αυτή (Ευρώπη π.χ.), το επόμενο βήμα του θα είναι η Μεσόγειος πλησιάζοντας από τον Νότο που είναι το πιο δυνατό του σημείο. Επειδή έχει μεσανατολίτικη καταγωγή θα έχει ήδη ενώσει τους Βορειοαφρικανούς (που συμπαθούν την κουλτούρα του) μαζί με τους Ασιάτες και Μεσανατολίτες.
Ο πρίγκηπας των Μεσογείων
Πριγκήπας
New poster
 
Δημοσ.: 55
Εγγραφη: Σεπτέμβριος 22nd, 2002, 11:45 pm
Το μέλος Πριγκήπας, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Επόμενη

Επιστροφή στην Εναλλακτικές επιστήμες

Μετάβαση στην αρχή της σελίδας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες