Οντότητες που κλέβουν ενέργεια

Παραφυσική, ανεξήγητα φαινόμενα.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες

 

Οντότητες που κλέβουν ενέργεια

Δημοσίευσηαπό Mattiola » Δεκέμβριος 3rd, 2017, 12:17 am

Έχετε νιώσει ποτέ ότι για έναν ανεξήγητο λόγο είστε "πεσμένοι", θλιμμένοι ή πολύ ανήσυχοι και δεν μπορείτε να το ξεπεράσετε; Μήπως έχετε δοκιμάσει να το ξεπεράσετε με την προσευχή; Είχε αποτέλεσμα; Πιστεύετε ότι τελικά υπάρχουν ψυχές που επειδή σ αυτήν την ζωή δεν μπόρεσαν να αναπτυχθούν στην κυριολεξία είναι ξεχασμένες από τον Θεό και αντί να πάνε στον άλλον κόσμο στην κόλαση, μένουν εδώ και τριγυρίζουν ψάχνοντας να βρουν "τρύπια αύρα" όπως λέει το κείμενο και να ρουφήξουν ενέργεια από τους ζωντανούς;

Διαβάστε το άρθρο και πείτε μου την γνώμη σας.


"Οντότητες που «κλέβουν» την ενέργεια"

Εικόνα

Γνωρίζετε πως η ενεργειακή προσκόλληση

είναι μία πολύ κοινή μορφή ενεργειακής ασθένειας που αγγίζει πάρα πολύ κόσμο; Η Ενεργειακή Προσκόλληση από Σκοτεινές Οντότητες που «Κλέβουν» την Ενέργεια , από πνευματικές οντότητες είναι η ενσωμάτωση μη-φυσικών ενεργειακών όντων που προσκολούνται στο ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο (Αύρα). Αυτές οι ενεργειακές οντότητες μπορεί να είναι ανθρώπινες ψυχές που απεβίωσαν και δεν πέρασαν την όχθη προς το επέκεινα.

Ακριβώς επειδή δεν μεταβιβάστηκαν στον κόσμο τους «κόλλησαν» στην γη είτε ως ολόκληρες ψυχές είτε ως κομμάτια της ψυχής. Αυτές οι κολλημένες ανθρώπινες ψυχές ή και τμήματα των ψυχών προσκολλούνται στην ανθρώπινη αύρα για να συνεχίσουν να ζουν στη Γη, για να επιβιώνουν μέσα από την εξωγενή ενέργεια και να διατηρήσουν κάποιου τύπου έλεγχο και εξουσία πάνω στους ανθρώπους.

Η πλειοψηφία των ανθρώπων που έχουν προσκολλημένο ένα τέτοιο ενεργειακό βαμπίρ δεν το γνωρίζουν ποτέ και ζουν ολόκληρες τις ζωές τους με τις οντότητες κολλημένες πάνω τους.

Ένας ακόμη τύπος προσκολλήσεως ονομάζεται ¨Προσκόλληση Σκοτεινών Δυνάμεων¨. Αυτού του είδους Σκοτεινες Οντοτητεςη προσκόλληση πραγματοποιείται από μη ανθρώπινες σκοτεινές ενεργειακές οντότητες βασισμένες στην αρνητικότητα και τον φόβο που έχουν ως σκοπό την πρόκληση ενεργειακής απώλειας, της κατάθλιψης και την εν γένει κλοπή της ενεργειακής δύναμης των ανθρώπων. Οι σκοτεινές δυνάμεις έχουν πολύ ισχυρότερη και αρνητικότερη μορφή από αυτή των ανθρώπινων πνευμάτων και προκαλούν μεγαλύτερη ενεργειακή απώλεια και σοβαρότερα ζητήματα στους ανθρώπους που έχουν επιλέξει για να προσκολλήσουν. Και αυτά τα όντα βασίζονται στην συναισθηματική ψυχική και ενεργειακή πλευρά του ανθρώπου.

Αυτή η αόρατη ενεργειακή-δυναμική μάχη πραγματοποιείται από την αρχή της ύπαρξης του ανθρώπου αν και δεν είναι ευρέως γνωστή και παρεξηγείται λόγω της έλλειψης αξιόπιστων πληροφοριών που θα επιβεβαιώσουν την ύπαρξη μιας τέτοιας μάχης της μη-φυσικής ενέργειας.

Αυτές οι σκοτεινές ενεργειακές οντότητες «κολλάνε» πάνω στον άνθρωπο μέσα από «κοψίματα» και «τρύπες» στον ενεργειακό πεδίο του ατόμου (αύρα). Η αύρα είναι μία αόρατη στρώση που απορρέει από το ενεργειακό σώμα κάθε ανθρώπου. Τα κοψίματα και οι τρύπες αναπτύσσονται από αδύναμα συναισθήματα και την απώλεια της προσωπικής δύναμης για οποιονδήποτε λόγο.

Αυτή η προσωπική δύναμη μπορεί να χαθεί είτε με τεχνητούς τρόπους όπως η χρήση ουσιών ή αλκοόλ, μέσα από τον φόβο και τις γενικότερες φοβίες που ταλανίζουν τον σύγχρονο άνθρωπο. Αδύναμα συναισθήματα όπως ο φόβος, η οργή, ο θυμός και άλλα συναισθήματα που ονομάζονται φοβικά δημιουργούν αδύναμα και χαμηλότερα σε επίπεδο ενεργειακά ανοίγματα τα οποία επιτρέπουν την είσοδο τέτοιων οντοτήτων που εκμεταλλεύονται το άνοιγμα και ρουφούν την ενέργειά μας.

Ενδιαφέρον έχει η Σαμανική προσέγγιση για την Ενεργειακή ύπαρξη του ανθρώπου μέσα από την Σαμανική θεώρηση της ψυχής , σύμφωνα με την οποία η ανθρώπινη ψυχή είναι εξ’ολοκλήρου ενέργεια που σχηματίζεται από μία προσωπική δύναμη που μπορεί να χαθεί, να κλαπεί και να διαχωριστεί μέσα Σκοτεινες Οντοτητεςαπό κάποιο τραύμα. Όποτε υποφέρουμε από κάποιο φυσικό ή συναισθηματικό τραύμα ένα απειροελάχιστο μέρος της ψυχής αποχωρίζεται το σώμα σε μία απόπειρα να επιβιώσει από την τραυματική εμπειρία.

Με Σαμανικούς Θεραπευτικούς όρους αυτή η απώλεια της ενέργειας αποκαλείται «Απώλεια Ψυχής». Το 99% των ανθρώπων θα έχουν κατά την διάρκεια της ζωής τους ένα είδος απώλειας ψυχής εκτός αν επιτύχουν να ζήσουν πλήρως ευτυχισμένες ζωές για όσο αυτές διαρκούν. Όσο περισσότερες τραυματικές εμπειρίες έχει το άτομο τόσο περισσότερα κομμάτια ψυχής θα απωλέσει και τόσο μεγαλύτερα θα είναι τα κοψίματα και οι τρύπες στο ενεργειακό πεδίο. Αυτό κάνει τρωτό το ενεργειακό επίπεδο και επιφέρει μεγαλύτερες πιθανότητες κατάληψης από τέτοιες οντότητες.

Οι Σαμάνοι Θεραπευτές (Ενεργειακοί Θεραπευτές) εκτελούσαν μία αρχαία Θεραπευτική Μέθοδο που ονομάζεται « Ανάκτηση Ψυχής» (Soul Retrieval) που αποκαθιστούσε τα χαμένα και αποκομμένα κομμάτια της ψυχής και επιδιόρθωνε κάθε κόψιμο και άνοιγμα του ενεργειακού πεδίου. Είναι αυτή η θεραπευτική μέθοδος συνδυασμένη με έναν ενεργειακό καθαρισμό που αποκαθιστά την προσωπική δύναμη, την ενέργεια, την καθαρότητα του Νου και την πνευματική υγεία.

Οι συχνότερες περιπτώσεις τέτοιας απώλειας ψυχής είναι οι παρακάτω: Παρατεταμένος πόνος, Φυσικη-Σεξουαλική-Συναισθηματική κακοποίηση κατά την παιδική ή την ενήλικη κατάσταση του ανθρώπου, Καταπίεση από άλλο άτομο ή μερίδα ατόμων ( αποιαδήποτε καταπίεσαι-από συντροφική καταπίεση ως την καταπιεση μίας θρησκευτικής σέκτας ). Επιτρέποντας στην ψυχή να κλαπεί από άλλον ή άλλους, η χρήση των ουσιών και γενικώς οι εθισμοί, ο κατευνασμός της ελεύθερης βούλησης, και πλείστα όσα παραδείγματα ανθρώπινων τραυμάτων μπορούν να επιφέρουν την μείωση της δύναμης του ενεργειακού πεδίου και αυτόματα να το κάνει διαθέσιμο σε ενεργειακές επιθέσεις από οντότητες.

Οι άνθρωποι που έχουν προσκολλημένες τέτοιες οντότητες μπορεί να έχουν λανθασμένα διαγνωσθεί με ψυχιατρικής φύσης ή άλλης συναισθηματικής ή ψυχολογικής φύσης προβλήματα. Όμως ακόμη και οι άνθρωποι με σταθερές και επιτυχημένες (συναισθηματικά) ζωές μπορούν να πέσουν θύματα ενεργειακής κλοπής και προσκόλλησης από σκοτεινές οντότητες. Ακόμη και άνθρωποι που θεωρούνται Πνευματικά εξελιγμένοι όπως Ενεργειακοί Θεραπευτές, Διάμεσα (Psychics) Πνευματικοί Οδηγοί, Ιερείς κ ούτω καθ’εξής μπορούν να υποστούν την ίδια διαδικασία. Δεν έχει σημασία ποια είναι η θρησκευτική πεποίθηση του εκάστοτε ατόμου, ή ο τύπος της προσωπικότητας που διαθέτει, ή ο δείκτης νοημοσύνης του. Αν το άτομο έχει τραυματισμένο ενεργειακό πεδίο τότε αυτόματα είναι επίφοβο για τέτοιες σκοτεινές εκδηλώσεις. Αν το Δονητικό ενεργειακό επίπεδο είναι χαμηλό,τότε υπάρχει κίνδυνος για κάποια σκοτεινή προσκόλληση.

Από Mindhack

http://www.el.gr/mystery/anexigito/184- ... 0.facebook
Τίποτα ενάντια στην συνείδηση
Άβαταρ μέλους
Mattiola
Fast poster
 
Δημοσ.: 1573
Εγγραφη: Αύγουστος 2nd, 2015, 1:32 pm
Το μέλος Mattiola, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Οντότητες που κλέβουν ενέργεια

Δημοσίευσηαπό Yochanan » Δεκέμβριος 3rd, 2017, 12:25 am

Εικόνα
Εικόνα
I Yochanan have foresuffered all
enacted in the same phorum thread
I who protested at the Berlin Wall
And toured in Europe with the Grateful Dead
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Extreme poster
 
Δημοσ.: 29802
Εγγραφη: Ιούνιος 3rd, 2005, 7:01 pm
Το μέλος Yochanan, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Οντότητες που κλέβουν ενέργεια

Δημοσίευσηαπό Ορέστης_35 » Δεκέμβριος 3rd, 2017, 3:56 am

Πιστευω οτι υπαρχουν καθρεφτες που μπορουν να σε κανουν να αισθανεσαι περιεργα, σαν να σου ρουφιεται η ενεργεια, που σου φερνουν ενα χασμουρητο σαν απο ματι.
Πάντα λοιπόν ο νικητής του νικημένου γράφει την ιστορία. Tο πρόσωπο του χτυπημένου παραλλάζει εκείνος που τον χτύπησε. Απ' τον κόσμο φεύγει ο αδύναμος, και πίσω μένει το ψέμα. Μ. Μπρεχτ
Ορέστης_35
Fast poster
 
Δημοσ.: 2652
Εγγραφη: Οκτώβριος 31st, 2015, 2:44 pm
Το μέλος Ορέστης_35, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Οντότητες που κλέβουν ενέργεια

Δημοσίευσηαπό Prometheus » Δεκέμβριος 3rd, 2017, 4:25 am

Άβαταρ μέλους
Prometheus
New poster
 
Δημοσ.: 224
Εγγραφη: Δεκέμβριος 19th, 2015, 1:32 pm
Το μέλος Prometheus, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Οντότητες που κλέβουν ενέργεια

Δημοσίευσηαπό Αγις » Δεκέμβριος 3rd, 2017, 1:17 pm

Και όμως υπάρχουν.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Αγις
Crazy poster
 
Δημοσ.: 9575
Εγγραφη: Μάιος 15th, 2010, 2:09 pm
Το μέλος Αγις, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Οντότητες που κλέβουν ενέργεια

Δημοσίευσηαπό ΝΕΟ-ΤΑΞΙΤΗΣ » Δεκέμβριος 3rd, 2017, 1:33 pm

Yochanan έγραψε:Εικόνα
Εικόνα


:smt005 :smt005 :smt005
Πιστεύω σε MIA Νέα Τάξη και όχι ΣΤΗ Νέα Τάξη
Άβαταρ μέλους
ΝΕΟ-ΤΑΞΙΤΗΣ
Fast poster
 
Δημοσ.: 3056
Εγγραφη: Φεβρουάριος 20th, 2012, 5:11 pm
Το μέλος ΝΕΟ-ΤΑΞΙΤΗΣ, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Οντότητες που κλέβουν ενέργεια

Δημοσίευσηαπό Lugozzi » Δεκέμβριος 3rd, 2017, 4:33 pm

ΝΕΟ-ΤΑΞΙΤΗΣ έγραψε:
Yochanan έγραψε:Εικόνα
Εικόνα


:smt005 :smt005 :smt005

:smt005 :smt005
sometimes the old ways are the best
Άβαταρ μέλους
Lugozzi
Extreme poster
 
Δημοσ.: 35273
Εγγραφη: Μάιος 10th, 2008, 3:38 pm
Τοποθεσια: "Μεσημβρία"
Το μέλος Lugozzi, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Οντότητες που κλέβουν ενέργεια

Δημοσίευσηαπό ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ » Δεκέμβριος 3rd, 2017, 4:43 pm

Ρε mattiola αυτά μόνο χριστιανικά δεν είναι.
ΠόθοιΕνόςΚΚΟΥΕ
migisukhoi έγραψε:Στηρίζουμε την Ισλαμοποίηση των Δυτικών Καπιταλιστικών Ιμπεριαλιστικών Αποικιοκρατικών χωρών

Επιχειρήματα ενόςΔΗΜΟΚΡΑΤΗ
black_paint έγραψε:αν σε ειχα μπροστα μου θα ψαχνες για ορθοδοντικο κυριακατικα.
Άβαταρ μέλους
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Fast poster
 
Δημοσ.: 4713
Εγγραφη: Μάιος 28th, 2017, 11:01 pm
Τοποθεσια: Πα(σο)κιστάν του πγοοδευτικού τόξου
Το μέλος ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Οντότητες που κλέβουν ενέργεια

Δημοσίευσηαπό talaipwros » Δεκέμβριος 3rd, 2017, 4:45 pm

Yochanan έγραψε:Εικόνα
Εικόνα


ποστ του μηνα!
talaipwros
Συντονιστής - Στην ομάδα από το '12
 
Δημοσ.: 61298
Εγγραφη: Ιούνιος 12th, 2008, 11:12 pm
Το μέλος talaipwros, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Οντότητες που κλέβουν ενέργεια

Δημοσίευσηαπό beria » Δεκέμβριος 3rd, 2017, 4:46 pm

Yochanan έγραψε:Εικόνα
Εικόνα

posomalaka! :smt005 :smt005 :smt005
Άβαταρ μέλους
beria
Maniac poster
 
Δημοσ.: 15883
Εγγραφη: Φεβρουάριος 25th, 2005, 12:57 am
Το μέλος beria, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Οντότητες που κλέβουν ενέργεια

Δημοσίευσηαπό Σουβλίτσα » Δεκέμβριος 3rd, 2017, 4:49 pm

:smt005 :smt005 :smt005
Προσπαθώ να φθάσω τα 500 ποστ ώστε να μπορώ να ψηφίζω. Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Extreme poster
 
Δημοσ.: 24104
Εγγραφη: Μάιος 28th, 2011, 7:13 pm
Το μέλος Σουβλίτσα, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Οντότητες που κλέβουν ενέργεια

Δημοσίευσηαπό Ασεβαστος » Δεκέμβριος 4th, 2017, 9:54 am

ειδα τον τιπλο, μπηκα να ποσταρω τσιγγανους, μας προλαβανε :smt010

νιωθω σαν παιδακι που παει να πει τα καλαντα και του λενε "μας ταπανε".
μεσο ανεγκεφαλο κομμουνι έγραψε:
εγω βεβαια θα πραξω ο,τι αποφασισουν τα οργανα του κομματος

to be old and wise, you must first be young and stupid
Άβαταρ μέλους
Ασεβαστος
Maniac poster
 
Δημοσ.: 19697
Εγγραφη: Ιούνιος 24th, 2010, 5:27 pm
Το μέλος Ασεβαστος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Οντότητες που κλέβουν ενέργεια

Δημοσίευσηαπό Notio Ypopodio » Δεκέμβριος 4th, 2017, 9:58 am

Yochanan έγραψε:Εικόνα
Εικόνα:lol:
The money
Άβαταρ μέλους
Notio Ypopodio
Casual Poster
 
Δημοσ.: 652
Εγγραφη: Ιανουάριος 1st, 2017, 12:15 am
Το μέλος Notio Ypopodio, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Οντότητες που κλέβουν ενέργεια

Δημοσίευσηαπό Juno » Δεκέμβριος 23rd, 2017, 11:36 pm

Όπως πάντα, τέτοιοι απατεώνες θέτουν ένα πρόβλημα, μη υπαρκτό αλλά έστω ας πούμε ότι ισχύει, και καμία λέξη για την λύση του, αν ίσχυε. Γιατί η λύση είναι να τα πούμε από κοντά με το αζημίωτο, αλλά δεν θα μπορέσουν να αφαιρέσουν τις οντότητες με μία επίσκεψη, άρα θα πρέπει να ξαναπάμε, μετά θα βρουν άλλο πρόβλημα και αυτό θα τραβήξει χρόνια.
Αριστερά σημαίνει φως. Το φως της μολότωφ που σκάει.
Άβαταρ μέλους
Juno
Fast poster
 
Δημοσ.: 1138
Εγγραφη: Απρίλιος 26th, 2017, 10:56 am
Το μέλος Juno, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Οντότητες που κλέβουν ενέργεια

Δημοσίευσηαπό Nikos1451 » Δεκέμβριος 23rd, 2017, 11:46 pm

Πειράζει που μερικές φορές γεύομαι ψυχές, λίγο όμως όχι τόσο ώστε να χαθούν. Βρίσκω τη γεύση τους ανανεωτική κι επιπλέον αν μείνω για καιρό χωρίς τότε αισθάνομαι μια δίψα που καμία ποσότητα νερού δεν μπορεί να διώξει.
Ανάμεσα στα 2 βρίσκεται το ∞
Άβαταρ μέλους
Nikos1451
Fast poster
 
Δημοσ.: 4831
Εγγραφη: Ιανουάριος 22nd, 2009, 11:51 pm
Το μέλος Nikos1451, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Επόμενη

Επιστροφή στην Εναλλακτικές επιστήμες

Μετάβαση στην αρχή της σελίδας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες