Προχωρά σε πώληση όλου του πακέτου μετοχών της Σουρωτή

Προβλήματα και προτάσεις.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες

 

Προχωρά σε πώληση όλου του πακέτου μετοχών της Σουρωτή

Δημοσίευσηαπό bluerose » Φεβρουάριος 8th, 2017, 11:10 am

720_139001_549afdc734-863c7a8efac701e0.jpg


Να προχωρήσει στην πώληση όλου του πακέτου των μετοχών της Σουρωτή που κατέχει αποφάσισε ομόφωνα η έκτακτη συνέλευση του Α.Σ.Σ., ήτοι 702.471 μετοχές, επανακαθορίζοντας την τιμή εκκίνησης μετοχής στα 1,05 ευρώ.

Επίσης, η γενική συνέλευση όρισε ως ημερομηνία διεξαγωγής της δημοπρασίας με ανοιχτή δημόσια πρόσκληση και υποβολή δεσμευτικών προσφορών από τους ενδιαφερομένους σε κλειστό φάκελο, πλέον των νομιμοποιητικών εγγράφων, την Τετάρτη 22-02-2017.Κατά συνέπεια, οι νέοι όροι της πλειοδοτικής διαδικασίας απόκτησης των μετοχών της Σουρωτή Α.Ε. διαμορφώνονται ως εξής:

1. Εγγυητική επιστολή διάρκειας ενός μηνός ή τραπεζική επιταγή, ποσού 100.000 €

2. Με την υποβολή των δεσμευτικών προσφορών σε κλειστό φάκελο να κατατεθούν νομιμοποιητικά έγγραφα των ενδιαφερομένων. Στην περίπτωση συμμετοχής διά αντιπροσώπου απαιτείται πλέον των νομιμοποιητικών εγγράφων, η προσκόμιση συμβολαιογραφικού πληρεξουσίου.

3. Ο τόπος διενέργειας είναι τα γραφεία του Α.Σ. Σουρωτής, οδός Μαυρομάτη Γ, αρ. 2, στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης.

4. Ο χρόνος υποβολής των προσφορών είναι 16:00 -17:00, με τιμή εκκίνησης 1,05 €.

5. Ημερομηνία διεξαγωγής η ημέρα Τετάρτη, 22-02-2017.

6. Το άνοιγμα των προσφορών θα γίνει δημοσίως μετά τις 17:00 ενώπιον της Επιτροπής, όπου θα ανακοινωθούν οι προσφερόμενες τιμές. Στη συνέχεια, σε περίπτωση που θα υπάρξουν άνω της μίας προσφοράς, βάσει των διατάξεων του κώδικα πολιτικής δικονομίας θα ακολουθήσει ανοιχτή δημόσια πλειοδοτική διαδικασία μεταξύ των δύο καλύτερων προσφορών.

7. Η υπογραφή της σύμβασης θα πραγματοποιηθεί εντός 24 ωρών από την ολοκλήρωση της ανωτέρω διαδικασίας, και η παράδοση των μετοχών πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την καταβολή του τιμήματος. Η κατατεθειμένη εγγυητική επιστολή του πλειοδοτούντος κρατείται ως προκαταβολή του συνολικού τιμήματος.

8. Οι εγγυητικές των λοιπών συμμετεχόντων επιστρέφονται σε αυτούς (πλην του πλειοδότη) μετά το πέρας της διαδικασίας.

9. Σε περίπτωση που ο πλειοδότης δεν προσέλθει προς υπογραφή ή δεν καταβάλει εγκαίρως το υπολειπόμενο ποσό του τιμήματος, η εγγυητική καταπίπτει ως ποινική ρήτρα υπέρ του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σουρωτής.
http://www.enikonomia.gr/businesses/139 ... uroti.html
Άβαταρ μέλους
bluerose
Maniac poster
 
Δημοσ.: 11049
Εγγραφη: Αύγουστος 29th, 2014, 2:30 am
Το μέλος bluerose, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Προχωρά σε πώληση όλου του πακέτου μετοχών της Σουρωτή

Δημοσίευσηαπό Υπερκουλτουριαρης » Φεβρουάριος 8th, 2017, 11:17 am

Έχω την εντύπωση πως ο συνεταιρισμός κατέχει μόλις το 4,5%. Το μεγαλύτερο ποσοστό το έχει ο Ιβάν Σαββίδης και ένα μικρότερο οι ιμπεριαλιστες της coca cola, που ο φύλαρχος θέλει να αφανίσει με διαδοχικες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου https://makthes.gr/%CE%B1%CF%80%CF%8C%C ... %83%CE%B1/ Το μέλλον πάντως προμηνύεται λαμπρό, αφού η πρακτική του Ιβάν είναι στάνταρ: να μετατραπεί η εταιρεία σε εξαγωγική.
Χίλια Χρόνια Τσίπρας
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριαρης
Crazy poster
 
Δημοσ.: 9215
Εγγραφη: Νοέμβριος 1st, 2011, 7:43 pm
Τοποθεσια: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Το μέλος Υπερκουλτουριαρης, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr


Επιστροφή στην Οικονομία

Μετάβαση στην αρχή της σελίδας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες