μουσουλμανα θρακης . δεν ειμαστε τουρκοι

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ, Hall9000, Naida, ST48410, Ελβετός Τραπεζίτης, Εσχατόγερος, τέρας του νες και 30 επισκέπτες

 

μουσουλμανα θρακης . δεν ειμαστε τουρκοι

Δημοσίευσηαπό stamos » Ιανουάριος 2nd, 2013, 9:01 pm

Συγκλονιστικό.. Μουσουλμάνα της Θράκης: "Δεν είμαστε Τούρκοι,όσο κι αν θέλουν να μας κάνουν" http://www.eglimatikotita.gr/2013/01/blog-post_977.html
στις 12:37:00 μ.μ.
Τη συγκλονιστική κραυγή απελπισίας και αγωνίας της Σαμπιχά Σουλεϊμάν, μιας Μουσουλμάνας Ρομά από την Ξάνθη, η οποία κατήγγειλε στο 5ο Συνέδριο του ΟΗΕ για τις μειονότητες στη Γενεύη, την κατευθυνόμενη από την Άγκυρα εκπαιδευτική πολιτική της μειονότητας, μετέφερε με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Σύμφωνα με τον Τέρενς Κουίκ, «είναι πασιφανές ότι δυστυχώς η Ελλάδα με τις πολιτικές που η σημερινή συγκυβέρνηση ασκεί με τη συμπαράσταση του ΣΥΡΙΖΑ, μέρους του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ΔΗΜΑΡ, οδηγεί τους Πομάκους και τους Ρομά της Θράκης στα χέρια της Άγκυρας και με την ευγενή φροντίδα του Προξενείου στην Κομοτηνή».

«Η μητρική μου γλώσσα είναι η ρομανί, η γλώσσα των Τσιγγάνων», επισημαίνει η Σαμπιχά Σουλεϊμάν και υπογραμμίζει ότι «επειδή είναι μουσουλμάνα της Θράκης, υποχρεώθηκε να πάει σε σχολείο όπου διδάχθηκε μία τρίτη γλώσσα, τα τουρκικά».

Η κ. Σουλεϊμάν, αποκάλυψε ότι «οι μουσουλμάνοι τουρκικής καταγωγής προσπαθούν να τους επιβάλλουν εκτός από τη γλώσσα τους και την ταυτότητά τους», είτε με την κατασκευή τζαμιών μέσα στους οικισμούς τους, είτε με τη δημιουργία σωματείων υποστηρικτικών προς την Τουρκία, στα οποία και επιμένουν να τους εγγράψουν.

Και η Σαμπιχά, στηλιτεύει την αδιαφορία της ελληνικής πολιτείας, προσθέτοντας τα εξής:

«Το κράτος δεν κάνει αρκετά. Θέλουμε περισσότερα δημόσια σχολεία. Θέλουμε να μας προστατεύει επειδή είμαστε μουσουλμάνες γυναίκες με δικαιώματα που παραβιάζονται διαρκώς από ανθρώπους που θεωρούν ότι είναι δικαίωμά τους να φέρονται άσχημα στις γυναίκες τους».

«Δεν θέλουμε να αλλάξουμε τη δική μας ταυτότητα με μία άλλη», τονίζει η κ. Σαμπιχά Σουλεϊμάν και ζητά «να τους αφήσουν ήσυχους σταματώντας να παίζουν πολιτικά παιχνίδια εις βάρος τους».

Ακολουθεί το κείμενο της Ερώτησης.ΤΕΡΕΝΣ - ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΙΚ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ

ΘΕΜΑ: ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΠΟΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

Κύριοι Υπουργοί,

Στο 5ο συνέδριο του ΟΗΕ για τις μειονότητες στη Γενεύη (27 & 28 Νοεμβρίου 2012) ακούστηκε η συγκλονιστική μαρτυρία μίας Μουσουλμάνας Ρομά από τη Θράκη.

Πρόκειται για τη Σαμπιχά Σουλεϊμάν, Πρόεδρο του συλλόγου Γυναικών Δροσερού Ξάνθης «η Ελπίδα».

Είναι πασιφανές ότι δυστυχώς η Ελλάδα με τις πολιτικές που και η σημερινή συγκυβέρνηση ασκεί, με την πλήρη συμπαράσταση συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ, μέρους του ΠΑΣΟΚ που είναι οπαδοί της Σχολής Διαμαντοπούλου - Δραγώνα, αλλά και της ΔΗΜΑΡ, οδηγεί τους Πομάκους και τους Ρομά της Θράκης, στα χέρια της Άγκυρας και με την «ευγενή φροντίδα» του Προξενείου στη Κομοτηνή.

Κατόπιν τούτου, επειδή αμφιβάλλω εάν μπήκατε στο κόπο να διαβάσετε την απομαγνητοφωνημένη ομιλία της Σαμπιχά, σας την παραθέτω ολόκληρη.


«Ονομάζομαι Σαμπιχά Σουλεϊμάν, (ΣΤΟΝ ΟΗΕ) είμαι Μουσουλμάνα Ρομά από την Ξάνθη (στην Ελλάδα) και πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Δροσερού «Η Ελπίδα».

Ζητώ συγγνώμη που δεν μπορώ να μιλήσω απ’ ευθείας σε κάποια από τις γλώσσες που χρησιμοποιούνται στο συνέδριο αλλά δεν τις έμαθα ποτέ.

Η μητρική μου γλώσσα είναι ρομανί, η γλώσσα των Τσιγγάνων.

Πάρα ταύτα επειδή είμαι μουσουλμάνα της Θράκης υποχρεώθηκα να πάω σε σχολείο όπου διδάχθηκα μια τρίτη γλώσσα, τα τουρκικά. Αυτό κάνουν κάθε χρόνο εκατοντάδες Έλληνες πολίτες μουσουλμάνοι Ρομά με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε σήμερα μειονότητα εντός της μειονότητας.

Το ίδιο συναίσθημα της μειονότητας μέσα στη μειονότητα το αισθανόμαστε σε κάθε βήμα μας μέσα στην κοινωνία.

Οι μουσουλμάνοι τουρκικής καταγωγής προσπαθούν να μας επιβάλλουν εκτός από τη γλώσσα τους και την ταυτότητά τους. Ξοδεύουν πολλά λεφτά για να χτίσουν τζαμιά μέσα στους οικισμούς μας. Μας λένε ότι οι Τσιγγάνοι πεθαίνουν νέοι επειδή δεν είναι καλοί Τούρκοι και πιστοί μουσουλμάνοι.

Εμείς, όμως ξέρουμε ότι αυτό που χρειαζόμαστε είναι περισσότερα σχολεία και νοσοκομεία όχι τζαμιά που άλλωστε η Θράκη έχει πολλά. Εδώ και χρόνια επιμένουν να φτιάξουν σωματεία και να τα ονομάσουν «τουρκικά».

Στη συνέχεια προσπαθούν να μας γράψουν σε αυτά τα σωματεία για να μας υποχρεώσουν κι εμάς να πούμε ότι είμαστε Τούρκοι.

Πριν μερικά χρόνια το ελληνικό κράτος όρισε να πηγαίνουμε υποχρεωτικά σε νηπιαγωγεία.

Οι τουρκικής καταγωγής Μουσουλμάνοι έφτιαξαν δικά τους νηπιαγωγεία όπου διδάσκονται μόνον τουρκικά. Μας πιέζουν να γραφτούμε σε αυτά τα νηπιαγωγεία. Θέλουμε να έχουμε καλή εκπαίδευση στη γλώσσα του κράτους που ζούμε.

Το κράτος δεν κάνει αρκετά. Θέλουμε περισσότερα δημόσια σχολεία. Θέλουμε να μας προστατεύει επειδή είμαστε μουσουλμάνες γυναίκες με δικαιώματα που παραβιάζονται διαρκώς από ανθρώπους που νομίζουν ότι είναι δικαίωμά τους να φέρονται άσχημα στις γυναίκες τους.

Περιμένουμε την πραγματική βοήθεια από το ελληνικό κράτος. Η Διακήρυξη του ΟΗΕ για τις μειονότητες λέει ότι πρέπει να γίνεται σεβαστή η ιδιαίτερη ταυτότητα και ο πολιτισμός μας. Αυτό δεν ισχύει μόνον για το κράτος στο οποίο ζούμε αλλά και για τους μειονοτικούς συμπολίτες μας.

Οι τελευταίοι προσπαθούν να μας επιβάλλουν την τουρκική ταυτότητα αντί της δικής μας ταυτότητας των Ρομά. Δεν θέλουμε να αλλάξουμε τη δική μας ταυτότητα με μία άλλη. Θέλουμε να μας αφήσουν ήσυχους και να μην παίζουν πολιτικά παιχνίδια εις βάρος μας».

Δεν γνωρίζω κύριοι Υπουργοί, αν σας μέτρησε έστω και στο ελάχιστο η κραυγή απελπισίας και αγωνίας της Σαμπιχά.

Γι αυτό και είμαι υποχρεωμένος να σας ρωτήσω:

1. Σκοπεύετε, κατ' αρχήν να καλέσετε στα γραφεία σας τη Σαμπιχά για να της δώσετε θερμά συγχαρητήρια που συνεχίζει τον άνισο αγώνα της, απέναντι και στα σχέδια της Τουρκίας, αλλά και στην επίσημη ελληνική ανυπαρξία στη Θράκη; Ή φοβάστε μήπως...παρεξηγηθούν οι Τούρκοι;

2. Αντιλαμβάνεστε ότι το να παίρνουν τα όργανα της Τουρκίας τέτοιες αποστομωτικές απαντήσεις στα διεθνή φόρα και ειδικά μάλιστα από μουσουλμάνους της Θράκης, έχει πραγματικά τεράστια σημασία, τις οποίες με την ηχηρή σιωπή σας μοιάζει να μην επικροτείτε;


3. Μέχρι πότε θα συνεχίσει η πολιτική της Ελλάδας και στο κομμάτι της Παιδείας, να παραδίδει Πομάκους και Ρομά στα χέρια της Άγκυρας; Σκοπεύετε, επιτέλους, να αλλάξετε το πλαίσιο της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσής τους, ώστε να μη μαθαίνουν τη Τουρκική γλώσσα με το ζόρι, επειδή έτσι το επιτάσσει το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας;


Ο ερωτών Βουλευτής

Τέρενς - Νικόλαος Κουίκ


ναι αλλα κκε,συριζα,οικολογοι κλ πολεμιοι της ελλαδας. θελουν οι μουσουλμανοι να ειναι τουρκοι. αλαζονικα με το ετσι θελω. κυριοι η αλαζονεια ειναι ΥΒΡΙΣ

κοιταχτε τα πασοκια που στηριζονταν απο οπαδους που μπηκαν στον συριζα. κοιταχτε ποιους χειροκροταγατε. οχι απλα λαγογια,αλλα αγγιζοντας τα ορια προδοσιας.
Τελευταία επεξεργασία απο stamos την Ιανουάριος 2nd, 2013, 9:05 pm, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
ΜΟΝΑΔΙΚΟ φαινομενο,η αριστερα υπερασπίζεται συμφεροντα των αλβανων σκοπιανών
κτλ κι υπονομευει την Ελλαδα,Ενω στα πρωην κουμουνιστικα κρατη,οι πολιτες υπερασπίζονται τα εθνικα τους συμφερν
stamos
Maniac poster
 
Δημοσ.: 10305
Εγγραφη: Οκτώβριος 26th, 2012, 1:34 pm
Το μέλος stamos, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: μουσουλμανα θρακης . δεν ειμαστε τουρκοι

Δημοσίευσηαπό Yochanan » Ιανουάριος 2nd, 2013, 9:03 pm

Tσιγγάνοι που κάνουν κάτι που αρέσει στα εθνίκια (σπάνιο): Ρομά
Τσιγγάνοι που κάνουν κάτι που δεν άρεσει στα εθνίκια (π.χ. αναπνέουν): Κωλόγυφτοι
I Yochanan have foresuffered all
enacted in the same phorum thread
I who protested at the Berlin Wall
And toured in Europe with the Grateful Dead
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Extreme poster
 
Δημοσ.: 29803
Εγγραφη: Ιούνιος 3rd, 2005, 7:01 pm
Το μέλος Yochanan, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: μουσουλμανα θρακης . δεν ειμαστε τουρκοι

Δημοσίευσηαπό stamos » Ιανουάριος 2nd, 2013, 9:14 pm

αυτο βρηκατε να πειτε κυριε?? εκτος απο τους ρομα και οι πομακοι αντιδρουν στην τουρκοποιηση της θρακης. το επισημο κρατος,το κκε ,συριζα,οικολογοι. λενε ναι στην τουρκοποιηση. αν θα γινει κατι κυριε μονο απο οσους θεωρουν εαυτον ελληνα .οι αλλοι μπορειτε να λυσσατε.
ΜΟΝΑΔΙΚΟ φαινομενο,η αριστερα υπερασπίζεται συμφεροντα των αλβανων σκοπιανών
κτλ κι υπονομευει την Ελλαδα,Ενω στα πρωην κουμουνιστικα κρατη,οι πολιτες υπερασπίζονται τα εθνικα τους συμφερν
stamos
Maniac poster
 
Δημοσ.: 10305
Εγγραφη: Οκτώβριος 26th, 2012, 1:34 pm
Το μέλος stamos, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: μουσουλμανα θρακης . δεν ειμαστε τουρκοι

Δημοσίευσηαπό stack.overflow.gr » Ιανουάριος 2nd, 2013, 9:31 pm

ο αυτοπροσδιορισμός είναι ατομικό δικαίωμα, ie η Σαμπιχά να μιλάει για την πάρτη της και όχι για 100000 άτομα.
Read between the lines, what's fucked up and everything's all right
Check my vital signs, to know I'm still alive and I walk alone
Άβαταρ μέλους
stack.overflow.gr
Extreme poster
 
Δημοσ.: 22009
Εγγραφη: Σεπτέμβριος 29th, 2009, 11:13 pm
Το μέλος stack.overflow.gr, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: μουσουλμανα θρακης . δεν ειμαστε τουρκοι

Δημοσίευσηαπό EKPLIKTIKOS » Ιανουάριος 2nd, 2013, 9:40 pm

η ελλαδα εχει αρκετες μειονοτητες, εχει μακεδονικη μειονοτητα, ρομα, τουρκικη κ πομακικη. τωρα οτι εμεις δεν αναγνωριζουμε καμια ειναι τυπικη ελ συμπεριφορα (φαντασου να σου λεει ο αλλος ειμαι τουρκος, μιλαω τουρκικα κ εχω τουρκικη εθνικη συνειδηση κ να του λες οοοοοχι! δεν εισαι λαιμαι! απαγορευεται).
USA #1
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS
Maniac poster
 
Δημοσ.: 12250
Εγγραφη: Δεκέμβριος 14th, 2008, 2:29 am
Το μέλος EKPLIKTIKOS, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: μουσουλμανα θρακης . δεν ειμαστε τουρκοι

Δημοσίευσηαπό Έκτορας » Ιανουάριος 2nd, 2013, 9:41 pm

stack.overflow.gr έγραψε: ο αυτοπροσδιορισμός είναι ατομικό δικαίωμα, ie η Σαμπιχά να μιλάει για την πάρτη της και όχι για 100000 άτομα.

Χαχαχα
Σημείωνεται!
Άβαταρ μέλους
Έκτορας
Doom Spirit from Above
 
Δημοσ.: 81218
Εγγραφη: Ιούνιος 15th, 2005, 7:27 am
Το μέλος Έκτορας, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: μουσουλμανα θρακης . δεν ειμαστε τουρκοι

Δημοσίευσηαπό Undead Nightmare » Ιανουάριος 2nd, 2013, 9:42 pm

Οι περισσότεροι όμως μουσουλμάνοι της Θράκης δηλώνουν Τούρκοι!!!!! :roll:
stack.overflow.gr έγραψε:Ώρες-ώρες σκέφτομαι ότι αν οι ναζί τα είχανε βάλει με τους Έλληνες αντί για τους Εβραίους θα είχε γλιτώσει από πολύ εμετό η ανθρωπότητα
Άβαταρ μέλους
Undead Nightmare
Casual Poster
 
Δημοσ.: 871
Εγγραφη: Νοέμβριος 24th, 2012, 1:33 pm
Τοποθεσια: Lunatic Asylum
Το μέλος Undead Nightmare, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: μουσουλμανα θρακης . δεν ειμαστε τουρκοι

Δημοσίευσηαπό stamos » Ιανουάριος 2nd, 2013, 9:47 pm

ελα ομως που δεν μιλα μονο για τον εαυτο της. μιλα ως εκπροσωπος των ρομα της θρακης. και οι πομακοι επισης αυτοι που μιλουν κατα της τουρκιας ειναι πολλοι. ενας ενας ειναι μια μπουκια για τους τουρκους πραχτορες του προξενειου. κυριε στακ,κυριως κκε ,συριζα,οικολογοι,δημαρ ,πασοκ και μερος της νεας δημοκρατιας με πραξεις και δηλωσεις διευκολυνουν τιν τουρκοποιηση.μονοι τους παλευουν οι μουσουλμανοι της θρακης που δεν θελουν να γινουν τουρκοι. και για αυτο ο αγωνας τους ειναι αξιος. εχουν τα παραπανω ελληνικα κομματα εναντιον τους,την τουρκια μεσω του προξενειου εναντιον τους. μπραβο το λεει η καρδια τους.
ΜΟΝΑΔΙΚΟ φαινομενο,η αριστερα υπερασπίζεται συμφεροντα των αλβανων σκοπιανών
κτλ κι υπονομευει την Ελλαδα,Ενω στα πρωην κουμουνιστικα κρατη,οι πολιτες υπερασπίζονται τα εθνικα τους συμφερν
stamos
Maniac poster
 
Δημοσ.: 10305
Εγγραφη: Οκτώβριος 26th, 2012, 1:34 pm
Το μέλος stamos, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: μουσουλμανα θρακης . δεν ειμαστε τουρκοι

Δημοσίευσηαπό stamos » Ιανουάριος 2nd, 2013, 9:51 pm

Μιλτιάδης έγραψε: Οι περισσότεροι όμως μουσουλμάνοι της Θράκης δηλώνουν Τούρκοι!!!!! :roll:
μην εισαι σιγουρος. παρα τα λεφτα που ξοδευει η αγκυρα. αν τα ελληνικα κομματα δεν στηριζαν την τουρκοποιηση. θα ηταν λιγοι αυτοι που δηλωνου τουρκοι.
ΜΟΝΑΔΙΚΟ φαινομενο,η αριστερα υπερασπίζεται συμφεροντα των αλβανων σκοπιανών
κτλ κι υπονομευει την Ελλαδα,Ενω στα πρωην κουμουνιστικα κρατη,οι πολιτες υπερασπίζονται τα εθνικα τους συμφερν
stamos
Maniac poster
 
Δημοσ.: 10305
Εγγραφη: Οκτώβριος 26th, 2012, 1:34 pm
Το μέλος stamos, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: μουσουλμανα θρακης . δεν ειμαστε τουρκοι

Δημοσίευσηαπό Undead Nightmare » Ιανουάριος 2nd, 2013, 9:52 pm

stamos έγραψε: ελα ομως που δεν μιλα μονο για τον εαυτο της. μιλα ως εκπροσωπος των ρομα της θρακης. και οι πομακοι επισης αυτοι που μιλουν κατα της τουρκιας ειναι πολλοι. ενας ενας ειναι μια μπουκια για τους τουρκους πραχτορες του προξενειου. κυριε στακ,κυριως κκε ,συριζα,οικολογοι,δημαρ ,πασοκ και μερος της νεας δημοκρατιας με πραξεις και δηλωσεις διευκολυνουν τιν τουρκοποιηση.μονοι τους παλευουν οι μουσουλμανοι της θρακης που δεν θελουν να γινουν τουρκοι. και για αυτο ο αγωνας τους ειναι αξιος. εχουν τα παραπανω ελληνικα κομματα εναντιον τους,την τουρκια μεσω του προξενειου εναντιον τους. μπραβο το λεει η καρδια τους.


Οι Τουρκογενείς μουσουλμάνοι πρέπει να είναι πάνω από 50% του συνολικού μουσουλμανικού πληθυσμού της Θράκης.
stack.overflow.gr έγραψε:Ώρες-ώρες σκέφτομαι ότι αν οι ναζί τα είχανε βάλει με τους Έλληνες αντί για τους Εβραίους θα είχε γλιτώσει από πολύ εμετό η ανθρωπότητα
Άβαταρ μέλους
Undead Nightmare
Casual Poster
 
Δημοσ.: 871
Εγγραφη: Νοέμβριος 24th, 2012, 1:33 pm
Τοποθεσια: Lunatic Asylum
Το μέλος Undead Nightmare, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: μουσουλμανα θρακης . δεν ειμαστε τουρκοι

Δημοσίευσηαπό stamos » Ιανουάριος 2nd, 2013, 9:59 pm

EKPLIKTIKOS έγραψε: η ελλαδα εχει αρκετες μειονοτητες, εχει μακεδονικη μειονοτητα, ρομα, τουρκικη κ πομακικη. τωρα οτι εμεις δεν αναγνωριζουμε καμια ειναι τυπικη ελ συμπεριφορα (φαντασου να σου λεει ο αλλος ειμαι τουρκος, μιλαω τουρκικα κ εχω τουρκικη εθνικη συνειδηση κ να του λες οοοοοχι! δεν εισαι λαιμαι! απαγορευεται).κυριε εκπληκτικε,οι μουσουλμανοι της θρακης ειναι μουσουλμανοι ελληνες. τωρα αμα θες κατραπακια παρτην. συμφωνα με τον κανονα της αμοιβεβαιοτητας που προβλεπεται απο την συνθηκη λωζανης,οι μουσουλμανοι επρεπε να ειναι οσο και οι ελληνες στην πολη,ιμβρο,τενεδο. γυρω στις 2500.τωρα αν τα ελληνικα κομματα δεν το εκαναν,μπορει να περιμενεις τιποτα απο το κκε που ειναι ο γεννητωρ των σημερινων που χρησιμοποιουν την παλια προπαγανδα υπερ αλβανων τουρκων σκοπιανων?? ενω αλλα οπως το πασοκ,το πιο εγκληματικο κομμα γαι τα εθνικα συμφεροντα,που τρεμει ο καθε πολιτικος του μη βρεθει σε καμμια λιστα.

οσο για μακεδονικη κυριε εκπληκτικε,κκε οικολογοισυριζα και κατι ξεπεσμενοι ελληνοφωνοι το υποστηριζουν,ενω δεν λενε μιλια για βορειοηπειρωτες.
ΜΟΝΑΔΙΚΟ φαινομενο,η αριστερα υπερασπίζεται συμφεροντα των αλβανων σκοπιανών
κτλ κι υπονομευει την Ελλαδα,Ενω στα πρωην κουμουνιστικα κρατη,οι πολιτες υπερασπίζονται τα εθνικα τους συμφερν
stamos
Maniac poster
 
Δημοσ.: 10305
Εγγραφη: Οκτώβριος 26th, 2012, 1:34 pm
Το μέλος stamos, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: μουσουλμανα θρακης . δεν ειμαστε τουρκοι

Δημοσίευσηαπό stamos » Ιανουάριος 2nd, 2013, 10:02 pm

η μεγαλυτερη ομαδα ειναι οι πομακοι. και εκει παιζεται το παιχνιδι. πολλοι πομακοι δεν θελουν να γινουν τουρκοι. αντι τα ελληνικα κομματα να στηριζουν αυτους και τους ρομα που δηλωνουν ελληνες μουσουλμανοι . αφηνουν την αγκυρα με προπαγανδα,με χρηματα και τρομοκρατια να λυνει και να δενει.
ΜΟΝΑΔΙΚΟ φαινομενο,η αριστερα υπερασπίζεται συμφεροντα των αλβανων σκοπιανών
κτλ κι υπονομευει την Ελλαδα,Ενω στα πρωην κουμουνιστικα κρατη,οι πολιτες υπερασπίζονται τα εθνικα τους συμφερν
stamos
Maniac poster
 
Δημοσ.: 10305
Εγγραφη: Οκτώβριος 26th, 2012, 1:34 pm
Το μέλος stamos, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: μουσουλμανα θρακης . δεν ειμαστε τουρκοι

Δημοσίευσηαπό Undead Nightmare » Ιανουάριος 2nd, 2013, 10:11 pm

stamos έγραψε: η μεγαλυτερη ομαδα ειναι οι πομακοι. και εκει παιζεται το παιχνιδι. πολλοι πομακοι δεν θελουν να γινουν τουρκοι. αντι τα ελληνικα κομματα να στηριζουν αυτους και τους ρομα που δηλωνουν ελληνες μουσουλμανοι . αφηνουν την αγκυρα με προπαγανδα,με χρηματα και τρομοκρατια να λυνει και να δενει.


Οι τουρκογενείς είναι η μεγαλύτερη ομάδα και υπάρχουν πολλοί Πομάκοι που έχουν εκτουρκιστεί.Οι Ρομά δηλώνουν Ρομά και οι Πομάκοι δηλώνουν αυτό που είναι δηλ. Πομάκοι(ότι μείγμα και αν είναι αυτό). Η Ελλάδα καλό θα ήταν να προσπαθήσει να πάρει με το μέρος της αυτούς που δεν έχουν ακόμα εκτουρκιστεί για να έχει ένα πλεονέκτημα έναντι της Τουρκίας.
stack.overflow.gr έγραψε:Ώρες-ώρες σκέφτομαι ότι αν οι ναζί τα είχανε βάλει με τους Έλληνες αντί για τους Εβραίους θα είχε γλιτώσει από πολύ εμετό η ανθρωπότητα
Άβαταρ μέλους
Undead Nightmare
Casual Poster
 
Δημοσ.: 871
Εγγραφη: Νοέμβριος 24th, 2012, 1:33 pm
Τοποθεσια: Lunatic Asylum
Το μέλος Undead Nightmare, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: μουσουλμανα θρακης . δεν ειμαστε τουρκοι

Δημοσίευσηαπό stamos » Ιανουάριος 2nd, 2013, 10:24 pm

δεν λεω το αντιθετο.
ΜΟΝΑΔΙΚΟ φαινομενο,η αριστερα υπερασπίζεται συμφεροντα των αλβανων σκοπιανών
κτλ κι υπονομευει την Ελλαδα,Ενω στα πρωην κουμουνιστικα κρατη,οι πολιτες υπερασπίζονται τα εθνικα τους συμφερν
stamos
Maniac poster
 
Δημοσ.: 10305
Εγγραφη: Οκτώβριος 26th, 2012, 1:34 pm
Το μέλος stamos, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: μουσουλμανα θρακης . δεν ειμαστε τουρκοι

Δημοσίευσηαπό Mercury » Ιανουάριος 3rd, 2013, 12:50 am

stamos έγραψε:
«Η μητρική μου γλώσσα είναι η ρομανί, η γλώσσα των Τσιγγάνων», επισημαίνει η Σαμπιχά Σουλεϊμάν και υπογραμμίζει ότι «επειδή είναι μουσουλμάνα της Θράκης, υποχρεώθηκε να πάει σε σχολείο όπου διδάχθηκε μία τρίτη γλώσσα, τα τουρκικά».


Εντάξει ρε παιδιά, εγώ συμφωνώ απόλυτα. Η κυρία αυτή δεν είναι Τουρκάλα, οπότε τα παιδιά της θα πρέπει να σταματήσουν να διδάσκονται τούρκικα, και να αναγνωρίσουμε άλλη μια μειονότητα και να διδάσκονται τα παιδιά τα ρομανί. Νο πρόμπλεμ.
Άβαταρ μέλους
Mercury
Extreme poster
 
Δημοσ.: 36761
Εγγραφη: Ιανουάριος 31st, 2007, 12:01 am
Το μέλος Mercury, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Επόμενη

Επιστροφή στην Κοινωνία

Μετάβαση στην αρχή της σελίδας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ, Hall9000, Naida, ST48410, Ελβετός Τραπεζίτης, Εσχατόγερος, τέρας του νες και 30 επισκέπτες