Ισραήλ: Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bill87, paralimni13, Ερμής, Εθνικοφιλελευθερος, ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ και 24 επισκέπτες

 

Ισραήλ: Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω

Δημοσίευσηαπό Doc McCoy » Νοέμβριος 11th, 2014, 11:35 am

Αν και έχω συνηθίσει να διαβάζω τέτοια, είναι τέτοια η υποκρισία που σήμερα δεν κρατήθηκα.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, η ισραηλινή Haaretz ανέφερε «Το Ισραήλ απαγορεύει κρυφά πολίτες από χώρες της Δυτικής Αφρικής που επλήγησαν από τον Έμπολα να επισκεφθούν τη χώρα. Μια πηγή από το Υπουργείο Εξωτερικών, δήλωσε ότι εστάλη διαβαθμισμένο τηλεγράφημα τον επικεφαλής του προξενικού τμήματος, Igal Sarfaty, ο οποίος ανέθεσε την αποστολή να μην εκδίδονται θεωρήσεις (βίζες) για τους πολίτες της Σιέρα Λεόνε, της Λιβερίας και της Γουινέας», λέει η Haaretz.

Οι οδηγίες αναφέρουν επίσης να αποφεύγεται να δίδεται βίζα σε αλλοδαπούς που επισκέφθηκαν πρόσφατα τις τρεις αυτές χώρες. Ο Serfaty έγραψε στο τηλεγράφημα ότι οι οδηγίες πρέπει να τηρούνται απόρρητα και να μην δημοσιεύονται.

Εικόνα

Την ίδια ώρα, στις ΗΠΑ, μεγάλες αμερικανικές εβραϊκές οργανώσεις έχουν ζητήσει από τους Αμερικανούς να μην στιγματίζουν τους μετανάστες λόγω των ασθενειών που μπορούν να μεταφέρουν.

Η Anti-Defamation League (ADL), σε ένα blog post με τίτλο "Ομάδες Κατά της Μετανάστευσης Κάνουν Έκκληση για Απαγόρευση της Μετανάστευσης Λόγω του Φόβου του Έμπολα", επιτίθεται σε αυτούς που ονομάζει «ακτιβιστές κατά της μετανάστευσης» ως «φανατικούς», επειδή αντιτίθενται στην μαζική μετανάστευση από την κεντρική και τη νότια Αμερική και την Αφρική, με το σκεπτικό ότι θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία και αποτελούν κίνδυνο τρομοκρατίας για την Αμερική.

Σύμφωνα με την ADL, "ομάδες κατά της μετανάστευσης άδραξαν την ευκαιρία για να χρησιμοποιήσουν αυτές τις πληροφορίες [για τον Έμπολα] ως έναν τρόπο για να μιλήσουν εναντίον της μαζικής μετανάστευσης".

Εικόνα

Στην σελίδα του Religious Action Center of Reformed Judaism (ΗΠΑ), ο Jonathan Edelman γράφει: Ως Εβραίοι, είμαστε προβληματισμένοι από αυτή τη ρητορική εναντίον της μετανάστευσης χωρίς χαρτιά και κατά τη χορήγηση θεωρήσεων σε άτομα από πληγείσες χώρες, γιατί αυτό έρχεται σε αντίθεση με την δέσμευσή μας να υποδεχθούμε τον ξένο. Επίσης, γνωρίζουμε πολύ καλά την ταπείνωση του περιορισμού θεωρήσεων: θυμόμαστε οδυνηρά τις ποσοστώσεις στην αμερικανική μετανάστευση που περιόριζαν την μετανάστευση των Γερμανο-εβραίων στη δεκαετία του 1930 και του 1940. Είχαμε ανάγκη βοήθειας, τότε και βρήκαμε την ξενοφοβία να μας εμποδίζει το δρόμο προς την ελευθερία. Δεν μπορούμε να αφήσουμε το φόβο να μπλοκάρει τις προσπάθειές μας για ένα δίκαιο σύστημα μετανάστευσης και μια διεθνή συνεργασία για την υγεία τώρα.

Εικόνα

Επιστρέφοντας στην ADL, το άρθρο λέει ότι, οι "ακτιβιστές κατά της μετανάστευσης" προσπάθησαν επίσης να χρησιμοποιήσουν την απειλή που θέτει η τρομοκρατία για να προσπαθήσουν να σταματήσουν τη μαζική μετανάστευση στην Αμερική.

"Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα, αντι-μεταναστευτικές ομάδες χρησιμοποίησαν την ίδια τακτική, όταν προσπάθησαν να φέρουν την τρομοκρατική ομάδα ISIS στη συζήτηση για τη μετανάστευση".

Η Jessica Vaughan, διευθύντρια πολιτικής της αντι-μεταναστευτικής ομάδας προβληματισμού Κέντρο Μελετών για την Μετανάστευση (CIS), χαρακτηρίζεται στο άρθρο, "φανατική" (“bigoted”), όπως και ένας από τους συναδέλφους της, ο Mark Krikorian, ο οποίος ζήτησε την απαγόρευση για τα ταξίδια από χώρες που πλήττονται από τον Έμπολα.

"Το κίνημα κατά των μεταναστών παρουσιάζει συχνά τους μετανάστες ως φορείς της νόσου, σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα κλίμα φόβου γύρω από το ζήτημα και να γίνει έκκληση για περιορισμό της μετανάστευσης. Η προσπάθεια να επωφεληθούν από την πρόσφατη διάγνωση του Έμπολα είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα της τάσης αυτής", αναφέρει το blog της ADL.

Ωστόσο, στο Ισραήλ, το οποίο η ADL υποστηρίζει, αυτά τα επιχειρήματα των "φανατικών" είναι ακριβώς εκείνα που χρησιμοποιούνται από την ισραηλινή κυβέρνηση για να κρατήσει μακριά τους μετανάστες!

Όπως αποκαλύφθηκε σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στην Jewish Daily Forward της 23 Οκτωβρίου 2014, νέα μέτρα έχουν εισαχθεί σε όλους τους ισραηλινούς αερολιμένες για τον έλεγχο των επισκεπτών για Έμπολα.

Εκτός από τον εντοπισμό μεταναστών ως φορέων ασθενειών, το Ισραήλ συνδέει με σαφήνεια τους μετανάστες με την τρομοκρατία.

Εικόνα

Η Daily Forward συνεχίζει:

"Αυτές οι προφυλάξεις [για τον Ebola] ήρθαν μετά από μια συνάντηση του πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου, που έγινε γνωστή, πριν από 10 ημέρες, όπου ανακοίνωσε ότι το Ισραήλ είναι έτοιμο να σταματήσει την είσοδο των ασθενών Έμπολα στα σύνορά του".

Ο Νετανιάχου καθόρισε αυτά τα βήματα ως «μέρος των γενικότερων προσπαθειών του Ισραήλ να προστατεύσει τα σύνορά μας από τους παράνομους που διεισδύουν (infiltrators - μεταφρ. και στρατευμένοι) και την τρομοκρατία».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι αφρικανοί μετανάστες και ο φόβος των μεταδοτικών ασθενειών αναφέρονται στην ίδια πρόταση. Αρκετοί αξιωματούχοι και ισραηλινά μέσα ενημέρωσης το έχουν κάνει συνήθεια να συνδέουν τις επιδημίες με τους Αφρικανούς που διαμένουν στο Ισραήλ.

Ενώ ήταν ακόμη υπουργός Εσωτερικών του Ισραήλ, ο Eli Yishai δήλωσε ότι οι Αφρικανοί μετανάστες φέρνουν "ένα φάσμα ασθενειών όπως ηπατίτιδα, ιλαρά, φυματίωση και AIDS."

Ο Michael Ben Ari, ενώ ήταν βουλευτής, απέρριψε την ιδέα ενός ισραηλινού κοριτσιού να πηγαίνει στο σχολείο με παιδιά από την Αφρική λέγοντας, "Ποιος ξέρει τι ασθένειες μεταφέρουν. Αυτές είναι πολύ σοβαρές ιογενείς ασθένειες".

Τον Μάιο του 2012, εξέχοντες ισραηλινοί γιατροί προειδοποίησαν ότι οι αιτούντες άσυλο από την Αφρική είναι "μια πραγματική υγειονομική βόμβα". Δύο μήνες αργότερα στο νοσοκομείο Ichilov του Τελ Αβίβ τους απαγορεύθηκε να εισέλθουν στο νοσοκομείο για να επισκεφθούν την οικογένεια και τους φίλους, προκειμένου «να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι για την υγεία».

Οι ανησυχίες για την τρομοκρατία αναφέρονται συχνά σε σχέση με τους αφρικανούς μετανάστες. Στα μέσα του 2011, ο δήμαρχος του Εϊλάτ έστειλε επείγουσα επιστολή προς τον υπουργό άμυνας μετά την άφιξη των δεκάδων των αιτούντων άσυλο στην πόλη του. Στην επιστολή του, ο ίδιος υποστήριξε: «Σήμερα έχουν διεισδύσει παράνομα, αύριο θα είναι οι τρομοκράτες»...

http://redskywarning.blogspot.gr/2014/1 ... st_97.html

Γραμματείς και Φαρισαίοι.
ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ έγραψε:Οι αριστεροί, όταν δεν σας συμφέρει η πραγματικότητα, την αλλάζετε με απόφαση της ΚΕ του ΚΚ.
Άβαταρ μέλους
Doc McCoy
Maniac poster
 
Δημοσ.: 10517
Εγγραφη: Δεκέμβριος 29th, 2011, 6:17 pm
Τοποθεσια: Στο παλιό καλό Ουέστ
Το μέλος Doc McCoy, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ισραήλ: Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω

Δημοσίευσηαπό Anon. » Νοέμβριος 11th, 2014, 2:52 pm

:oh:
I shall talk of things which are sometimes accidentally true
Άβαταρ μέλους
Anon.
Crazy poster
 
Δημοσ.: 5972
Εγγραφη: Νοέμβριος 22nd, 2008, 11:49 pm
Το μέλος Anon., σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ισραήλ: Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω

Δημοσίευσηαπό Doc McCoy » Ιανουάριος 4th, 2016, 9:33 pm

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Επικεφαλής εβραϊκής κοινότητας: "Κανένα όριο στους λαθρομετανάστες" – (εξαιρείται το Ισραήλ)

Ο επικεφαλής της εβραϊκής κοινότητας στο γερμανικό κρατίδιο της Θουριγγίας προειδοποίησε δημόσια τη Γερμανία να μην θέσει κανένα όριο στον αριθμό των λαθρομεταναστών εισβολέων που εισρέουν στην Ευρώπη, ενώ την ίδια στιγμή υποστηρίζει το Ισραήλ το οποίο χτίζει τείχη για να τους κρατήσει έξω, τους μαντρώνει σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και στη συνέχεια τους απελαύνει όλους.

Σύμφωνα με αναφορά του Focus, ο Reinhard Schramm, ο επικεφαλής του συμβουλίου της εβραϊκής κοινότητας στη Θουριγγία "και πάλι προειδοποίησε ενάντια σε τυχόν ανώτατα όρια στον αριθμό των προσφύγων που θα λάβει τη Γερμανία" και ότι "κάθε όριο" σχετικά με τον αριθμό των εισβολέων θα «υπονομεύσει το δικαίωμα του ασύλου».

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της πρόσφατης γιορτής Χανουκά στην Ερφούρτη, ο Schramm, δήλωσε ότι «το άσυλο είναι δικαίωμα, ανεξάρτητα από τη θρησκεία ή την καταγωγή, και δεν υπάρχει κανένα όριο σε αυτό».

Πρόσθεσε ότι δεν ανησυχεί για τον ‘αντισημιτισμό’ που εισάγεται μαζί με τη μουσουλμανική πλημμύρα, λέγοντας ότι αυτό θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί μέσω "γλωσσικής, ανθρωπιστικής και επαγγελματικής κατάρτισης, καθώς και περαιτέρω ενίσχυσης του διαλόγου μεταξύ μουσουλμάνων και Εβραίων." :roll:

Στο Ισραήλ - την χώρα που ο Schramm και το συμβούλιο της κοινότητάς του φανατικά υποστηρίζουν - δεν υπάρχει τέτοια "ανοχή" για τους εισβολείς, και όλοι οι μη Εβραίοι εμποδίζονται από το νόμο να εγκατασταθούν, είτε ως πρόσφυγες είτε ως μετανάστες.

Όσοι τριτοκοσμικοί καταφέρνουν να περάσουν λαθραία στο Ισραήλ περνώντας τους συνοριακούς φράχτες και τις περιπολίες του στρατού των συνόρων, αμέσως συλλαμβάνονται και τοποθετούνται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης πριν απελαθούν πίσω στην Ουγκάντα, χωρίς να έχει σημασία ποια πραγματικά είναι η χώρα καταγωγής τους.

Σύμφωνα με ένα πρόσφατο άρθρο των Times of Israel, ένα από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, το Holot, είναι πλέον πλήρες. Το στρατόπεδο συγκέντρωσης, το οποίο οι Times of Israel περιγράφουν ως "κέντρο κράτησης μεταναστών και αιτούντων άσυλο που εισήλθαν παράνομα στο Ισραήλ" τώρα περιέχει πάνω από 3.300 λαθρομετανάστες.

Οι Times of Israel προσθέτουν ότι ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Σιλβάν Σαλόμ, ήταν έτοιμος να επεκτείνει το μέγεθος του στρατοπέδου, αλλά, μετά την απόφαση του να «αφήσει την πολιτική ζωή μετά από τις πολυάριθμες καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης εναντίον του», τα σχέδια επέκτασης έχουν ήδη τεθεί σε αναμονή.

Το εβραϊκό κράτος, το οποίο ελέγχει τη μετανάστευση με βάση την φυλή, το DNA, και την βιολογική καταγωγή, και το οποίο νομίμως απαγορεύει μη Εβραίους να εγκατασταθούν στην χώρα, έχει λάβει επισήμως 47.000 παράνομους μετανάστες, σχεδόν όλους από την Ερυθραία και το Σουδάν.

Οι Times of Israel καυχώνται ότι η «εισροή έχει επιβραδυνθεί δραματικά τον τελευταίο καιρό, καθώς το Ισραήλ έχει σφραγίσει τα σύνορα με την Αίγυπτο πιο αποτελεσματικά» - που σημαίνει ότι το Ισραήλ έχει ανεγείρει ένα τεράστιο τοίχο μπετόν για να σταματήσει την εισβολή- μια πολιτική που ο Schramm και η εβραϊκή κοινότητα δεν θέλει να εφαρμόσει η Γερμανία.

Οι Times of Israel προσθέτουν ότι από το 2009, στο Ισραήλ έχει χορηγηθεί άσυλο σε λιγότερο από το 0,15 τοις εκατό των "αιτούντων άσυλο", ένα ποσοστό που είναι το "χαμηλότερο ποσοστό στον δυτικό κόσμο."

Για άλλη μια φορά φαίνεται ότι άλλος νόμος υπάρχει για τους Εβραίους, και άλλος νόμος για τους μη-Εβραίους. Οι Εβραίοι μπορούν να έχουν ρατσιστικούς νόμους, και να έχουν ένα έθνος εθνικά ομοιογενές, αλλά οποιοσδήποτε Ευρωπαίος ζητήσει το ίδιο ακριβώς για το έθνος του, δέχεται επίθεση και στιγματισμό από τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και την εβραϊκή κοινότητα.

http://redskywarning.blogspot.gr/2016/0 ... ost_2.html

Μέχρι και μυθιστορήματα απαγορεύονται ως επικίνδυνα για την εθνική ταυτότητα.
ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ έγραψε:Οι αριστεροί, όταν δεν σας συμφέρει η πραγματικότητα, την αλλάζετε με απόφαση της ΚΕ του ΚΚ.
Άβαταρ μέλους
Doc McCoy
Maniac poster
 
Δημοσ.: 10517
Εγγραφη: Δεκέμβριος 29th, 2011, 6:17 pm
Τοποθεσια: Στο παλιό καλό Ουέστ
Το μέλος Doc McCoy, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ισραήλ: Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω

Δημοσίευσηαπό Doc McCoy » Μάρτιος 8th, 2016, 11:04 pm

ΙΣΡΑΗΛ: Η Βουλή απέρριψε τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων - ξανά. «Αμαρτωλούς» είπε τους ομοφυλόφιλους μέσα στην Βουλή ο Υπουργός Υγείας

Το ισραηλινό κοινοβούλιο, η Κνεσέτ, για μια ακόμη φορά απέρριψε οριστικά μια σειρά από νόμους που προωθούσαν «την ισότητα του γάμου» για τους ομοφυλόφιλους, τις λεσβίες, και τους «τρανσέξουαλ», παρόλο που το εβραϊκό λόμπι στην Αμερική - που στηρίζει το Ισραήλ – βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προώθησης αυτού το είδους των νόμων στις ΗΠΑ και αλλού.

Όπως αναφέρθηκε από την εφημερίδα Haaretz στο Ισραήλ, η ισραηλινή βουλή την περασμένη εβδομάδα καταψήφισε μια σειρά από νομοσχέδια που προωθούσαν "τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ".

Τα νομοσχέδια που καταψηφίστηκαν περιλάμβαναν μέτρα για την καθιέρωση αστικών ενώσεων, παρεχόμενα οφέλη από το κράτος για τους ομοφυλόφιλους συντρόφους νεκρών στρατιωτών, απαγόρευση θεραπείας μετατροπής ομοφυλόφιλων, και εντολές κατάρτισης για τους επαγγελματίες στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης σε «θέματα ΛΟΑΤ».

Όσον αφορά τους υπάρχοντες νόμους στο Ισραήλ, οι ομοφυλόφιλοι, οι λεσβίες, ή οι «τρανσέξουαλ» δεν μπορούν να παντρευτούν, να υιοθετήσουν παιδιά, ή να έχουν εγκυμοσύνες από παρένθετες μητέρες στο Ισραήλ.

Μιλώντας στην Κνεσέτ, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο υπουργός Υγείας του Ισραήλ Yaakov Litzman, επικαλέστηκε τη βιβλική ιστορία του χρυσού μοσχαριού εκφράζοντας την απόρριψη των νομοσχεδίων υπέρ των ομοφυλόφιλων καλώντας τους αμαρτωλούς.

Ο Litzmann (φωτο), είπε ότι «το τμήμα της Τορά αυτής της εβδομάδας λέει ότι έκαναν το χρυσό μοσχάρι ... ήρθε ο Μωυσής, κατεβαίνοντας από τον ουρανό, αφού του δόθηκε η Τορά. Είδε το μοσχάρι, είδε τους χορούς. . . Και ο Μωυσής επέστρεψε στο Θεό και είπε: «Σε παρακαλώ! Αυτός ο λαός έχει διαπράξει σοβαρή αμαρτία».

Την ίδια ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά, η Anti-Defamation League και το εβραϊκό λόμπι στην Αμερική, που έχει ένα ολόκληρο τμήμα αφιερωμένο στην υποστήριξη του Ισραήλ - βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προώθησης της ομοφυλοφιλίας, του λεσβιασμού και του "transgenderism" - μεταξύ των «εθνικών».

Σε ένα ειδικό τμήμα στην ιστοσελίδα της, η ADL υπερηφανεύεται ότι έχει «μια μακροχρόνια δέσμευση για την προστασία των Πολιτικών Δικαιωμάτων, και υπήρξε βασικός εταίρος στην προώθηση των δικαιωμάτων των λεσβιών, ομοφυλόφιλων, αμφιφυλόφιλων και τρανσεξουαλικών (LGBT). . .

"Σε ομοσπονδιακό, πολιτειακό και τοπικό επίπεδο, η ADL έχει υποστηρίξει την καταπολέμηση των διακρίσεων και την ισχυρή και χωρίς αποκλεισμούς νομοθεσία για τα εγκλήματα μίσους και την πρόληψη του εκφοβισμού, καθώς και για την ισότητα του γάμου."

Η ADL καυχιέται ότι αμφισβήτησε όλους τους νόμους στις ΗΠΑ, που "ορίζουν αποκλειστικά τον γάμο ως μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας."


Η ADL καυχιέται επίσης ότι προώθησε την ομοφυλοφιλία σε όλο τον κόσμο, λέγοντας ότι η «δέσμευσή του και η συνηγορία του για λογαριασμό των ΛΟΑΤ δεν σταματά στα σύνορα του έθνους μας», και παραθέτει τον «ακτιβισμό» στη Νιγηρία και τη Ρωσία ως παραδείγματα.

Ωστόσο, η ADL τηρεί απόλυτη σιγή για το Ισραήλ, και για τα σχόλια περί «αμαρτίας» του Litzmann, αν και ο εβραϊκός αυτός οργανισμός είναι ο πρώτος που επιτίθεται σε όποιον χριστιανό κληρικό χρησιμοποιήσει την Βίβλο για να αντιταχθεί στην ομοφυλοφιλία.

Για άλλη μια φορά, φαίνονται τα δύο μέτρα και δύο σταθμά επί τω έργω: ότι είναι εκτός νόμου στο Ισραήλ γίνεται νόμος στους «εθνικούς»..

http://redskywarning.blogspot.gr/2016/0 ... ost_6.html
ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ έγραψε:Οι αριστεροί, όταν δεν σας συμφέρει η πραγματικότητα, την αλλάζετε με απόφαση της ΚΕ του ΚΚ.
Άβαταρ μέλους
Doc McCoy
Maniac poster
 
Δημοσ.: 10517
Εγγραφη: Δεκέμβριος 29th, 2011, 6:17 pm
Τοποθεσια: Στο παλιό καλό Ουέστ
Το μέλος Doc McCoy, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ισραήλ: Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω

Δημοσίευσηαπό Scouser » Μάρτιος 8th, 2016, 11:22 pm

Το ισραηλινό λόμπι στις ΗΠΑ πρόσκειται κατά βάση στους Δημοκρατικους, οι οποίοι έχουν γνωστές απόψεις για το ζήτημα του γάμου των ομοφυλοφίλων.
"You were given the choice between war and dishonor. You chose dishonor and you will have war."
Winston Churchill.

Non sibi sed patriae
Άβαταρ μέλους
Scouser
Extreme poster
 
Δημοσ.: 25233
Εγγραφη: Ιούνιος 24th, 2010, 9:45 am
Το μέλος Scouser, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ισραήλ: Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω

Δημοσίευσηαπό Doc McCoy » Απρίλιος 1st, 2016, 4:18 pm

Αρχιραβίνος του Ισραήλ: "Απελάστε όλους τους μη Εβραίους"

Όλοι οι μη Εβραίοι θα έπρεπε να απελαθούν από το Ισραήλ και ο μόνος λόγος που δεν γίνεται ακόμα αυτό είναι επειδή μπορούν να είναι "υπηρέτες στους Εβραίους" μέχρι να έρθει ο Μεσσίας, ανακοίνωσε ο επικεφαλής των Σεφαραδιτών, Ραβίνος Yitzhak Yosef (Γιτζάκ Γιόζεφ).

Ο αρχιραβίνος Yosef είπε ότι καταστεναχωριέται που δεν είναι σε θέση να εκδιώξει όλους τους μη Εβραίους αμέσως, «όπως θα έπρεπε», αλλά αυτό θα γίνει «μόλις εμφανιστεί ο Μεσσίας» και το χέρι των Εβραίων «ενισχυθεί».

Όπως αναφέρθηκε από τους Times of Israel και αγνοείται παντελώς από τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης – ο αρχιραβίνος Yosef, δήλωσε ότι οι “εθνικοί” (Gentiles) που «δεν αποδέχονται τους Επτά Νόμους του Νώε (Noahide Laws) πρέπει να απελαθούν στη Σαουδική Αραβία».

«Ο μόνος λόγος που οι μη Εβραίοι εξακολουθούν να επιτρέπεται να ζουν στο εβραϊκό κράτος είναι το γεγονός ότι ο Μεσσίας δεν έχει έρθει ακόμα», είπε.

«Εάν είχαμε την πυγμή, αν είχαμε τη δύναμη να κυβερνήσουμε, αυτό θα κάναμε. Αλλά το θέμα είναι, δεν έχουμε την πυγμή και περιμένουμε τον Μεσσία», πρόσθεσε.

Ο Yosef, δήλωσε ότι οι εθνικοί οι οποίοι συμφωνούν να ακολουθήσουν τους Νόμους του Νώε - ένα ιουδαϊκό κώδικα που προορίζονταν για τα «παιδιά του Νώε», δηλαδή όλη την ανθρωπότητα – «θα επιτρέπεται να παραμείνουν στη γη και να εκπληρώσουν τον ρόλο που προορίζονται για εθνικούς, δηλαδή να είναι υπηρέτες των Εβραίων».

Εικόνα

Ο Αρχιραβίνος Yosef είναι θρησκευτικός επικεφαλής ολόκληρης της κοινότητας των Σεφαραδιτών στο Ισραήλ, η οποία αποτελεί περισσότερο από το 50 τοις εκατό του πληθυσμού της χώρας.

Ο Yosef κατέχει μία από τις πιο υψηλόβαθμες θέσεις στην ισραηλινή κοινωνία, καθώς είναι ένας από τους δύο εκ περιτροπής προέδρους του Αρχιραββινάτου. Το όργανο αυτό αναγνωρίζεται από την ισραηλινή νομοθεσία (Αρχιραββινάτο του Νόμου του Ισραήλ, 5740 - 1980) ως υπέρτατη ραββινική και πνευματική αρχή του Ιουδαϊσμού στο Ισραήλ.

Το Αρχιραββινάτο του Ισραήλ αποτελείται από δύο επικεφαλής Ραβίνους: έναν ραβίνο Ασκενάζι και έναν Σεφαραδίτη ραβίνο. Αυτοί οι επικεφαλής Ραβίνοι εκλέγονται για θητεία 10 ετών από ένα σώμα 150 Εβραίων, συμπεριλαμβανομένων 80 ανώτερων ραβίνων που εκπροσωπούν θρησκευτικά συμβούλια και 70 λαϊκών υπαλλήλων που εκπροσωπούν την κυβέρνηση, την Κνεσέτ (Ισραηλινό Κοινοβούλιο), και τοπικές αρχές.

Ο Yosef, ο οποίος αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία των Ιουδαίων στο Ισραήλ, εξελέγη το 2013 μαζί με τον Ασκενάζι Αρχιραββίνο David Lau.

Το Αρχιραββινικό Συμβούλιο έχει νομική και διοικητική εξουσία να οργανώνει θρησκευτικές ρυθμίσεις για τους Εβραίους του Ισραήλ. Επίσης, ρυθμίζει τον ιουδαϊκό νόμο ("halakhic" κανόνες) στις εβραϊκές κοινότητες σε όλες τις άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Το Ραβινάτο έχει επίσης δικαιοδοσία για γάμους στο Ισραήλ - και αυτός είναι ο λόγος που οι Εβραίοι απαγορεύεται να παντρεύονται μη Εβραίους στο Ισραήλ – νόμους kosher και επιβλέπει τα ραβινικά δικαστήρια στο Ισραήλ.

Αυτά τα ραβινικά δικαστήρια είναι μέρος του δικαστικού συστήματος του Ισραήλ, και η διαχείρισή τους ανήκει στο Υπουργείο Θρησκευτικών Υπηρεσιών. Οι ετυμηγορίες τους εφαρμόζονται και επιβάλλονται - όπως και των πολιτικών δικαστηρίων - από την αστυνομία, τους δικαστικούς επιμελητές και άλλους φορείς.

Με άλλα λόγια, ο Yosef δεν είναι κάποιος ασήμαντος Ιουδαίος εξτρεμιστής: αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία των Ιουδαίων στο Ισραήλ και είναι μία από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες στον καθορισμό του ιουδαϊκού νόμου και της στάσης των Ιουδαίων απέναντι στους εθνικούς όχι μόνο στο Ισραήλ, αλλά και σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα για τον καθορισμό του καθεστώτος «υπηρέτη» των Εβραίων που πρέπει να έχουν οι εθνικοί.

Περιττό να πούμε ότι, μάταια θα περιμένετε να κάνουν κάποιο σχόλιο τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης για τα όσα είπε ο αρχιραβίνος Yosef. Εάν κάτι παρόμοιο είχε πει ο Χ ή Ψ παπάς ή πάστορας θα είχαμε αμέσως είδηση για «δηλώσεις σοκ» και «ρατσιστικό παραλήρημα», λογύδρια περί του «οι θρησκείες ενώνουν», «που είναι η αγάπη;» κλπ.

Τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν λάβει αυστηρές διαταγές να μην προβάλλουν τέτοιες ειδήσεις, αλλά να είναι εντελώς προσηλωμένα στο να παρουσιάζουν με κάθε ευκαιρία στις τηλεόπληκτες μάζες, τους Ευρωπαίους ως «ρατσιστές».

Επιπλέον, μην περιμένετε εβραϊκές οργανώσεις και εβραϊκά λόμπι, όπως η ADL ή το AIPAC να καταδικάσουν το Ισραήλ ή τον Yosef - επειδή είναι ειδικοί στην υποκρισία και τα δηλητηριώδη σχόλιά τους και τις καταγγελίες τους τις κρατάνε μόνο για τους Ευρωπαίους.

Επίσης, ουδείς μεγαλόσχημος εκπρόσωπος χριστιανικής εκκλησίας από αυτούς που τρέχουν να αγκαλιαστούν και να δηλώσουν «αδέλφια» με τους Ιουδαίους - προεξέχοντος του Πάπα Φραγκίσκου – και να καταδικάσουν τον «φονταμενταλισμό» και τον «ρατσισμό», δεν πρόκειται να βγάλει άχνα για αυτές τις δηλώσεις του αρχιραβίνου. Εάν όμως, βγει κάποιος ιερέας και πει κάτι πολύ πιο... «ελαφρύ» (π.χ. όχι να φύγουν όλοι ξένοι, αλλά να σταματήσει η ανόητη πολιτική των ανοιχτών συνόρων που οδηγεί στην αντικατάσταση του πληθυσμού), θα πέσουν να τον φάνε, θα τον διασύρουν δημοσίως και ίσως τον αφορίσουν.

Εικόνα

Βέβαια, αν και τα σχόλια του αρχιραβίνου Yosef σχετικά με την απέλαση των μη Εβραίων οι οποίοι μάλιστα λογίζονται μόνο ως «υπηρέτες των Εβραίων», αποκαλύπτουν και πάλι την στάση γενικότερα των Εβραίων απέναντι στους εθνικούς, το πραγματικό ζήτημα δεν είναι ότι η υψηλότερη θρησκευτική προσωπικότητα στο Ισραήλ δεν θέλει μη Εβραίους να ζουν στη χώρα του.

Κάθε άνθρωπος με υγιή αίσθηση αυτο-αξιοπρέπειας και αυτό-συντήρησης δεν θα ήθελε να υπερκαλυφθεί αριθμητικά ο λαός του από άλλες αλλοδαπές φυλές.

Το πρόβλημα έρχεται όταν αυτοί οι ίδιοι οι Εβραίοι βρίσκονται επικεφαλής στην επίθεση και κατηγορία ως «ναζί», οποιουδήποτε Ευρωπαίου τολμήσει, εξ αιτίας των ίδιων φόβων, να δηλώσει ότι θέλει ο λαός του να ορίζει την τύχη του έθνους του και όχι αλλοδαποί.

http://redskywarning.blogspot.gr/2016/0 ... st_52.html
ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ έγραψε:Οι αριστεροί, όταν δεν σας συμφέρει η πραγματικότητα, την αλλάζετε με απόφαση της ΚΕ του ΚΚ.
Άβαταρ μέλους
Doc McCoy
Maniac poster
 
Δημοσ.: 10517
Εγγραφη: Δεκέμβριος 29th, 2011, 6:17 pm
Τοποθεσια: Στο παλιό καλό Ουέστ
Το μέλος Doc McCoy, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ισραήλ: Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω

Δημοσίευσηαπό JVarvatos » Απρίλιος 1st, 2016, 5:01 pm

Αυτό είναι σαν να κατηγορείς τους έλληνες για διγλωσσία και να βάζεις άρθρα από τον Φίλη και από τον Μιχαλολιάκο. Και να λες μετά κοίτα τι σανό μας πουλάνε.
Άβαταρ μέλους
JVarvatos
Crazy poster
 
Δημοσ.: 9915
Εγγραφη: Απρίλιος 29th, 2012, 10:33 am
Τοποθεσια: Bowery
Το μέλος JVarvatos, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ισραήλ: Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω

Δημοσίευσηαπό Doc McCoy » Απρίλιος 1st, 2016, 5:17 pm

:oh:
ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ έγραψε:Οι αριστεροί, όταν δεν σας συμφέρει η πραγματικότητα, την αλλάζετε με απόφαση της ΚΕ του ΚΚ.
Άβαταρ μέλους
Doc McCoy
Maniac poster
 
Δημοσ.: 10517
Εγγραφη: Δεκέμβριος 29th, 2011, 6:17 pm
Τοποθεσια: Στο παλιό καλό Ουέστ
Το μέλος Doc McCoy, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ισραήλ: Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω

Δημοσίευσηαπό Anon. » Απρίλιος 1st, 2016, 9:55 pm

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΣΕΛΗΝΩΣΗΣ
Εικόνα
I shall talk of things which are sometimes accidentally true
Άβαταρ μέλους
Anon.
Crazy poster
 
Δημοσ.: 5972
Εγγραφη: Νοέμβριος 22nd, 2008, 11:49 pm
Το μέλος Anon., σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ισραήλ: Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω

Δημοσίευσηαπό Doc McCoy » Απρίλιος 1st, 2016, 10:14 pm

Εικόνα
ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ έγραψε:Οι αριστεροί, όταν δεν σας συμφέρει η πραγματικότητα, την αλλάζετε με απόφαση της ΚΕ του ΚΚ.
Άβαταρ μέλους
Doc McCoy
Maniac poster
 
Δημοσ.: 10517
Εγγραφη: Δεκέμβριος 29th, 2011, 6:17 pm
Τοποθεσια: Στο παλιό καλό Ουέστ
Το μέλος Doc McCoy, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ισραήλ: Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω

Δημοσίευσηαπό ΝΕΜΕΣΙΣ » Απρίλιος 2nd, 2016, 10:51 pm

Ένα βίντεο με μια θείτσα από αυτούς που λέει ότι η Ευρώπη πρέπει να γίνει πολυπολιτισμική και όταν γίνει αυτό το Ισραήλ θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο κλπ.
Φάση, "εσείς πρέπει να γίνετε πολυπολιτισμικοί αλλά εμείς όχι".
Και αυτό σου φαίνεται μούφα anon; Αγγλικά μιλάει, την καταλαβαίνεις.

Άβαταρ μέλους
ΝΕΜΕΣΙΣ
Crazy poster
 
Δημοσ.: 6081
Εγγραφη: Φεβρουάριος 16th, 2012, 5:49 pm
Το μέλος ΝΕΜΕΣΙΣ, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ισραήλ: Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω

Δημοσίευσηαπό Scouser » Απρίλιος 2nd, 2016, 10:55 pm

JVarvatos έγραψε: Αυτό είναι σαν να κατηγορείς τους έλληνες για διγλωσσία και να βάζεις άρθρα από τον Φίλη και από τον Μιχαλολιάκο. Και να λες μετά κοίτα τι σανό μας πουλάνε.

Ομιλίες του Άνθιμου ή του Πειραιώς θα έλεγα πως είναι πιο ακριβής αναλογία.
"You were given the choice between war and dishonor. You chose dishonor and you will have war."
Winston Churchill.

Non sibi sed patriae
Άβαταρ μέλους
Scouser
Extreme poster
 
Δημοσ.: 25233
Εγγραφη: Ιούνιος 24th, 2010, 9:45 am
Το μέλος Scouser, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ισραήλ: Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω

Δημοσίευσηαπό JVarvatos » Απρίλιος 2nd, 2016, 11:03 pm

Scouser έγραψε:
JVarvatos έγραψε: Αυτό είναι σαν να κατηγορείς τους έλληνες για διγλωσσία και να βάζεις άρθρα από τον Φίλη και από τον Μιχαλολιάκο. Και να λες μετά κοίτα τι σανό μας πουλάνε.

Ομιλίες του Άνθιμου ή του Πειραιώς θα έλεγα πως είναι πιο ακριβής αναλογία.


Πες το κι έτσι. Παρόμοια διγλωσσία υπάρχει παντού, ακόμα και στον ίδιο άνθρωπο. Δεν είναι θέμα του Ισραήλ. Και στην Ελλάδα αν δεν καιγόταν η γούνα μας θα έβλεπες πόσο ηθικολάγνοι θα είμασταν για αυτούς που θα είχαν το πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
JVarvatos
Crazy poster
 
Δημοσ.: 9915
Εγγραφη: Απρίλιος 29th, 2012, 10:33 am
Τοποθεσια: Bowery
Το μέλος JVarvatos, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ισραήλ: Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω

Δημοσίευσηαπό Doc McCoy » Απρίλιος 3rd, 2016, 8:59 am

Scouser έγραψε: Ομιλίες του Άνθιμου ή του Πειραιώς θα έλεγα πως είναι πιο ακριβής αναλογία.

:opa: :opa: :opa:
ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ έγραψε:Οι αριστεροί, όταν δεν σας συμφέρει η πραγματικότητα, την αλλάζετε με απόφαση της ΚΕ του ΚΚ.
Άβαταρ μέλους
Doc McCoy
Maniac poster
 
Δημοσ.: 10517
Εγγραφη: Δεκέμβριος 29th, 2011, 6:17 pm
Τοποθεσια: Στο παλιό καλό Ουέστ
Το μέλος Doc McCoy, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ισραήλ: Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω

Δημοσίευσηαπό Doc McCoy » Φεβρουάριος 5th, 2018, 8:55 pm

Το Ισραήλ συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα.

Ακροδεξιοί ακτιβιστές μοίρασαν σε Αφρικανούς λαθρομετανάστες φυλλάδια με διευθύνσεις και τηλέφωνα αριστερών. «Εκεί να πάτε, θα τα έχετε δωρεάν όλα!»

Ο Δρ Michael Ben-Ari και ο Baruch Marzel έφθασαν στο νότιο Τελ Αβίβ και μοίρασαν φυλλάδια σε λαθρομετανάστες (infiltrators /εισβολείς τους λένε) στην Τιγκρινιά, τη γλώσσα που μιλούν οι ντόπιοι της Ερυθραίας και κάποιες περιοχές της Αιθιοπίας.

Τα φυλλάδια περιέχουν διευθύνσεις και αριθμούς τηλεφώνων αριστερών ακτιβιστών και βουλευτών του αριστερού κόμματος Meretz, οι οποίοι υποστηρίζουν την απαίτηση ορισμένων εισβολέων να λάβουν νομικό καθεστώς στο Ισραήλ. Οι Marzel και Ben-Ari ενθάρρυναν τους λαθροεισβολείς να εκμεταλλευτούν προσωπικά την «φιλοξενία» των αριστερών ακτιβιστών, παρέχοντάς τους προσωπικές πληροφορίες επικοινωνίας των ακτιβιστών με ψεύτικες προσκλήσεις. 8)

"Αυτή είναι η διεύθυνση όπου πρέπει να πας", δείχνει ο Marzel σε έναν αμήχανο λαθρομετανάστη. "Ένα πολύ ωραίο μέρος για να ζήσεις, ωραίο σπίτι, δωρεάν γεύματα, δωρεάν τα πάντα, μπορείς να κάνεις οτιδήποτε". Η κυρία Silverman (Μεταρρυθμισμένη ραβίνος Susan Silverman, - φώτο - αδελφή της «κωμικού» Sarah Silverman που έχει πει δημόσια ότι θα ήθελε "να σκοτώσει τον Χριστό") και μέλος της Knesset Ilan Gilon στο Ashdod - είναι έτοιμοι να σας πάρουν, μπορείτε να ζήσετε σε έναν πολύ καλό χώρο δωρεάν με την οικογένεια, με τους φίλους σας, όλοι θα μπορούσατε να πάτε εκεί και να ζήσετε εκεί οποτεδήποτε θέλετε".

Ο Marzel εξήγησε στο Arutz Sheva ότι "η προσφορά μου στον Ilan Gilon είναι πολύ δελεαστική και η προσφορά της λεγόμενης ραβίνισας Silverman, της οποίας ο σύζυγος έγινε δισεκατομμυριούχος στην Αφρική και της στέλνει χρήματα που κάνει στην Αφρική για να μιλάει αρρωστημένα για το Ισραήλ σαν να είναι Ναζί. Γι' αυτό προτείνω στους Άραβες και τους εισβολείς να πάνε μαζί τους, να τους καλοδεχτούν, να τους δώσουν δωρεάν γεύματα, σίγουρα η κ. Silverman έχει πολλά χρήματα".

"Δυστυχώς, όταν μόνο η δική τους πλευρά [αριστερά] μιλά δημόσια, δημιουργούν φόβο εντός της κυβέρνησης όσον αφορά τη διαδικασία της απέλασης. Επίσης, δυστυχώς, έχουμε και κάτι άλλο που είναι καταστροφή από μόνο του. Επιστρέφουν πίσω μόνο νέοι "Το πρόβλημα και η μεγάλη καταστροφή είναι οι γυναίκες που έφεραν εδώ, κάθε μία από αυτές έχουν τουλάχιστον 3-4 παιδιά".

"Εδώ, δίπλα μας, στον Αστυνομικό Σταθμό Levinsky, άδειασαν τον αστυνομικό σταθμό για να φτιάξουν δεκαπέντε νηπιαγωγεία για εισβολείς, μια ωρολογιακή βόμβα στο κράτος του Ισραήλ. Τα παιδιά αυτά, μαζί με τις μητέρες τους, με τους πατέρες τους, πρέπει να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Δεν πρόκειται για απέλαση, αλλά για επιστροφή στα σπίτια τους".

http://redskywarning.blogspot.gr/2018/0 ... ost_3.html
ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ έγραψε:Οι αριστεροί, όταν δεν σας συμφέρει η πραγματικότητα, την αλλάζετε με απόφαση της ΚΕ του ΚΚ.
Άβαταρ μέλους
Doc McCoy
Maniac poster
 
Δημοσ.: 10517
Εγγραφη: Δεκέμβριος 29th, 2011, 6:17 pm
Τοποθεσια: Στο παλιό καλό Ουέστ
Το μέλος Doc McCoy, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr


Επιστροφή στην Κοινωνία

Μετάβαση στην αρχή της σελίδας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bill87, paralimni13, Ερμής, Εθνικοφιλελευθερος, ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ και 24 επισκέπτες