Σωματεία της Πάτρας αγωνίζονται ενάντια σε νοθεια-απάτη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: crestfallen, lakis66, vantono και 32 επισκέπτες

 

Σωματεία της Πάτρας αγωνίζονται ενάντια σε νοθεια-απάτη

Δημοσίευσηαπό pan » Δεκέμβριος 4th, 2017, 4:24 pm

Όσοι θέλανε νοθεία στις εκλογές του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, να την ξεχάσουν.
Θα είμαστε εκεί για καθαρές και δημοκρατικες εκλογές εργατών.
Όλα τα σωματεία να αναλάβουν πρωτοβουλίες να οργανωθούν οι αγώνες της εργατικής τάξης ενάντια σε ξεπουλημένες και συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες. Να κάνουν και δική τους υπόθεση την επιτυχία της απεργίας στις 14 Δεκεμβρίου.

Εικόνα


ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΠΑΤΡΑΣ
Σε Κέντρο Αγώνα μετατράπηκε το Εργατικό Κέντρο Πάτρας ενόψει της απεργίας στις 14 Δεκέμβρη, ενάντια στη νοθεία και την απάτη (VIDEO - ΦΩΤΟ)


Σε Κέντρο Αγώνα μετέτρεψαν με τη μαζική τους συμμετοχή αντιπρόσωποι σωματείων και συνδικάτων της Πάτρας, το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, για την οργάνωση και την επιτυχία της απεργίας στις 14 Δεκέμβρη.

Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής, μέσα σε κλίμα αγωνιστικού ενθουσιασμού, μετά την τριήμερη κινητοποίηση ενάντια στο όργιο νοθείας και απάτης που επιχειρούσαν όλες τις προηγούμενες μέρες ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός, που εκπροσωπείται από την «ηγετική» ομάδα της απερχόμενης διοίκησης, όπου τον πρώτο λόγο έχει η ΠΑΣΚΕ και οι «δικοί» τους στη ΓΣΕΕ.

Από την πλευρά τους οι διοικήσεις των σωματείων συνεδριάζουν για να καταλήξουν συγκεκριμένο σχέδιο δράσης μπροστά στην απεργία στις 14 Δεκέμβρη, ενώ σε αυτή την κατεύθυνση το Συνδικάτο Οικοδόμων Πάτρας θα πραγματοποιήσει γενική συνέλευση στις 6.30 μ.μ. της Δευτέρας 4 Δεκέμβρη στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας.

«Οργανώνουμε τη δράση μας με επίκεντρο το Εργατικό Κέντρο για την επιτυχία της πανεργατικής απεργίας στις 14 Δεκέμβρη», τονίζουν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν τα σωματεία που συμμετείχαν στο «Συνέδριο της Εργατιάς» (διαβάστε εδώ).

«Εδώ είναι το αγωνιστικό μας στέκι. Κάθε μέρα είμαστε εδώ. Δίνουμε "αγωνιστικό παρόν", παλεύοντας για τα προβλήματα της εργατικής τάξης», τόνισε ο Μήτσος Αγγελόπουλος, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Πάτρας.

Στα πλαίσια της σημερινής διεξαγωγής του «Συνεδρίου της Εργατιάς» μίλησαν αντιπρόσωποι σωματείων και συνδικάτων της Πάτρας, κοινή συνισταμένη των οποίων ήταν ότι «σήμερα για πρώτη φορά ακούστηκαν συνθήματα και αιτήματα υπέρ της εργατικής τάξης και των εργατών».

Μιλώντας στο «Συνέδριο της Εργατιάς» ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Πάτρας τόνισε, ότι αποδείχτηκε ότι ήταν μια σωστή απόφαση των συνδικάτων, ενώ όπως πρόσθεσε η πρωτοβουλία αυτή είναι αγκάθι στο μάτι της μεγαλοεργοδοσίας της περιοχής, για αυτό λυσσαλέα μας επιτέθηκαν. Σήμερα κάνουμε το «Συνέδριο των Εργατών». Σήμερα συζητάμε για τα προβλήματα της εργατικής τάξης.

Στις εργασίες του «Συνεδρίου της Εργατιάς», χαιρέτησαν ο Μιχάλης Κατσιγιάννης, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου και η Ζωή Τσάση, εκ μέρους του Εργατικού Κέντρου Αμαλιάδας.

Χαιρετίζοντας το «Συνέδριο της Εργατιάς» ο Κώστας Πελετίδης, δήμαρχος Πάτρας, υπογράμμισε ότι «εμείς σαν δημοτική αρχή έχουμε επιλέξει μετερίζι. Είμαστε με τους εργάτες. Με αυτούς δηλαδή που παράγουν τον πλούτο αυτής της χώρας αλλά δεν τον απολαμβάνουν γιατί τα μέσα παραγωγής και το κουμάντο σε αυτά το κάνει μια χούφτα εργοδοτών.

Νωρίτερα, με συνθήματα «Συνδικάτα ταξικά, όχι εργοδοτικά», «Όχι στη νοθεία και την τρομοκρατία, καμιά υποταγή στην εργοδοσία» και «Συνδικάτα Εργατών, όχι των εργοδοτών», εργαζόμενοι, σωματεία και συνδικάτα της Πάτρας απάντησαν στο όργιο νοθείας, εκφυλισμού και απάτης.

Οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο χώρο του Εργατικού Κέντρου όπου εμφανίστηκε μία μικρή ολιγομελής ομάδα εργατοπατέρων με την Παναγοπούλου - Νικολάου Σταυρούλα να προκαλεί τους εργαζόμενους προκειμένου να γίνει επεισόδιο. Οι συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι απάντησαν με τα παραπάνω συνθήματα διατρανώνοντας την αποφασιστικότητά τους να αγωνιστούν για να σταματήσει το ΕΚ να είναι μηχανισμός της εργοδοσίας και του εργοδοτικού συνδικαλισμού, που το μόνο που επιδιώκει είναι να υποτάξει τους εργάτες στις επιδιώξεις των επιχειρηματιών και των βιομηχάνων της περιοχής.

Μιλώντας στους συγκεντρωμένους ο Δημήτρης Αγγελόπουλος πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων επισήμανε ότι η νοθεία και οι απειλές δεν περνάνε στην εργατική τάξη, το Συνέδριο της Εργατιάς θα γίνει κανονικά και κάλεσε τους εργαζόμενους να απομονώσουν την ισχνή μειοψηφία που στηρίζουν οι εργοδότες αλλά η εργατική τάξη θα τους ξηλώσει έναν - έναν. Χαιρετισμούς στην συγκέντρωση απηύθυναν επίσης και εκπρόσωποι σωματείων.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά, την ανακοίνωση των σωματείων της Πάτρας που αγωνίζονται ενάντια στη νοθεία και την απάτη.

Διαβάστε εδώ τί έγινε το πρωί του Σαββάτου, δεύτερη μέρα της παρέμβασης των σωματείων στο Εργατικό Κέντρο ενώ το απόγευμα έγινε νέα συγκέντρωση.
Στήριξη από σωματεία και φορείς της χώρας

Πλήθος σωματείων, εργατικών Κέντρων και συνδικάτων από όλη τη χώρα στηρίζουν τα εργατικά σωματεία της Πάτρας.

Συγκεκριμένα, μηνύματα αλληλεγγύης έχουν στείλει το Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, οι σύλλογοι συνταξιούχων ΙΚΑ και ΟΑΕΕ, το Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο, το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, η Ομοσπονδία Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών, το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου, το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, το Εργατικό Κέντρο Αρτας, το Εργατικό Κέντρο Σάμου, το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς - Ιθάκης, ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας (μέλος της ΟΓΕ), η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Νομού Θεσσαλονίκης, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λαυρεωτικής, η Επιτροπή Αγώνα Ντίσελντορφ, η Ομοσπονδία Εργαζομένων σε Γάλα - Τρόφιμα - Ποτά, ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας, η Ομοσπονδία Οικοδόμων.

https://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi ... tro-patras


pan
Extreme poster
 
Δημοσ.: 25531
Εγγραφη: Ιούνιος 29th, 2004, 12:11 am
Το μέλος pan, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Σωματεία της Πάτρας αγωνίζονται ενάντια σε νοθεια-απάτη

Δημοσίευσηαπό NANDROS » Δεκέμβριος 4th, 2017, 5:29 pm

'
Φωνάξτε τον SuperPellet να καθαρίσει! :smt003
.
Τυπικό νεοκομμουνιστοbotάκι έγραψε:05/02/2018, 22:10
για εμένα ο Στάλιν ήταν Θεός και ο Κομμουνισμός είναι η απόλυτη Θρησκεία. Μόνο στο μνήμα του Στάλιν σκύβω προσκυνάω!
Άβαταρ μέλους
NANDROS
Extreme poster
 
Δημοσ.: 23955
Εγγραφη: Νοέμβριος 22nd, 2011, 4:25 pm
Τοποθεσια: Όπου συχνάζουν ναυτικοί & λοιπά κακοποιά στοιχεία
Το μέλος NANDROS, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Σωματεία της Πάτρας αγωνίζονται ενάντια σε νοθεια-απάτη

Δημοσίευσηαπό ITwasntME » Δεκέμβριος 4th, 2017, 5:55 pm

Είναι τόσες και τόσο κατάπτυστες οι δηλώσεις-πραξεις εργοδοτικων στελεχών του Σύριζα-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ... που δεν μας έχει μείνει σάλιο...
Ας το γνωρίζουν ό,τι γίνει θα γίνει ασάλιωτα...


ΥΓ.Το σχολιο δεν είναι σεξιστικό αλλά άκρως πολιτικό..
Μακάριοι οι Κομμουνισται τω Πνεύματι
Άβαταρ μέλους
ITwasntME
Crazy poster
 
Δημοσ.: 6149
Εγγραφη: Μάιος 18th, 2013, 11:54 am
Το μέλος ITwasntME, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Σωματεία της Πάτρας αγωνίζονται ενάντια σε νοθεια-απάτη

Δημοσίευσηαπό ITwasntME » Δεκέμβριος 4th, 2017, 6:23 pm

"Κοίτα, οι άλλοι έχουν κινήσει..."

"Δε χρησιμοποιήσαμε τα μέσα του αστικού κράτους, αλλά κινηματικές διαδικασίες" είπε σήμερα ανάμεσα στα πολλά ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Δημητρης Αγγελόπουλος, δείχνοντας το δρόμο όπου μονο το ταξικό κίνημα, με τα δικά του μέσα και τους τρόπους, με την δυναμική αγωνιστική διεκδίκηση, τη συσπείρωση, μπορεί να καταφέρει τα πάντα!
Οι εκλογές της νοθείας, του τραμπουκισμού, του ξεπουλημένου εργοδοτικού συνδικαλισμού, οι εκλογές της δήθεν νομιμότητας που έδωσε η αστική δικαιοσύνη, δεν πραγματοποιήθηκαν. Θα γίνει πρώτα ενδελεχής έλεγχος όλων των μητρώων, όλων των σωματείων, όλων των μέχρι τώρα διαδικασιών, και μετά με νόμιμη διαδικασία θα πραγματοποιηθεούν αρχαρεσίες. Παράλληλα, το Εργατικό Κέντρο, για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια που παρέμενε "μαγαζί" των εργοδοτικών σωματείων, της "κλίκας" της απατεωνιάς και της προδοσίας των εργατών, γίνεται στέκι ταξικού Αγώνα και ορίζεται ως ο τόπος οργάνωσης και ορμητήριο της Πανελλαδικής Απεργίας στις 14 Δεκέμβρη. Για πρώτη φορά ύστερα από χρόνια θα δωθεί προς χρήση και σε σωματεία που μέχρι τώρα ήταν αποκλεισμένα, όπως αυτό του Συνδικάτου Οικοδόμων, που όποτε ζητούσε την αίθουσα για τις Συνελεύσεις του, τα "εργατο-αφεντικά" τού την αρνούνταν. Αύριο οι Οικοδόμοι θα πραγματοποιήσουν εκεί τη Γενική τους Συνέλευση!
Πολλά και χρήσιμα διαδραματίστηκαν αυτές τις τρεις μέρες της Κατάλυψης.
Καταγγέλθηκε ανοιχτά το όργιο νοθείας και απάτης σε βάρος των εργατών, και μολονότι αυτή την κίνηση την ψιλοέθαψαν τα τοπικά όσο (και ολοκληρωτικά τα πανελλαδικά) ΜΜΕ, ή την παρουσίασαν με τα κείμενα της ξεπουλημένης στην εργοδοσία απερχόμενης διοίκησης, που χαρακτήριζαν τον ταξικό αγώνα σταλινοφασισμό, το μήνυμα έφτασε σε όλα τα σωματεία του ΕΚΠ, αλλά και στα σωματεία όλης της χώρας. Η στήριξη με δηλώσεις συμπαράστασης και προσυπογραφής απ' όλη την Ελλάδα, όχι μόνο τοπικά, ήταν τεράστια. Με φυσική παρουσία επίσης, συνέπραξαν στην περιφρούρηση του ΕΚΠ από τα άγρια χαράματα σήμερα, σωματεία απ' όλες τις όμορρες πόλεις, με σημαντική αριθμητική παρουσία (ιδιαίτερα αυτά του Αγρινίου και της Αμαλιάδας), μαζί με φοιτητές και συνταξιούχους.
Ειδικότερα, αφυπνήστηκαν οι εργαζόμενοι της Πάτρας, καθώς το ξεμπρόστιασμα του τοπικού εργοδοτικού συνδικαλισμού και των δυο κατ' εξοχήν εκπροσώπων του, έγινε πλατειά γνωστό. Τόσο από τη φρασεολογία πανικού των δηλώσεών τους, όσο και με την παρουσία τους σήμερα στο ΕΚΠ. Αυτοί που δηλώνουν ότι εκπροσωπούν την πλειοψηφία, εμφανίστηκαν με ούτε 10 άτομα "μπλοκ" και συχνά, μην έχοντας σοβαρά επιχειρήματα, κατέφυγαν σε γελοιότητες. Οι εργάτες του ΠΑΜΕ τους αντιμετώπισαν με πολύ χιούμορ και πολλά πολλά συνθήματα. Δεν άνοιξε μύτη! Ασφαλώς δεν ήταν δυνατό να περάσει κανένας τραμπουκισμός!
Έγινε κατανοητός στην πράξη ο ρόλος του κινήματος και οι διαδικασίες του. Η σημασία της ταξικής συσπείρωσης, της οργάνωσης, (στρατιωτική οργάνωση τολμώ να πω!), των τρόπων που μετέρχεται το κίνημα, τις συνεχείς συνελεύσεις, τις μορφές πάλης και αγώνα του (όπως μια κατάληψη) και πώς αυτοί οι τρόποι μπορούν να έχουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, σε αντίθεση με τις επιδερμικές κρούσεις ή τα μέσα που προσφέρει το αστικό κράτος, όπως αυτό της δικαιοσύνης, η οποία στη προκειμένη περίπτωση, νίπτοντας τας χείρας της, νομιμοποίησε τις απάτες. Όσοι βρεθήκαμε αυτές τις μέρες στο ΕΚΠ αυτά τα χωνέψαμε καλά στο πετσί μας.
Ήταν συγκινητική η συμμετοχή του κόσμου, τα μηνύματα που έρχονταν από τα σωματεία, απ' όλες τις γωνιές της χώρας. Η αδιάλειπτη παρουσία των εργαζομένων, των φοιτητών, ακόμη και των γερόντων συνταξιούχων που έμειναν, παρά τη σωματική ταλαιπωρία, μέσα στο ΕΚΠ, όλων όσοι μπήκαν δυναμικά και με πίστη σ' αυτή τη μάχη, αναλαμβάνοντας και όλα τα ενδεχόμενα ρίσκα.
Αυτό που έγινε στην Πάτρα δεν είναι μια τουφεκιά στον αέρα. Από δω και πέρα εντείνεται ο αγώνας, η οργάνωση, η δουλειά μέσα στα σωματεία, στους τόπους εργασίας, παντού. Απλά θα γίνει πια ξεκινώντας από ένα βήμα παρακάτω, σε σχέση με χθες. Ας γίνει όλο αυτό φωτεινό παράδειγμα για όλους τους εργαζόμενους.


Αυτό που έγινε στην Πάτρα δεν είναι μια τουφεκιά στον αέρα. Από δω και πέρα εντείνεται ο αγώνας, η οργάνωση, η δουλειά μέσα στα σωματεία, στους τόπους εργασίας, παντού. Απλά θα γίνει πια ξεκινώντας από ένα βήμα παρακάτω, σε σχέση με χθες. Ας γίνει όλο αυτό φωτεινό παράδειγμα για όλους τους εργαζόμενους.
Μακάριοι οι Κομμουνισται τω Πνεύματι
Άβαταρ μέλους
ITwasntME
Crazy poster
 
Δημοσ.: 6149
Εγγραφη: Μάιος 18th, 2013, 11:54 am
Το μέλος ITwasntME, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Σωματεία της Πάτρας αγωνίζονται ενάντια σε νοθεια-απάτη

Δημοσίευσηαπό Εμπεδοκλής » Δεκέμβριος 4th, 2017, 9:48 pm

Όλα τα λεφτά το Lada μπροστά... :lol:
Je suis Tsimtsili
Άβαταρ μέλους
Εμπεδοκλής
Maniac poster
 
Δημοσ.: 16995
Εγγραφη: Νοέμβριος 12th, 2011, 4:22 pm
Το μέλος Εμπεδοκλής, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Σωματεία της Πάτρας αγωνίζονται ενάντια σε νοθεια-απάτη

Δημοσίευσηαπό ITwasntME » Δεκέμβριος 4th, 2017, 10:24 pm

ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ... ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΚΑΥΘΜΩΝΟΣ ΣΤΙΣ 12
Μακάριοι οι Κομμουνισται τω Πνεύματι
Άβαταρ μέλους
ITwasntME
Crazy poster
 
Δημοσ.: 6149
Εγγραφη: Μάιος 18th, 2013, 11:54 am
Το μέλος ITwasntME, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Σωματεία της Πάτρας αγωνίζονται ενάντια σε νοθεια-απάτη

Δημοσίευσηαπό NANDROS » Δεκέμβριος 4th, 2017, 10:29 pm

ITwasntME έγραψε: ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ... ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΚΑΥΘΜΩΝΟΣ ΣΤΙΣ 12

Αριστεροί να πολεμάνε αριστερούς! Και κλάμα τα νεοκομμούνια! :smt005
.
Τυπικό νεοκομμουνιστοbotάκι έγραψε:05/02/2018, 22:10
για εμένα ο Στάλιν ήταν Θεός και ο Κομμουνισμός είναι η απόλυτη Θρησκεία. Μόνο στο μνήμα του Στάλιν σκύβω προσκυνάω!
Άβαταρ μέλους
NANDROS
Extreme poster
 
Δημοσ.: 23955
Εγγραφη: Νοέμβριος 22nd, 2011, 4:25 pm
Τοποθεσια: Όπου συχνάζουν ναυτικοί & λοιπά κακοποιά στοιχεία
Το μέλος NANDROS, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Σωματεία της Πάτρας αγωνίζονται ενάντια σε νοθεια-απάτη

Δημοσίευσηαπό pan » Δεκέμβριος 4th, 2017, 10:44 pm

Χαιρετίζει την απόφαση των σωματείων του ΕΚ Πάτρας να πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση ενάντια στη νοθεία«Την απόφαση των υπαρκτών, ζωντανών εργατικών σωματείων, των τίμιων συνδικαλιστών και εργατών της Πάτρας να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους. Να μην επιτρέψουν να περάσουν η νοθεία και η απάτη των συνδικαλιστών της ΠΑΣΚΕ που επιχειρούν, για μία ακόμα φορά, αξιοποιώντας σωματεία - σφραγίδες και αντιπροσώπους “μαϊμού”, αλλά και την εξοργιστική στήριξη της αστικής Δικαιοσύνης, να διαμορφώσουν συσχετισμούς υπέρ της εργοδοσίας στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας» χαιρετίζει η ΔΑΣ Αεροδρομίου Αθήνας.

Οι ταξικές δυνάμεις στο Αεροδρόμιο Αθήνας στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής:

«Είμαστε σίγουροι ότι οι απειλές και οι μηνύσεις τους θα πέσουν στο κενό, δεν πρόκειται να τρομάξουν το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα.

Τέτοιες πρωτοβουλίες δείχνουν το δρόμο στην πάλη για σωματεία μαζικά, αγωνιστικά, απαλλαγμένα από την επιρροή της εργοδοσίας, που θα οργανώνουν αποτελεσματικά την πάλη των εργαζομένων για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών τους.

Δεσμευόμαστε να κάνουμε γνωστό σε όσους περισσότερους μπορούμε από τους χιλιάδες εργαζόμενους του Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της Πάτρας. Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της πανεργατικής πανελλαδικής απεργίας στις 14 Δεκέμβρη».
pan
Extreme poster
 
Δημοσ.: 25531
Εγγραφη: Ιούνιος 29th, 2004, 12:11 am
Το μέλος pan, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Σωματεία της Πάτρας αγωνίζονται ενάντια σε νοθεια-απάτη

Δημοσίευσηαπό NANDROS » Δεκέμβριος 4th, 2017, 11:30 pm

'
Αν κατάλαβα καλά, είναι το 50%+1 που τσούζει ή κάτι άλλο; :smt017
.
Τυπικό νεοκομμουνιστοbotάκι έγραψε:05/02/2018, 22:10
για εμένα ο Στάλιν ήταν Θεός και ο Κομμουνισμός είναι η απόλυτη Θρησκεία. Μόνο στο μνήμα του Στάλιν σκύβω προσκυνάω!
Άβαταρ μέλους
NANDROS
Extreme poster
 
Δημοσ.: 23955
Εγγραφη: Νοέμβριος 22nd, 2011, 4:25 pm
Τοποθεσια: Όπου συχνάζουν ναυτικοί & λοιπά κακοποιά στοιχεία
Το μέλος NANDROS, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Σωματεία της Πάτρας αγωνίζονται ενάντια σε νοθεια-απάτη

Δημοσίευσηαπό Ασεβαστος » Δεκέμβριος 5th, 2017, 10:31 am

η τελευταια προταση στο βιντεο, ειναι "προκειμενου να πετυχει η απεργια"

ποτε δεν καταλαβα τι σημαινει αυτο. ποτε μια απεργια θεωρειται πετυχημενη, και τι ειναι αυτο που πετυχε.
μεσο ανεγκεφαλο κομμουνι έγραψε:
εγω βεβαια θα πραξω ο,τι αποφασισουν τα οργανα του κομματος

to be old and wise, you must first be young and stupid
Άβαταρ μέλους
Ασεβαστος
Maniac poster
 
Δημοσ.: 19697
Εγγραφη: Ιούνιος 24th, 2010, 5:27 pm
Το μέλος Ασεβαστος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Σωματεία της Πάτρας αγωνίζονται ενάντια σε νοθεια-απάτη

Δημοσίευσηαπό ITwasntME » Δεκέμβριος 5th, 2017, 7:31 pm

Στο ΕΚΠατρας ..χτυπα η καρδια της εργατιας ...Να δοθει τελος στη λερα της ΓΣΕΕ και τον αργομισθο δουλικο Παναγοπουλο
Μακάριοι οι Κομμουνισται τω Πνεύματι
Άβαταρ μέλους
ITwasntME
Crazy poster
 
Δημοσ.: 6149
Εγγραφη: Μάιος 18th, 2013, 11:54 am
Το μέλος ITwasntME, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr


Επιστροφή στην Κοινωνία

Μετάβαση στην αρχή της σελίδας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: crestfallen, lakis66, vantono και 32 επισκέπτες