Θα στέλνουν νέους από την Ελλάδα για δουλειά στην… Αυστραλία

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Αυγερινός, Prometheus και 36 επισκέπτες

 

Θα στέλνουν νέους από την Ελλάδα για δουλειά στην… Αυστραλία

Δημοσίευσηαπό bluerose » Ιανουάριος 3rd, 2018, 11:08 pm

Πεντακόσιοι νέοι, ηλικίας μεταξύ 18 και 31 ετών, κάθε χρόνο θα μπορούν να ταξιδέψουν από την Ελλάδα για διακοπές στην Αυστραλία, ενώ παράλληλα θα έχουν το δικαίωμα της νόμιμης δουλειάς.

«Άλλη μία δέσμευση στην Ομογένεια και στη κυβέρνηση της Αυστραλίας εκπληρώθηκε, για ένα θέμα που μου έθεσε στη συνάντηση που πραγματοποιήσαμε στην Καμπέρα και η Υπουργός Εξωτερικών της χώρας κα Τζούλι Μπίσοπ.
Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεων (Τεύχος Β’ 4488) η σχετική Διυπουργική Απόφαση, η οποία αφορά το Working Holiday Visa.
Υπενθυμίζω ότι ήταν μία εκκρεμότητα από το 2014, η οποία με την επιστροφή μου από την Αυστραλία, μπήκε στην οριστική διευθέτησή της με νόμο που ψηφίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία στη Βουλή και στη συνέχεια με ΚΥΑ που φερει τις υπογραφές των Υπουργών Εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά, Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κώστα Γαβρόγλου και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Χουλιαράκη.
Από τώρα, κάθε χρόνο, για 12 ημερολογιακούς μήνες, θα μπορούν 500 Ελληνόπουλα να ζήσουν την εμπειρία των διακοπών μαζί με το δικαίωμα της νόμιμης δουλειάς, σε μία χώρα όπου έχουμε μία από τις πιο δυναμικές Ομογένειες.
Όλοι οι σχετικοί όροι της συμμετοχής σε αυτό το σημαντικό πρόγραμμα δημοσιεύονται στο σχετικό ΦΕΚ».
https://www.karfitsa.gr/%ce%b8%ce%b1-%c ... %b4%ce%bf/
Άβαταρ μέλους
bluerose
Maniac poster
 
Δημοσ.: 11040
Εγγραφη: Αύγουστος 29th, 2014, 2:30 am
Το μέλος bluerose, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Θα στέλνουν νέους από την Ελλάδα για δουλειά στην… Αυστρ

Δημοσίευσηαπό Ζενίθεδρος » Ιανουάριος 3rd, 2018, 11:30 pm

Ήμαστε τυχεροί που δεν αποικίστηκε ακόμα ο Άρης, γιατί θα βλέπαμε την ισχυρή Ελλάδα μέσα στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης, μόνο μέσα απο ραδιοτηλεσκόπιο.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Maniac poster
 
Δημοσ.: 15739
Εγγραφη: Οκτώβριος 30th, 2008, 8:58 pm
Τοποθεσια: Kingdom of Tonga
Το μέλος Ζενίθεδρος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Θα στέλνουν νέους από την Ελλάδα για δουλειά στην… Αυστρ

Δημοσίευσηαπό Tikhon » Ιανουάριος 3rd, 2018, 11:55 pm

Το σοκαριστικό είναι το νούμερο μόνο 500 για μία τιτανοτεράστια χώρα, παμπλούσια, με ανθηρή οικονομία. 500 περνάνε την μέρα ακάλεστοι με το έτσι θέλω, όποιος νά'ναι, επί αριστεράς, στην υπό διάλυση μικροσκοπική ελλαδίτσα. και επί ΝΔούλας τους έλεγαν και ευχαστιστούμε από πάνω, μετά και κανα δυο που αναπόφευκτα από την στατιστική διακρίθηκαν μας τους προβάλουν ανελέητα. Ντάξει το καταλάβαμε, η άρχουσα τάξη της χώρας δεν δίνει δεκάρα για τον πληθυσμό και έχει εγκαταλείψει και τα ελάχιστα ψήγματα εθνικισμού αστικού τύπου ή ότι άλλου. Μόνη λύση ένα λαϊκό εθνικιστικό κίνημα
Tikhon
Fast poster
 
Δημοσ.: 1403
Εγγραφη: Σεπτέμβριος 6th, 2016, 12:36 am
Το μέλος Tikhon, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr


Επιστροφή στην Κοινωνία

Μετάβαση στην αρχή της σελίδας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Αυγερινός, Prometheus και 36 επισκέπτες