Ο έλληνας καπιταληστης είναι σαν όλους τους άλλους.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: jimdenin, vantono και 33 επισκέπτες

 

Ο έλληνας καπιταληστης είναι σαν όλους τους άλλους.

Δημοσίευσηαπό ITwasntME » Ιανουάριος 29th, 2018, 11:04 pm

Ας εισαστε ρεαλιστες
Η ελληνική αστική τάξη(και κάθε α.τ.) θα χαθεί αν δεν παίζει στο ιμπεριαλιστικό παιχνίδι(το ΝΑΤΟ θέλει την ΠΓΔΜ τώρα)
Δεν θα έχει όμως καμμία τύχη στο παιχνίδι χωρίς τον εθνικισμό

Το Συλλαλητηριο δεν διχάζει την αστική τάξη
Απλά δείχνει την διπλή της φύσηΟ έλληνας καπιταλιστής είναι σαν όλους τους άλλους

Εικόνα


Ο έλληνας καπιταλιστής ... δεν δίνει δουλειά και ψωμάκι σε έλληνες ... ρουφάει τον ιδρώτα και το αίμα του έλληνα αλλά και όποιου άλλου βρεθεί στην ανάγκη του. Ο έλληνας καπιταλιστής αν μπορούσε να βρεί φτηνότερος τούρκους εργάτες θα τους έδινε τη δουλειά χωρίς δεύτερη σκέψη. Τόσο πατριώτης είναι.

Ο έλληνας καπιταλιστής (και τα τσιράκια του) ... δεν είναι λιγότερο επιθετικό τσογλάνι απο τον τούρκο καπιταλιστή. Ούτε πιό πολιτισμένος.

Ο έλληνας καπιταλιστής ... κατεβάζει με ευχαρίστηση τα βρακιά του στους δυτικούς "συμμάχους" ... για να του επιτρέπουν να κάνει τους τσαμπουκάδες του (τις δουλειές του δηλαδή) στην περιοχή.

Ο έλληνας καπιταλιστής ξέρει (παρέα με τον τούρκο ... σύμμαχοι είναι εξάλλου στη ίδια συμμαχία) για το τι ακριβώς επιτρέπουν τα μεγάλα δυτικά αφεντικά ... να πλακώνονται μεταξύ τους για να κατακτήσουν. Και οι δυό ξέρουν πως απο εκεί και πέρα δεν μπορούν να κάνουν ούτε μία σπιθαμή.

Ο έλληνας καπιταλιστής βλέπει οτι σύντομα θα χρειαστεί να πολεμήσει για να μην χάσει θέσεις που κατέχει ... ίσως και να κερδίσει κάποιες. Ξέρει ο έλληνας καπιταλιστής πως δεν μπορεί να αρνηθεί να παίξει στο παγκόσμιο ιμπεριαλιστικό παιχνίδι επειδή θα αφανιστεί. Είναι υποχρεωμένος να παίξει παρότι ο βασικός κανόνας αυτού του παιχνιδιού λέει πως αν ο αντίπαλος μπορεί να σε καταστρέψει ... θα το κάνει νόμιμα. Αυτό είναι το τίμημα για την συμμετοχή στο ιμπεριαλιστικό παιχνίδι που επιβάλει στον κάθε καπιταλιστή ... πως στον ιστορικό κύκλο του καπιταλισμού ο κάθε καπιταλιστής πρέπει να προετοιμάζει ... κάθε γονιό ή το παιδί ... του λαού του για τις κρεατομηχανές του πολέμου. Χρειάζεται πολύ αίμα ο καπιταλισμός ... και ο έλληνας καπιταλιστής το προετοιμάζει πρόθυμα. Ξέρει που θα το βρεί. Στον ελληνικό λαό.

Ο πόλεμος που έρχεται θα γίνει μόνο για τα κέρδη του καπιταλιστή. Το "κέρδος" του λαού απο τον πόλεμο θα είναι μόνο ... το σφαγείο και η ένδοξη νίκη ή η τίμια ήττα. Τίποτα άλλο. Και με την νίκη και με την ήττα ο λαός θα πληρώσει τα έξοδα του πολέμου. Και αν έχουμε νικήσει και αφού ξεχρεώσουμε τον πόλεμο ... θα μας περιμένει το χρέος που αφήσαμε πριν απο τον πόλεμο.

Και στην νίκη και στην ήττα ... ο έλληνας καπιταλιστής ... θα συνεχίσει να κερδίζει ... και θα συνεχίσει να αρπάζει το φαί απ´ το τραπέζι του λαού. Αν ο έλληνας καπιταλιστής ενδιαφερόταν για τον λαό θα είχε θυσιάσει κομμάτι απο τα κέρδη του για να σώσει τον "λαό του" πριν τον πόλεμο. Αντί για αυτό του έφαγε τα συκώτια. Γιά ποιό λόγο δεν θα του τα ξαναφάει και μετά τον πόλεμο ?? Μήπως επειδή τότε θα έχει περισσότερα κέρδη ?? ... ή μικρότερη απληστία ??

Ο έλληνας καπιταλιστής ... ή θα πάψει να υπάρχει ... ή θα αρπάζει το φαί απ´ το τραπέζι. Και στις καλές εποχές ... της άνθησης του καπιταλισμού ... της ανάπτυξης που λέγαμε τότε ... μη γελαστεί κανένας και πιστέψει πως ο έλληνας καπιταλιστής έδινε περισσότερα στον εργάτη. Έδινε μόνο οτι μπορούσε να του αρπάξει ο εργάτης με τον αγώνα του. Αααα του έδινε και κάτι άλλο. Εύκολα δανεικά του έδινε ... που κάποτε τα γυρεύει πίσω. Οταν και ο έλληνας καπιταλιστής "βγάζει" τρελλά ... δεν αυξάνονται και τα έσοδα του εργάτη ... τα εξοδά του αυγαταίνουν τρελλά.

Και ο έλληνας καπιταλιστής θα πάει στον πόλεμο μόνο για αυτό. Για να ξαναβγάλει ... "τρελλά" λεφτά αυτός και να ξαναχρεωθεί "τρελλά" ο εργάτης για να τα ξοδέψει. Για να τα ξαναχώσει δηλαδή στην τσέπη του έλληνα καπιταλιστή.

Λοιπόν ... και στην ιμπεριαλιστική ειρήνη και στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο ο έλληνας εργάτης ... δεν έχει καμμιά δουλειά με τον έλληνα καπιταλιστή. Στην ειρήνη του ρουφάει τον ιδρώτα και στον πόλεμο το αίμα. Και πάντα θα χρωστάει στον καπιταλιστή ... ή τα δανεικά της ευδαιμονίας ή τα λειτουργικά έξοδα της κρεατομηχανής.

Ο έλληνας εργάτης δεν έχει κανένα λόγο να συμμαχήσει με τον έλληνα καπιταλιστή. Ούτε με τους "συμμάχους" του. Ούτε για μιά στιγμή.
Και η πατρίδα ?? Να αρνηθούμε στον έρμο τον καπιταλιστή το δικαίωμα να υπερασπισθεί την πατρίδα ?? Ξέρουμε που την έχει γραμμένη την πατρίδα. Θυμόμαστε τον τρόπο που υπερασπίζονται οι καπιταλιστές την πατρίδα ?? Στην τελευταία κατοχή της πατρίδας ... οι μισοί έλληνες καπιταλιστές έμειναν για να κάνουν "δουλειές" σαν συνεργάτες των ναζί τσακίζοντας το λαό που αντιστεκόταν ... και οι άλλοι μισοί τα φόρτωσαν και πήγαν στο Κάϊρο για να βρούν συμμάχους να τσακίσουν τον λαό μετά τον πόλεμο. Έτσι πάντα υπερασπίζεται ο έλληνας καπιταλιστής την πατρίδα ... υπερασπίζοντας τα κέρδη του και το τομάρι του.

Ο ελληνικός λαός δεν έχει κανένα συμφέρον απο τον πόλεμο του έλληνα καπιταλιστή. Δεν έχει κανένα συμφέρον απο τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που ο έλληνας καπιταλιστής θα τον βαφτίσει πατριωτικό πόλεμο ... όπως ακριβώς θα κάνει και ο τούρκος καπιταλιστής και ο κάθε καπιταλιστής.

Ξέρουμε τι θα πάθει ο λαός αν συρθεί σε αυτόν τον πόλεμο σηκώνοντας την "εθνική" σημαία ... την σημαία ευκαιρίας του έλληνα καπιταλιστή. Και αν ο λαός δεν αντιδράσει ... και αν δεν ακούσει τους κομμουνιστές και συρθεί στον πόλεμο στο όνομα της μεγαλειώδους νίκης της "πατρίδας" ... αργά ή γρήγορα το μεγάλο ψέμα θα το αποκαλύψει η φωτιά του πολέμου και η μυρουδιά της καμένης σάρκας και του χυμένου αίματος.

Τρία είναι τα σενάρια. Δυό "νίκες" και μιά "ήττα" για τον έλληνα καπιταλιστή ... ή αλλοιώς τρείς ήττες για το λαό. Ο έλληνας καπιταλιστής να καταφέρει να βάλει τον ελληνικό λαό να σφάξει και να λεηλατήσει έναν διπλανό λαό. Μεγαλεία ... θα ανοίξουν οι "δουλειές" του έλληνα καπιταλιστή με τον τούρκο φερ´ειπείν καπιταλιστή. Αλλά ο έλληνας καπιταλιστής τώρα θα έχει το πάνω χέρι. Αλλά τα είπαμε πρίν ... αυτή η "νίκη" θα είναι μιά εξ´ ορισμού ήττα για τον ελληνικό λαό. Η άλλη εκδοχή του πολέμου που έρχεται ... είναι η εξουσία του έλληνα καπιταλιστή να αποσταθεροποιηθεί ... να τρεκλίζει ... να καταφτάσει στα μέρη μας ο σύγχρονος Σκόμπυ, ο "σύμμαχος" ιμπεριαλιστής για να περισώσει τον έλληνα καπιταλιστή απο τον ίδιο τον λαό του ... με μιά "φιλική" εισβολή-κατοχή. Άλλη μια βέβαιη ήττα του λαού που θα κληθεί να πανηγυρίσει την "εθνική νίκη" ενάντια στους σύγχρονους ληστοσυμμορίτες. Στο τέλος υπάρχει και το σενάριο της "εχθρικής" ιμπεριαλιστικής κατοχής της χώρας. Ο έλληνας καπιταλιστής που θα έχει "ηττηθεί" ... θα πάθει οτι έπαθε και ο τούρκος καπιταλιστής στο πρώτο σενάριο. Θα κάνει οτι έκανε πάντοτε ο κάθε καπιταλιστής. Θα συνεργαστεί με τον ιμπεριαλιστή εισβολέα ή θα ψάξει ξανά να βρεί άλλους προστάτες ιμπεριαλιστές. Αυτή θα είναι η τρίτη ήττα του ελληνικού λαού. Η πιό τραγική.

Αυτές οι δυό "νίκες" και η μια "ήττα" για τον καπιταλιστή ... παντού και πάντα στον ιμπεριαλισμό ... θα σημαίνουν νέες δουλειές για τον καπιταλιστή (με ευνοϊκές ή όχι συνθήκες δεν έχει και πολύ σημασία) ... την ίδια στιγμή που θα σημαίνουν τρείς ήττες για τον λαό. Με μαθηματική ακρίβεια. Ας θυμηθούμε τι ακριβώς έπαθε ο ηττημένος γερμανικός λαός ... και τι "έπαθαν" τα "ηττημένα" γερμανικά μονοπώλια μετά το τέλος των δύο παγκόσμιων πολέμων του προηγούμενου αιώνα.

Όμως ... τελείωσαν τα σενάρια ?? Όχι υπάρχει άλλο ένα. Μαζί με τον "φίλο" ή τον "εχθρό" ιμπεριαλιστή εισβολέα να ηττηθεί και ο τελευταίος ... ο δικός μας ... ιμπεριαλιστής. Ο έλληνας καπιταλιστής. Να ηττηθεί απο τον ίδιο τον λαό ... οριστικά η ελληνική αστική τάξη. Να χάσει την εξουσία της.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ Ή ΘΑ ΣΥΡΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ

ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ

ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΦΙΛΟΣ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΕΧΘΡΟΣ

ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ

ΣΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ. Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΩΜΑ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ... ΚΟΙΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ... ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ

Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ... ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ ΘΑ ΞΑΜΟΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ... ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ, ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ, ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ ... ΝΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ "ΕΘΝΙΚΑ" ΛΑΒΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ

Ο ΛΑΟΣ ... ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ... ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΟΤΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ... ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑ ... ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ... ΜΕ ΜΟΝΟΥΣ ΒΕΒΑΙΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΘΑ ΧΤΙΣΤΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ

ΤΩΡΑ ... ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ
Τελευταία επεξεργασία απο ITwasntME την Ιανουάριος 30th, 2018, 8:43 pm, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
Μακάριοι οι Κομμουνισται τω Πνεύματι
Άβαταρ μέλους
ITwasntME
Crazy poster
 
Δημοσ.: 6149
Εγγραφη: Μάιος 18th, 2013, 11:54 am
Το μέλος ITwasntME, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ο έλληνας είναι σαν όλους τους άλλους.....

Δημοσίευσηαπό gdata » Ιανουάριος 29th, 2018, 11:12 pm

Είστε τα χειρότερα κοπροσκυλα

Sent from my LG-H870 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gdata
Extreme poster
 
Δημοσ.: 49769
Εγγραφη: Ιούνιος 25th, 2010, 1:16 am
Το μέλος gdata, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ο έλληνας είναι σαν όλους τους άλλους.....

Δημοσίευσηαπό ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ » Ιανουάριος 29th, 2018, 11:15 pm

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.
Η αστική τάξη βρίσκεται πίσω από συλλαλητήριο το οποίο τίθεται κατά δικών της μεθοδεύσεων. :smt007Οι κνίτες είναι αυτοί που στην επανάσταση του '21 θα έλεγαν ότι δεν πρέπει να κάνυομε την εθνική μας επανάσταση, γιατί πίσω από τον εθνικισμό βρίσκονται οι καπιταληστές
ΠόθοιΕνόςΚΚΟΥΕ
migisukhoi έγραψε:Στηρίζουμε την Ισλαμοποίηση των Δυτικών Καπιταλιστικών Ιμπεριαλιστικών Αποικιοκρατικών χωρών

Επιχειρήματα ενόςΔΗΜΟΚΡΑΤΗ
black_paint έγραψε:αν σε ειχα μπροστα μου θα ψαχνες για ορθοδοντικο κυριακατικα.
Άβαταρ μέλους
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Fast poster
 
Δημοσ.: 4678
Εγγραφη: Μάιος 28th, 2017, 11:01 pm
Τοποθεσια: Πα(σο)κιστάν του πγοοδευτικού τόξου
Το μέλος ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ο έλληνας είναι σαν όλους τους άλλους.....

Δημοσίευσηαπό ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ » Ιανουάριος 29th, 2018, 11:19 pm

Αρχικά ισχυρίζονταν ότι οι ''μακεδονομάχοι'' είναι απλοί τουρίστες, οι οποίοι εκμεταλλεύονται τις τζάμπα τιμές των λεωφορείων για να πάνε μονοήμερη στη θεσσαλονίκη και ότι τα τζάμπα μισθωμένα λεωφορεία από σκοτεινές πηγές χρηματοδότησης ( :smt005 ) συνιστούν απόδειξη ότι πίσω από το συλλαλητήριο κρύβονται οι κακοί καπιταληστές .

Λίγο αργότερα, ανακάλυψαν ότι ο κόσμος και εισιτήριο βάζει, ενώ τα λεωφορεία είναι μισθωμένα από απλούς πατριώτες, μικροεπιχειρήσεις και τοπικούς συλλόγους, οπότε άρχισαν άλλο τροπάρι, ότι τα ΚΤΕΛ και τα τουριστικά γραφεία υποκινούν το συλλαλητήριο για να κερδίσουν χρήμα και ότι οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο είναι κορόιδα που σκάνε τα λεφτά τους στους μεγαλοκαρχαρίες.

Μιλάμε, πιάνουν όλες τις αντιφατικές απίθανες θεωρίες λασπολογίας για να είναι σίγουροι για παν ενδεχόμενο :smt005
Τελευταία επεξεργασία απο ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ την Ιανουάριος 29th, 2018, 11:21 pm, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
ΠόθοιΕνόςΚΚΟΥΕ
migisukhoi έγραψε:Στηρίζουμε την Ισλαμοποίηση των Δυτικών Καπιταλιστικών Ιμπεριαλιστικών Αποικιοκρατικών χωρών

Επιχειρήματα ενόςΔΗΜΟΚΡΑΤΗ
black_paint έγραψε:αν σε ειχα μπροστα μου θα ψαχνες για ορθοδοντικο κυριακατικα.
Άβαταρ μέλους
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Fast poster
 
Δημοσ.: 4678
Εγγραφη: Μάιος 28th, 2017, 11:01 pm
Τοποθεσια: Πα(σο)κιστάν του πγοοδευτικού τόξου
Το μέλος ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ο έλληνας είναι σαν όλους τους άλλους.....

Δημοσίευσηαπό ITwasntME » Ιανουάριος 29th, 2018, 11:20 pm

Εικόνα
Μακάριοι οι Κομμουνισται τω Πνεύματι
Άβαταρ μέλους
ITwasntME
Crazy poster
 
Δημοσ.: 6149
Εγγραφη: Μάιος 18th, 2013, 11:54 am
Το μέλος ITwasntME, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ο έλληνας είναι σαν όλους τους άλλους.....

Δημοσίευσηαπό Γύπας » Ιανουάριος 29th, 2018, 11:24 pm

ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.
Η αστική τάξη βρίσκεται πίσω από συλλαλητήριο το οποίο τίθεται κατά δικών της μεθοδεύσεων. :smt007Οι κνίτες είναι αυτοί που στην επανάσταση του '21 θα έλεγαν ότι δεν πρέπει να κάνυομε την εθνική μας επανάσταση, γιατί πίσω από τον εθνικισμό βρίσκονται οι καπιταληστές


Όχι μωρέ εντάξει. Θα τους αναλάβω εγώ τους κνίτες να κάτσουν στ' αυγά τους και να μην ενοχλούν. Εσύ προχώρα, κάνε την εθνική επανάσταση. :wink:
Γύπας
Fast poster
 
Δημοσ.: 1164
Εγγραφη: Σεπτέμβριος 15th, 2017, 11:45 am
Το μέλος Γύπας, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ο έλληνας είναι σαν όλους τους άλλους.....

Δημοσίευσηαπό Brennus dux Gallorum » Ιανουάριος 29th, 2018, 11:25 pm

Σε έρευνα της Αμγουει, πράγματι το 69% των Ελλήνων στηρίζει ελεύθερη αγορα. οπότε ναι, είμαστε καπιταλιστές, ευτυχώς
https://www.youtube.com/watch?v=xqqaOoPXUwc
Brenno duce Galli, apud Alliam flumen delētis legiōnibus Rōmanōrum, evertērunt urbem Romam praeter Capitōlium, pro quo immensam pecuniam accepērunt.
Brennus dux Gallorum
Fast poster
 
Δημοσ.: 4410
Εγγραφη: Μάιος 19th, 2011, 10:46 pm
Τοποθεσια: Δαχομέη
Το μέλος Brennus dux Gallorum, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ο έλληνας είναι σαν όλους τους άλλους.....

Δημοσίευσηαπό ITwasntME » Ιανουάριος 30th, 2018, 12:04 am

Ενας Ελληνας τιμάται, από την Σερβική Εκκλησία, για την άρνηση του να πολεμήσει με τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ, εναντίον των Σέρβων, το 1999.
Στον απόστρατο του Πολεμικού Ναυτικού Μαρίνο Ριτσούδη απονεμήθηκε, την περασμένη Τρίτη, το μετάλλιο του Τάγματος του Αγίου Κωνσταντίνου, από τον επικεφαλής της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, Πατριάρχη Ειρηναίο.
Τον Απρίλιο του 1999, ο Ριτσούδης ενημέρωσε τον κυβερνήτη του αντιτορπιλικού "Θεμιστοκλής" και τον Εισαγγελέα του Ναυτοδικείου ότι αρνείται να συμμετάσχει στην επίθεση του ΝΑΤΟ, κατά της Σερβίας.
Καταδικάστηκε σε διόμισυ χρόνια φυλάκισης με αναστολή τριών ετών και η απόφαση έγινε δεκτή με χειροκροτήματα, από το ακροατήριο.

"Μετά την εκτέλεση της ποινής του και τις όσες περιπέτειες πέρασε, αυτός ο άνθρωπος είχε το θάρρος να πει: Δεν είμαι ήρωας! Ηρωας είναι ο λαός της Σερβίας! Αυτά είναι λόγια ενός γενναίου, σοφού και αληθινού Χριστιανού. Δεν έχουμε αρκετές λέξεις για να τον ευχαριστήσουμε, γι΄αυτήν την πράξη!
"
είπε ο Ειρηναίος, απονέμοντας το μετάλλιο.
Αυτά για όσους σπέρνουν κάλπικους ηρωϊσμούς, ή αισθητικοποιούν πολεμικές πολιτικές, με λαμπαδηφορίες, προκειμένου ν΄αποκρύψουν την ουσία!
Οτι χρειάζονται ανθρώπινα εργαλεία πολέμου!


Εικόνα
Μακάριοι οι Κομμουνισται τω Πνεύματι
Άβαταρ μέλους
ITwasntME
Crazy poster
 
Δημοσ.: 6149
Εγγραφη: Μάιος 18th, 2013, 11:54 am
Το μέλος ITwasntME, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ο έλληνας είναι σαν όλους τους άλλους.....

Δημοσίευσηαπό NANDROS » Ιανουάριος 30th, 2018, 12:10 am

ITwasntME έγραψε: Ενας Ελληνας τιμάται, από την Σερβική Εκκλησία, για την άρνηση του να πολεμήσει με τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ, εναντίον των Σέρβων, το 1999.
Στον απόστρατο του Πολεμικού Ναυτικού Μαρίνο Ριτσούδη απονεμήθηκε, την περασμένη Τρίτη, το μετάλλιο του Τάγματος του Αγίου Κωνσταντίνου, από τον επικεφαλής της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, Πατριάρχη Ειρηναίο.
Τον Απρίλιο του 1999, ο Ριτσούδης ενημέρωσε τον κυβερνήτη του αντιτορπιλικού "Θεμιστοκλής" και τον Εισαγγελέα του Ναυτοδικείου ότι αρνείται να συμμετάσχει στην επίθεση του ΝΑΤΟ, κατά της Σερβίας.
Καταδικάστηκε σε διόμισυ χρόνια φυλάκισης με αναστολή τριών ετών και η απόφαση έγινε δεκτή με χειροκροτήματα, από το ακροατήριο.
είπε ο Ειρηναίος, απονέμοντας το μετάλλιο.
Αυτά για όσους σπέρνουν κάλπικους ηρωϊσμούς, ή αισθητικοποιούν πολεμικές πολιτικές, με λαμπαδηφορίες, προκειμένου ν΄αποκρύψουν την ουσία!
Οτι χρειάζονται ανθρώπινα εργαλεία πολέμου!
....

Έχω και γω μια καταδίκη από το Ναυτοδικείο με 3ετή αναστολή! Είμαι και γω ένας μικρός ήρως! Σωστά Σπίθα νηματοθέτη; :smt005
.
Τυπικό νεοκομμουνιστοbotάκι έγραψε:05/02/2018, 22:10
για εμένα ο Στάλιν ήταν Θεός και ο Κομμουνισμός είναι η απόλυτη Θρησκεία. Μόνο στο μνήμα του Στάλιν σκύβω προσκυνάω!
Άβαταρ μέλους
NANDROS
Extreme poster
 
Δημοσ.: 23955
Εγγραφη: Νοέμβριος 22nd, 2011, 4:25 pm
Τοποθεσια: Όπου συχνάζουν ναυτικοί & λοιπά κακοποιά στοιχεία
Το μέλος NANDROS, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ο έλληνας είναι σαν όλους τους άλλους.....

Δημοσίευσηαπό ITwasntME » Ιανουάριος 30th, 2018, 12:25 am

Μακάριοι οι Κομμουνισται τω Πνεύματι
Άβαταρ μέλους
ITwasntME
Crazy poster
 
Δημοσ.: 6149
Εγγραφη: Μάιος 18th, 2013, 11:54 am
Το μέλος ITwasntME, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ο έλληνας είναι σαν όλους τους άλλους.....

Δημοσίευσηαπό gdata » Ιανουάριος 30th, 2018, 12:27 am

Κατα τα αλλα Οι κομμουνιστές δεν είναι πουλημένα τομάρια

Sent from my LG-H870 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gdata
Extreme poster
 
Δημοσ.: 49769
Εγγραφη: Ιούνιος 25th, 2010, 1:16 am
Το μέλος gdata, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ο έλληνας είναι σαν όλους τους άλλους.....

Δημοσίευσηαπό Brennus dux Gallorum » Ιανουάριος 30th, 2018, 12:44 am

gdata έγραψε: Κατα τα αλλα Οι κομμουνιστές δεν είναι πουλημένα τομάρια

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

όταν ολόκληρη η ζωή σου περιστρέφεται γύρω από τάξεις, Νατο, καπιταλισμούς και ιμπεριαλισμούς δεν είσαι πουλημένο τομάρι. Είσαι άνθρωπος που χρειάζεται νοσηλεία
https://www.youtube.com/watch?v=xqqaOoPXUwc
Brenno duce Galli, apud Alliam flumen delētis legiōnibus Rōmanōrum, evertērunt urbem Romam praeter Capitōlium, pro quo immensam pecuniam accepērunt.
Brennus dux Gallorum
Fast poster
 
Δημοσ.: 4410
Εγγραφη: Μάιος 19th, 2011, 10:46 pm
Τοποθεσια: Δαχομέη
Το μέλος Brennus dux Gallorum, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ο έλληνας είναι σαν όλους τους άλλους.....

Δημοσίευσηαπό gdata » Ιανουάριος 30th, 2018, 12:48 am

Brennus dux Gallorum έγραψε:
gdata έγραψε: Κατα τα αλλα Οι κομμουνιστές δεν είναι πουλημένα τομάρια

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

όταν ολόκληρη η ζωή σου περιστρέφεται γύρω από τάξεις, Νατο, καπιταλισμούς και ιμπεριαλισμούς δεν είσαι πουλημένο τομάρι. Είσαι άνθρωπος που χρειάζεται νοσηλεία
Ειναι πουλημένα τομαρια

Sent from my LG-H870 using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία απο gdata την Ιανουάριος 30th, 2018, 1:13 am, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gdata
Extreme poster
 
Δημοσ.: 49769
Εγγραφη: Ιούνιος 25th, 2010, 1:16 am
Το μέλος gdata, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ο έλληνας είναι σαν όλους τους άλλους.....

Δημοσίευσηαπό pavlos1988 » Ιανουάριος 30th, 2018, 1:06 am

Σόρυ κνιτόπαιδα, αλλά πάτε γυρεύοντας. :lol:

Εικόνα


Μπορεί να μου πει κάποιος κουκουές του πχόρουμ την άποψη του κόμματός του για το ζήτημα της ονομασίας του γειτονικού μας κράτους και να μου λύσει την απορία για το αν το ΚΚΕ έχει κάνει κάποια αυτοκριτική για τη στάση του να μιλάει για ''Μακεδόνες'' ήδη από τον Μεσοπόλεμο; :smt003
pavlos1988
Crazy poster
 
Δημοσ.: 5705
Εγγραφη: Αύγουστος 5th, 2008, 4:36 am
Το μέλος pavlos1988, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ο έλληνας είναι σαν όλους τους άλλους.....

Δημοσίευσηαπό ITwasntME » Ιανουάριος 30th, 2018, 1:13 am

Μας αγαπάνε οι Αμερικανοί, σαν φίλοι ήρθαν... Θέλουν το καλό μας.

27067590_10213729522044797_9209801861099567184_n.jpg
Μακάριοι οι Κομμουνισται τω Πνεύματι
Άβαταρ μέλους
ITwasntME
Crazy poster
 
Δημοσ.: 6149
Εγγραφη: Μάιος 18th, 2013, 11:54 am
Το μέλος ITwasntME, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Επόμενη

Επιστροφή στην Κοινωνία

Μετάβαση στην αρχή της σελίδας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: jimdenin, vantono και 33 επισκέπτες