Αρτοπαρασκευαστής

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες

 

Αρτοπαρασκευαστής

Δημοσίευσηαπό Belladonna » Ιανουάριος 11th, 2017, 1:22 pm

Έχετε; Θέλετε;

Σας αρέσει το ψωμί που φτιάχνει ή τον έχετε τελικά παροπλήσει;
Φτιάχνετε κι άλλα νόστιμα εκεί εκτός από ψωμί;
Πριν το φας, βγάλε το περιτύλιγμα
Άβαταρ μέλους
Belladonna
Συντονίστρια - Στην ομάδα από το '13
 
Δημοσ.: 6502
Εγγραφη: Μάιος 8th, 2007, 8:13 am
Το μέλος Belladonna, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Αρτοπαρασκευαστής

Δημοσίευσηαπό Custom_F » Ιανουάριος 11th, 2017, 1:43 pm

Ο δικός μου είναι αντίκα... 12 ετών.

Ωραίο ψωμάκι κ χωρίς κόπο. Το σχήμα δε μαρεσε ποτέ γιατί δεν είμαι πολύ της ψιχας. Είχε να φτιάξεις διάφορα αλλά δεν τα τόλμησα ποτε, περιοριστηκα σε ψωμί κ μάλιστα το πιο απλό.
Ιανός έγραψε:Ο καθένας εδώ έχει δικαίωμα να εκφράσει τη γνώμη του, χωρίς να είναι υποχρεωμένος να υποστεί χυδαίο ξεκατίνιασμα, επειδή δεν συμφωνείς μ' αυτήν.
Άβαταρ μέλους
Custom_F
Maniac poster
 
Δημοσ.: 11234
Εγγραφη: Σεπτέμβριος 8th, 2013, 12:17 am
Το μέλος Custom_F, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Αρτοπαρασκευαστής

Δημοσίευσηαπό Belladonna » Ιανουάριος 11th, 2017, 1:48 pm

Εσύ είσαι από τους βετεράνους πιά!

Μπορείς να τον έχεις να ζυμώνει μόνο κι εσύ να το ψήνεις στο φούρνο, σε φόρμες πχ.

Εγώ αυτό που δεν έχω βολευτεί ειναι το μπιπ μπιπ που κανει για να βγάλεις τους ζυμωτήρες.
Έτσι το βάζω να ζυμώνει μόνο, βγάζω τους ζυμωτήρες, και το ξαναβάζω στο πρόγραμμα για ψήσιμο.
Πριν το φας, βγάλε το περιτύλιγμα
Άβαταρ μέλους
Belladonna
Συντονίστρια - Στην ομάδα από το '13
 
Δημοσ.: 6502
Εγγραφη: Μάιος 8th, 2007, 8:13 am
Το μέλος Belladonna, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Αρτοπαρασκευαστής

Δημοσίευσηαπό stergiosbik » Ιανουάριος 11th, 2017, 1:48 pm

Να μαθετε να ζυμωνετε!Μου θελετε και αρτοπαρασκευαστες!
stergiosbik
Fast poster
 
Δημοσ.: 2695
Εγγραφη: Φεβρουάριος 15th, 2011, 12:48 pm
Τοποθεσια: ΛΑΡΙΣΑ-ΟΡΕΙΝΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ
Το μέλος stergiosbik, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Αρτοπαρασκευαστής

Δημοσίευσηαπό talaipwros » Ιανουάριος 11th, 2017, 2:04 pm

Belladonna έγραψε: Έχετε; Θέλετε;

Σας αρέσει το ψωμί που φτιάχνει ή τον έχετε τελικά παροπλήσει;
Φτιάχνετε κι άλλα νόστιμα εκεί εκτός από ψωμί;



Link?
talaipwros
Συντονιστής - Στην ομάδα από το '12
 
Δημοσ.: 57567
Εγγραφη: Ιούνιος 12th, 2008, 11:12 pm
Το μέλος talaipwros, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Αρτοπαρασκευαστής

Δημοσίευσηαπό yeah_right » Ιανουάριος 11th, 2017, 2:04 pm

Belladonna έγραψε: Έχετε; Θέλετε;

Σας αρέσει το ψωμί που φτιάχνει ή τον έχετε τελικά παροπλήσει;
Φτιάχνετε κι άλλα νόστιμα εκεί εκτός από ψωμί;


Είχα.

Ήταν καλός για να καταλάβω τι γίνεται και με βοήθησε αλλά δεν έφτιαχνε τόσο καλό ψωμί όσο ήθελα/μπορώ να φτιάξω χωρίς αυτόν. Κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερα μίξερ + φούρνος και ίσως και μια φόρμα αν δυσκολεύεσαι να το φουσκώσεις. Στο κάτω κάτω φούρνο αποκλείεται να μην έχεις και ο αρτοπαρασκευαστής ενώ πιάνει τον ίδιο περίπου χώρο με το μίξερ, είναι μόνο για ψωμί. Ένας φίλος μου είχε πάρει έναν επαγγελματικό των 400 ευρώ που έφτιαχνε και γιαούρτι, το θεωρώ ακραία ηλίθιο.

ΥΓ όσοι λένε για ζύμωμα: το ζύμωμα δεν προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω από το μίξερ. Όταν καταπονείς μηχανικά το ζυμάρι μια πρωτεϊνη που έχει και δε θυμάμαι πώς λέγεται μετατρέπεται σε γλουτένη που είναι η "συγκολητική ουσία" η οποία το κάνει να φουσκώνει χωρίς να σκάει, να ψιχουλιάζει κλπ. Αυτό κάνει το ζύμωμα είτε στο χέρι είτε στο μίξερ. Η μόνη διαφορά είναι αν θες να ζυμώνεις 4 ώρες ή να βάλεις μίξερ 20 λεπτά. Παρόμοιο αποτέλεσμα έχεις αν απλά αφήσεις το αλεύρι βρεγμένο για αρκετές ώρες.

Εγώ συνήθως αυτό που κάνω είναι ανακατεύω πολύ ελαφρά το νερό με το αλεύρι και τη μισή μαγιά, και τα αφήνω από μισή ώρα έως και όλο το βράδυ αναλόγως θερμοκρασία και πώς θέλω το ψωμί. Μετά ρίχνω την υπόλοιπη μαγιά, το αλάτι, 5-6 λεπτά μίξερ και έτοιμο το ζυμάρι να μπει σε φόρμα για φούσκωμα και ψήσιμο. Αν δε θες να το αφήσεις να βρέχεται, τότε θέλει 10-15 λεπτά μίξερ αντί για 5, αυτή είναι περίπου η αντιστοιχία. Υπάρχει και συνταγή χωρίς καθόλου μίξερ αλλά πρέπει να το αφήσεις σχεδόν 24ωρο να βρέχεται.
Άβαταρ μέλους
yeah_right
Crazy poster
 
Δημοσ.: 7351
Εγγραφη: Απρίλιος 21st, 2015, 12:59 pm
Το μέλος yeah_right, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Αρτοπαρασκευαστής

Δημοσίευσηαπό Belladonna » Ιανουάριος 11th, 2017, 2:11 pm

talaipwros έγραψε:
Belladonna έγραψε: Έχετε; Θέλετε;

Σας αρέσει το ψωμί που φτιάχνει ή τον έχετε τελικά παροπλήσει;
Φτιάχνετε κι άλλα νόστιμα εκεί εκτός από ψωμί;



Link?


Link για τί πράγμα;
Πριν το φας, βγάλε το περιτύλιγμα
Άβαταρ μέλους
Belladonna
Συντονίστρια - Στην ομάδα από το '13
 
Δημοσ.: 6502
Εγγραφη: Μάιος 8th, 2007, 8:13 am
Το μέλος Belladonna, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Αρτοπαρασκευαστής

Δημοσίευσηαπό talaipwros » Ιανουάριος 11th, 2017, 2:12 pm

Με αρτοπατασκευαστες! Να δούμε τι παίζει! Καλό ακούγεται
talaipwros
Συντονιστής - Στην ομάδα από το '12
 
Δημοσ.: 57567
Εγγραφη: Ιούνιος 12th, 2008, 11:12 pm
Το μέλος talaipwros, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Αρτοπαρασκευαστής

Δημοσίευσηαπό Belladonna » Ιανουάριος 11th, 2017, 2:19 pm

yeah_right έγραψε:
Belladonna έγραψε: Έχετε; Θέλετε;

Σας αρέσει το ψωμί που φτιάχνει ή τον έχετε τελικά παροπλήσει;
Φτιάχνετε κι άλλα νόστιμα εκεί εκτός από ψωμί;


Είχα.

Ήταν καλός για να καταλάβω τι γίνεται και με βοήθησε αλλά δεν έφτιαχνε τόσο καλό ψωμί όσο ήθελα/μπορώ να φτιάξω χωρίς αυτόν. Κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερα μίξερ + φούρνος και ίσως και μια φόρμα αν δυσκολεύεσαι να το φουσκώσεις. Στο κάτω κάτω φούρνο αποκλείεται να μην έχεις και ο αρτοπαρασκευαστής ενώ πιάνει τον ίδιο περίπου χώρο με το μίξερ, είναι μόνο για ψωμί. Ένας φίλος μου είχε πάρει έναν επαγγελματικό των 400 ευρώ που έφτιαχνε και γιαούρτι, το θεωρώ ακραία ηλίθιο.

ΥΓ όσοι λένε για ζύμωμα: το ζύμωμα δεν προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω από το μίξερ. Όταν καταπονείς μηχανικά το ζυμάρι μια πρωτεϊνη που έχει και δε θυμάμαι πώς λέγεται μετατρέπεται σε γλουτένη που είναι η "συγκολητική ουσία" η οποία το κάνει να φουσκώνει χωρίς να σκάει, να ψιχουλιάζει κλπ. Αυτό κάνει το ζύμωμα είτε στο χέρι είτε στο μίξερ. Η μόνη διαφορά είναι αν θες να ζυμώνεις 4 ώρες ή να βάλεις μίξερ 20 λεπτά. Παρόμοιο αποτέλεσμα έχεις αν απλά αφήσεις το αλεύρι βρεγμένο για αρκετές ώρες.

Εγώ συνήθως αυτό που κάνω είναι ανακατεύω πολύ ελαφρά το νερό με το αλεύρι και τη μισή μαγιά, και τα αφήνω από μισή ώρα έως και όλο το βράδυ αναλόγως θερμοκρασία και πώς θέλω το ψωμί. Μετά ρίχνω την υπόλοιπη μαγιά, το αλάτι, 5-6 λεπτά μίξερ και έτοιμο το ζυμάρι να μπει σε φόρμα για φούσκωμα και ψήσιμο. Αν δε θες να το αφήσεις να βρέχεται, τότε θέλει 10-15 λεπτά μίξερ αντί για 5, αυτή είναι περίπου η αντιστοιχία. Υπάρχει και συνταγή χωρίς καθόλου μίξερ αλλά πρέπει να το αφήσεις σχεδόν 24ωρο να βρέχεται.


Εμένα πάλι με έχει βολέψει ο αρτοπαρασκευαστής, τόσο το καλοκαίρι, όσο το χειμώνα (για διαφορετικούς λόγους).

Το χειμώνα: Βάζω τα υλικά μέσα και τα ανακατεύει, χωρίς να ασχοληθώ καθόλου (βασικό), ενώ στο μίξερ όλο και κάτι πρέπει να κάνεις, να σπρώξεις τα υλικά για να ανακατευτούν, να το προσέξεις γενικά. Λίγο αλλά πρέπει να είσαι εκεί. Τέλος, το αφήνω να φουσκώσει ΜΕΣΑ στον κάδο, ο οποίος έχει ήδη αναπτύξει τη θερμοκρασία για τη δουλειά συτή. Διαφορετικά θα πρέπει να μεταφέρω το ζυμαρι σε σκεύος, να το βάλω στο φούρνο, να το αφήσω να φουσκώσει, μετά να το βγαλω, να το ζυμώσω, τρέχα γύρευε. Και πάλι, δεν είναι τραγικά πολύ δουλειά, αλλά σε σχέση με τον αρτοπαρασκευαστή, που δεν κάνεις τίποτα και έχεις μετά μόνο το σκεύος του αρτοπαρασκευαστή να πλύνεις, ε, είναι.

Το καλοκαίρι. Θέλει και ρώτημα; Καλύτερα να ανάβει το μικρό "φουρνάκι" του αρτοπαρασκευαστή παρά ο φούρνος με τόση ζέστη.

Συνολικά, με τον αρτοπαρασκευαστή εγώ δεν κάνω τίποτα και έχω ένα ψωμί ζυμωμένο σωστά και χωρίς να είμαι ουτε καν από πάνω. Έχω και λιγότερα σκαύη για πλύσιμο.
Πριν το φας, βγάλε το περιτύλιγμα
Άβαταρ μέλους
Belladonna
Συντονίστρια - Στην ομάδα από το '13
 
Δημοσ.: 6502
Εγγραφη: Μάιος 8th, 2007, 8:13 am
Το μέλος Belladonna, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Αρτοπαρασκευαστής

Δημοσίευσηαπό Belladonna » Ιανουάριος 11th, 2017, 2:21 pm

talaipwros έγραψε: Με αρτοπατασκευαστες! Να δούμε τι παίζει! Καλό ακούγεται


Έχει ένα σωρό, από όλες τις μάρκες! Kenwood, Izzy, ΑΠΕΙΡΕΣ http://www.skroutz.gr/c/1050/bread-makers.html

Έχει και το Lidl
Πριν το φας, βγάλε το περιτύλιγμα
Άβαταρ μέλους
Belladonna
Συντονίστρια - Στην ομάδα από το '13
 
Δημοσ.: 6502
Εγγραφη: Μάιος 8th, 2007, 8:13 am
Το μέλος Belladonna, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Αρτοπαρασκευαστής

Δημοσίευσηαπό talaipwros » Ιανουάριος 11th, 2017, 2:47 pm

Θα το μελετήσω, Μερσι
talaipwros
Συντονιστής - Στην ομάδα από το '12
 
Δημοσ.: 57567
Εγγραφη: Ιούνιος 12th, 2008, 11:12 pm
Το μέλος talaipwros, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Αρτοπαρασκευαστής

Δημοσίευσηαπό Custom_F » Ιανουάριος 11th, 2017, 3:11 pm

Belladonna έγραψε: Εσύ είσαι από τους βετεράνους πιά!

Μπορείς να τον έχεις να ζυμώνει μόνο κι εσύ να το ψήνεις στο φούρνο, σε φόρμες πχ.

Εγώ αυτό που δεν έχω βολευτεί ειναι το μπιπ μπιπ που κανει για να βγάλεις τους ζυμωτήρες.
Έτσι το βάζω να ζυμώνει μόνο, βγάζω τους ζυμωτήρες, και το ξαναβάζω στο πρόγραμμα για ψήσιμο.


Δε θυμαμαι να εβγαζα τους ζυμωτηρες. Ο ενας δηλαδη, που ειχε, εβγαινε με το ψωμι στο τελος. Τα μπιπ μπιπ τα κανει εμενα την ωρα που ειναι να προσθεσεις πχ ξηρους καρπους, αλλιως στο τελος. Εκτος και αν δεν διαβασα ποτε το σημειο στις οδηγιες που λεει οτι βγαζουμε τους ζυμωτηρες και πραγματικα παιζει πολυ κατι τετοιο! :smt003

Τις τελευταιες φορες ειχα κανει ενα πιο γρηγορο προγραμμα που δεν το φουσκωνε τοσο. Γινοταν πιο πυκνο. Ηταν επισης ωραιο.
Ιανός έγραψε:Ο καθένας εδώ έχει δικαίωμα να εκφράσει τη γνώμη του, χωρίς να είναι υποχρεωμένος να υποστεί χυδαίο ξεκατίνιασμα, επειδή δεν συμφωνείς μ' αυτήν.
Άβαταρ μέλους
Custom_F
Maniac poster
 
Δημοσ.: 11234
Εγγραφη: Σεπτέμβριος 8th, 2013, 12:17 am
Το μέλος Custom_F, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Αρτοπαρασκευαστής

Δημοσίευσηαπό Perseus » Ιανουάριος 11th, 2017, 3:33 pm

. Η μόνη διαφορά είναι αν θες να ζυμώνεις 4 ώρες ή να βάλεις μίξερ 20 λεπτά.


εγω ζυμωνω γυρω στα 5 λεπτα ,θελει τροπο οχι κοπο.
"επίσεις υπήρχε ένας μικρός συνωστισμός Εβραίων έξω από τους παραδοσιακούς φούρνους σε διάφορες πόλεις της Γερμανίας και της Πολωνίας..."
Υποκλινομαι...
Άβαταρ μέλους
Perseus
Extreme poster
 
Δημοσ.: 41585
Εγγραφη: Σεπτέμβριος 18th, 2004, 1:12 am
Το μέλος Perseus, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Αρτοπαρασκευαστής

Δημοσίευσηαπό Belladonna » Ιανουάριος 11th, 2017, 3:38 pm

Custom_F έγραψε:
Belladonna έγραψε: Εσύ είσαι από τους βετεράνους πιά!

Μπορείς να τον έχεις να ζυμώνει μόνο κι εσύ να το ψήνεις στο φούρνο, σε φόρμες πχ.

Εγώ αυτό που δεν έχω βολευτεί ειναι το μπιπ μπιπ που κανει για να βγάλεις τους ζυμωτήρες.
Έτσι το βάζω να ζυμώνει μόνο, βγάζω τους ζυμωτήρες, και το ξαναβάζω στο πρόγραμμα για ψήσιμο.


Δε θυμαμαι να εβγαζα τους ζυμωτηρες. Ο ενας δηλαδη, που ειχε, εβγαινε με το ψωμι στο τελος. Τα μπιπ μπιπ τα κανει εμενα την ωρα που ειναι να προσθεσεις πχ ξηρους καρπους, αλλιως στο τελος. Εκτος και αν δεν διαβασα ποτε το σημειο στις οδηγιες που λεει οτι βγαζουμε τους ζυμωτηρες και πραγματικα παιζει πολυ κατι τετοιο! :smt003

Τις τελευταιες φορες ειχα κανει ενα πιο γρηγορο προγραμμα που δεν το φουσκωνε τοσο. Γινοταν πιο πυκνο. Ηταν επισης ωραιο.


Εμένα κάνει 3 φορές μπι μπιπ: Όταν είναι να προσθέσεις κάτι, όταν είναι να βγάλεις τους ζυμωτήρες (προαιρετικό βέβαια, αν θες τους αφήνεις και τους βγάζεις στο τέλος. Αλλά δυσκολεύεσαι περισσότερο να βγάλεις το ψωμί από μέσα) και στο τέλος.
Πριν το φας, βγάλε το περιτύλιγμα
Άβαταρ μέλους
Belladonna
Συντονίστρια - Στην ομάδα από το '13
 
Δημοσ.: 6502
Εγγραφη: Μάιος 8th, 2007, 8:13 am
Το μέλος Belladonna, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Αρτοπαρασκευαστής

Δημοσίευσηαπό Custom_F » Ιανουάριος 11th, 2017, 3:46 pm

Perseus έγραψε:
. Η μόνη διαφορά είναι αν θες να ζυμώνεις 4 ώρες ή να βάλεις μίξερ 20 λεπτά.


εγω ζυμωνω γυρω στα 5 λεπτα ,θελει τροπο οχι κοπο.


Μοιρασου τη γνωση σου! :smt003



Μπελα... Προφανως το δικο μου ειναι τοσο αρχαιο, που δεν ειχαν προβλεψει την αφαιρεση των ζυμωτηρων τοτε! :lol:
Ιανός έγραψε:Ο καθένας εδώ έχει δικαίωμα να εκφράσει τη γνώμη του, χωρίς να είναι υποχρεωμένος να υποστεί χυδαίο ξεκατίνιασμα, επειδή δεν συμφωνείς μ' αυτήν.
Άβαταρ μέλους
Custom_F
Maniac poster
 
Δημοσ.: 11234
Εγγραφη: Σεπτέμβριος 8th, 2013, 12:17 am
Το μέλος Custom_F, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Επόμενη

Επιστροφή στην Μαγειρική

Μετάβαση στην αρχή της σελίδας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες