Χαλβας

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες

 

Ποιον τυπο χαλβα προτιματε;

Φαρσαλων
3
43%
Μακεδονικο βανιλια
2
29%
Με κακαο
2
29%
Με αμυγδαλα
0
Χωρίς ψήφους
Με μαστιχα Χιου
0
Χωρίς ψήφους
Με σοκολατα και κουμ κουατ (wat?)
0
Χωρίς ψήφους
Με γκοτζι μπερυ - ειμαι τρεντυ
0
Χωρίς ψήφους
Με στεβια
0
Χωρίς ψήφους
 
Σύνολο ψήφων : 7

Χαλβας

Δημοσίευσηαπό Ορέστης_35 » Φεβρουάριος 13th, 2018, 3:55 am

Εγω προτιμω τον κλασικο μακεδονικο και προσεχω να μην περιεχει μ. υδρογονωμενα λιπη.
Πάντα λοιπόν ο νικητής του νικημένου γράφει την ιστορία. Tο πρόσωπο του χτυπημένου παραλλάζει εκείνος που τον χτύπησε. Απ' τον κόσμο φεύγει ο αδύναμος, και πίσω μένει το ψέμα. Μ. Μπρεχτ
Ορέστης_35
Fast poster
 
Δημοσ.: 2746
Εγγραφη: Οκτώβριος 31st, 2015, 2:44 pm
Το μέλος Ορέστης_35, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Χαλβας

Δημοσίευσηαπό Ορέστης_35 » Φεβρουάριος 13th, 2018, 8:14 pm

Μηδεν ψηφοι μηδεν απαντησεις. Ωραια. :smt012
Πάντα λοιπόν ο νικητής του νικημένου γράφει την ιστορία. Tο πρόσωπο του χτυπημένου παραλλάζει εκείνος που τον χτύπησε. Απ' τον κόσμο φεύγει ο αδύναμος, και πίσω μένει το ψέμα. Μ. Μπρεχτ
Ορέστης_35
Fast poster
 
Δημοσ.: 2746
Εγγραφη: Οκτώβριος 31st, 2015, 2:44 pm
Το μέλος Ορέστης_35, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Χαλβας

Δημοσίευσηαπό Cavaliere » Φεβρουάριος 13th, 2018, 8:23 pm

Έβαλα φαρσαλινό χαλβά. Με βούτυρο ή με λάδι, αλλά να είναι καλός. Οτιδήποτε άλλο λέγεται χαλβάς, είναι υποδεέστερο. Το καλύτερο είδος χαλβά είναι αυτό το τζελ που λένε Φαρσάλων.
ORDEM E PROGRESSO.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Σκληρή αρχή μιας σκληρής μέρας
 
Δημοσ.: 86399
Εγγραφη: Μάρτιος 5th, 2008, 3:51 pm
Τοποθεσια: Δόξα τω Θεώ.
Το μέλος Cavaliere, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Χαλβας

Δημοσίευσηαπό Gunilla » Φεβρουάριος 13th, 2018, 8:30 pm

σιμιγδαλένιος και είναι η σπεσιαλιτέ μου :smt061 :smt061
Άβαταρ μέλους
Gunilla
Fast poster
 
Δημοσ.: 3278
Εγγραφη: Δεκέμβριος 20th, 2016, 5:08 pm
Το μέλος Gunilla, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Χαλβας

Δημοσίευσηαπό Κόκορας » Φεβρουάριος 13th, 2018, 8:31 pm

Κυργίων Δράμας
με λεμονι και κανελα(την κανονικη)

ΟΟΟΟΟΟΛΕ
εναλλακτικα φαρσαλων

ανευ ανταγωνισμου
σιμιγαλενιος με κυδωνι ψητο

ΟΟΟΟΟΛΕΕΕ
“The first gulp from the glass of natural sciences will turn you into an atheist, but at the bottom of the glass God is waiting for you.”
― Werner Heisenberg
Άβαταρ μέλους
Κόκορας
Extreme poster
 
Δημοσ.: 31924
Εγγραφη: Απρίλιος 10th, 2010, 2:26 pm
Τοποθεσια: Συμβασιλεύουσα
Το μέλος Κόκορας, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Χαλβας

Δημοσίευσηαπό bluerose » Φεβρουάριος 14th, 2018, 12:04 am

Με κακάο έναν της Πέλλας, χειροποίητο με πορτοκάλι σοκολάτα έναν από Θεσ/νικη.
Σπιτικο με σιμιγδάλι σοκολατένιο δλ κουβερτούρα. Το φτιάχνουμε κανονικά και βάζουμε τη κουβερτούρα μετα που αναδεύουμε το σιμιγδάλι
Άβαταρ μέλους
bluerose
Maniac poster
 
Δημοσ.: 11049
Εγγραφη: Αύγουστος 29th, 2014, 2:30 am
Το μέλος bluerose, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Χαλβας

Δημοσίευσηαπό ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ » Φεβρουάριος 14th, 2018, 12:07 am

Δε μ' αρέσει καθόλου
ΠόθοιΕνόςΚΚΟΥΕ
migisukhoi έγραψε:Στηρίζουμε την Ισλαμοποίηση των Δυτικών Καπιταλιστικών Ιμπεριαλιστικών Αποικιοκρατικών χωρών

Επιχειρήματα ενόςΔΗΜΟΚΡΑΤΗ
black_paint έγραψε:αν σε ειχα μπροστα μου θα ψαχνες για ορθοδοντικο κυριακατικα.
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Fast poster
 
Δημοσ.: 4838
Εγγραφη: Μάιος 28th, 2017, 11:01 pm
Τοποθεσια: Πα(σο)κιστάν του πγοοδευτικού τόξου
Το μέλος ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Χαλβας

Δημοσίευσηαπό NewModelArmy » Φεβρουάριος 14th, 2018, 12:12 am

Φυσικα Φαρσαλων.Αυτος ο μακεδονικος ειναι μια αηδια και μιση.Ποτε δεν καταλαβα την δημοφιλια του.

(ποσα μηνυματα πρεπει να στειλεις για να μπορεις να ψηφισεις σε ενα κωλο-πολ?200.000?ελεος κυριοι μοντερειτορς)
NewModelArmy
New poster
 
Δημοσ.: 378
Εγγραφη: Μάιος 29th, 2015, 9:29 pm
Το μέλος NewModelArmy, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Χαλβας

Δημοσίευσηαπό Κοκομπλόκο » Φεβρουάριος 14th, 2018, 12:15 am

Σιμιγδαλένιος ασυζητητί
Don't Immanentize the Eschaton!
Άβαταρ μέλους
Κοκομπλόκο
Fast poster
 
Δημοσ.: 1739
Εγγραφη: Δεκέμβριος 18th, 2017, 6:32 pm
Το μέλος Κοκομπλόκο, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Χαλβας

Δημοσίευσηαπό ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ » Φεβρουάριος 14th, 2018, 12:15 am

NewModelArmy έγραψε: Φυσικα Φαρσαλων.Αυτος ο μακεδονικος ειναι μια αηδια και μιση.Ποτε δεν καταλαβα την δημοφιλια του.

(ποσα μηνυματα πρεπει να στειλεις για να μπορεις να ψηφισεις σε ενα κωλο-πολ?200.000?ελεος κυριοι μοντερειτορς)

Έχεις άλλα 123 :lol:
ΠόθοιΕνόςΚΚΟΥΕ
migisukhoi έγραψε:Στηρίζουμε την Ισλαμοποίηση των Δυτικών Καπιταλιστικών Ιμπεριαλιστικών Αποικιοκρατικών χωρών

Επιχειρήματα ενόςΔΗΜΟΚΡΑΤΗ
black_paint έγραψε:αν σε ειχα μπροστα μου θα ψαχνες για ορθοδοντικο κυριακατικα.
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Fast poster
 
Δημοσ.: 4838
Εγγραφη: Μάιος 28th, 2017, 11:01 pm
Τοποθεσια: Πα(σο)κιστάν του πγοοδευτικού τόξου
Το μέλος ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Χαλβας

Δημοσίευσηαπό Ζενίθεδρος » Φεβρουάριος 14th, 2018, 12:26 am

Προτιμώ Φαρσάλων. Γίνεται εύκολα. Οι αναλογίες είναι 1-2-3-4, όπως του σιμιγδαλένιου. Αρκεί να καραμελώσεις μόνο το ένα έκτο της ζάχαρης νωρίτερα. Εάν την καραμελώσεις όλη και δεν πετύχεις με ακρίβεια κλάσματος δευτερολέπτου το καραμέλωμα, θα σου γίνει πολύ ξανθός, ως άγευστος, εάν ρίξεις μέσα το μίγμα αμύλου-νερού-βουτύρου νωρίτερα, ή και αρκετά πικρός, πολύ σκούρος, εάν το κάνεις αργότερα. Τα αμύγδαλα θέλουν νωρίτερα ξεφλούδισμα, κόψιμο στη μέση και καβούρδισμα. Το βούτυρο ή λάδι είναι θέμα γούστου.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Maniac poster
 
Δημοσ.: 15758
Εγγραφη: Οκτώβριος 30th, 2008, 8:58 pm
Τοποθεσια: Kingdom of Tonga
Το μέλος Ζενίθεδρος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr


Επιστροφή στην Μαγειρική

Μετάβαση στην αρχή της σελίδας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες