Ιερέας πυροβόλησε και σκότωσε δύο σκυλιά, μπροστά σε παιδιά!

Φιλοζωικό αίσθημα, συζητήσεις, προβληματισμοί. Εκπαίδευση, φροντίδα & συμβουλές.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες

 

Re: Ιερέας πυροβόλησε και σκότωσε δύο σκυλιά, μπροστά σε παι

Δημοσίευσηαπό Λεγεών » Απρίλιος 9th, 2017, 9:59 am

Πολιτικός μηχανικός έγραψε:
Ένα από τα σύμπτωμα της παρακμής.


Ο ταξερολισμός και η αμορφωσιά επίσης.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν Ἀγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.


καὶ ἐπηρώτα αὐτόν· τί ὄνομά σοι; καὶ ἀπεκρίθη λέγων· λεγεὼν ὄνομά μοι, ὅτι πολλοί ἐσμεν
Μαρκ. 5,9
Άβαταρ μέλους
Λεγεών
Maniac poster
 
Δημοσ.: 14552
Εγγραφη: Μάιος 5th, 2009, 4:03 pm
Το μέλος Λεγεών, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ιερέας πυροβόλησε και σκότωσε δύο σκυλιά, μπροστά σε παι

Δημοσίευσηαπό Chainis » Απρίλιος 9th, 2017, 2:16 pm

Ναι, δεν είμαστε όπως πριν 50-100 χρόνια που όλοι οι Έλληνες ήταν μετριόφρονες και είχαν διδακτορικά.
.
Kobayashi έγραψε: Αν για κάτι μπορεί να κατηγορηθεί η ΕΣΣΔ αυτό είναι ο υπερβολικός ανθρωπισμός.

.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Maniac poster
 
Δημοσ.: 17099
Εγγραφη: Απρίλιος 2nd, 2009, 1:13 am
Το μέλος Chainis, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ιερέας πυροβόλησε και σκότωσε δύο σκυλιά, μπροστά σε παι

Δημοσίευσηαπό ΛΕΩΝ » Απρίλιος 9th, 2017, 2:28 pm

Δέλτα-Λοξ έγραψε: Άντε πάλι!
Ακόμα ένα νήμα, όπου το ρίχνουμε στο οφ τόπικ και αναμασάμε το άτοπο δίλημμα για το ποια ζωή είναι πιο ανεκτίμητη.
Ενός ανθρώπου ή ενός ζώου;
Θεωρώ πως ο καθένας έχει την ελάχιστη δυνατή φαντασία, ώστε να γνωρίζει πως αν μπορούσαμε να ρωτούσαμε ένα λιοντάρι
για το ποια ζωή είναι πιο ανεκτίμητη, η ζωή ενός λιονταριού ή ενός ανθρώπου, ποια θα ήταν η απάντηση, έτσι;
Ή μήπως δεν έχουμε ούτε αυτήν την ελάχιστη ποσότητα/ποιότητα φαντασίας;

Όσο και αν πάρα πολλοί άνθρωποι αγαπάμε τα ζώα, η ζωή ενός ανθρώπου θα είναι πάντα πάνω από την ζωή ενός ζώου.
Ακριβώς το αντίστροφο απ' ότι θα πρέσβευε ένα λιοντάρι, ή ένα πρόβατο.

Το ερώτημα είναι αν ως άνθρωποι, που καμωνόμαστε ότι είμαστε "ανώτεροι" από τα ζώα (μουάχαχαχα...), έχουμε το θάρρος
να αποδεχθούμε ότι δολοφονούμε και βασανίζουμε άσκοπα τα ζώα με τα οποία μοιραζόμαστε τον πλανήτη. Τα δολοφονούμε προς
χάριν δικής μας τέρψης και ικανοποίησης κάποιων σαδιστικών μας ενστίκτων.
Και η ανάγκη τροφής ή η άμυνα, δεν έχουν να κάνουν σε τίποτε με το 100% των περιπτώσεων σαδιστικών βασανισμών και δολοφονιών των ζώων.
Απλώς, εμείς οι άνθρωποι, οι ανώτεροι από τα ζώα, δεν διστάζουμε να τραβήξουμε μια αγριοκλωτσιά σε μια γάτα που κοιμάται αμέριμνη στα σκαλοπάτια μας, αλλά αν ήταν μια τίγρης στην θέση της, θα κατουράγαμε πετρέλαιο από τον φόβο μας...
...τόση ανωτερότητα πια, καταντάει βάσανο.

Μπράβο, κανένας δε θα μπορούσε να τα πει καλύτερα.
«Θα έρθει ο καιρός που θα διευθύνουν τον κόσμο τα άναρχα και τα μπάλαλα, δηλαδή τα αναρχομπάλαλα»
Άβαταρ μέλους
ΛΕΩΝ
Extreme poster
 
Δημοσ.: 27388
Εγγραφη: Μάιος 26th, 2012, 10:43 am
Το μέλος ΛΕΩΝ, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ιερέας πυροβόλησε και σκότωσε δύο σκυλιά, μπροστά σε παι

Δημοσίευσηαπό Tikhon » Απρίλιος 10th, 2017, 2:52 pm

Πολιτικός μηχανικός έγραψε:
Chainis έγραψε: Ποτέ δεν θα μπορέσω να καταλάβω αυτή την σκυλολατρεία που σέρνεται σαν επιδημία τις τελευταίες δεκαετίες σε πλήρη αντίθεση με την παγερή αδιαφορία για όλα τα άλλα ζώα.

Αυτές τις μέρες θα σφαχτούν 100ντάδες χιλιάδες αμνοερίφια, μωρά που δεν έχουν απογαλακτιστεί τα περισσότερα αλλά το κράτος συναινεί και οι σκυλόφιλοι μετράνε τις μέρες για την μαγειρίτσα και τον οβελία.
Κάθε μέρα σφάζονται δεκάδες χιλιάδες ζώα στην χώρα μας μόνο, κοτόπουλα, χοιρινά, μοσχάρια, αρνιά, κατσίκια, αλλά για τους σκυλόφιλους είναι σαν να μην υπάρχουν, σαν η μπριζόλα και τα παϊδάκια να φυτρώνουν μαζί με τα ραδίκια.

Προς θεού όμως μην πειραχτεί σκύλος, κομάντος των φιλοζωικών κάνουν καταδρομικές μέσα σε σπίτια και αυλές για να επιβεβαιώσουν ότι τα στάνταρ διαβίωσης του κάθε σκύλου τηρούνται με ευλάβια αλλιώς να παραδώσουν τον ιδιοκτήτη στο πυρ το εξώτερο. Δεν άκουσα ή διάβασα ποτέ ότι πήγαν σε μια στάνη να δουν τις συνθήκες διαβίωσης του κοπαδιού όμως.

Αν την βαρέσει σε κάποιο σκύλο και κατακρεουργήσει άνθρωπο για να σπάσει την ανία του προφανώς δεν φταίει ο σκύλος, φταίνε αυτοί που τον εκπαίδευσαν ή που δεν τον εκπαίδευσαν, φταίει το θύμα, φταίει ο ανάδρομος Ερμής, αλλά μην διανοηθεί κανείς να πει ότι φταίει ο σκύλος κι ότι πρέπει να θανατωθεί.

Εν τω μεταξύ, μπορεί να είναι και σύμπτωση, αλλά από 5-6 σκυλόφιλους που γνωρίζω προσωπικά (κυρίως γυναίκες) κανένας (καμία) τους δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τους συνανθρώπους του.
Τυχαίο; Μπορεί.

Οι σκύλοι έχουν το ρόλο των παιδιών στις κοινωνίες που δεν κάνουν παιδιά.
Ένα από τα σύμπτωμα της παρακμής.

+1
Σαν στερεότυπο από παλαιότερες δεκαετίες που δεν πρέπει να απείχε πολύ από την πραγματικότητα, σκυλιά ως μωρά παιδιά λέγετε ότι είχαν οι γυναικωτοί ομοφυλόφιλοι και παράξενες κυρίες της υψηλής κοινωνίας που δεν είχαν παιδιά. Τώρα έχει διαδοθεί σε ευρύτερα στρώματα. Τα πρόστιμα των 30.000 δεν ξέρω ποια μαντάμ σουσού από τα βόρεια προάστια το σκέφτηκε αλλά τελικά είναι αποτρεπτικό από το να κάνεις καταγγελία, δεν καταστρέφεις έτσι εύκολα την ζωή του άλλου και να δημιουργήσεις αιώνιους εχθρούς. Για τον παπά αν ήταν λυσσασμένα, ή αγρίευαν και επιτίθονταν σε παιδιά καλά έκανε. ότι έπρεπε να περιμένει τις αρμόδιες υπηρεσίες σε μία περιοχή εκτός πόλεως είναι απλώς αστείο. Εδώ παίρνεις την αστυνομία για ληστείες σε εξέλιξη και κάνουν 45λεπτα + να εμφανιστούν. Καλά για να περιμένεις ότι θα αντιμετωπίσουν οι υπηρεσίες "ανθρώπους" με αντικοινωνικές εως ψυχιατρικές συμπεριφορές, απλώς τον ήπιες, ο καθένας είναι μόνος του.
Tikhon
Fast poster
 
Δημοσ.: 1326
Εγγραφη: Σεπτέμβριος 6th, 2016, 12:36 am
Το μέλος Tikhon, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ιερέας πυροβόλησε και σκότωσε δύο σκυλιά, μπροστά σε παι

Δημοσίευσηαπό alaska » Ιούνιος 15th, 2017, 9:47 am

Στη σύλληψη ενός ιερέα προχώρησε η αστυνομίας μετά από καταγγελία φιλοζωικού συλλόγου της Πάτρας η οποία έγινε στο διαδίκτυο και κινητοποίησε πολλούς. Σύμφωνα με αυτήν, παπάς που διαμένει στην περιοχή της Οβρυάς, πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ μπροστά στα μάτια παιδιών που έπαιζαν στην περιοχή δύο σκυλιά. Οταν αντελήφθη πως έχει κληθεί η Αστυνομία, έβαλε τα άψυχα ζώα σε δύο λευκά τσουβάλια, τα μετέφερε με το αυτοκίνητό του και τα πέταξε σε άγνωστο σημείο. Εναντίον του ιερέα υπεβλήθη μήνυση, ο παπάς οδηγήθηκε στο 5ο Αστυνομικό Τμήμα και κινήθηκε εναντίον του αυτόφωρη διαδικασία. Οι φιλόζωοι αναζητούν τα νεκρά ζώα και χθες το βράδυ έψαχναν σε όλα τα μήκη και πλάτη της ευρύτερης περιοχής.


Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. :

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, 65χρονος ημεδαπός, διότι σύμφωνα με καταγγελία, χθες το πρωί πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο δυο σκύλους, που είχαν εισέλθει στην αυλή της οικίας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους. Στην συνέχεια φόρτωσε τις σορούς τους σε φορτηγό αυτοκίνητο (αγροτικό) και τις ενταφίασε σε άγνωστο τόπο. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το κυνηγετικό όπλο του δράστη, το οποίο κατείχε νόμιμα, καθώς και τους δύο κάλυκες φυσιγγίων που βρήκαν κοντά στον τόπο του περιστατικού.


Από την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, λείπει η ιδιότητα του ημεδαπού :lol: , η παρουσία των παιδιών και προστίθεται ο ενταφιασμός σε άγνωστο τόπο. :lol:

Στο κείμενο της εφημερίδας αναφέρονται κάποια λευκά τσουβάλια και παιδιά που έπαιζαν στη γειτονιά.

Συμπέρασμα; Ο ημεδαπός θα υποστεί τις καταστροφικές συνέπειες μίας επίπληξης και θα τελειώσει το θέμα.
ΟΙΑ ΗΩ Ω ΙΕ ΑΕΙ ΕΙ
Άβαταρ μέλους
alaska
Fast poster
 
Δημοσ.: 3801
Εγγραφη: Μάιος 31st, 2017, 11:37 am
Το μέλος alaska, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ιερέας πυροβόλησε και σκότωσε δύο σκυλιά, μπροστά σε παι

Δημοσίευσηαπό black_paint » Ιούνιος 15th, 2017, 9:50 am

Εικόνα
αφηνω αυτο εδω, αν κανεις ξερει τι ειναι, ας μας διαφωτισει
black_paint
Fast poster
 
Δημοσ.: 1894
Εγγραφη: Μάιος 19th, 2017, 12:45 pm
Το μέλος black_paint, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ιερέας πυροβόλησε και σκότωσε δύο σκυλιά, μπροστά σε παι

Δημοσίευσηαπό George_V » Ιούνιος 15th, 2017, 9:53 am

black_paint έγραψε:Εικόνα
αφηνω αυτο εδω, αν κανεις ξερει τι ειναι, ας μας διαφωτισει


Ο Άγιος Χριστόφορος.

Επειδή κατά την παράδοση ηταν Αιθίοπας (βασικά έτσι έλεγαν τοτε όλους τους μαύρους Αφρικανούς ανεξαρτήτως καταγωγής) και πολύ άσχημος στην οψη τον απεικόνιζαν με μορφή σκύλου.
Δημήτρης006 έγραψε: (...)

Δεν μιλάει για ναζί (εθνικοσοσιαλιστές της Γερμανίας...) οι οποίοι εκ του αποτελέσματος δεν ηττήθηκαν...

Μιλάει για εθνικιστές φασίστες και εθνικοσοσιαλιστές,...
Άβαταρ μέλους
George_V
Extreme poster
 
Δημοσ.: 31786
Εγγραφη: Ιανουάριος 22nd, 2012, 1:42 pm
Τοποθεσια: Καλαμάτα
Το μέλος George_V, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ιερέας πυροβόλησε και σκότωσε δύο σκυλιά, μπροστά σε παι

Δημοσίευσηαπό Εσχατόγερος » Ιούνιος 15th, 2017, 10:13 am

Πασιφάη έγραψε:
OANNHSEA έγραψε: Από το άρθρο:
Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ο ιερέας αντιλήφθηκε ότι έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία, έβαλε τα άψυχα ζώα σε δύο λευκά τσουβάλια, τα μετέφερε με το αυτοκίνητό του και τα πέταξε σε άγνωστο σημείο.


Κακώς - κακώς!!! Ανάκριση εδώ και τώρα με φάλαγγα "τουλάχιστον" για να ξεράσει που έχει πετάξει τα πτώματα των θεών...
Και ύστερα οι πιστοί σκυλολάτρες να κάνουν μία μεγαλειώδη κηδεία προς τιμή τους...
Ξέρετε, τα πτώματα πάνω σε κιλιβάντα πυροβόλου και με ακολουθία τουλάχιστον ενός υπουργού, μερικών γνωστών παρλαπίπιδων δημοσιογράφων και χιλιάδες κόσμου...

.


Πίνεις. Επιβεβαιωμένο πλέον. Και μάλιστα σκληρά. Τόσο μίσος πού το χωράς ρε..Ειλικρινά πια.


Όχι, δεν πίνει. Δεν χρειάζεται. Είναι εγγενώς ηλίθιος.
Μην ακουμπάς τα σκατά. Θα λερώσεις τα χέρια σου.

"χυδαιλολγίες"...
Άβαταρ μέλους
Εσχατόγερος
Fast poster
 
Δημοσ.: 4921
Εγγραφη: Ιούλιος 9th, 2013, 1:50 pm
Το μέλος Εσχατόγερος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ιερέας πυροβόλησε και σκότωσε δύο σκυλιά, μπροστά σε παι

Δημοσίευσηαπό Εσχατόγερος » Ιούνιος 15th, 2017, 10:14 am

stergiosbik έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
GoBack έγραψε: Μην εκπλαγειτε αν αυτος ο χριστιανος σκοτωσει και ανθρωπο μετα απο λιγα χρονια.Κατι πρεπει να γινει επιτελους με αυτη τη θρησκεια του μισους.


Άμα σου πω ότι αυτό σκεφτόμουν όταν διαβασα την είδηση, θα με πιστέψεις; Με την ευκολία που σηκώνει το όπλο και σκοτώνει στεγνά δυο ζωντανά, τα βάζει σε σακούλες και φινίτο, ποιός μου λεει πως με την ίδια ευκολία δεν θα κάνει το ίδιο σε συνανθρώπους του; Γαμώ την κακία του μέσα. Θα τονε κρέμαγα τ' ανάποδα γι'αυτό.


Ισια κι ομοια το ζωο με τον ανθρωπο;
Μωρε μπραβο!


Ναι. Έτσι. Πήξε.
Μην ακουμπάς τα σκατά. Θα λερώσεις τα χέρια σου.

"χυδαιλολγίες"...
Άβαταρ μέλους
Εσχατόγερος
Fast poster
 
Δημοσ.: 4921
Εγγραφη: Ιούλιος 9th, 2013, 1:50 pm
Το μέλος Εσχατόγερος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ιερέας πυροβόλησε και σκότωσε δύο σκυλιά, μπροστά σε παι

Δημοσίευσηαπό Μπίστης » Ιούνιος 15th, 2017, 10:22 am

George_V έγραψε:
black_paint έγραψε:Εικόνα
αφηνω αυτο εδω, αν κανεις ξερει τι ειναι, ας μας διαφωτισει


Ο Άγιος Χριστόφορος.

Επειδή κατά την παράδοση ηταν Αιθίοπας (βασικά έτσι έλεγαν τοτε όλους τους μαύρους Αφρικανούς ανεξαρτήτως καταγωγής) και πολύ άσχημος στην οψη τον απεικόνιζαν με μορφή σκύλου.


Τα παπάρια μου !
πατησιωτης έγραψε:δε γινεται επειδη δεν υπαρχουν αποδειξεις για το ολοκαυτωμα.Γινεται γιατι οι αρχες διαπιστωνουν την αδυναμια αντιπαραθεσης του ορθου λογου με πρωτογονα ενστικτα που εκπορευονται απο τον εγκεφαλο...
Άβαταρ μέλους
Μπίστης
Maniac poster
 
Δημοσ.: 15801
Εγγραφη: Ιούλιος 23rd, 2009, 12:40 am
Τοποθεσια: Helsingør
Το μέλος Μπίστης, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ιερέας πυροβόλησε και σκότωσε δύο σκυλιά, μπροστά σε παι

Δημοσίευσηαπό Νταρνάκας » Αύγουστος 2nd, 2017, 2:29 am

Κέρκυρα: Ηλικιωμένος τραυμάτισε θανάσιμα με κυνηγητικό όπλο σκύλο

Ένα αδέσποτο σκύλο είχε ως στόχο ένας ηλικιωμένος με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Τον χρησιμοποίησε ως κινούμενο στόχο στην περιοχή Αχαράβη της βόρειας Κέρκυρας και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ με το κυνηγητικό του όπλο, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Κάποιος από τους κατοίκους της περιοχής υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της φρικτής σκηνής του θανάτου του άτυχου ζώου και υπέβαλε άμεσα καταγγελία στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Κατά την διάρκεια της προανάκρισης, ο 74χρονος δράστης ταυτοποιήθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου για τα ζώα συντροφιάς και για παράνομη οπλοχρησία, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Βάσει του νόμου, η θανάτωση ζώου τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον ενός έτους και χρηματική ποινή από 5.000 ως 15.000 ευρώ, ενώ σε βάρος του παραβάτη επιβάλλεται και διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.

http://www.pronews.gr/koinonia/619895_kerkyra-ilikiomenos-traymatise-thanasima-me-kynigitiko-oplo-skylo
Οὕτω τὸ δίκαιον κέκριται, τὸν κρείττω τοῦ ἥττονος ἄρχειν καὶ πλέον ἔχειν.
Πλάτων, Γοργίας, 483.δ
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Extreme poster
 
Δημοσ.: 30437
Εγγραφη: Ιανουάριος 21st, 2012, 1:55 am
Τοποθεσια: Εμμανουήλ Παπάς Σερρών
Το μέλος Νταρνάκας, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Ιερέας πυροβόλησε και σκότωσε δύο σκυλιά, μπροστά σε παι

Δημοσίευσηαπό Ζενίθεδρος » Αύγουστος 2nd, 2017, 2:38 am

Ασεβαστος έγραψε:
Naranjita έγραψε: σωστά το είπες.

σκυλάκι. όχι κανα γαιδούρι 40- 60 κιλών τύπου ντόγκο, πιτ μπουλ κτλ


ολα σκυλια ειναι.

τα παραδειγματα που μπορουμε να βρουμε στο νετ απο σκυλια που σωζουν ανθρωπους, ειναι εκατονταπλασια απο αυτα που κανουν κακο σε ανθρωπους.


Δλδ 2 εκατομμύρια άνθρωποι κάθε χρόνο σώζονται απο σκυλιά; Δεν νομίζω. Πως σκοτώνονται κάθε χρονο 20 000 άνθρωποι (στην πλειοψηφία τους μικρά παιδιά) απο σκυλιά είναι σίγουρο πάντως.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Maniac poster
 
Δημοσ.: 15594
Εγγραφη: Οκτώβριος 30th, 2008, 8:58 pm
Τοποθεσια: Kingdom of Tonga
Το μέλος Ζενίθεδρος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Προηγούμενη

Επιστροφή στην Ζώα και άνθρωπος

Μετάβαση στην αρχή της σελίδας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες