Τα πρωτόκολλα των σοφών της Ελλάδας

Παραφυσική, ανεξήγητα φαινόμενα.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες

 

Τα πρωτόκολλα των σοφών της Ελλάδας

Δημοσίευσηαπό perastikos13 » Δεκέμβριος 2nd, 2009, 5:45 am

Τιμούμε τους σημαντικότερους εκπροσώπους των συνωμοτικών θεωριών στη χώρα μας. Η μέρα που διαλέξαμε ίσως δεν είναι η πλέον κατάλληλη. Διότι το χαρακτηριστικό των συνωμοτικών θεωριών δεν είναι τόσο το ίδιο το "ψέμα" όσο η κατασκευή μιας αληθοφανούς τερατολογίας.

Μια από τις πιο επιτυχημένες κατασκευές της διεθνούς πολιτικής συνωμοτικής θεωρίας είναι αναμφίβολα τα περίφημα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών». Παρά το γεγονός ότι έχει αποδειχθεί η πλαστότητά τους και έχει τεκμηριωθεί η κατασκευή τους από την τσαρική Οχράνα, ακόμα και σήμερα γοητεύουν την πολιτική σκέψη σχεδόν σε πλανητική κλίμακα.
Αυτή η ακατανίκητη γοητεία των συνωμοτικών θεωριών οφείλεται στο γεγονός ότι πάντα δίνουν μια μονοσήμαντη ερμηνεία στα πολύπλοκα ιστορικά και πολιτικά φαινόμενα. Από την άλλη μεριά, προσφέρουν και το απαραίτητο μυστήριο, το οποίο ενισχύει ακόμα περισσότερο την αληθοφάνειά τους.
Το μυστικό των συνωμοτικών θεωριών είναι ότι όσο περισσότερο αποκαλύπτεται η πλαστότητά τους, τόσο οι υποστηρικτές τους μπορούν να ισχυρίζονται ότι οι επικριτές τους αποτελούν μέρος της «συνωμοσίας».

Μ' άλλα λόγια, η τεκμηρίωση ότι μια συνωμοτική θεωρία είναι πλανημένη, χρησιμοποιείται ως μια ακόμα απόδειξη ότι «κάποια αλήθεια υπάρχει στο βάθος».

Ο αντινατοϊκός του ΝΑΤΟ

Ο αναμφισβήτητος πρωτεργάτης των σύγχρονων ελληνικών συνωμοτικών θεωριών είναι ο συγγραφέας Αθανάσιος Στριγάς. Ο ίδιος αρθρογραφεί στην εφημερίδα «Εθνος» και εμφανίζεται σε όλα τα κανάλια ως «ειδικός αναλυτής». Τα περισσότερα βιβλία του έχουν γίνει μπεστ σέλερ.
Πολυγραφότατος και πολυπράγμων, ο κ. Στριγάς διαθέτει ένα ακλόνητο ατού: υπήρξε ο ίδιος υπάλληλος (ή πράκτορας) του ΝΑΤΟ. Μ' άλλα λόγια, ο κ. Στριγάς εμφανίζεται να τα ξέρει όλα «απ' τα μέσα».

Ενα δεύτερο στοιχείο που βοήθησε την εμπορική επιτυχία των βιβλίων του είναι ότι ο κ. Στριγάς είχε την τύχη να βρει ισχυρό υποστηρικτή στο πρόσωπο του Βασίλη Ραφαηλίδη, ο οποίος προκάλεσε το ενδιαφέρον του αριστερού αντιαμερικανικού κοινού.

Το ερμηνευτικό σχήμα του κ. Στριγά είναι πολύ απλό: υπάρχουν δύο παγκόσμιες συνωμοτικές οργανώσεις, η λέσχη Μπίλντεμπεργκ και η Τριμερής Επιτροπή, από τις οποίες εκπηγάζουν τα πάντα: αυτές καθορίζουν τον πόλεμο και την ειρήνη, αυτές διορίζουν τους πρωθυπουργούς και τους δικτάτορες, αυτές μοιράζουν και την οικονομική εξουσία των καρτέλ του πετρελαίου.

Και για τους πιο απαιτητικούς, ο κ. Στριγάς «αποκαλύπτει» την ύπαρξη ενός παγκόσμιου «Συμβουλίου κατασκευής πολιτικών» με πρόεδρο τον Ντ. Ροκφέλερ και μέλη τούς Κίσιγκερ, Αλεξάντερ Χέιγκ, Τόσιο Νακαμούρα (της Μιτσουμπίσι), Ρότσιλντ (τραπεζίτη), Ανιέλι (της Φίατ), Ντάνκαν (της Κόκα-Κόλα), κ.λπ. («Εντολοδότες», σ. 256).

Ο τρόπος που γράφει ο Στριγάς είναι η κλασική μέθοδος των «μετρ» της συνωμοτικής αντίληψης της ιστορίας:

1. Απαριθμεί χρονολογικά γεγονότα, τα οποία μπορεί ο καθένας να επαληθεύσει με τη μνήμη του ή με ξεφύλλισμα παλιών εφημερίδων. Η πληθώρα των πληροφοριών δημιουργεί στον αναγνώστη την αίσθηση ότι ο συγγραφέας είναι σοφός και ειδικευμένος αναλυτής.

2. Παραθέτει εμβόλιμα κάποια προσωπικά στοιχεία πεθαμένων ανθρώπων ή υψηλών στελεχών διεθνών οργανισμών, τα οποία είναι απρόσιτα στον υποψιασμένο αναγνώστη και η διασταύρωσή τους αδύνατη.

3. Χρησιμοποιεί διάφορα σκόρπια έγγραφα, τα οποία ενισχύουν σε διάφορους βαθμούς την πλοκή της πολιτικής μυθοπλασίας.

4. Εισάγει τον εαυτό του ως αυτήκοο μάρτυρα ή και δράστη κάποιας επιχείρησης, έτσι ώστε να αποκλείεται οποιοσδήποτε έλεγχος ή αμφισβήτηση.

Για τους θεωρητικούς της συνωμοσίας δεν υπάρχουν ούτε κοινωνικές δυνάμεις ούτε πολιτικά κινήματα. Ολα είναι αποτέλεσμα μηχανορραφιών και διατεταγμένων ενεργειών. Μια απλή χρονολογική σύμπτωση αρκεί για το συνδυασμό εντελώς άσχετων γεγονότων.

Ετσι «συνδέεται» από τον κ. Στριγά η εκτέλεση του Λουμούμπα με την εκτέλεση του Μεντερές και τη σύλληψη του Μέρτεν στην Ελλάδα, μόνο και μόνο επειδή τα τρία γεγονότα συνέπεσαν τον Σεπτέμβρη του 1959.
Δυστυχώς, ακόμα και σ' αυτά τα απλά ο συγγραφέας κάνει λάθος: ο Μεντερές ανατράπηκε τον Μάιο του 1960 και εκτελέστηκε τον Σεπτέμβριο του 1961, ο δε Λουμούμπα συνελήφθη τον Δεκέμβριο του 1960 και δολοφονήθηκε τον Ιανουάριο του 1961. Αλλά και η σύλληψη του Μέρτεν πραγματοποιήθηκε το 1957!

Το αγαπημένο του θέμα είναι οι πολιτικές δολοφονίες. Ο κ. Στριγάς δίνει νέα ερμηνεία στις γνωστές δολοφονίες (για παράδειγμα, αποδίδει τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη σε έναν πράκτορα της CIA, τη δολοφονία του Τσάντες στη NSA, τη δολοφονία του Μάλλιου στον σταθμάρχη της CIA Ελρόι Τζορτζ), αλλά «αποκαλύπτει» και άλλες άγνωστες «δολοφονίες»: του Μακάριου, της Φρειδερίκης, του Σοφοκλή Βενιζέλου, του Παπάγου, του Βασιλιά Παύλου.

Από τα βιβλία του κ. Στριγά δεν λείπουν και οι αποτυχημένες απόπειρες δολοφονίας: του Ντέιβιντ Ροκφέλερ, του Καραμανλή, του Ανδρέα. Ολες, έργα των διαβόητων μυστικών υπηρεσιών, οι οποίες δεν εφείσθησαν της ζωής ούτε του ταπεινού τους υπαλλήλου. Το 1984 στράφηκαν και εναντίον του κ. Στριγά. Ο ίδιος μας διηγείται πώς κατάφερε να γλιτώσει: «Τηλεφώνησα σε κάποιο πρόσωπο στην Ουάσιγκτον τελικά, του οποίου το όνομα δεν μπορώ να αναφέρω εδώ. Εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι η προσωπικότητα αυτή είναι ισχυρότερη και από τον εκάστοτε Πρόεδρο των ΗΠΑ. Είναι ο Διαχειριστής του Δυτικού Κόσμου!!» («Μαύρη Βίβλος», σ. 188)

Παντού στην ανάλυση του κ. Στριγά υπάρχουν πράκτορες.

*Ο Ανδρέας Παπανδρέου διέθετε, κατά τον κ. Στριγά, ταυτότητα πράκτορα της υπερυπηρεσίας των ΗΠΑ NSA («Εντολοδότες», σ. 372).

*Πράκτορας και ο Καραμανλής και όλοι οι άλλοι πολιτικοί. Πράκτορας των Αγγλων η Αγγέλα Κοκόλα («Μαύρη Βίβλος», σ. 292).

*Πράκτορας και μάλιστα πληρωμένος των «εξτρεμιστών» της «Τριμερούς» ο Γιάγκος Πεσμαζόγλου, ο οποίος συνεδρίαζε κατά τον Στριγά με τους βασανιστές της χούντας Μάλλιο, Μπάμπαλη και Καραπαναγιώτη («Πολυτεχνείο», σ. 141).

*Πράκτορες των Αμερικάνων και οι τρεις ηγέτες του αντιδικτατορικού φοιτητικού κινήματος (εδώ ο κ. Στριγάς φωτογραφίζει τη Μαρία Δαμανάκη, τον Κώστα Λαλιώτη και τον Στέφανο Τζουμάκα), οι οποίοι συνεδρίαζαν στην αμερικανική πρεσβεία το βράδυ της 16ης Νοεμβρίου 1973.

*Πράκτορας ακόμα και ο ολλανδός δημοσιογράφος Κουράντ που κινηματογράφησε την είσοδο του τανκ στο Πολυτεχνείο (σ. 141).

Ολα τα λαϊκά κινήματα και οι εξεγέρσεις έχουν πραγματοποιηθεί κατά τον Στριγά από προβοκάτορες. Οι εφοπλιστές «σε συνεργασία με τους κομμουνιστές έστειλαν τα Ελληνόπουλα στα ξερονήσια με την ετικέτα του "κομμουνιστή" για να εισπράξουν λεφτά, επειδή όσο πιο πολλοί κομμουνιστές υπήρχαν στα νησιά, τόσο περισσότερα δολάρια έστελνε η φίλη Αμερική» («Εντολοδότες», σ. 369).

Και την εξέγερση του Πολυτεχνείου την πραγματοποίησε ο Μοσέ Νταγιάν με χίλιους κομάντος απ' τις Βρυξέλλες! (σ. 540) Ακόμα και τον ΑΣΠΙΔΑ, ο Ανδρέας Παπανδρέου υποτίθεται ότι τον έστησε με τους χουντικούς Ιωαννίδη, Στειακάκη, Λαδά και Αραπάκη («Εντολοδότες», σ. 391). Αναφέρεται επίσης συμφωνία του Ανδρέα με την KGB στο στρατηγείο της NSA (!) να διαλυθεί η ΚΝΕ και το 30% των μελών της να απορροφηθεί στην ΚΥΠ (σ. 466).

Χαρακτηριστικό για τον τρόπο σκέψης των συγγραφέων συνωμοτικών θεωριών είναι ο τρόπος που αντικρούει ο κ. Στριγάς τους επικριτές του. Στο επίμετρο ενός βιβλίου του («Πολυτεχνείο», σ. 323-6) απαντά σε όσους ανακάλυψαν γλωσσικά και ορθογραφικά λάθη στα έγγραφα που παραθέτει και τον κατηγόρησαν ότι είναι πλαστά:

«Πολλές διεθνείς υπηρεσίες έστελναν το ίδιο έγγραφο δυο φορές, στον ίδιο παραλήπτη. Εγώ δημοσιεύω τα "πρώτα" έγγραφα, τα οποία έχουν σκόπιμες παραλείψεις, μισά ή αλλοιωμένα ενδεικτικά νούμερα, κάποια λάθη ορθογραφικά και άλλα». Μ' άλλα λόγια, ο συγγραφέας συνομολογεί ότι τα έγγραφα που παραθέτει είναι παραχαραγμένα! Κι αυτό το θεωρεί στοιχείο της γνησιότητάς τους.

Το αδύνατο σημείο όλων των συνωμοτικών θεωριών είναι ότι πρέπει να προχωρούν και σε κάποιες προβλέψεις για να έχει δύναμη η κινδυνολογία τους. Εκεί είναι βέβαια που μετατρέπονται σε μικρούς αποτυχημένους Νοστράδαμους. Ετσι την πάτησε κι ο κ. Στριγάς. Το 1993, στους «Παγκόσμιους Εντολοδότες» υποχρεώθηκε να προβλέψει την καταστροφή για το 2000:

«Πρέπει να μάθει ο Ελληνας πολίτης ότι στην επόμενη δεκαετία τα σύνορα της Ελλάδας θα αλλάξουν. Θα απαιτείται διαβατήριο για να ταξιδέψει κανείς μέχρι τη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη, την Καβάλα. Οπωσδήποτε μέχρι την ανατολή του 2000 το Αιγαίο Πέλαγος θα μοιραστεί μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και αυτονόητο είναι πως τα ελληνικά νησιά Λέσβος, Σάμος, Ρόδος, κ.λπ. θα πάψουν πια να είναι ελληνικά. Η Κρήτη θα αυτονομηθεί. Είναι πολύ αργά πια για οποιαδήποτε αντίδραση». («Παγκόσμιοι Εντολοδότες», σ. 638-9)

Γνωρίζουμε ότι οι οπαδοί του κ. Στριγά θα βρουν τρόπο να δικαιολογήσουν την ανεκπλήρωτη προφητεία: Φαίνεται ότι η Μπίλντεμπεργκ πήρε το πάνω χέρι, κι έτσι δεν πραγματοποιήθηκαν τα σχέδια της Τριμερούς, κ.λπ., κ.λπ.

Ολα αυτά θα ήταν ένα ευχάριστο ανάγνωσμα, ισάξιο με τα ανάλογα του Ιαν Φλέμινγκ ή του Ζεράρ ντε Βιλιέ, αν δεν αποτελούσαν ταυτόχρονα ένα σαφές όχημα φαιάς πολιτικής προπαγάνδας. Το διαλαλεί περήφανος στην εισαγωγή του ο αποκλειστικός εκδότης του κ. Στριγά:
«Να ξεκουμπιστεί σύσσωμο το ετερόφωτο και ξενοκίνητο πολιτικό κατεστημένο του τόπου». («Παγκόσμιοι Εντολοδότες», σ. 18). Πράγμα φυσικό. Ο εκδότης του κ. Στριγά δεν είναι άλλος από τον γνωστό ηγέτη του ακροδεξιού και φιλοχουντικού ΕΝΕΚ Ιωάννη Σχοινά (ή Σχινά).

Την κλασική συνταγή της «σιωνιστικής συνωμοσίας» ακολουθεί ο γνωστός τηλε-βουλευτής Γιώργος Καρατζαφέρης. Οταν βαρέθηκε να αποδίδει όλα τα δεινά της χώρας στον σιωνιστικό δάκτυλο του κ. Ροζάκη, άρχισε να «αποκαλύπτει» ότι και ο κ. Σημίτης είναι εβραίος και ότι το πραγματικό του όνομα είναι Αβουρής.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
-Απεγκλωβισμός της χώρας από το μηχανισμό ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΥΡΩΖΩΝΗ
-Εθνικοποίηση – κοινωνικοποίηση του τραπεζικού συστήματος
-Συμπαράταξη των δυνάμεων της Αριστεράς
Η ιδεολογία μου
Άβαταρ μέλους
perastikos13
Extreme poster
 
Δημοσ.: 22927
Εγγραφη: Φεβρουάριος 8th, 2006, 4:00 am
Τοποθεσια: Κερατσίνι
Το μέλος perastikos13, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Τα πρωτόκολλα των σοφών της Ελλάδας

Δημοσίευσηαπό perastikos13 » Δεκέμβριος 2nd, 2009, 5:46 am

Νότιοι και Βόρειοι

Την έξοδό του από τη Νέα Δημοκρατία ο κ. Καρατζαφέρης την αποδίδει στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ και καταγγέλλει τους περισσότερους συναδέλφους του ως μασόνους. Κεντρική πολιτική σύλληψη της «σκέψης Καρατζαφέρη» είναι η συνωμοσία εναντίον της Ελλάδας που εξυφαίνουν εβραίοι και Νέα Τάξη.

Ο πυρήνας της σκέψης αυτής οφείλει πολλά στον φίρερ της 4ης Αυγούστου Κώστα Πλεύρη, τον οποίο φιλοξενούσε μέχρι πρότινος στο κανάλι του ο Καρατζαφέρης.

Οι συνωμοτικές θεωρίες εκπροσωπούνται επαξίως και στη βόρεια Ελλάδα. Φροντίζει γι' αυτό ο δημοσιογράφος Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος πρόσφατα έχασε τη δικαστική του μάχη με την εφημερίδα «Αυγή» που τον είχε αποκαλέσει «εθνικοπαράφρονα».

Με τις εκπομπές του σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και τηλεοπτικά κανάλια («Θεσσαλονίκη», «Ερμής» και, τώρα, στο «Best-TV»), ο Κυριάκος Βελόπουλος όχι μόνο ασκεί συστηματική ιδεολογική επιρροή, αλλά προχωρά και στην προπαγάνδιση πολιτικών εκδηλώσεων για θέματα που άπτονται του «εθνικού συμφέροντος».

Μεταξύ άλλων, πρωτοστάτησε στην κινητοποίηση κατά της επίσκεψης τούρκων επιχειρηματιών στη Θεσσαλονίκη το 1997 που είχε ως συνέπεια τα γνωστά έκτροπα και καθιέρωσε ετήσιο προσκύνημα στη μνήμη του Μεγαλέξανδρου, το οποίο εξελίσσεται σε ένα «αντι-Πολυτεχνείο» της ακροδεξιάς.

Η αρχαιοπληξία, ο ανοιχτός αντισημιτισμός και η έμμονη ιδέα ότι οι πάντες συνωμοτούν κατά του ελληνισμού, βασικά στοιχεία της «σκέψης Βελόπουλου», παραπέμπουν ευθέως στις θέσεις Πλεύρη, τον οποίο εξάλλου ο βορειοελλαδίτης τηλεοπτικός προπαγανδιστής περιλαμβάνει και στις ευχαριστίες των έργων του (μαζί με τον Γ. Καψάλη του «Στόχου», τον χουντικό Γ. Γεωργαλά, τον Σ. Καργάκο κ.ά.).

Κεντρική «διαπίστωση» του Κυριάκου Βελόπουλου, όπως εκφράζεται στις 1.300 (!) σελίδες των δύο τόμων του βασικού του πονήματος «Η Ελλάδα αιμορραγεί», είναι ότι στις μέρες μας οι εχθροί του έθνους βρίσκονται ανάμεσά μας, δίπλα μας, και προσπαθούν να μας αφελληνίσουν με τη βοήθεια του κράτους και των ΜΜΕ.

Η δημοκρατία διασύρεται από τους πολιτικούς, ο κοινοβουλευτισμός καταρρέει και η γλώσσα, η ιστορία, η θρησκεία και ο πολιτισμός της Ελλάδας σφυροκοπούνται από «κάθε λογής αλλόφυλο που φέρει ελληνικό όνομα αλλά όχι και ελληνική συνείδηση».

Στον πρώτο τόμο του έργου (ο οποίος σημειωτέον φέρει τον πιασάρικο, αλλά ατεκμηρίωτο, εφόσον το βιβλίο κυκλοφορεί χωρίς πρόβλημα, υπότιτλο «Το απαγορευμένο βιβλίο για τους Ελληνες»), ο Βελόπουλος «αποδεικνύει» ότι οι διεθνείς οργανισμοί ελέγχονται από σκοταδιστικά ανθελληνικά κέντρα που κι αυτά στοχεύουν στην πνευματική, οικονομική και εθνική εξαθλίωση των Ελλήνων και στον άμεσο κατακερματισμό της Ελλάδας.

«Βάρβαροι εχθροί» βρίσκονται κατά τον Κ. Βελόπουλο εντός και εκτός των τειχών, απεργάζονται δε τα ανθελληνικά σενάριά τους σε «ειδικευμένες υπηρεσίες» τις οποίες χρηματοδοτούν. Εργαλεία τους το χρήμα, τα μέσα ενημέρωσης και ένα «άμεμπτο πρόσωπο» που εμφανίζεται ως προκάλυμμα του «βαρβάρου».

Τα σενάρια αυτά στοχεύουν στην αποδυνάμωση του ελληνισμού σε νευραλγικά σημεία της πολιτιστικής και οικονομικής του ζωής. Χαρακτηριστικό παράδειγμα «σεναρίου εν ενεργεία» αποτελεί κατά τον Βελόπουλο η δυσφήμηση του καπνού, ενός από τα σημαντικότερα ελληνικά προϊόντα:

«Αν ο εχθρός βγει και πει ότι ο ελληνικός καπνός δεν είναι καλός και μην τον αγοράζετε, το αποτέλεσμα θα είναι μάλλον πενιχρό. Αν όμως το άμεμπτο πρόσωπο ξεκινήσει διεθνή σταυροφορία μέσα απ' τα ελεγχόμενα ΜΜΕ ότι ο καπνός προξενεί καρκίνο, τότε μέχρι και νόμους θα πετύχει εναντίον του καπνού. Αν λέει αλήθεια ή όχι δεν είναι το ζητούμενο, άλλωστε το κάπνισμα είναι προαιρετικό».
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
-Απεγκλωβισμός της χώρας από το μηχανισμό ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΥΡΩΖΩΝΗ
-Εθνικοποίηση – κοινωνικοποίηση του τραπεζικού συστήματος
-Συμπαράταξη των δυνάμεων της Αριστεράς
Η ιδεολογία μου
Άβαταρ μέλους
perastikos13
Extreme poster
 
Δημοσ.: 22927
Εγγραφη: Φεβρουάριος 8th, 2006, 4:00 am
Τοποθεσια: Κερατσίνι
Το μέλος perastikos13, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Τα πρωτόκολλα των σοφών της Ελλάδας

Δημοσίευσηαπό perastikos13 » Δεκέμβριος 2nd, 2009, 5:48 am

Η κόκκινη παραλλαγή

Οψιμη αντιιμπεριαλίστρια η Λιάνα Κανέλλη, κόκκινη πλέον βουλευτής, χειρίζεται με επικοινωνιακή μαεστρία (λόγω και της δημοσιογραφικής της εμπειρίας) τη συνωμοσιολογία για να ερμηνεύσει τις διεθνείς εξελίξεις. Στον τομέα αυτό είναι δύσκολο κανείς να ελέγξει την αξιοπιστία του χειμαρρώδους λόγου της.

Το πεδίο που τελευταία τη φέρνει στο επίκεντρο του πολιτικού ενδιαφέροντος είναι η σύγκρουσή της με τον Γιώργο Παπανδρέου. Προφανώς, το ότι μισεί τη Μαργαρίτα Παπανδρέου και όλους τους απογόνους του εκλιπόντος ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, δεν είναι αρκετό για να μας πείσει για την αξία της -και τη χρησιμότητά της ως συνοδοιπόρου των εθνομπολσεβίκων του ΚΚΕ. Η φθορά του Γ. Παπανδρέου θα ήταν μεγαλύτερη αν βασιζόταν σε μια θεωρία εθνικής προδοσίας, εξυπηρέτησης ξένων συμφερόντων κ.ο.κ.

Από τον περασμένο Δεκέμβριο, και κάθε μήνα ώς σήμερα, το περιοδικό «Νέμεσις», που διευθύνει, δημοσιεύει «αδιάσειστα ντοκουμέντα» (την προσωπική, δηλαδή, αλληλογραφία των Παπανδρέου, με όλα τα κουτσομπολιά που τους απασχολούν) τα οποία σχολιάζει με ακατανόητο πάθος. Ελάχιστοι, όμως, κάνουν τον κόπο να διαβάσουν τα υποκλαπέντα υλικά ώστε να αντιληφθούν ότι οι συλλογισμοί της κόκκινης βουλευτού είναι εξωφρενικοί.

Αν και ήδη από το πρώτο «ντοκουμέντο» (Δεκ. 2000) φάνηκε η φτήνια των σεναρίων, οι δημοσιογραφικοί αστέρες (Χατζηνικολάου, Ευαγγελάτος, Παναγιωταρέα κ.λπ.) που φιλοξένησαν την κ. Κανέλλη στις εκπομπές τους, δεν είχαν αντιληφθεί ότι, π.χ., θα ήταν απίθανο η Μαργαρίτα να έχει απολύσει τον Θ. Πάγκαλο -κατ' εντολήν, υποτίθεται, των Αμερικανών- πριν την 9/4/1998 (ημερομηνία της επιστολής Μ. Παπανδρέου προς το γιο της). Ολοι ξέρουμε ότι η αποπομπή του Θ. Πάγκαλου από το ΥΠΕΞ συνέβη τον Φεβρουάριο του 1999, μετά το φιάσκο Οτσαλάν. Στο τεύχος Μαρτίου της «Νεμέσεως» μια φράση της Μαργαρίτας προς το γιο της στις 4/12/1995 ότι «...μέχρι να αποφασίσουν, άλλα γεγονότα θα έχουν συμβεί που θα καθιστούν το πισωγύρισμα αδύνατο», βγάζει πρωτοσέλιδο θέμα: «Η μαμά και ο πρωτότοκος ήξεραν για τα Ιμια προ Ιμίων»! Και σε 8σέλιδο «ρεπορτάζ» παρουσιάζεται ολόκληρη η ελληνική ιστορία, από το 1960 μέχρι τώρα, σαν μια σύγκρουση ανάμεσα στην TEXACO (την οποία «εκπροσωπεί», ακόμα και στη διάρκεια της Χούντας, η Μαργαρίτα) και την ARAMCO, την οποία τη δεκαετία του 1980 «εκπροσωπούσε» ο Ανδρέας!

Με ανεξιχνίαστη μέχρι σήμερα την ταυτότητά τους, η 17Ν και οι συναφείς «ένοπλες οργανώσεις» ήταν φυσικό να αποτελέσουν κι αυτές το αντικείμενο μιας πλειάδας συνωμοτικών θεωριών. Ακολουθώντας τα βήματα του πολιτευτή Δήμου Μπότσαρη, που διακήρυξε πως ανακάλυψε στο πρόσωπο του Μιχάλη Ράπτη τον «ηγέτη» της 17Ν, ο βουλευτής της Ν.Δ. Πάνος Καμμένος έχει αναδειχθεί στον κατεξοχήν «μετρ» του είδους.

Το βιβλίο του «Τρομοκρατία. Θεωρία και πράξη», με το οποίο εισέβαλε στην πολιτική ζωή της χώρας εν έτει 1990, αποτελεί μια απίστευτη συρραφή της μέχρι τότε σχετικής παραφιλολογίας με κάποια πρωτότυπα στοιχεία -όπως η «αποκάλυψη» ότι η KGB σκότωσε τον Κάρλος (σ.141), που παραδόξως παραμένει ζωντανός μέχρι σήμερα, ή η διασύνδεση της 17Ν με συγκεκριμένα «αναρχομηδενιστικά» ροκ συγκροτήματα (σ. 370-2).

Οποιος καεί στο χυλό

Κεντρικός ιστός της «σκέψης Καμμένου», πάντως, είναι η στενή σχέση του ΠΑΣΟΚ αλλά και της KGB με την εγχώρια τρομοκρατία.

Σχέσεις που άλλοτε «τεκμηριώνονται» με φοβερά «στοιχεία» -όπως η συμμετοχή κάποιου ανώνυμου έλληνα φοιτητή σε... προπηλακισμό πανεπιστημιακού καθηγητή στην Ιταλία το 1968 (σ. 236)- κι άλλοτε περιγράφονται χωρίς περιττές λεπτομέρειες:

«Η 17Ν δεν είναι όργανο του Ανδρέα Παπανδρέου», μας διαβεβαιώνει με κάθε σοβαρότητα ο συγγραφέας. «Απλώς, χρησιμοποιεί ορισμένα στοιχεία που έχει εις βάρος του και ορισμένες πλευρές του παρελθόντος και του χαρακτήρα του για να τον αναγκάζει να καλύπτει, ώς ένα βαθμό, τη δραστηριότητά της» (σ. 288). Οι επεξηγήσεις θεωρούνται, φυσικά, περιττές.

Πόσο μάλλον αφού, όπως ο ίδιος μας πληροφορεί, συνδέοντας παλιούς και νέους εχθρούς της κοινωνίας, «μια υπόθεση που ερευνούν τελευταία οι αστυνομικές αρχές» -και που ο ίδιος θεωρεί ότι «δεν είναι εντελώς απορριπτέα»- αφορά την «ιδεολογική σχέση» της 17Ν με το... σατανισμό (σ. 343-5).

Και να σκεφτεί κανείς ότι, όταν γράφονταν αυτά, ο Κατσούλας πήγαινε ακόμα στο Δημοτικό...
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
-Απεγκλωβισμός της χώρας από το μηχανισμό ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΥΡΩΖΩΝΗ
-Εθνικοποίηση – κοινωνικοποίηση του τραπεζικού συστήματος
-Συμπαράταξη των δυνάμεων της Αριστεράς
Η ιδεολογία μου
Άβαταρ μέλους
perastikos13
Extreme poster
 
Δημοσ.: 22927
Εγγραφη: Φεβρουάριος 8th, 2006, 4:00 am
Τοποθεσια: Κερατσίνι
Το μέλος perastikos13, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Τα πρωτόκολλα των σοφών της Ελλάδας

Δημοσίευσηαπό perastikos13 » Δεκέμβριος 2nd, 2009, 5:50 am

Μια διαχρονική «δήλωση»


Υπήρξε αναμφίβολα η συνωμοτική θεωρία της δεκαετίας. Ο λόγος για την περιβόητη «δήλωση Κίσινγκερ», που -παρά την οφθαλμοφανή πλαστότητά της- περιφέρθηκε (και εν μέρει εξακολουθεί να περιφέρεται) ως μέγα ντοκουμέντο από ΜΜΕ σε ΜΜΕ, «αποδεικνύοντας»:

(α) ότι οι Ελληνες, ως τέτοιοι, αποτελούμε έναν από τους βασικούς στόχους των «σκοτεινών κέντρων» της παγκόσμιας πολιτικής, και (β) ότι βασικό όχημα αυτής της επίθεσης συνιστά η προσπάθεια των παραπάνω σκοτεινών κύκλων να αποκοπεί ο «ελληνισμός» από τις «ρίζες» της γλωσσικής, θρησκευτικής, κ.λπ. παράδοσής του.

Ο ρόλος του ίδιου του Κίσινγκερ στην όλη μυθοπλασία είναι προφανής: εκτός από νεκροθάφτης της ενιαίας Κύπρου το 1974, ο μυστικοπαθής πάλαι ποτέ σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας και υπουργός Εξωτερικών του Νίξον έχει το επιπλέον «προσόν» της γερμανοεβραϊκής καταγωγής, που λειτουργεί προωθητικά για όσες συνωμοτικές θεωρίες δεν αρκούνται στον απλό αντιαμερικανισμό. Εξυπακούεται, βέβαια, ότι πρώτο θύμα αυτής της παραφιλολογίας είναι η προσπάθεια για μια ορθολογική ανάλυση της ίδιας της ιμπεριαλιστικής πολιτικής των ΗΠΑ.

Ας επιστρέψουμε, όμως, στο ιστορικό της «δήλωσης». Ηταν Φεβρουάριος του 1997, όταν το περιοδικό «Νέμεσις» της Λιάνας Κανέλλη δημοσίευσε, ως ένθετο σε μια πολυσέλιδη συνέντευξη με τον αρχιεπίσκοπο Κύπρου, το παρακάτω «απόσπασμα ομιλίας του Χένρι Κίσινγκερ από [sic] τη βράβευσή του από προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον», που (υποτίθεται ότι) είχε γίνει το Σεπτέμβριο του 1994:

«Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ».

Ως πηγή του δημοσιεύματος υποδεικνύεται η αγγλόγλωσση τουρκική εφημερίδα «Turkish Daily News» της 17.2.97.

Παρά τον προφανή παραλογισμό του, το «ντοκουμέντο» έγινε πανηγυρικά δεκτό από μια πλειάδα αναλυτών που έσπευσαν, αντιγράφοντας ο ένας τον άλλο, να το επικαλεστούν ως το απόλυτο επιχείρημα υπέρ της «ανάγκης» για «εθνική καθαρότητα»: από το «Νέμεσις», η «δήλωση Κίσινγκερ» περνά έτσι στο «Χρόνο» της Κομοτηνής (12.3.97) κι από κει στο επετειακό μήνυμα Σαρτζετάκη για την 25η Μαρτίου, την «Εστία» και τα «Πολιτικά Θέματα» (30.5.97) ταυτόχρονα την αναδημοσιεύουν αλυσιδωτά η «Ελεύθερη Ωρα», το «Δικαίωμα» (3.1997), ο «Οικονομικός Ταχυδρόμος» (14.8.97) και, στο «Βήμα», οι Χρήστος Γιανναράς (24.8.97) και Μάριος Πλωρίτης (31.8.97). Καθένας προσθέτει και το δικό του «ερμηνευτικό» αλατοπίπερο, με κοινή συνισταμένη την «απόδειξη» της «συνωμοσίας» από τα ίδια τα πράγματα: η «αδιαφορία στην Ελλάδα για την προκλητικά ωμή δήλωση
του Κίσινγκερ», γράφει χαρακτηριστικά ο Γιανναράς, «είναι απτή απόδειξη ότι η στρατηγική που εισηγήθηκε ο πολύς Χένρι έχει τεθεί σε εφαρμογή με εντυπωσιακά κιόλας αποτελέσματα»...

-Τι κι αν η «δήλωση» διαψεύσθηκε (ως γεγονός και ως περιεχόμενο) γραπτώς από τον ίδιο τον Κίσινγκερ («Πολιτικά Θέματα» 13.6.97);

-Τι κι αν η πρωτότυπη «πηγή» της ακόμη αναζητείται, όπως αμήχανα ομολογεί εκ των υστέρων η ίδια η Κανέλλη («Νέμεσις» 10.1997), απορώντας που «δεν βρίσκεται το φύλλο αυτό» της «Turkish Daily News» ούτε στο Ιντερνετ ούτε στα γραφεία της εφημερίδας;

Οσοι προσπάθησαν να εξηγήσουν την απάτη, όπως ο καθηγητής Ν. Αλιβιζάτος, λοιδωρούνται σαν «τοποτηρητές και αμύντορες εν Ελλάδι της υπολήψεως του Κίσινγκερ» (Χρ. Σαρτζετάκης), ενώ το πλαστό «ντοκουμέντο» θα υιοθετήσουν και αρθρογράφοι όπως ο Κ. Μπέης («Ε» 15.10.97), ο Στ. Παπαθεμελής («Βήμα» 2.8.98) ή ο Ν.Ψυρούκης («Ελλοπία» 11.1998). Γιατί να πιστέψει κανείς τον πάλαι ποτέ «μάγο» της αμερικανικής διπλωματίας;

Κι όμως... Η καλύτερη απόδειξη για την πλαστότητα της «δήλωσης» είναι το γεγονός ότι αυτή είχε δημοσιευθεί οκτώ τουλάχιστον χρόνια πριν από τότε που υποτίθεται πως έγινε! Στην «Ελευθεροτυπία» της 26.1.1987, ο δικηγόρος Θ. Σταυρόπουλος τη χρησιμοποιεί -κι αυτός- ως επιχείρημα για την «ανάγκη» επιστροφής των αρχαίων στα γυμνάσια. Η μόνη διαφορά, εδώ, αφορά τη χρονολόγησή της: Νοέμβριος του 1973, «ακριβώς μετά τη σφαγή του Πολυτεχνείου»...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Αθανασίου Στριγά «Παγκόσμιοι εντολοδότες» (εκδ. Νέα Θέσις, Αθήνα 1993). Η μητέρα όλων των μπεστ σέλερ του συγγραφέα. Πολλά γεγονότα, πολύ μυστήριο και δημιουργική φαντασία.

Αθανασίου Στριγά «Η Μαύρη Βίβλος των Ελλήνων πολιτικών» (εκδ. Νέα Θέσις, Αθήνα 1994). Επιτομή όσων κατά καιρούς έχουν γραφεί για τους διαπλεκόμενους Έλληνες πολιτικούς. Προστίθεται η απαραίτητη σχέση των πολιτικών με τις διεθνείς μυστικές υπηρεσίες.

Αθανασίου Στριγά «Πολυτεχνείο 1973» (εκδ. Νέα Θέσις, Αθήνα 1996). Καρικατούρα της ηρωικής εξέγερσης, όπου οι αφελείς φοιτητές εμφανίζονται άβουλα όργανα της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ.

Κυριάκου Βελόπουλου «Ξυπνήστε. Η Ελλάδα αιμορραγεί. Το απαγορευμένο βιβλίο για τους Ελληνες» (τόμος Α', εκδόσεις Κάδμος, Θεσσαλονίκη).

«Ξυπνήστε. Η Ελλάδα αιμορραγεί. Δούρειοι ίπποι εναντίον του έθνους» (τόμος Β', εκδόσεις Ιστοριογνωσία, Θεσσαλονίκη 1999). Δύο ογκώδεις τόμοι αφιερωμένοι στους ποικιλώνυμους εχθρούς του ελληνισμού και τα σκοτεινά τους σενάρια κατά του έθνους.

Πάνος Καμμένος «Τρομοκρατία. Θεωρία και πράξη» (Ελληνική Ευρωεκδοτική, Αθήνα 1900). Το βιβλίο που ανέδειξε τον 25χρονο διοικητή μιας «προβληματικής» υπό αποκρατικοποίηση σε πολιτικό αστέρα της νέας δεξιάς. 586 προχειρογραμμένες σελίδες περί παντός του επιστητού, με αναρίθμητα λάθη και κεντρικό ιστό τη σχέση ΠΑΣΟΚ και 17Ν.

ΔΕΙΤΕ

Λούνα Παρκ (Luna Park) του Πάβελ Λουνγκίν (1992). Η άνοδος του νεοναζισμού και του αντισημιτισμού στη σύγχρονη Ρωσία, ως αποτέλεσμα κομμουνιστικής συνωμοσίας με ολίγην από... Εβραίους.

Talk Radio του Ολιβερ Στόουν (1988). Τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» ως πηγή έμπνευσης ενός αμερικάνου ναζιστή δολοφόνου.

Ελευθεροτυπία
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
-Απεγκλωβισμός της χώρας από το μηχανισμό ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΥΡΩΖΩΝΗ
-Εθνικοποίηση – κοινωνικοποίηση του τραπεζικού συστήματος
-Συμπαράταξη των δυνάμεων της Αριστεράς
Η ιδεολογία μου
Άβαταρ μέλους
perastikos13
Extreme poster
 
Δημοσ.: 22927
Εγγραφη: Φεβρουάριος 8th, 2006, 4:00 am
Τοποθεσια: Κερατσίνι
Το μέλος perastikos13, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: Τα πρωτόκολλα των σοφών της Ελλάδας

Δημοσίευσηαπό Saliveros » Δεκέμβριος 2nd, 2009, 10:10 am

  Έλα, πες τώρα την αλήθεια:

  Πόσο σε πληρώνει η CIA KGB MOSAD NSA Λέσχη Bilderberg;
  Ο Άκης φυλακίστηκε επειδή πήρε ρώσικα όπλα λέω εγώ. Οι Αμερικάνοι και οι μυστικές, διπλωματικές υπηρεσίες τους είναι γνωστά καθάρματα.
  Άβαταρ μέλους
  Saliveros
  Νονόγραμμος υπερσυντονιστής - Στην ομάδα από το '07
   
  Δημοσ.: 47362
  Εγγραφη: Ιούνιος 19th, 2007, 11:10 pm
  Τοποθεσια: ΑΘΗΝΑ
  Το μέλος Saliveros, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

  Re: Τα πρωτόκολλα των σοφών της Ελλάδας

  Δημοσίευσηαπό Perseus » Δεκέμβριος 2nd, 2009, 11:11 am

  Ελευθεροτυπία


  για το κυνηγι της Μανιας απο τις μυστικες υπηρεσιες για να μην τις αποκλυψει ,δεν εχει τιποτα?
  "επίσεις υπήρχε ένας μικρός συνωστισμός Εβραίων έξω από τους παραδοσιακούς φούρνους σε διάφορες πόλεις της Γερμανίας και της Πολωνίας..."
  Υποκλινομαι...
  Άβαταρ μέλους
  Perseus
  Extreme poster
   
  Δημοσ.: 41707
  Εγγραφη: Σεπτέμβριος 18th, 2004, 1:12 am
  Το μέλος Perseus, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

  Re: Τα πρωτόκολλα των σοφών της Ελλάδας

  Δημοσίευσηαπό perastikos13 » Δεκέμβριος 2nd, 2009, 10:01 pm

  Saliveros έγραψε:
   Έλα, πες τώρα την αλήθεια:

   Πόσο σε πληρώνει η CIA KGB MOSAD NSA Λέσχη Bilderberg;   Κανω οτι μπορω για να πληξω βαθια τις πολιτισμικες ριζες των ελ-ληνων ωστε να μην αναπτυχθει.
   Οι οβριοι δινουν τα περισσοτερα για την επιτευξη του στοχου!
   ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
   -Απεγκλωβισμός της χώρας από το μηχανισμό ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΥΡΩΖΩΝΗ
   -Εθνικοποίηση – κοινωνικοποίηση του τραπεζικού συστήματος
   -Συμπαράταξη των δυνάμεων της Αριστεράς
   Η ιδεολογία μου
   Άβαταρ μέλους
   perastikos13
   Extreme poster
    
   Δημοσ.: 22927
   Εγγραφη: Φεβρουάριος 8th, 2006, 4:00 am
   Τοποθεσια: Κερατσίνι
   Το μέλος perastikos13, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

   Re: Τα πρωτόκολλα των σοφών της Ελλάδας

   Δημοσίευσηαπό ΑΡΙΣΤΟΣ » Δεκέμβριος 3rd, 2009, 5:38 pm

   ο Λιακοπουλος και ο Στριγας κανουν reverse engineering, η Λιανα ειναι κατα 80% αξιοπιστη...

   ο πιο σοβαρος ειναι ο Λεωνιδας Αποσκιτης και ο Χριστος Μορφος...

   .
   ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:

   Πανω απο 1.5 τρις το οφελος των μνημονιων

   .
   Άβαταρ μέλους
   ΑΡΙΣΤΟΣ
   Extreme poster
    
   Δημοσ.: 69939
   Εγγραφη: Μάιος 1st, 2005, 12:33 am
   Τοποθεσια: Πατάρι
   Το μέλος ΑΡΙΣΤΟΣ, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

   Re: Τα πρωτόκολλα των σοφών της Ελλάδας

   Δημοσίευσηαπό Cavaliere » Δεκέμβριος 3rd, 2009, 5:43 pm

   Βάζω τη σελίδα στην αποθήκευση, πρέπει να έχω χρόνο να τη διαβάσω.
   Ενδιαφέρον θέμα, και περιμένω Αρίστο για ρεσιτάλ σολίστα.
   ORDEM E PROGRESSO.
   Άβαταρ μέλους
   Cavaliere
   Σκληρή αρχή μιας σκληρής μέρας
    
   Δημοσ.: 85255
   Εγγραφη: Μάρτιος 5th, 2008, 3:51 pm
   Τοποθεσια: Δόξα τω Θεώ.
   Το μέλος Cavaliere, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

   Re: Τα πρωτόκολλα των σοφών της Ελλάδας

   Δημοσίευσηαπό ΑΡΙΣΤΟΣ » Δεκέμβριος 5th, 2009, 4:00 am

   το χα ξεχασει το νημα, αυριο θα γραψω καποια πραγματα...

   .
   ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:

   Πανω απο 1.5 τρις το οφελος των μνημονιων

   .
   Άβαταρ μέλους
   ΑΡΙΣΤΟΣ
   Extreme poster
    
   Δημοσ.: 69939
   Εγγραφη: Μάιος 1st, 2005, 12:33 am
   Τοποθεσια: Πατάρι
   Το μέλος ΑΡΙΣΤΟΣ, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

   Re: Τα πρωτόκολλα των σοφών της Ελλάδας

   Δημοσίευσηαπό Thémistocle » Δεκέμβριος 5th, 2009, 4:52 am

   Επαληθεύτηκε όμως ο Στριγγάς, όταν το 1994 - 1995 έλεγε για τα νέα καθήκοντα του ΝΑΤΟ, μετά την πτώση του ανατολικού μποκ.

   Τα νέα καθήκοντα, θα ήταν το κυνήγι της τρομοκρατίας.
   Το είχε πει σε εκπομπή (σειρά εκπομπών) του Βασίλη Ραφαηλίδη στο New Channel.

   Μίλαγε για αναταραχές και τρομοκράτες τα επόμενα χρόνια, στα βόρεια σύνορα της Ελλάδος. Επαληθεύτηκε με τον πόλεμο στην Σερβία.
   Επαληθεύτηκε ακόμα περισσότερο, στις 11-9-2001.

   *Πράκτορες των Αμερικάνων και οι τρεις ηγέτες του αντιδικτατορικού φοιτητικού κινήματος (εδώ ο κ. Στριγάς φωτογραφίζει τη Μαρία Δαμανάκη, τον Κώστα Λαλιώτη και τον Στέφανο Τζουμάκα), οι οποίοι συνεδρίαζαν στην αμερικανική πρεσβεία το βράδυ της 16ης Νοεμβρίου 1973.


   Ασφαλώς και πρόκειται για συκοφαντίες.
   Όμως, το 1998, το πανίσχυρο και δικαιωμένο από το βρώμικο 89, (νίκη Ανδρέα το 93, νίκη Σημίτη το 96) ΠΑΣΟΚ επέλεξε την Μαρία Δαμανάκη ως υποψήφια δήμαρχο Αθηναίων.

   Αυτό έγινε επειδή το ΠΑΣΟΚ στερείτο στελεχών ;
   (το 1993 ο Συνασπισμός με πρόεδρο την Μ. Δαμανάκη, δεν κατάφερε να μπει στη βουλή)

   Ήταν "δώρο" για την προσφορά της στο πολυτεχνείο ;
   Ήταν ρουσφέτι του Λαλιώτη στην παληά συντρόφισα ;
   Ήταν το "ευχαριστώ" του ΠΑΣΟΚ, για όσα έλεγε κατά του Ανδρέα το 89 η Μ. Δαμανάκη ;

   Ασφαλώς και πρόκειται για συκοφαντίες, απλώς οι συμπτώσεις, βοηθάνε τους συνομωσιολόγους...
   Thémistocle
   Crazy poster
    
   Δημοσ.: 8406
   Εγγραφη: Ιούλιος 2nd, 2008, 9:06 pm
   Τοποθεσια: ΜΕΓΑΡΑ
   Το μέλος Thémistocle, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

   Re: Τα πρωτόκολλα των σοφών της Ελλάδας

   Δημοσίευσηαπό ΑΡΙΣΤΟΣ » Δεκέμβριος 5th, 2009, 3:38 pm

   φυσικα και ο Στριγας ειχε πληροφορηση σωστη για καποια θεματα, ομως σε καποια ειπε συνειδητα πιπες...

   ετσι δεν ξερεις τι να πιστεψεις σαν αληθεια και σαν ψεμα...

   μπορει ξερω γω Δαμανακη, Τζουμακας, Λαλιωτης και αλλοι να ταν ξερω γω πρακτορες αλλα να μην βρισκοντουσαν στην πρεσβεια στις 16 Νοεμβριου...

   διαβαζοντας καποιος το τελευταιο το θεωρει πιπα και μαζι του σβηνει και την πιθανοτητα να ηταν πρακτορες οι συγκεκριμενοι η εστω ενας δυο απ'αυτους...

   ετσι δουλευει το reverse engineering...

   κατα τα αλλα ο Στριγας εχει καλη πληροφορηση για τα παρασκηνια του 87-89 και για την προετοιμασια πραξικοπηματος απο ανδρεικους σε περιπτωση που ανεβαινε ο Μητσοτακης (κατι που εγκαταλειφθηκε οταν ο εγκεφαλος κληθηκε σε απολογια για αλλες αξιοποινες πραξεις και καταλαβαν οτι τους μυριστηκαν)...

   για το Πολυτεχνειο λεει τις πιο μεγαλες αληθειες διπλα σε εξωφρενικα ψεματα κι αυτο φυσικα ειναι σκοπιμο...

   .
   ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:

   Πανω απο 1.5 τρις το οφελος των μνημονιων

   .
   Άβαταρ μέλους
   ΑΡΙΣΤΟΣ
   Extreme poster
    
   Δημοσ.: 69939
   Εγγραφη: Μάιος 1st, 2005, 12:33 am
   Τοποθεσια: Πατάρι
   Το μέλος ΑΡΙΣΤΟΣ, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

   Re: Τα πρωτόκολλα των σοφών της Ελλάδας

   Δημοσίευσηαπό ΑΡΙΣΤΟΣ » Δεκέμβριος 5th, 2009, 3:49 pm

   ο Νικος Βεργιδης ειναι ο πρωτος Ελληνας συνωμοσιολογος μαλιστα απο το χωρο της Αριστερας...

   Εικόνα

   περιπετειωδης ζωη, ξεκιναει να εκδιδει αρχες της δεκαετιας του 80 σειρα βιβλιων που τα χωνουν σε ολους, κραταει ενα μικρο βιβλιοπωλειο στην οδο Μπενακη (απο κει η φωτο), φευγει για ενα καλυτερο κοσμο το 91, καποιοι λενε απο AIDS που κολλησε απο μολυσμενη συριγγα, αλλοι λενε οτι τον...δολοφονησε η MOSAD... :)

   σιγουρα αξιολογος, με πολλες σωστες αποκαλυψεις και κραυγαλεα λαθη, εντιμος ομως και οχι της σχολης του reverse engineering, τον διαβασαν με ενθουσιασμο απο εθνικοσοσιαλιστες μεχρι απογοητευμενοι αριστεροι...

   o Στριγας υιοθετησε καποιες αποκαλυψεις του...

   .
   ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:

   Πανω απο 1.5 τρις το οφελος των μνημονιων

   .
   Άβαταρ μέλους
   ΑΡΙΣΤΟΣ
   Extreme poster
    
   Δημοσ.: 69939
   Εγγραφη: Μάιος 1st, 2005, 12:33 am
   Τοποθεσια: Πατάρι
   Το μέλος ΑΡΙΣΤΟΣ, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

   Re: Τα πρωτόκολλα των σοφών της Ελλάδας

   Δημοσίευσηαπό ΑΡΙΣΤΟΣ » Δεκέμβριος 5th, 2009, 4:09 pm

   ο διασημοτερος ολων βεβαια ειναι ο γνωστος σας Ιωαννης Φουρακης που ηδη απο το 1989 μιλησε για ομαδα Ε...

   πρωην ταξιτζης, πρωην μελος της νεολαιας της Ενωσης Κεντρου επι Ιουλιανων, αργοτερα υποστηρικτης της πατριωτικης πτερυγας του ΠΑΣΟΚ που ομως απογοητευεται οταν ο Αντρεας στις εκλογες του 85 κοβει καποιους πατριωτες βουλευτες απο τα ψηφοδελτια...

   Εικόνα

   ισχυριζεται οτι γνωρισε καποιους που ηταν μελη της ομαδας Ε αλλα οτι ποτε δεν τον μυησαν γιατι δεν τον βρηκαν ακομη ετοιμο...

   εγω δεν ξερω τι να πιστεψω απο ολα αυτα (η Ε ουδεποτε με ενδιεφερε και τα παιδια του 83 μια απο τα ιδια) αλλα θεωρω οτι ο κυριος Γιαννης εχει προσφερει καθως εμαθε στους Ελληνες να ψαχνουν καποια ζητηματα που αγνοουσαν και να ψυλλιαζονται και τις επισημες εκδοχες σε θεματα που κανουν τζιζ...

   καταθετω οτι ειναι αυθεντικος πατριωτης με ολοσωστες θεσεις σε πολλα ζητηματα (ευστοχος και για οσα γραφει για ορισμενες ομαδες νεοεθνικων)...δεν εχει σχεση με στοες και κολπα παρ'οτι καποιοι πηγαν να τον κατηγορησουν αδικα...

   πολλα που εχει γραψει ειναι αληθειες και αλλα πολυ τραβηγμενα, ομως δεν κανει reverse engineering, ειναι αυθεντικος και οτι γραφει το πιστευει...

   πριν αρκετα χρονια συγκροτησε μια ομαδα με μαθητες και φιλους του και ενας απο τους καρπους της ολης παρεας ηταν και το φορουμ της Δημοθοινιας απο το οποιο αργοτερα γνωρισα πραγματικα αξιολογα παιδια...

   .
   ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:

   Πανω απο 1.5 τρις το οφελος των μνημονιων

   .
   Άβαταρ μέλους
   ΑΡΙΣΤΟΣ
   Extreme poster
    
   Δημοσ.: 69939
   Εγγραφη: Μάιος 1st, 2005, 12:33 am
   Τοποθεσια: Πατάρι
   Το μέλος ΑΡΙΣΤΟΣ, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

   Re: Τα πρωτόκολλα των σοφών της Ελλάδας

   Δημοσίευσηαπό Saliveros » Δεκέμβριος 5th, 2009, 4:22 pm

    Χριστός κι Απόστολος...

    Ο Φουράκης :smt005
    Ο Άκης φυλακίστηκε επειδή πήρε ρώσικα όπλα λέω εγώ. Οι Αμερικάνοι και οι μυστικές, διπλωματικές υπηρεσίες τους είναι γνωστά καθάρματα.
    Άβαταρ μέλους
    Saliveros
    Νονόγραμμος υπερσυντονιστής - Στην ομάδα από το '07
     
    Δημοσ.: 47362
    Εγγραφη: Ιούνιος 19th, 2007, 11:10 pm
    Τοποθεσια: ΑΘΗΝΑ
    Το μέλος Saliveros, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

    Επόμενη

    Επιστροφή στην Εναλλακτικές επιστήμες

    Μετάβαση στην αρχή της σελίδας

    Μέλη σε σύνδεση

    Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες