ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΕΙΤΖ????????????????

Θέματα υγείας, συμβουλές και συζητήσεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες ή/και οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στο πλαίσιο της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική πληροφόρηση. Το Phorum.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ, σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή ανταλλάσσεται/μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων. Συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας γιατρό.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες

 

ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΕΙΤΖ????????????????

Δημοσίευσηαπό psytekk » Δεκέμβριος 23rd, 2006, 3:28 am

Η υπόθεση ότι ο ιός HIV προκαλεί AIDS, είναι η μεγαλύτερη ιατρική απάτη του 20ου αιώνος μ.α.χ.χ.
ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ http://www.hellenicreligion.gr/doc/aids.htm

"Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΤΙΣ ΑΝΩΘΕΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ http://www.hellenicreligion.gr
ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ,Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΑΝ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΡΓΥΤΕΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ,ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ Η ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ"

Το «1984» ο ερευνητής Robert Gallo ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου στις ΗΠΑ, ότι είχε ανακαλύψει ένα ιό, τον HIV, ο οποίος ευθυνόταν για μία ομάδα ασθενειών, η οποία ονομάστηκε σύνδρομο AIDS. Η ανακοίνωση έγινε χωρίς προηγουμένως να έχει δημοσιευθεί τίποτε στις ειδικές επιστημονικές εφημερίδες. Αμέσως δόθηκε η υπόσχεση ότι σε δύο χρόνια το πολύ, θα βρεθεί εμβόλιο και θεραπεία κατά του AIDS. Τα δυτικά ΜΜΕ εξέλαβαν την ανακάλυψη του Robert Gallo ως αληθινή, και έκτοτε η ανθρωπότης ζει ένα εφιάλτη. Τον εφιάλτη του ιού HIV.

Η θεωρία ότι ο HIV προκαλεί AIDS λέει τα εξής: Πρόκειται για εξωγενή ρετροϊό, ο οποίος εισβάλλει στο σώμα μεταδιδόμενος από το αίμα, την σεξουαλική επαφή, και την περιγεννητική μετάδοση(από έγκυο στο βρέφος). Ο ιός είναι θανατηφόρος διότι καταστρέφει τα T και τα CD4 λεμφοκύτταρα, τα οποία ρυθμίζουν τον ανοσολογικό μηχανισμό του ανθρώπου. Με την καταστροφή των λεμφοκυττάρων επέρχεται κατάρρευση του ανοσοποιητικού συστήματος. Εμφανίζονται συμπτώματα όπως διάρροια, απώλεια βάρους, υποτροπιάζουσα καντιντίαση, και ο άρρωστος πεθαίνει αδυνατών να αντεπεξέλθει στις λοιμώξεις. AIDS αποκαλείται το τελευταίο στάδιο αυτής της ιογενούς λοιμώξεως.

Για να διαγνωστεί κάποιος με AIDS πρέπει να βρεθεί θετικός στον ρετροϊό HIV και να πάσχει εκ μιάς των 30 περίπου ασθενειών που περιλαμβάνονται στο σύνδρομο AIDS. Το χρονικό διάστημα μεταξύ μολύνσεως από τον ρετροϊό και αναπτύξεως AIDS, είναι ακαθόριστο. Σύμφωνα με τους υποστηρικτές της θεωρίας, φτάνει μέχρι και τα 10 χρόνια. Αλλά δεν υπάρχει θεραπεία, λένε. Ο θάνατος επέρχεται σίγουρα, λένε.

Ως αποτέλεσμα αυτής της θεωρίας, δημιουργήθηκαν χιλιάδες οργανώσεις, ερευνητικά εργαστήρια, κλινικές μονάδες για την αντιμετώπιση του AIDS. Περιοδικά, τηλεοράσεις και εφημερίδες άρχισαν να διαφημίζουν τα τεστ για τον ιό HIV και τα φάρμακα που έπρεπε να πάρουν οι φορείς του HIV, ακόμη και χωρίς να έχουν εμφανίσει συμπτώματα AIDS.

Από το «1984» και την ανακοίνωση του Robert Gallo πέρασαν 22 χρόνια. Καμμία από τις προβλέψεις των υποστηρικτών της θεωρίας HIV-AIDS δεν επαληθεύτηκε. Ούτε εξαπλώθηκε πανδημία AIDS, ούτε οι ασθενείς με AIDS θεραπεύθηκαν με τα αντιρετροϊικά φάρμακα που τους χορηγούν, ούτε σίγουρη καταδίκη σε θάνατο των φορέων του HIV υπήρξε(να υπογραμμιστεί ότι ένα άτομο-φορεύς του HIV, δεν ταυτίζεται με ένα ασθενή από σύνδρομο AIDS).

Η απάτη του HIV αρχίζει σταδιακώς να καταρρέει. Ουδείς ασθενής με AIDS έχει θεραπευθεί ποτέ από την υπάρχουσα φαρμακευτική αγωγή. Αντιθέτως όσοι έλαβαν τα αντιρετροϊικά φάρμακα, τα οποία περιλαμβάνουν το ΑΖΤ και τους αναστολείς πρωτεασών, είτε πέθαναν είτε βρίσκονται στα πρόθυρα του θανάτου.

Οι φορείς του HIV απομονώνονται κοινωνικώς, άλλοι αυτοκτονούν. Χορηγούνται τοξικά φάρμακα ακόμη και σε αγέννητα μωρά. Παρά τις προβλέψεις για παγκόσμια επιδημία, τα κρούσματα είναι περιωρισμένα σε ομάδες υψηλού κινδύνου(ναρκομανείς, ομοφυλόφιλοι, αιμορροφιλικοί).

Όσο περνούν τα χρόνια, έρχονται στην επιφάνεια τα παράδοξα του AIDS. Πολλοί φορείς του HIV δεν έχουν εμφανίσει κανένα σύμπτωμα AIDS, 15-20 χρόνια μετά την διάγνωση ως θετικοί στον ιό HIV. Και ζουν υγιέστατοι παρά τις διαβεβαιώσεις των υποστηρικτών της υποθέσεως «o HIV προκαλεί AIDS», ότι όσοι κολλήσουν τον HIV, σίγουρα θα αρρωστήσουν και σίγουρα θα πεθάνουν. Αλλά υπάρχει και το αντίστροφο παράδοξο. Πολλοί ασθενείς με AIDS δεν είναι φορείς του HIV. Αυτή και μόνο η παρατήρηση θα αρκούσε για να καταρριφθεί η θεωρία της ιογενούς λοιμώξεως. Αλλά το χριστιανικό ιατρικό κατεστημένο έχει πάρει διαζύγιο από την πραγματικότητα.

Αρκετοί σοβαροί επιστήμονες άρχισαν να αμφιβάλλουν για το αν ο HIV προκαλεί το AIDS. Άλλοι ισχυρίζονται ότι το AIDS είναι πολυπαραγοντικό, και ότι απλώς ο HIV συμβάλλει στο να αναπτυχθεί το AIDS. Αυτές οι εξελίξεις καταρρίπτουν τις διαβεβαιώσεις και τις προβλέψεις των απατεώνων της ψευδοεπιστήμης, οι οποίοι κατάστρεψαν εκατομμύρια υγιείς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για να θησαυρίσουν οι ίδιοι και ωρισμένες φαρμακευτικές εταιρείες.

Τί συμβαίνει λοιπόν; Υπάρχει ιός HIV; Υπάρχει σύνδρομο AIDS; Στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν. Υπάρχουν μόνον στην αρρωστημένη φαντασία των χριστιανών ψευδοεπιστημόνων, οι οποίοι έφεραν την ιατρική πίσω στον Μεσαίωνα.

Μπορεί σήμερα να έχουμε υπερηχογράφους και μικροσκόπια, αλλά από τον Μεσαίωνα δεν έχει αλλάξει σε τίποτε η δομή σκέψεως της ιατρικής. Τότε οι χριστιανοί «ιατροί» εφήρμοζαν την αφαίμαξη ως βασική θεραπευτική μέθοδο για κάθε αρρώστια, αδιαφορώντας για τα αποτελέσματα. Σήμερα οι χριστιανοί «ιατροί» εφαρμόζουν την χημειοθεραπεία για κάθε καρκίνο, για κάθε αρρώστια, αδιαφορώντας για τα αποτελέσματα.

Ούτε τότε ούτε σήμερα ενδιαφέρθηκε κάποιος από αυτούς τους δήθεν ιατρούς να εφαρμόσει δύο βασικές Ιπποκράτειες Αρχές: α)θεράπευσε τον άρρωστο, όχι την αρρώστια και β) αν δεν μπορείς να κάνεις καλό στον άρρωστο, τουλάχιστον μην του κάνεις κακό.

Έτσι και αλλιώς οι χριστιανοί έκαψαν τα περισσότερα αρχαία επιστημονικά συγγράμματα. Γιατί να μελετούν τα εναπομείναντα;

Όμως το βασικό ερώτημα παραμένει. Υπάρχει κάποιος θανατηφόρος ιός που προκαλεί όλους αυτούς τους θανάτους; Ναι, υπάρχει. Και ονομάζεται ιός της βλακείας. Αυτός ο τρομακτικά θανατηφόρος ιός εισβάλλει στον εγκέφαλο των ανθρώπων, προσβάλλει τα λογικά του κύτταρα, διεγείρει συναισθηματικές εκκρίσεις, καταστέλλει το νοητικό σύστημα, και σκοτώνει την σκέψη του ατόμου. Στο τελευταίο στάδιο της νόσου το άτομο πεθαίνει λόγω αδυναμίας του νοητικού συστήματος να ανταποκριθεί στις βασικές προκλήσεις της ζωής.

Αυτό που οι χριστιανοί «ιατροί» αποκαλούν ιό HIV και αρρώστια AIDS είναι ένα μείγμα από άνομα συμφέροντα, παραπληροφόρηση, εξόντωση των «αιρετικών», αποσιώπηση, θρίαμβο των μετριοτήτων, ποινικοποίηση της λογικής, δύναμη της συνηθείας, ελλιπή εκπαίδευση στα ερευνητικά κριτήρια.

Όταν όλα αυτά συσσωρευτούν, και συγχρόνως εμφιλοχωρεί ο ιός της βλακείας, τότε μιλάμε για το σύνδρομο της βλακείας-AIDS. Το σύνδρομο αποκτά ορμή και στο διάβα του παρασύρει τους πάντες κάτω από όγκους ψεύδους και συκοφαντίας. Διογκώνεται και γίνεται αυτοσυντηρούμενο ψεύδος, καθώς οι ιεραπόστολοι του ψεύδους κερδίζουν τα προς το ζην από την διάδοσή του.

Σήμερα η βιομηχανία του AIDS αποτελεί ένα αυτοσυντηρούμενο οργανισμό, ο οποίος με τα ψεύδη που διαδίδει, αφ’ ενός καταστρέφει ζωές υγιών και ασθενών ατόμων, αφ’ ετέρου κερδίζει δισεκατομμύρια από τον πόνο και την εξαθλίωση που προκαλεί στα θύματά του.

Ας δούμε λεπτομερώς τα σημεία που αποκαλύπτουν την μεγαλύτερη ιατρική απάτη του 20ου αιώνος μ.α.χ.χ.

Κορυφαίοι επιστήμονες, όπως οι Peter Duesberg, Ελένη Παπαδοπούλου-Ηλιοπούλου, Kary Mullis, έχουν κάνει εξαντλητικές έρευνες πάνω στο θέμα HIV-AIDS. Οι έρευνες αποδεικνύουν ότι το ιατρικό κατεστημένο κερδοσκοπεί εις βάρος των λαών προπαγανδίζοντας ένα ψεύδος.

Τα προβλήματα με την υπόθεση «ο HIV προκαλεί AIDS» είναι τα εξής:

Το χριστιανικό ιατρικό κατεστημένο ισχυρίζεται ότι ο ρετροϊός HIV είναι υπεύθυνος για το AIDS. Όμως κάτι τέτοιο απαιτεί απομόνωση και φωτογράφηση του ιού. Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ποτέ, όπως έχει αποδείξει η βιοφυσικός Ελένη Παπαδοπούλου (http://www.virusmyth.net/aids/data/cjinterviewep.htm) και η ερευνητική της ομάδα Perth στην Αυστραλία.

Και χωρίς απομόνωση του ιού, δεν μπορούμε να μιλάμε καν για ύπαρξη ιού. Μέχρι στιγμής έχουν δημοσιευθεί κάποιες προσομοιώσεις του ιού HIV, οι οποίες είναι έργα καλλιτεχνών με την βοήθεια υπολογιστών, και όχι αληθινές φωτογραφίες.

Ακόμη και αν υπήρχε αυτός ο τρομερός ρετροϊός, θα έπρεπε να ανιχνεύεται εύκολα στους φορείς του. Αλλά και σε αυτό το σημείο το χριστιανικό ιατρικό κατεστημένο εξαπατά τους λαούς. Όταν κάποιος κάνει τεστ για HIV, το τεστ δεν ανιχνεύει τον ιό HIV, αλλά κάποια αντισώματα που ίσως να αντιστοιχούν στον HIV. Όμως για να έχουμε σίγουρη διάγνωση θετικού φορέως, τα αντισώματα πρέπει να αντιστοιχούν στον συγκεκριμένο ιό. Κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό με τις υπάρχουσες διαγνωστικές μεθόδους.

Ένα διαγνωστικό τεστ που βασίζεται σε ανίχνευση αντισωμάτων σε ένα άρρωστο άτομο, που παρουσιάζει εμφανή συμπτώματα από κάποια αρρώστια, έχει κάποιο νόημα. Δείχνει ότι υπάρχει κάποιο μικρόβιο που αναπαράγεται και μολύνει τον οργανισμό. Αλλά όταν το τεστ ανιχνεύει αντισώματα σε υγιές άτομο, χωρίς κανένα σύμπτωμα αρρώστιας, αυτό σημαίνει είτε ότι το άτομο είχε αυτά τα αντισώματα απ’ όταν γεννήθηκε, είτε ότι τα απέκτησε από εμβολιασμό, είτε ότι ο οργανισμός νίκησε το μικρόβιο. Άρα σε αυτή την περίπτωση, η θετική αντίδραση στον HIV ενός υγιούς ατόμου, δεν έχει κανένα νόημα.

Όποιος ερμηνεύσει ένα τέτοιο διαγνωστικό τεστ ως πρόβλεψη ότι το θετικό άτομο στον HIV, θα αναπτύξει AIDS και θα πεθάνει σε λίγα χρόνια, είναι σαν να θεωρεί ότι ένα υγιές άτομο πάσχει από ευλογιά και θα πεθάνει σίγουρα επειδή ανιχνεύσαμε αντισώματα ευλογιάς, ενώ φυσικά το υγιές άτομο ανέπτυξε τα αντισώματα ευλογιάς από τον παιδικό εμβολιασμό.

Μετά από πολυετή πείρα των κλινικών ιατρών έχει αποδειχθεί ότι το διαγνωστικό τεστ για HIV μπορεί να δώσει θετικό αποτέλεσμα εξ αιτίας πλήθους παραγόντων, ασχέτων με το AIDS, όπως: εγκυμοσύνη, αλκοολισμός, αντισώματα ελονοσίας, αντισώματα λέπρας, εμβολιασμός κατά της γρίπης, θέρμανση των δειγμάτων αίματος, παρατεταμένη αποθήκευση των δειγμάτων αίματος, αντισώματα ηπατίτιδος Β, ρευματοειδή αρθρίτιδα. Κάποιοι επιστήμονες μιλούν για περίπου 70 παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν θετική αντίδραση στο τεστ για HIV, και οι οποίοι δεν έχουν καμμία σχέση με το σύνδρομο AIDS.

Οι επίσημοι οργανισμοί για το AIDS παραδέχονται ανοικτά πιά, αυτό που είχαν ανακοινώσει τα εργαστήρια Abbott: ότι δεν υπάρχει σίγουρη μέθοδος ανιχνεύσεως του HIV.

Το χειρότερο είναι ότι πολλά άτομα που βρίσκονται θετικοί στον ιό HIV, μετά από μερικούς μήνες ή μερικά χρόνια, βρίσκονται αρνητικοί. Εν τω μεταξύ, αν έχουν υποστεί χημειοθεραπεία, ο οργανισμός τους υποφέρει από σοβαρές και μη-αναστρέψιμες βλάβες.

Το επόμενο πρόβλημα στην υπόθεση «ο HIV προκαλεί AIDS», είναι το ζήτημα της ανιχνεύσεως του ιού σε άτομα που έχουν ασθενήσει από αυτό που αποκαλείται AIDS.

Αποτελεί βασική παραδοχή ότι όταν ένας ιός προκαλεί τον θάνατο σε ένα ασθενή, στα τελευταία στάδια της αρρώστιας, ο ιός πρέπει να ανευρίσκεται εύκολα στο σώμα του ασθενούς. Τα όργανα, οι ιστοί, τα υγρά του σώματος, πρέπει να έχουν μολυνθεί από τον ιό. Και όμως, στους ασθενείς που πεθαίνουν από AIDS τα ποσοστά του HIV που ανιχνεύονται, είτε είναι μηδενικά είτε το πολύ 1 στα 1000 Τ-λεμφοκύτταρα εμφανίζει κάποιο ίχνος ιού HIV.

Ακόμη και τότε, δεν υπάρχουν σημάδια ότι ο ρετροϊός είναι ενεργός. Αλλά ακόμη και αν ο ρετροϊός HIV ήταν θανατηφόρος και σκότωνε 1 στα 1000 Τ-λεμφοκύτταρα, ο ρυθμός αντικαταστάσεως των κατεστραμμένων κυττάρων του ανθρωπίνου οργανισμού, είναι 30 φορές μεγαλύτερος. Το οποίο σημαίνει ότι οι ασθενείς θα άντεχαν τις όποιες απώλειες Τ-λεμφοκυττάρων.

Οι χριστιανοί «ιατροί» κατήργησαν όχι μόνον τις επιστημονικές αρχές για την ανίχνευση και απομόνωση του ιού, αλλά με ανακριβή τεστ δίνουν αδιακρίτως «φάρμακα» σε υγιείς ανθρώπους. Επιπλέον κατήργησαν και τα αποτελέσματα της νεκροτομής που αποδεικνύει αν ένας ιός έχει καταλάβει όλο το σώμα. Μόνον έτσι μπόρεσαν να διαπράξουν την γενοκτονία τους. Αγνοούν τα αποτελέσματα νεκροψιών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Ο HIV είναι ρετροϊός, ισχυρίζονται οι «επιστήμονες» που τον ανακάλυψαν, αλλά ο Peter Duesberg, κορυφαίος ερευνητής των ρετροϊών, δήλωσε ότι οι ρετροϊοί είναι άκακοι. Αν υπάρχει ο ιός HIV όπως τον περιγράφουν οι Gallo και Σία, έχει πολύ απλή γενετική δομή και δεν είναι δυνατόν να προκαλεί τόση ζημιά. Ο Peter Duesberg δήλωσε ότι δεν έχει πρόβλημα να τον εμφυτεύσει στον εαυτό του. «I wouldn't mind being injected with that virus. It's harmless», είναι η ακριβής δήλωση του Duesberg.

Η θέση του κορυφαίου ερευνητού είναι ότι οι ρετροϊοί δεν έχουν προκαλέσει ποτέ κάποιο πρόβλημα υγείας στους ανθρώπους. Ούτε σκοτώνουν κύτταρα, αντιθέτως βοηθούν στην ανάπτυξη των κυττάρων. Έχουν βρεθεί περίπου 100 ρετροϊοί στο ανθρώπινο DNA, οι οποίοι περνούν από γενεά σε γενεά, χωρίς να προκαλούν προβλήματα υγείας εδώ και χιλιετίες.

Το επόμενο πρόβλημα στην υπόθεση «ο HIV προκαλεί AIDS», είναι στον ορισμό του AIDS. Τί είναι αυτό το σύνδρομο AIDS; Σύμφωνα με το χριστιανικό ιατρικό κατεστημένο είναι μία ομάδα από 30 περίπου ασθένειες με την εξής καταπληκτική ιδιότητα: Αν κάποιος έχει φυματίωση και είναι φορεύς του HIV, τότε πάσχει από AIDS. Όμως αν έχει φυματίωση αλλά δεν είναι φορεύς του HIV, τότε δεν πάσχει από AIDS. Δηλαδή το AIDS δεν είναι κάποια καινούρια ασθένεια, είναι ομάδα παλαιοτέρων ασθενειών που οι χριστιανοί «ιατροί» ωνόμασαν σύνδρομο AIDS, με την προσθήκη ενός ρετροϊού.

Όταν όμως καταγράφηκαν πάνω από 4000 περιπτώσεις ασθενών διεθνώς, με όλα αυτά τα συμπτώματα χωρίς να είναι φορείς του HIV, τότε οι χριστιανοί «ιατροί» άλλαξαν τον ορισμό του AIDS ώστε να μιλήσουν για ένα νέο τύπο ιού HIV, ο οποίος δήθεν δεν εμφανίζεται.

Το ότι κάποιοι ομαδοποίησαν μια σειρά γνωστών ασθενειών, αυτό δεν σημαίνει ότι ενεφανίσθη μία νέα ασθένεια στον πλανήτη. Σημαίνει ότι κάποιοι απατεώνες ανακάλυψαν ένα νέο τρόπο για να κλέβουν τα χρήματα των ασθενών.

Το επόμενο πρόβλημα στην υπόθεση «ο HIV προκαλεί AIDS», είναι στην εύρεση αιτιώδους συναφείας μεταξύ HIV και AIDS. Όταν ένα φαινόμενο Α(ιός HIV) συνυπάρχει με το φαινόμενο Β(σύνδρομο AIDS), αυτό δεν σημαίνει ότι οπωσδήποτε το Α είναι υπεύθυνο για την ανάπτυξη του φαινομένου Β. Κάτι τέτοιο αποτελεί σοβαρό λάθος λογικής.

Υπάρχουν οι εξής περιπτώσεις: Μπορεί το Β να προκαλείται από κάποιον άλλο παράγοντα, εκτός του Α. Μπορεί το Β να προκαλεί την εμφάνιση του Α(αρκετοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ο ρετροϊός HIV μπορεί να είναι ενδογενής, και να εμφανίζεται ως αντίδραση του οργανισμού στις διάφορες αρρώστιες που καταπονούν το σώμα). Μπορεί η συνύπαρξη των δύο να είναι απλή σύμπτωση και όχι αιτιώδης συνάφεια.

Επιπλέον για να αποδειχθεί αιτιώδης συνάφεια μεταξύ HIV και AIDS απαιτούνται παράλληλες και ελεγχόμενες έρευνες, μεταξύ ασθενών που πάσχουν από τις αρρώστιες του συνδρόμου AIDS αλλά δεν φέρουν τον HIV, και ασθενών που πάσχουν από τις αρρώστιες του συνδρόμου AIDS και φέρουν τον HIV. Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής. Άρα δεν έχει αποδειχθεί αιτιώδης συνάφεια μεταξύ HIV και AIDS.

Το επόμενο πρόβλημα στην δήθεν επικειμένη πανδημία AIDS είναι οι στατιστικές. Κάθε χρόνο ακούμε από τα χριστιανικά μέσα παραπληροφορήσεως ότι στην Αφρική εξαπλώνεται ο ιός HIV και ότι υπάρχουν εκατομμύρια ασθενείς. Αλλά αυτό το αρνούνται οι ίδιοι οι αφρικανοί. Εκτός και αν θεωρείται AIDS η ελονοσία, η λιμοκτονία και η έλλειψη αποχετευτικών συστημάτων, καταστάσεις που μαστίζουν την Αφρικανική ήπειρο.

Αυτό που δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος όταν ακούει για τα εκατομμύρια των υποτιθεμένων περιστατικών AIDS στην Αφρική, είναι ότι αυτά τα περιστατικά δεν υπάρχουν. Πρόκειται για εκτιμήσεις, όχι για καταμετρημένα περιστατικά. Πρόκειται για στατιστικά μοντέλα που προσομοιώνουν μία υποθετική κατάσταση από ανθρώπους που κάθονται στα γραφεία του ΟΗΕ και αυτοσχεδιάζουν με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τους.

Άλλωστε είναι γνωστόν ότι στην Αφρική επειδή δεν υπάρχουν νοσηλευτικά ιδρύματα για τις τρέχουσες υγειονομικές ανάγκες, ασθενείς και ιατροί έχουν κίνητρα να δηλώνουν περιστατικά AIDS για να λαμβάνουν βοήθεια από διεθνείς οργανισμούς. Στις περισσότερες περιπτώσεις με AIDS που αναφέρονται στην Αφρική, δεν έχει γίνει τεστ για HIV, διότι απλούστατα κοστίζει πανάκριβα για τα αφρικανικά οικονομικά δεδομένα. Αν κάποιος αφρικανός πάσχει από διάρροια, τον δηλώνουν ασθενή με AIDS, χωρίς περαιτέρω εξετάσεις.

Προκειμένου να συντηρήσουν το ψεύδος τους οι χριστιανοί «ιατροί», κάθε χρόνο κατασκευάζουν πλαστές στατιστικές. Επιπλέον αλλάζουν συνεχώς τον ορισμό του AIDS για να περιλαμβάνει νέες αρρώστιες ώστε να δημιουργούν πανικό στους πληθυσμούς. Και οι πάντες να θεωρούνται πιθανά θύματα του ιού HIV, ή καλύτερα πιθανοί πελάτες των δηλητηρίων που πωλούν ως «φάρμακα» κατά του AIDS.

Είναι χαρακτηριστικό ότι άλλος είναι ο ορισμός του AIDS στην Ευρώπη και άλλος στην Αφρική! Που σημαίνει ότι το αν κάποιος είναι φορεύς του συμπλέγματος HIV-AIDS, εξαρτάται από τον ιατρό που τον εξέτασε, από την εργαστηριακή τεχνική που ανίχνευσε τον υποτιθέμενο ιό, και από την χώρα που ζει. Κάποιος που ζει στην Ευρώπη και θεωρείται υγιής, στην Αφρική μπορεί να θεωρείται ασθενής με AIDS, και αντιστρόφως.

Το επόμενο πρόβλημα στην υπόθεση «ο HIV προκαλεί AIDS», βρίσκεται στην θεραπεία του AIDS. Από την στιγμή που κάποιος διαγνωστεί ως φορεύς του HIV, αμέσως του χορηγούν χημικές ουσίες, όπως το άκρως τοξικό «φάρμακο» ΑΖΤ. Το ΑΖΤ όχι μόνον καταστρέφει τα εσωτερικά όργανα του ατόμου, αλλά επιπλέον έχει ανοσοκατασταλτικές παρενέργειες. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί νεκροί ασθενείς που δήθεν πεθαίνουν από AIDS, στην ουσία πεθαίνουν από το ΑΖΤ.

Έχει αποδειχθεί ότι το ΑΖΤ προκαλεί αυτό που υποτίθεται ότι καταπολεμά. Χορηγείται από τους χριστιανούς «ιατρούς» για να καταπολεμήσει την ανοσολογική ανεπάρκεια, ενώ προκαλεί ανοσολογική ανεπάρκεια.

Τα άτομα-φορείς του HIV δεν πεθαίνουν από το AIDS, πεθαίνουν από το ΑΖΤ που παρουσιάζει ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με το AIDS. Τα ίδια τραγικά αποτελέσματα προκαλούν οι αναστολείς πρωτεασών, που χορηγούνται για την καταπολέμηση του AIDS. Αντί να αποσυρθούν αμέσως αυτά τα δηλητήρια από την κυκλοφορία, χορηγούνται αφειδώς στους φορείς του ιού, που πληρώνουν πανάκριβα την δολοφονία τους από τους χριστιανούς «ιατρούς».

Η υπόθεση «ο HIV προκαλεί το AIDS», δεν στηρίχθηκε πάνω σε αντικειμενική ερευνητική εργασία. Κτίσθηκε πάνω σε σαθρά θεμέλια για να υποστηρίξει το φαρμακο-βιομηχανικό σύμπλεγμα και τις πωλήσεις αντιρετροϊικών φαρμάκων.

Κανονικώς, πρώτα εντοπίζεις ένα πρόβλημα, μετά κάνεις έρευνα, και τέλος καταλήγεις σε μία θεωρία. Ένας επιστήμων δεν προσπαθεί να παραποιήσει τα γεγονότα για να ταιριάζουν με την θεωρία του. Ο επιστήμων προσπαθεί να βρει μία θεωρία που να ερμηνεύει τα γεγονότα. Ο επιστήμων ξεκινά με κάποιες υποθέσεις και στην διαδρομή της ερεύνης, βάσει στοιχείων, είναι έτοιμος να τις αναθεωρήσει. Και μόλις ο επιστήμων καταλήξει σε μία θεωρία, την θέτει στην σκληρή δοκιμασία της διεθνούς επιστημονικής κοινότητος. Δεν αρχίζει να καταδιώκει «αιρετικούς» που διαφωνούν με τις απόψεις του, όπως κάνουν οι χριστιανοί «ιατροί» του πολιτικώς ορθού συμπλέγματος HIV-AIDS.

Για να καταφέρει το χριστιανικό κατεστημένο να διαπράξει αυτό το έγκλημα, υπήρχε μία προϋπόθεση. Την απαγόρευση της αντιθέτου απόψεως. Από το «1984» έχει απαγορευθεί η δημοσίευση εργασιών που προβάλλουν άλλες υποθέσεις για το σύνδρομο AIDS, ή απόψεις που αμφισβητούν την ύπαρξη του ιού HIV. Ετησίως κατασπαταλώνται δισεκατομμύρια για έρευνα και θεραπεία που δεν οδηγεί πουθενά, διότι τα πάντα βασίζονται σε μία μόνο υπόθεση: ο HIV προκαλεί το AIDS.

Αλλά τα τελευταία χρόνια το Λυκόφως των Θεών απλώνεται και στον τομέα της ιατρικής. Κορυφαίοι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι το AIDS είναι κυρίως αρρώστια συμπεριφοράς. Όσοι κάνουν χρήση ναρκωτικών, όσοι κάνουν πολλές μεταγγίσεις αίματος, όσοι κάνουν επικίνδυνη σεξουαλική ζωή, όσοι έχουν κακή διατροφή, σε κάποια στιγμή της ζωής τους παρουσιάζουν συμπτώματα αυτού που αποκαλείται AIDS.

Τόσες δεκαετίες ακούμε ότι πέθανε ακόμη ένας νέος από υπερβολική δόση ναρκωτικών, συνήθως από ανακοπή καρδιάς. Αυτό που δεν ακούμε είναι ότι ναρκωτικά όπως η κοκαΐνη, έχουν ανοσοκατασταλτική επίδραση. Ουδείς χριστιανός «ιατρός» θέλει να παραδεχτεί ότι τα ναρκωτικά σε μεγάλο βαθμό προκαλούν αυτό που αποκαλείται σύνδρομο AIDS. Επιπλέον κάποιοι έγκυροι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι ο ιός HIV(αν υπάρχει τέτοιος ιός), δεν μεταδίδεται σεξουαλικώς.

Στο άκουσμα τέτοιων απόψεων το χριστιανικό ιατρικό κατεστημένο συκοφαντεί τους «αιρετικούς» λέγοντας ότι θέτουν σε κίνδυνο την ζωή των ανθρώπων, ότι έτσι ο κόσμος θα παύσει να ανησυχεί για την εξάπλωση του AIDS, ότι οι «αιρετικοί» αναστέλλουν την χρήση του προφυλακτικού.

Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει. Ουδέποτε, ουδείς σώφρων επιστήμων που διαφωνεί με το χριστιανικό κατεστημένο, υπεστήριξε την παύση της χρήσεως προφυλακτικού, της αποστειρώσεως, του ελέγχου των αιμοδοτών. Αντιθέτως το χριστιανικό ιατρικό κατεστημένο απενοχοποιεί την χρήση ναρκωτικών και αντιρετροϊικών «φαρμάκων» ως βασικούς παράγοντες που προκαλούν το σύνδρομο AIDS, δηλαδή την ανοσολογική ανεπάρκεια.

Η διαφορετική άποψη στο ζήτημα του AIDS δεν στέλνει λάθος μήνυμα στον Ελληνικό Λαό. Συμφωνεί και επαυξάνει ότι η χρήση προφυλακτικού, η αποστείρωση και οι έλεγχοι αιμοδοσίας είναι υποχρεωτικοί. Υπάρχουν τόσες μεταδοτικές ασθένειες, όπως η ηπατίτιδα, που προλαμβάνονται με την χρήση προφυλακτικού, αποστειρώσεως και αιματολογικών ελέγχων. Αυτό που αρνούμαστε είναι η χορήγηση δηλητηρίων όπως το ΑΖΤ, που δολοφονούν υγιείς ανθρώπους.

Όσοι Έλληνες έχουν διαγνωστεί θετικοί στον ιό HIV και δεν έχουν κανένα πρόβλημα υγείας, να μην κάνουν τίποτε. Είναι υγιείς, και έτσι θα παραμείνουν. Αρκεί να μην δεχτούν την χορήγηση αντιρετροϊικών «φαρμάκων» που θα τους στείλουν γρήγορα στον Άδη.

Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα οι θετικοί στον ιό HIV, αν κάνουν εξετάσεις σε άλλο εργαστήριο, σε άλλη χώρα, ή μετά από ένα χρόνο να βγουν αρνητικοί. Ακόμα και αν δεν βγουν αρνητικοί μετά από ένα χρόνο, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Δεν πρόκειται να αρρωστήσουν ποτέ από τον ανύπαρκτο ιό HIV.

Αν κάποιος Έλλην είναι θετικός σε τεστ HIV και συγχρόνως πάσχει από φυματίωση, σάρκωμα Kaposi, καντιντίαση βρόγχων, λέμφωμα Burkitt και λοιπές ασθένειες που περιλαμβάνονται στο σύνδρομο AIDS, πρέπει να κάνει τα εξής:

Πρώτον να μην πάρει αντιρετροϊικά «φάρμακα», να αγνοήσει τελείως την αντιρετροϊκή φαρμακευτική αγωγή των χριστιανών «ιατρών». Δεύτερον να σταματήσει αμέσως την χρήση ναρκωτικών, την επικίνδυνη σεξουαλική ζωή, να μειώσει το άγχος, και να αρχίσει υγιεινή διατροφή. Τρίτον να ζητήσει θεραπεία των επιμέρους ασθενειών με συμβατικά μέσα. Δηλαδή θεραπεία κατά περίπτωση, κατά ασθένεια, κατά άτομο, με συμβατικές μεθόδους, όχι χημειοθεραπεία με κοκτέηλ αντιρετροϊικών «φαρμάκων».

Για παράδειγμα, αν είναι φορεύς του HIV και πάσχει μόνο από φυματίωση, να ζητήσει θεραπεία για φυματίωση, τίποτε παραπάνω(όχι αντιρετροϊικά «φάρμακα»). Οι χριστιανοί «ιατροί» θα τον θεωρήσουν ασθενή με AIDS, αλλά να μην αποδεχτεί τέτοια διάγνωση. Αν ακολουθήσει τις παραπάνω οδηγίες, θα θεραπευτεί από την φυματίωση, και θα απομένει ο ιός HIV. Σε λίγο καιρό είτε θα βγει αρνητικός σε νέο τεστ για HIV, είτε ο ιός δεν θα του προκαλεί κανένα πρόβλημα υγείας.

Οι χριστιανοί «ιατροί» εδώ και χρόνια προτείνουν στις εγκύους μητέρες με HIV να αποβάλουν το έμβρυο διότι λένε ότι θα αναπτύξει AIDS και θα πεθάνει λίγο μετά την γέννα. Η ορθή πρόταση στις εγκύους με HIV είναι να κρατήσουν το μωρό τους, και να γνωρίζουν ότι ναι μεν το βρέφος θα γεννηθεί με αντισώματα HIV, αλλά μέσα σε 15-18 μήνες τα 2/3 των νεογνών θα βγουν αρνητικά σε νέο τεστ για HIV.

Ας γνωρίζουν οι Έλληνες ότι 22 χρόνια μετά την ανακοίνωση του Robert Gallo, και ενώ έχουν γραφεί χιλιάδες άρθρα για το AIDS, δεν υπάρχει ούτε μία επιστημονική εργασία που να αποδεικνύει την ύπαρξη του HIV ή την αιτιώδη συνάφεια με το AIDS. Αν προσθέσουμε το γεγονός ότι δεν υπάρχει σαφής ορισμός του AIDS, τότε έχουμε την εξής τραγωδία: Δεν υπάρχει ιός HIV, δεν υπάρχει αρρώστια AIDS, δεν υπάρχει αποδεδειγμένος συνδετικός κρίκος μεταξύ HIV και AIDS.

Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει θανατηφόρος ιός που αν εισέλθει στο σώμα να παραμένει αδρανής επί μία δεκαετία, όπως ισχυρίζονται οι χριστιανοί «ιατροί» για τον HIV. «Δεν υπάρχουν αργοί ρετροϊοί», λέει ο Peter Duesberg, «μόνον αργόστροφοι ρετροϊολόγοι».

Η βιοφυσικός Ελένη Παπαδοπούλου-Ηλιοπούλου δηλώνει ότι η αντιστροφή αιτίου και αιτιατού στην ιατρική, δεν αποτελεί νέο φαινόμενο. Αντί ο HIV να προκαλεί το AIDS, είναι πολύ πιθανόν ένας άρρωστος οργανισμός να προκαλεί την εμφάνιση ρετροϊών όπως ο HIV.

Όποιος Έλλην διαγνωστεί ως φορεύς του HIV, οι χριστιανοί «ιατροί» προφητεύουν ότι σίγουρα θα πεθάνει από AIDS. Ο άτυχος Έλλην παίρνει τα άκρως τοξικά αντιρετροϊικά «φάρμακα» και πεθαίνει από τα «φάρμακα». Ο άτυχος Έλλην, εξ αιτίας της αγνοίας του, εκπληρώνει την μακάβρια προφητεία των χριστιανών «ιατρών». Προκαλεί τον θάνατό του.

Όπως ακριβώς οι χριστιανοί «αστρονόμοι» του Μεσαίωνος έλεγαν αξιωματικώς ότι η Γή είναι επίπεδη χωρίς καμμία απόδειξη, έτσι και οι σημερινοί χριστιανοί «ιατροί» λένε ότι ο HIV υπάρχει και προκαλεί το AIDS, χωρίς καμμία απόδειξη.

Η χριστιανική ιατρική δεν έχει καμμία σχέση με την έρευνα, βασίζεται στην διάδοση του ψεύδους.

Το ιατρικό προσωπικό που έχει τρυπηθεί από κάποια βελόνα με αίμα από φορέα HIV, δεν πρέπει να ανησυχεί για την ανάπτυξη συνδρόμου AIDS. Από τις χιλιάδες περιπτώσεις τραυματισμών ιατρικού προσωπικού που έχουν αναφερθεί στις ΗΠΑ, μόνο ένα άτομο ανέπτυξε AIDS, αλλά είχε βεβαρυμένο ιστορικό υγείας.

Ακόμη και ένας εκ των πρωταγωνιστών της «ανακαλύψεως» του ιού HIV, ο Γάλλος ερευνητής του Ινστιτούτου Παστέρ Montagnier, έχει αλλάξει άποψη για τον HIV. Ισχυρίζεται πιά ότι ο HIV μπορεί να είναι ένα «ειρηνικός», φιλικός ιός, που μπορεί να γίνει επικίνδυνος μόνο με την παρουσία άλλων μικροοργανισμών. Και απέδειξε ότι ο HIV δεν μπορεί να σκοτώσει τα Τ-λεμφοκύτταρα, σε πλήρη αντίθεση με τους ισχυρισμούς των υποστηρικτών της θεωρίας HIV-AIDS.

Το πιό σημαντικό απ’ όλα είναι ότι ασθενείς με AIDS(όχι απλώς φορείς του HIV) επανήλθαν σε φυσιολογική ζωή αφ’ ότου διέκοψαν το ΑΖΤ και τα άλλα τοξικά χημικά κοκτέηλ.

Μία άλλη σημαντική πληροφορία που αποκρύπτει το χριστιανικό κατεστημένο είναι ότι το ζήτημα AIDS είχε απασχολήσει την ιατρική κοινότητα πολύ πριν το «1984». Πριν ξεσπάσει η εκστρατεία κατατρομοκρατήσεως των λαών. Μεταξύ του «1981» και «1984» το Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων στην Ατλάντα των ΗΠΑ, και άλλοι επίσημοι αμερικανικοί και ευρωπαϊκοί οργανισμοί, είχαν αποδεχθεί ότι η ομάδα των ασθενειών που αποτελεί το σύνδρομο AIDS, αιτιάται στον τρόπο ζωής, και κυρίως στην χρήση ναρκωτικών. Αλλά όταν εισήλθαν στο παιχνίδι ο Robert Gallo και οι φαρμακοβιομηχανίες, αυτές οι αναφορές εξαφανίστηκαν από τα μέσα μαζικής ενημερώσεως.

Για να οριστεί ένας ιός ως αιτιολογικός παράγων νόσου, και κατ’ επέκταση πανδημίας, οφείλει να ικανοποιεί τα κριτήρια του Koch. Τα κριτήρια του Koch είναι τα εξής:

Πρώτο κριτήριο: Ο ιός πρέπει να βρεθεί σε όλους τους ασθενείς της νόσου, και σε όλους τους μολυσμένους ιστούς των ασθενών. Αλλά ο ιός HIV δεν βρέθηκε ούτε σε όλους τους ασθενείς με AIDS, ούτε σε όλους τους μολυσμένους ιστούς των ασθενών.

Δεύτερο κριτήριο: Ο ιός πρέπει να απομονωθεί από τον φορέα του, και να καλλιεργηθεί. Αλλά ο ιός HIV μέχρι στιγμής δεν έχει απομονωθεί από ένα φορέα του, απλώς κάποιοι ισχυρίζονται ότι ανιχνεύεται εμμέσως, διαμέσου αντισωμάτων. Ακόμη και αν έχει ανιχνευτεί, δεν πληροί το δεύτερο κριτήριο του Koch. Το δεύτερο κριτήριο μιλά για απομόνωση και καλλιέργεια του ιού, όχι απλώς ανίχνευση.

Τρίτο κριτήριο: Ο ιός πρέπει να αναπαράγει όμοια νόσο όταν χορηγηθεί σε υγιή πειραματόζωα. Αλλά μέχρι στιγμής ο HIV δεν προκαλεί το σύνδρομο AIDS ή άλλη αρρώστια, όταν χορηγείται σε υγιή πειραματόζωα.

Τέταρτο κριτήριο: Ο ίδιος ιός πρέπει ξανά να απομονωθεί από τον νέο μολυσμένο ξενιστή. Αλλά από την στιγμή που ο HIV δεν πληροί το τρίτο κριτήριο, φυσικά δεν είναι δυνατόν να πληροί και το τέταρτο.

Η αποτυχία στην εκπλήρωση των κριτηρίων Koch εγείρει ερωτήματα κατά πόσον το AIDS είναι μεταδοτική ασθένεια. Δεν υπάρχει πανδημία AIDS παρά τις προφητείες των χριστιανών «ιατρών», αντιθέτως υπάρχει μείωση των αναφερομένων περιστατικών.

Για να καταφέρει το χριστιανικό ιατρικό κατεστημένο να τρομοκρατήσει τους λαούς αλλάζει συνεχώς τον ορισμό του AIDS(τον έχει αλλάξει 5 φορές) ώστε να συμπεριλάβει και άλλες αρρώστιες, για να ανακοινώσει μετά ότι αυξήθηκαν τα κρούσματα, άρα να απορροφήσει περισσότερα κονδύλια από τους φορολογουμένους πολίτες. Δεν πρόκειται να βρεθεί φάρμακο για το AIDS διότι απλούστατα δεν υπάρχει ιός HIV, ούτε αιτιώδης συνάφεια HIV και AIDS, ούτε αρρώστια AIDS.

Το AIDS είναι το κύκνειο άσμα της χριστιανικής ιατρικής. Οι χριστιανοί «ιατροί» εφευρίσκουν ανυπάρκτους ιούς και κατασκευάζουν ανύπαρκτες ασθένειες. Ύστερα βρίσκουν υγιή άτομα, τα διαγνώσκουν ως ασθενή, τους πωλούν δηλητηριώδη φάρμακα και τελικώς τα σκοτώνουν. Όπως ακριβώς έκαναν με τον διάβολο. Κατασκεύασαν ένα ανύπαρκτο όν, τον διάβολο, έπεισαν τις μάζες ότι υπάρχει και κινδυνεύουν από αυτό, και επέβαλαν την αίρεσή τους ως θεραπεία στην δράση του διαβόλου, στέλνοντας εκατομμύρια άτομα στην πυρά για να «θεραπευθούν» από την διαβολική τους συμπεριφορά. Το HIV-AIDS είναι η ίδια τεχνική προσαρμοσμένη στο ιατρικό πεδίο.

Το πρόβλημα με την υπόθεση «ο HIV προκαλεί AIDS», δεν είναι ότι δεν έχουμε τα κατάλληλα επιστημονικά όργανα για να απομονώσουμε τον ιό. Το πρόβλημα είναι ότι εσκεμμένως δεν εξετάζεται άλλος παράγοντας για την ομάδα ασθενειών που αποκαλείται σύνδρομο AIDS, παρά μόνον ο ιογενής παράγων.

Η συλλογική απάτη HIV-AIDS δεν θα αποκαλυφθεί παρά αφού έχει διατρέξει όλη την καταστρεπτική της διαδρομή, μέχρι που μία ημέρα θα συγκρουστεί με την πραγματικότητα και θα κονιορτοποιηθεί.

Το πρόβλημα στην ιατρική απάτη HIV-AIDS είναι το πόσο εύκολα διαδίδεται μία φήμη. Πόσο εύκολα ένας απατεών αποκτά επιστημονικό κύρος. Πόσο εύκολα χορηγούνται στους ανθρώπους δηλητήρια που τους σκοτώνουν. Πόσο εύκολα κατασκευάζονται αρρώστιες με ελαστικό ορισμό. Πόσο εύκολα παρουσιάζονται ιατρικές ανακαλύψεις χωρίς καμμία απόδειξη. Πόσο εύκολα καταδιώκονται όσοι ζητούν αποδείξεις για τους ισχυρισμούς. Και πόσο εύκολα η διεθνής επιστημονική κοινότητα εξαπατάται χωρίς αποδείξεις για τα ισχυριζόμενα.

Το συμπέρασμα είναι ότι υπάρχει πολιτικώς ορθή επιστήμη!

Βιομηχανίες φαρμάκων ορίζουν ως υπαρκτές ανύπαρκτες αρρώστιες, και κατασκευάζουν φάρμακα που προκαλούν τις αρρώστιες που υποτίθεται ότι θεραπεύουν. Ύστερα προσεγγίζουν εξωνημένους ιατρούς για να ανακαλύψουν μία ανύπαρκτη αρρώστια για αυτό το φάρμακο. Μετά τους ζητούν να διαφημίσουν την αρρώστια, να διαγνώσουν ασθενείς, και να τρομοκρατήσουν τον κόσμο ότι αυτή η αρρώστια υπάρχει. Ύστερα χρηματοδοτούν έρευνες που θα υποστηρίξουν την θεωρία και το φάρμακο, πλαστογραφούν στατιστικές που θα επιβεβαιώσουν την εξάπλωση της αρρώστιας, χειραγωγούν τα κλινικά αποτελέσματα, κατασκευάζουν ανθρωπιστικές οργανώσεις που βοηθούν τους πάσχοντες από την υποτιθεμένη αρρώστια, και κυρίως απαγορεύουν την προβολή αντιθέτων γνωμών ώστε να έχουν το μονοπώλιο της αυθεντίας.

Δεν υπάρχει επιδημία AIDS. Υπάρχει επιδημία βλακείας, απάτης, σκοταδισμού και αγνοίας. Το πρόβλημα είναι ότι ο ψυχικός κόσμος των χριστιανών δεν παράγει αντισώματα στο αντιγόνο της βλακείας.

Το σύνθημα των ιεραποστόλων της θεωρίας HIV-AIDS είναι, «πονέστε τώρα από τα τοξικά μας φάρμακα, αλλά αυτό είναι ένα μικρό τίμημα μπροστά στην μελλοντική σας σωτηρία». Σωτηρία που φυσικά δεν έρχεται ποτέ. Επέρχεται ο θάνατος αντί για ίαση. Η θεωρία HIV-AIDS δεν στηρίζεται σε αποδείξεις. Στηρίζεται στην τυφλή πίστη.

«Άρχισα να παρατηρώ ότι πολλοί νέοι άνθρωποι πέθαιναν από εγκεφαλικά και εμφράγματα», δήλωσε ο O'Hearn, μέλος του συμβουλίου για την πρόληψη του HIV στο San Francisco των ΗΠΑ. «Καταγράφονται ως θάνατοι από το AIDS, αλλά πρόκειται για θανάτους από τα τοξικά φάρμακα για το AIDS», κατέληξε ο O'Hearn.

Αναρωτιέμαι αν οι χριστιανοί «ιατροί» είναι το πραγματικό AIDS. Θανατώνουν τον ανυποψίαστο κόσμο και μετά ρίχνουν την ευθύνη στον ιό HIV, για να μην έχουν ευθύνες. Ο ιός HIV αποτελεί το πρόσχημα. Έτσι έκαναν και στον Μεσαίωνα. Οι χριστιανοί δολοφονούσαν τους ανθρώπους, και ως πρόσχημα εύρισκαν τον διάβολο. Ότι δήθεν αυτός έφταιγε, ότι οι νεκροί ήταν άνθρωποι του διαβόλου. Τώρα οι νεκροί είναι άνθρωποι του HIV, λένε οι χριστιανοί «ιατροί», αυτός φταίει για όλα.

Προκειμένου οι χριστιανοί «ιατροί» να δικαιολογήσουν κάπως τις αθλιότητές τους, ισχυρίζονται ότι υπάρχουν κάποιες περιπτώσεως ιάσεως από το AIDS με την χρήση των τοξικών φαρμάκων που χορηγούν. Όταν στοχεύεις υγιείς ανθρώπους, είναι φυσικό να έχεις και μερικές «επιτυχίες». Από τους τόσους υγιείς που πήραν τα δηλητήρια τύπου ΑΖΤ, σίγουρα κάποιοι επέζησαν. Όμως αυτό δεν αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα του ΑΖΤ, αλλά την ανθεκτικότητα κάποιων υγιών ανθρώπων στα τοξικά φάρμακα.

Υπήρξε μία τραγική δικαστική περίπτωση την οποία αναφέρει ο Γερμανός ιατρός Claus Koehnlein. Κατέθεσε ως ειδικός σε δικαστήριο υπέρ μίας μητέρας, η οποία εδικάζετο επειδή τα παιδιά της ήταν φορείς του HIV αλλά ηρνείτο να τους χορηγήσει την χημική θεραπεία που επέβαλε το ιατρικό κατεστημένο. Το δικαστήριο είχε διατάξει να της πάρουν τα παιδιά, να τα δώσουν σε ανάδοχη οικογένεια και να τους χορηγηθούν υποχρεωτικώς τα τοξικά χημικά κοκτέηλ...

Οι χριστιανοί ψευδοεπιστήμονες επικρατούν με όπλο τον φόβο. Κάποτε ήταν ο φόβος της κολάσεως για να καθυποτάξει τους ανθρώπους, σήμερα είναι ο φόβος του ανυπάρκτου HIV, που καθυποτάσσει τους ανθρώπους να αυτοκτονήσουν με τοξικά φάρμακα.

Υπάρχουν τρεις σοβαρές παρενέργειες από την απαράδεκτη συμπεριφορά των χριστιανών «ιατρών». Από την στιγμή που θα αποκαλυφθεί το σκάνδαλο του AIDS, πρώτον αν εμφανιστεί αληθινός ιός, ο κόσμος θα τον αγνοήσει με σοβαρές συνέπειες για την παγκόσμια υγεία. Δεύτερον τα εκατομμύρια των ανθρώπων που αρρωσταίνουν από τα τοξικά φάρμακα δεν θα μπορέσουν να επανακάμψουν. Τρίτον ο κόσμος θα στραφεί στους τσαρλατάνους-ανατολίτες γκουρού και τις μαγγανείες τους, απομακρυνόμενος από την επιστημονική ιατρική.

Οι παρασκευαστές και υποστηρικτές των τοξικών φαρμάκων χρησιμοποιούν το πρόσχημα ότι «η χημειοθεραπεία ναι μεν σκοτώνει υγιή κύτταρα αλλά σκοτώνει και τα καρκινικά». Αλλά τόσες δεκαετίες έχει αποδειχτεί ότι σκοτώνει τον άρρωστο. Για κάθε ένα καρκινικό κύτταρο σκοτώνει δέκα τουλάχιστον υγιή. Οι παρασκευαστές ισχυρίζονται ότι αυτό είναι παρενέργεια. Και όμως, μετά τόσες παρενέργειες, κάθε νέο τοξικό φάρμακο ξανακάνει το ίδιο. Δεν αλλάζει ο σχεδιασμός των φαρμάκων. Αυτό αποτελεί μυστήριο. Γιατί δεν αλλάζει αυτή η λογική που αποτελεί κυριολεκτικώς γενοκτονία κατ’ εξακολούθηση;

Ο διάσημος συγγραφεύς Άρθουρ Κόναν Ντόϊλ μέσα από τα χείλη του Σέρλοκ Χόλμς έδωσε την απάντηση σε αυτό το μυστήριο: «Αν σε μία υπόθεση μυστηρίου αποκλείσουμε το αδύνατο, οτιδήποτε μένει, όσο απίθανο και αν δείχνει, είναι η αλήθεια». Αποκλείουμε το αδύνατο: Το να θέλουν οι φαρμακοβιομηχανίες και το χριστιανικό ιατρικό κατεστημένο να θεραπευθούν οι άρρωστοι. Ό,τι μένει είναι η αλήθεια: Θέλουν να σκοτώσουν τους υγιείς ανθρώπους. Αν σκοτώνουν και μερικά καρκινικά κύτταρα, αυτό είναι παρενέργεια.Περσεφόνη Νικολαΐδου-Ιατρός
Τελευταία επεξεργασία απο psytekk την Δεκέμβριος 23rd, 2006, 5:10 am, επεξεργάστηκε 3 φορές συνολικά.
apollon
psytekk
New poster
 
Δημοσ.: 341
Εγγραφη: Νοέμβριος 7th, 2006, 6:23 pm
Τοποθεσια: athina
Το μέλος psytekk, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Δημοσίευσηαπό psytekk » Δεκέμβριος 23rd, 2006, 3:36 am

ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΘΙ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ HIV ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ.
ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ?
ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ
"ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΤΖ"?
ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΛΟΝΟΣΙΑ ,ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΟΣΟ ΤΟΥ AIDS.
ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΗΠΕΙΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΠΑΤΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΟΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΑΝΙΑΤΟΥ ΙΟΥ?
apollon
psytekk
New poster
 
Δημοσ.: 341
Εγγραφη: Νοέμβριος 7th, 2006, 6:23 pm
Τοποθεσια: athina
Το μέλος psytekk, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Δημοσίευσηαπό psytekk » Δεκέμβριος 23rd, 2006, 3:40 am

Περσεφόνη Νικολαΐδου-Ιατρός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σκάνδαλο HIV-AIDS: http://www.virusmyth.net/aids/

Το διεθνές Group for the Scientific Reappraisal of the HIV-AIDS Hypothesis θέτει το εξής ερώτημα:

Πόσο συχνά εμφανίζεται το σύνδρομο AIDS, χωρίς την παρουσία του HIV; Μέχρι να έχουμε τον ορισμό του AIDS ανεξαρτήτως του HIV, η υποτιθεμένη σχέση μεταξύ HIV και AIDS είναι απλή ταυτολογία. Το να χρησιμοποιεί ένας ορισμός ως δεδομένο αυτό που πρέπει να αποδειχθεί, είναι επαγγελματικώς απαράδεκτο.
apollon
psytekk
New poster
 
Δημοσ.: 341
Εγγραφη: Νοέμβριος 7th, 2006, 6:23 pm
Τοποθεσια: athina
Το μέλος psytekk, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Δημοσίευσηαπό Liaskos » Δεκέμβριος 23rd, 2006, 3:45 am

Εγώ απ' όσα γνωρίζω η αρρώστεια είναι η ανεπάρκεια του ανοσοποιητικού όπερ σημαίνει, έτσι φαντάζομαι, πως ο ασθενής δεν κινδυνεύει από την ίδια την νόσο μα από εκείνη που θα "μολυνθεί" και που αδυνατεί ο οργανισμός του να αντιμετωπίσει, κάτι που σημαίνει πως, ίσως, και μ' ένα απλό κρυολόγημα το οποίο αυξάνει την δραστηριότητα του στον οργανισμό, δίχως καμία αντίσταση κάποια στιγμή: ------------
Liaskos
Fast poster
 
Δημοσ.: 1108
Εγγραφη: Νοέμβριος 12th, 2006, 12:27 pm
Το μέλος Liaskos, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Δημοσίευσηαπό Hellegennes » Δεκέμβριος 23rd, 2006, 4:10 am

Θεωρώ πως η άποψη της γιατρού αυτής, είναι αισχρή και αντιεπιστημονική. Χρειάστηκε βέβαια να φτάσω στην λέξη "χριστιανοί" -γιατροί- για να καταλάβω ποιο είναι το κλειδί της βλακείας που δέρνει την εν λόγω γιατρό.
Είμαι ένας φτωχός και πάμφτωχος καομπόγιας.
Άβαταρ μέλους
Hellegennes
Extreme poster
 
Δημοσ.: 58605
Εγγραφη: Αύγουστος 23rd, 2006, 12:56 pm
Τοποθεσια: Θεσσαλονίκη
Το μέλος Hellegennes, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Δημοσίευσηαπό psytekk » Δεκέμβριος 23rd, 2006, 4:15 am

Liaskos έγραψε:Εγώ απ' όσα γνωρίζω η αρρώστεια είναι η ανεπάρκεια του ανοσοποιητικού όπερ σημαίνει, έτσι φαντάζομαι, πως ο ασθενής δεν κινδυνεύει από την ίδια την νόσο μα από εκείνη που θα "μολυνθεί" και που αδυνατεί ο οργανισμός του να αντιμετωπίσει, κάτι που σημαίνει πως, ίσως, και μ' ένα απλό κρυολόγημα το οποίο αυξάνει την δραστηριότητα του στον οργανισμό, δίχως καμία αντίσταση κάποια στιγμή: ------------


ΤΟ "ΚΟΥΦΟ" ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΠΧ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ Η ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ 'Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΘΕΝ ΙΑΤΡΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ (ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ) ΩΣ ΝΟΣΟΣ ΤΟΥ ΑΙΤΖ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ HIV.
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΙ ΡΕΤΡΟΪΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.
ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΡΕΤΡΟΪΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΕΙΤΖ!!!!!!!!!]


ΒΑΣΙΚΑ Ο ΙΟΣ ΤΟΥ HIV ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΕΣ ΙΑΣΙΜΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΥΠΗΡΧΑΝ!!!!!!!ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ AIDS "ΕΝΣΑΡΚΩΝΟΥΝ"
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ.
Τελευταία επεξεργασία απο psytekk την Δεκέμβριος 23rd, 2006, 4:26 am, επεξεργάστηκε 3 φορές συνολικά.
apollon
psytekk
New poster
 
Δημοσ.: 341
Εγγραφη: Νοέμβριος 7th, 2006, 6:23 pm
Τοποθεσια: athina
Το μέλος psytekk, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Δημοσίευσηαπό Liaskos » Δεκέμβριος 23rd, 2006, 4:15 am

Παρασύρθηκε μάλλον από αφιλοσόφητες φιλοσοφίες...
Liaskos
Fast poster
 
Δημοσ.: 1108
Εγγραφη: Νοέμβριος 12th, 2006, 12:27 pm
Το μέλος Liaskos, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Δημοσίευσηαπό Liaskos » Δεκέμβριος 23rd, 2006, 4:18 am

psytekk έγραψε:
Liaskos έγραψε:Εγώ απ' όσα γνωρίζω η αρρώστεια είναι η ανεπάρκεια του ανοσοποιητικού όπερ σημαίνει, έτσι φαντάζομαι, πως ο ασθενής δεν κινδυνεύει από την ίδια την νόσο μα από εκείνη που θα "μολυνθεί" και που αδυνατεί ο οργανισμός του να αντιμετωπίσει, κάτι που σημαίνει πως, ίσως, και μ' ένα απλό κρυολόγημα το οποίο αυξάνει την δραστηριότητα του στον οργανισμό, δίχως καμία αντίσταση κάποια στιγμή: ------------


ΤΟ "ΚΟΥΦΟ" ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΠΧ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ Η ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ 'Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΘΕΝ ΙΑΤΡΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ (ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ) ΩΣ ΝΟΣΟΣ ΤΟΥ ΑΙΤΖ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ HIV.
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΙ ΡΕΤΡΟΪΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.
ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΡΕΤΡΟΪΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΕΙΤΖ!!!!!!!!!]


Στους χώρους εκείνους (Αφρική) δραστηριοποιούνται Ιατρικές Οργανώσεις μη κυβερνητικές. Είναι αδύνατο να μην μετέφεραν κάτι αν συνέβεναι. Η κυρία ιατρός δεν πείθει σε κάτι...


ΥΓ. Δεν το διάβασα το κείμενο. Μεγάλο είναι για μένα. Δεν νομίζω όμως να πέφτω έξω στην εκτίμησή μου...
Liaskos
Fast poster
 
Δημοσ.: 1108
Εγγραφη: Νοέμβριος 12th, 2006, 12:27 pm
Το μέλος Liaskos, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Δημοσίευσηαπό psytekk » Δεκέμβριος 23rd, 2006, 4:45 am

.....ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥ ΑΙDS ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.

AN EINAI KAI ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑΣ ΚΤΛ ΑΠΟ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΒΙΩΤΙΚΑ?

ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΔΥΝΑΤΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ?

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ 'Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ ,ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΧΟΡΗΓΟΝΤΑΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ.
TA ANTIBIOTIKA ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΜΥΝΑ ,ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ KAI ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ AIDS.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥ EITZ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΕΠΙΚΤΗΤΗ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ.
apollon
psytekk
New poster
 
Δημοσ.: 341
Εγγραφη: Νοέμβριος 7th, 2006, 6:23 pm
Τοποθεσια: athina
Το μέλος psytekk, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Δημοσίευσηαπό psytekk » Δεκέμβριος 23rd, 2006, 4:51 am

....... ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΡΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟ AIDS.
ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ?

Άλλωστε είναι γνωστόν ότι στην Αφρική επειδή δεν υπάρχουν νοσηλευτικά ιδρύματα για τις τρέχουσες υγειονομικές ανάγκες, ασθενείς και ιατροί έχουν κίνητρα να δηλώνουν περιστατικά AIDS για να λαμβάνουν βοήθεια από διεθνείς οργανισμούς. Στις περισσότερες περιπτώσεις με AIDS που αναφέρονται στην Αφρική, δεν έχει γίνει τεστ για HIV, διότι απλούστατα κοστίζει πανάκριβα για τα αφρικανικά οικονομικά δεδομένα. Αν κάποιος αφρικανός πάσχει από διάρροια, τον δηλώνουν ασθενή με AIDS, χωρίς περαιτέρω εξετάσεις

ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ....ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ME AIDS ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.
apollon
psytekk
New poster
 
Δημοσ.: 341
Εγγραφη: Νοέμβριος 7th, 2006, 6:23 pm
Τοποθεσια: athina
Το μέλος psytekk, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Re: ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΕΙΤΖ????????????????

Δημοσίευσηαπό karhergr » Δεκέμβριος 23rd, 2006, 9:46 pm

psytekk έγραψε:
Η υπόθεση ότι ο ιός HIV προκαλεί AIDS, είναι η μεγαλύτερη ιατρική απάτη του 20ου αιώνος μ.α.χ.χ.
>


Μάλλον οι σκέψεις αυτές πρέπει να είχαν διατυπωθεί πριν από πολλά χρόνια γιατί εκφράζονται πολλές παρωχημένες αντιλήψεις .

Η σημαντικότερη είναι ότι δεν υπάρχουν οι όροι "φορέας HIV" και AIDS , αλλά απλά HIV λοίμωξη .

Κάθε άνθρωπος που έχει προσβληθεί από τον ιό , εκτός απροόπτου και ανάλογα με τις ανοσολογικές του εφεδρείες θα αναπτύξει αργά ή γρήγορα ανοσολογική ανεπάρκεια και για αυτό είναι καλό να ξεκινήσει άμεσα αντιρετροϊκή αγωγή .

Επίσης η λοίμωξη από HIV δεν είναι η μόνη λοίμωξη στην οποία ο ανθρώπινος οργανισμός αποτυγχάνει να δώσει σωστή και αποτελεσματική ανοσολογική απάντηση και η ύπαρξη αντισωμάτων σημαίνει ενεργό νόσο . Το ίδιο συμβαίνει για παράδειγμα και στην ηπατίτιδα C . H ανίχνευση αντισωμάτων στον ορό για τον ιό αυτό καταδεικνύει νόσο . Αντίθετα στην ηπατίτιδα Β , η ανίχνευση συγκεκριμένων αντισωμάτων σημαίνει ίαση με ταυτόχρονη ανοσία .

Στη σύφιλη επίσης , τα προβλήματα εμφανίζονταν τόσο από την ίδια τη σπειροχαίτη , όσο και από την απρόσφορη και επικίνδυνη για τα συστήματα του οργανισμού λανθασμένη ανοσολογική απόκριση (σχηματισμός καταστροφικού ιστού για τα όργανα του σώματος , στην προσπάθεια να περιχαρακωθεί ο μικροοργανισμός - τα λεγόμενα κομμιώματα ειδική μορφή κοκκιώδους ιστού προκαλούσαν μεγαλύτερες βλάβες από την ίδια τη σπειροχαίτη καταστρέφοντας αγγεία , βαλβίδες , νεύρα κλπ).

Τα υπόλοιπα είναι ανοησίες και το λιγότερο παραδοξολογίες .
Άβαταρ μέλους
karhergr
Crazy poster
 
Δημοσ.: 7091
Εγγραφη: Δεκέμβριος 14th, 2005, 8:11 am
Το μέλος karhergr, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Δημοσίευσηαπό BiggusDickus » Δεκέμβριος 23rd, 2006, 10:10 pm

Hellegennes έγραψε:Θεωρώ πως η άποψη της γιατρού αυτής, είναι αισχρή και αντιεπιστημονική. Χρειάστηκε βέβαια να φτάσω στην λέξη "χριστιανοί" -γιατροί- για να καταλάβω ποιο είναι το κλειδί της βλακείας που δέρνει την εν λόγω γιατρό.


Πολύ σωστό.
Άβαταρ μέλους
BiggusDickus
Crazy poster
 
Δημοσ.: 8688
Εγγραφη: Μάιος 10th, 2006, 12:59 am
Το μέλος BiggusDickus, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Δημοσίευσηαπό erinya » Δεκέμβριος 28th, 2006, 12:04 am

Ας μη βιαστεί κανείς να κρίνει αν το Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσολογικής Ανεπάρκειας είναι μια από τις πολλές διεθνείς επιστημονικοφανείς απάτες των καιρών μας.

Πληροφοριακά, παραθέτω το παρακάτω κείμενο της δημοσιογράφου Μαρίας Παπαγιαννίδου (φορέα του εν λόγω συνδρόμου), η οποία καταγγέλλει επίσης την απάτη όπως λέει του AIDS.

Από:

http://www.flash.gr//articles/2006/11/23/3647id/

*********************************************************

«ΠΩΣ ΝΙΚΗΣΑ ΤΟ AIDS»
Τα πολιτικά παιχνίδια , τα οικονομικά συμφέροντα των φαρμακοβιομηχανιών
και οι μυθοπλασίες γύρω από Μια γυναίκα ασθενής αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται. Η κα. Μαίρη Παπαγιαννίδου, Δημοσιογράφος στο Βήμα της Κυριακής, μιλά στον Flash 96 και τη «Χρωμοκρατία»: αμφισβητεί με επιχειρήματα τα μέχρι τώρα δεδομένα για τη μοντέρνα αυτή ασθένεια που μετρά μόλις 23 χρόνια ζωής. Η αμφισβήτηση αυτή έχει, όμως, το δικό της εγχειρίδιο: «Πώς νίκησα το AIDS» γράφει η Μαρία Κ. ή καλύτερα Μαίρη Παπαγιαννίδου, όπως η ίδια αποκάλυψε στην παρουσίαση του βιβλίου της στις 29 Νοεμβρίου. Για του λόγου το αληθές, ο κ. Νίκος Μπακουνάκης, Δημοσιογράφος και Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο σχολιάζει: «Νομίζω ότι αυτό το βιβλίο πραγματικά μπορεί να κινητοποιήσει τον προβληματισμό γύρω από το θέμα του AIDS, γιατί θα έλεγα ότι είναι ένα βιβλίο ρηξικέλευθο, επειδή πηγαίνει κόντρα στις βεβαιότητες που έχουμε για το AIDS. Από αυτή την άποψη θεωρώ ότι είναι σημαντική η μαρτυρία της και η έρευνα που έχει κάνει, βεβαίως».
Με βάση τη δική σας προσωπική εμπειρία, με ποιον τρόπο θα λέγατε ότι ένα άτομο αντιμετωπίζει την κατάσταση από τη στιγμή που μαθαίνει ότι νοσεί από AIDS και τι ρόλο διαδραματίζουν τα φάρμακα σε αυτή την αντιμετώπιση;
Στην ουσία δεν υπάρχει ασθένεια του AIDS. Από την ώρα που βρίσκεσαι οροθετικός σου γίνεται σύσταση να ξεκινήσεις φάρμακα, ακόμα και αν δεν έχεις τίποτα. Τα φάρμακα μπορεί να σε οδηγήσουν στον θάνατο σε ένα μήνα, όχι τόσο πολύ πια γιατί τα καινούρια έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Ό,τι παθαίνεις, το παθαίνεις από τα χάπια. Είναι σχεδόν βέβαιο. Δηλαδή, τα φάρμακα σε φτάνουν στο μη παρέκει και μόλις αλλάξεις θεραπεία, συνέρχεσαι. Αυτό το έχω ζήσει τρεις ή τέσσερις φορές. Αυτά τα χάπια στην αρχή σε ξαναφέρνουν στα καλά σου και μετά σε οδηγούν σε διάφορες παθήσεις που είναι ασύλληπτες. Εγώ ήμουν ένας άνθρωπος που δεν είχα ποτέ μπει στο νοσοκομείο, δεν είχα ποτέ καμία πάθηση και μετά, με το που μου έδωσαν τα χάπια, το 1995, ξαφνικά έπαθα-ούτε και θυμάμαι- αναιμία, εγκεφαλοπάθεια, φυματίωση, πνευμονία, δηλαδή τις πιο χοντρές αρρώστιες, αρρώστιες που υπήρχαν πριν από το AIDS. Το AIDS δεν είναι από μόνο του μία αρρώστια. Είναι μία συλλογή από ασθένειες που προϋπήρχαν και ξαφνικά σε βρίσκουν, η μία μετά την άλλη. Αλλάζεις χάπια και σου έρχεται άλλη.
Πιστεύετε ότι κάποια στιγμή στο μέλλον υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθεί θεραπεία για το AIDS;
Δεν σκοπεύουν να βρουν θεραπεία Βρίσκουν περισσότερα φάρμακα.
Οι φαρμακοβιομηχανίες ελέγχουν το παιχνίδι. Μπορεί από πολιτική άποψη να ξεκινούν όλα από το αμερικανικό Υπουργείο Υγείας, αλλά στη σημερινή εποχή είναι οι εταιρίες που ορίζουν τους όρους. Οι κυβερνήσεις βγαίνουν και αυτές με λεφτά. Τα λεφτά ποιοι τα δίνουν στις εκλογές; Οι εταιρίες κολοσσοί. Αυτές οι εταιρίες βγάζουν συνεχώς καινούρια χάπια. Τώρα βγάλανε το νέο χάπι για προφύλαξη πριν από τη μόλυνση. Ποια μόλυνση; Ο ιός HIV δεν έχει καν εντοπιστεί . Πρόκειται για έναν ιό που δεν έχει ποτέ από κανέναν περιγραφεί. Έχει κυκλοφορήσει στην Αμερική από αμερικανό καθηγητή κοινωνιολογίας, τον Στίβεν Έμπσταιν, το Impure Science, που σημαίνει μη καθαρή επιστήμη, νόθα επιστήμη, και περιγράφει σαν χαρακτηριστική περίπτωση νόθας επιστήμης το AIDS. Μεταφράζω το βιβλίο: «Από τη στιγμή που κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει την απόλυτη ή έστω ένα μέρος της επιστημονικής αλήθειας, από προσωπική του εμπειρία, η κατασκευή της βασίζεται σε μεγάλο μέρος στην εμπιστοσύνη και στην αξιοπιστία που κερδίζει». Πώς κερδίζεται η αξιοπιστία και η εμπιστοσύνη; Με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με τα Πανεπιστήμια και με άλλους φορείς. Όλοι αυτοί οι οργανισμοί χρηματοδοτούνται από κάπου για να επιβιώσουν. Ο καθένας μας αναρωτιέται «ποιος έκανε την έρευνα; Πού δημοσιεύθηκε; Τι έγραψε η New York Times; Τι λέει ο γιατρός μου;» Όλοι αυτοί ανταλλάσσουν την αξιοπιστία τους με την ενίσχυση από χρηματοδοτήσεις. Και οι επιστήμονες – όπως και κάθε επαγγελματικός κλάδος- αναγκάζονται να μεταχειρισθούν μεθόδους δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας για να προβάλλουν τα τεκμήρια της νομιμότητας τους. Και αυτό που λένε «δώστε λεφτά» είναι η καταδίκη μας. Δεν χρειάζονται άλλα λεφτά, δεν πρόκειται ποτέ να χορτάσουν. Οι πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρίες ενδιαφέρονται για τα μερίσματα των μετοχών, ενδιαφέρονται να ανεβάσουν τα μερίσματα. Θέλουν περισσότερα, ποτέ δεν πρόκειται να έχουν αρκετά. Να πουν «φτάνει τόσο, ας βρούμε τώρα τη λύση». Τα φάρμακα δεν τα αγοράζουν οι οροθετικοί για να πει κανείς ότι είναι φτωχοί, ότι δεν έχουν χρήματα. Τα παίρνουν οι κυβερνήσεις. Είναι παιχνίδι κυβερνήσεων, είμαστε τελείως αμέτοχοι, είμαστε πιόνια!
Λέτε, δηλαδή, ότι είναι πολιτικό παιχνίδι η όλη ιστορία γύρω από το AIDS. Σωστά;
Μα, η πρώτη ανακοίνωση του AIDS, ότι βρέθηκε ο ιός HIV και τα υπόλοιπα, έγινε το 1984 από την τότε Υπουργό Υγείας των ΗΠΑ, τη Μάργκαρετ Χέκλετ. Η Υπουργός Υγείας των ΗΠΑ το ανακοίνωσε σε διεθνή συνέντευξη τύπου, όπου είχαν συγκληθεί δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο και αυτά που είχαν ανακοινωθεί δεν είχαν δοθεί νωρίτερα στους επιστήμονες για να ελεγχθούν. Δηλαδή, πρώτοι οι δημοσιογράφοι τα πάσαραν σε όλο τον κόσμο ως την ανακάλυψη του Center for Desease Control, του αμερικανικού Υπουργείου Υγείας, με βάση την αποκάλυψη ενός Γκάλο, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για απάτη. Έχει ενδοεπιστημονικές, δηλαδή, διενέξεις, έχει αμφισβητηθεί. Αυτό το έγινε 1984 για έναν ιό που είχε βρεθεί από το 1981. Το 1984 είπαν ότι αφορά τους ομοφυλόφιλους και τους ναρκομανείς Το 1987, το Center for Desease Control πάλι, η Υπουργός Υγείας πάλι, μία πολιτικός δηλαδή, πολιτικές αποφάσεις ήταν αυτές, σκέφτηκαν να ρίξουν το νέο ψέμα σε μία νέα διεθνή συνέντευξη τύπου, όπου και πάλι είχαν συγκληθεί δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο. Ανακοίνωσαν ότι είναι κίνδυνος για όλο τον ερωτικά μάχιμο πληθυσμό, όλους τους άντρες, τις γυναίκες, τους πάντες,. Αυτό πάλι δεν φάνηκε τόσο πολύ να πιάνει, γιατί πόσους ξέρει ο καθένας που να είναι οροθετικοί; Κανέναν, γιατί βέβαια κρύβονται κιόλας, αλλά είναι ελάχιστες περιπτώσεις.
Στο βιβλίο σας, «Πώς νίκησα το AIDS», αναφέρεστε σε μυθοπλασίες, στις οποίες στηρίζεται, αλλά και τις οποίες καλλιεργεί, η επίσημη πληροφόρηση για τον ιό. Ποιες ακριβώς θεωρείτε ότι είναι αυτές;
Έχει χειροτερέψει πολύ το γενικό κλίμα εξ' αιτίας μίας μυθοπλασίας γύρω από το AIDS, η οποία δεν είναι τυχαία, είναι εσκεμμένη. Eίναι μία σειρά από ψέματα. Μόλις τα αντιληφθείς, αισθάνεσαι περδίκι. Το τελευταίο ψέμα- και το πιο χοντρό από όλα- ήταν για την περίφημη πανδημία του AIDS. Δεν είναι καθόλου πανδημία άλλα πράγματα λένε τα επίσημα στοιχεία και άλλα διαδίδονται από τα μέσα, από τα Υπουργεία, από τους Οργανισμούς, από τα Πανεπιστήμια. Άλλα λένε τα ίδια τα στοιχεία και άλλα αφήνουν να εννοηθούν για να συντηρούν τον τρόμο, τον πανικό, στους υγιείς και στους οροθετικούς- οι οροθετικοί στο κάτω κάτω της γραφής περιμέναμε ότι θα πεθάνουμε σύντομα, οι υγιείς είναι αυτοί που έχουν αλλάξει τρόπο ζωής χωρίς λόγο. Σας αναφέρω τα στοιχεία για την Ελλάδα, τα επίσημα στοιχεία, του ΚΕΕΛ: το 2005 είχαμε 7718 άτομα σε όλη την Ελλάδα και αυτά είναι ο ίδιος αριθμός από το 1999. Αυτό δεν δείχνει πανδημία, νομίζω. Είναι ένας ελάχιστος αριθμός, οι οποίοι υποφέρουν όχι τόσο από βιολογικούς παράγοντες ή από τα χάπια, τα οποία μπορούν να σε στείλουν στον θάνατο, αλλά αυτό και πάλι δεν είναι τόσο φοβερό, το να πεθάνεις, μπορεί να πεθάνει ο οποιοσδήποτε. Είσαι μια χαρά, αλλά ζεις μέσα στο ψέμα, γιατί όλοι σε φοβούνται. Είσαι ανώνυμος, σου συστήνουν να είσαι ανώνυμος. Για να κρύψεις τι; Ότι αρρώστησες; Το δε τεστ είναι άλλο σημείο που χρειάζεται να εξακριβωθεί. Έχει καταγγελθεί ότι έχει λάθος αποτελέσματα κατά 50%. Η πανδημία στην Αφρική είναι άλλο ψέμα. Έχει καταγγελθεί ότι κατά 90% το τεστ βγάζει για AIDS τα αποτελέσματα της ελονοσίας. Και δίνουν τα φάρμακα του AIDS σε ανθρώπους που δεν χρειάζονται αυτά τα φάρμακα.
Ποια θεωρείτε ότι είναι η μεγαλύτερη- η σημαντικότερη- μυθοπλασία όσον αφορά στον ιό αυτό καθαυτό;
Αυτό που διαπίστωσα, γιατί βρέθηκα στην ανάγκη να το διαπιστώσω, όταν μετά από είκοσι χρόνια μου είπαν ότι μπορεί να μην πάθω τίποτα πια, γιατί αφού τα κατάφερα και γλίτωσα από τα χάπια τα προηγούμενα που σε έστελναν κατευθείαν στον θάνατο, ήταν ότι πια με τα καινούρια φάρμακα μπορώ να ζήσω πολύ ακόμα.. Και είπα «ωραία! Ας βρω έναν άντρα οροθετικό να κάνουμε παρέα, να ανταλλάξουμε απόψεις». Ήξερα ότι δεν είχα συναντήσει κανέναν όλα αυτά τα χρόνια. Κανείς από τους δικούς μου φίλους τον καιρό που δεν ήξερα ότι είμαι οροθετική δεν μολύνθηκε. Δεν μεταδίδεται ο ιός από γυναίκα σε άντρα. Αυτό από μόνο του καταλαβαίνετε τι θα πει σαν ψέμα; Και λέω εγώ στην ιστοσελίδα μου: «αν υπάρχει άντρας ετεροφυλόφιλος οροθετικός, μη ναρκομανής- γιατί είναι ή με αίμα ή με σπέρμα που μπορεί να μολυνθείς- να μου γράψει, ανώνυμα φυσικά, ανώνυμοι είμαστε όλοι έτσι κι αλλιώς , να μου γράψει και υπόσχομαι να του κάνω βιβλίο». Δεν μου απάντησε κανείς. Και δεν μου απάντησε ούτε επίσημος φορέας, ούτε πανεπιστήμιο, ούτε γιατρός. Κατήγγειλα γιατρούς και δεν μίλησαν, ούτε καν ζήτησαν συγγνώμη.
Θεωρείτε ότι σήμερα υπάρχει κοινωνικός φόβος απέναντι σε άτομα που νοσούν από τον ιό, ίσως και αποκλεισμός αυτών των ατόμων;
Πώς δεν υπάρχει; Έχει αλλάξει η συμπεριφορά, τρομοκρατία συνειδήσεων είναι αυτό το πράγμα. Αλλάζουν οι αποφάσεις μας, αποφάσεις ζωής αλλάζουν, άλλα πράγματα κάνουμε αντί για άλλα, γιατί φοβόμαστε μήπως η επόμενη κίνησή μας είναι μοιραία, χωρίς λόγο, για ένα φόβο που δεν είναι συγκεκριμένος, είναι άμορφος. Φοβάσαι τον ίσκιο σου, φοβάσαι τον εαυτό σου, φοβάται ο ένας τον άλλο. Έπεσε η αντιπαλότητα η πολιτική και τώρα έχουμε την τρομοκρατία και το AIDS. Πρέπει να έχουμε ένα φόβο στην κοινωνία.
κα. Παπαγιαννίδου, μία θερμή ευχαριστία.
Και εγώ σας ευχαριστώ. Θα ήθελα, επίσης, να στείλω ένα μήνυμα μέσω του σταθμού σας : «εάν υπάρχει άντρας ετεροφυλόφιλος οροθετικός να μου στείλει μήνυμα, ανώνυμο μήνυμα, στην ιστοσελίδα μου, στο e-mail [email protected] και να μου πει «ναι, εγώ! Βρέθηκα οροθετικός και μολύνθηκα από γυναίκα, ούτε από σύριγγα ούτε νοσοκομειακή επέμβαση».
Αγγελος Ανδρέου - Κέλλυ Κική

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΛΙΝΤΟΝ ΓΙΑ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ

Clinton launches child HIV drugs
Ανάμεσα στους διάσημους που συμμετέχουν την προσπάθεια αντιμετώπισης του ιού HIV είναι και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον. Στην προσπάθειά του αυτή ίδρυσε οργάνωση C.H.A.I. [CLINTON HIV AIDS INITIATIVE] με σκοπό να παρέχει ιατρική περίθαλψη σε παιδιά φτωχότερων χωρών μολυσμένα από τον ιό. Στο πλαίσιο δράσης της οργάνωσης C.H.A.I. περιλαμβάνεται η περιοδεία του ίδιου του κ. Κλίντον σε πολλές χώρες του κόσμου και η υπογραφή συμφωνιών για την παροχή φροντίδας σε παιδιά.
Για το σκοπό αυτό, ο Μπιλ Κλίντον βρέθηκε την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου στην πρωτεύουσα της Ινδίας για να ανακοινώσει την υπογραφή συμφωνίας με μεγάλες ινδικές φαρμακοβιομηχανίες. Δύο ινδικές εταιρείες, συμφώνησαν να υποστηρίξουν 19 φάρμακα κατά του ιού και το κόστος τους να μειωθεί κατά 45%.
Τα φτηνά αυτά φάρμακα, θα είναι διαθέσιμα σε 62 χώρες της Αφρικής, Ασίας, Λατινικής Αμερικής και Καραϊβικής. Ένα από τα φάρμακα κατασκευασμένο από τις κορυφαίες ινδικές φαρμακευτικές εταιρείες, CIPLA και RANBAXY,περιγράφεται ως ένα «νέο φιλικό για τα παιδιά προϊόν» και θα κοστίζει 60 δολάρια το χρόνο για κάθε παιδί.
Το διεθνές συγκρότημα αγοράς φαρμάκων, Unitaid, (Γαλλία Βραζιλία, Χιλή, Νορβηγία, Ηνωμένο Βασίλειο), στηρίζει οικονομικά το πρόγραμμα με το ποσό των 35 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με την C.H.A.I.
«Έχουμε μείνει αρκετά πίσω»
«Παρ όλο που έχει σημειωθεί πρόοδος στην ανάπτυξη της θεραπείας για το aids/hiv στους ενήλικες ,υστερούμε στην θεραπεία για τα παιδιά. Μόνο ένα στα δέκα παιδιά που χρειάζεται θεραπεία την δέχεται» είπε ο κύριος Κλίντον στην ομιλία του στο Νέο Δελχί. Το πρόγραμμα, που προωθεί C.H.A.I. στοχεύει να αυξήσει τον αριθμό των παιδιών που θεραπεύονται στην Ινδία από 2.000 τον Σεπτέμβριο σε 10.000 μέχρι το τέλος Μαρτίου, καθιστώντας διαθέσιμη την παιδιατρική φροντίδα σε όλα τα κέντρα θεραπείας για ενήλικες
Περισσότερο από 5 εκατομμύρια Ινδοί είναι μολυσμένοι από HIV και τα Ηνωμένα έθνη υποστηρίζουν πως η Ινδία έχει περισσότερους ανθρώπους με τον ιό από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο.
Η οργάνωση C.H.A.I. ιδρύθηκε το 2002 κι έχει βοηθήσει μέχρι σήμερα 415.000 ανθρώπους που έχουν AIDS/HIV σε όλο τον κόσμο.
Ετεοκλής Νικολάου
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η αλήθεια για το Tamiflu 28/11/2006
Η φαρμακοβιομηχανία Roche Holding AG ανακοίνωσε πως δεν υπάρχουν νέες αποδείξεις ότι αυξάνεται η αντίσταση των ιών στο φάρμακο Tamiflu για την αντιμετώπιση της γρίπης των πτηνών στον άνθρωπο.
«Τους τελευταίους μήνες υπάρχουν λανθασμένες πληροφορίες ότι αυξάνεται η αντίσταση στο φάρμακο Tamiflu. Η Roche και ανεξάρτητοι ειδικοί παρακολουθούν στενά το θέμα αυτό και κατέληξαν στο ότι δεν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις πως συμβαίνει κάτι τέτοιο», επισήμανε ο Ντέιβιντ Ρέντι, επικεφαλής του τμήματος της φαρμακοβιομηχανίας που ασχολείται με την αντιμετώπιση της πανδημίας της γρίπης.
Η ελβετική φαρμακοβιομηχανία επισήμανε πως οι κυβερνήσεις μπορεί να είναι σίγουρες πως το Tamiflu παραμένει ένα σημαντικό φάρμακο, όπως συστήνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, για την αντιμετώπιση ενδεχόμενης πανδημίας γρίπης.
Την Τρίτη πέθανε μιά 35χρονη Ινδονήσια που είχε προσβληθεί από τη νόσο των πουλερικών,ανεβάζοντας σε 57 τον αριθμό των θυμάτων της θανατηφόρου ασθένειας στη χώρα, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας στην Τζακάρτα.

*********************************************************

Ακόμα, ενδιαφέρον άρθρο (από την δικτυακή τοποθεσία της ίδιας δημοσιογράφου:

http://www.hivwave.gr/pages/aidsday06.html

Υπάρχουν και άλλες ενδιαφέρουσες σελίδες, και ξενόγλωσσα βιβλία και υπογραφές γιατρών που ζητούν επανεξέταση του θέματος.

Ας μη κρίνουμε βιαστικά. Υπάρχει βάση στην αμφισβήτηση του AIDS.
Νόμοι: γραμμένα λόγια, που δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους ιστούς της αράχνης. Θα πιάσουν μόνο τους μικρούς και τους ανίσχυρους ενώ οι πλούσιοι και οι δυνατοί θα τα κομματιάσουν.

Ανάχαρσις
Άβαταρ μέλους
erinya
Casual Poster
 
Δημοσ.: 712
Εγγραφη: Δεκέμβριος 8th, 2006, 7:01 pm
Το μέλος erinya, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Δημοσίευσηαπό Hellegennes » Δεκέμβριος 28th, 2006, 12:13 am

Το θέμα είναι ότι τις αμφισβητήσεις τις κάνουν οι όποιοι να 'ναι, ενώ ο ιός υπάρχει και δεν διαφωνεί καθόλου η επιστημονική κοινότητα και ξέρουμε και τι αποτελέσματα έχει.
Είμαι ένας φτωχός και πάμφτωχος καομπόγιας.
Άβαταρ μέλους
Hellegennes
Extreme poster
 
Δημοσ.: 58605
Εγγραφη: Αύγουστος 23rd, 2006, 12:56 pm
Τοποθεσια: Θεσσαλονίκη
Το μέλος Hellegennes, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » Δεκέμβριος 28th, 2006, 12:23 am

Πάντως δεν μου ακούγεται καθόλου παράξενο το "σενάριο" οτι οι φαρμακοβιομηχανίες εκμεταλεύονται παθήσεις όπως ο καρκίνος ή η κατάθλιψη για να πλουτίζουν. (Μαζί και οι γιατροί-ερευνητές βεβαίως).
Κάποτε συζητούσα με μία φίλη μου γιατρό -ειδικευμένη στον καρκίνο- και μου έλεγε οτι ο καρκίνος είναι η πιο κερδοφόρος αρρώστια και οτι κανέναν δεν συμφέρει να θεραπεύεται. Έλεγε οτι ο καρκίνος θα μπορούσε κάλλιστα να έχει θεραπεία στις μέρες μας.
Δεύτερο παράδειγμα τα περίφημα αντικαταθλιπτικά "φάρμακα" τα οποία είναι δεδομένο οτι άπαξ και τα πάρεις μια φορά δεν πρόκειται να γλιτώσεις σχεδόν ποτέ απο την "λούμπα" της κατάθλιψης. Είναι φτιαγμένα ΟΛΑ έτσι ούτως ώστε μόλις τα σταματήσεις να προκαλείται τρις-χειρότερη κατάθλιψη κι έτσι να είσαι υποχρεωμενος να τα παίρνεις αν όχι σε όλη την ζωή σου τουλάχιστον για πολλά χρόνια. (Ψάξτε στο διαδίκτυο να βρείτε ολόκληρες διαδικτυακές κοινότητες και φόρουμς ανθρώπων που περιγράφουν τις τραγικές εμπειρίες του με αυτα, και δίνουν συμβουλές προσπαθώντας να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους να "απεξαρτηθούν").
Δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση λοιπόν αν ίσχυε το ίδιο και με το AIDS καθώς και με τα φάρμακα τα οποία υποτίθεται οτι το θεραπεύουν.
Δεν είμαι ούτε ειδικός ούτε κάνω τον παντογνώστη, αλλα η επιστημονική βρωμιά και υπάρχει και είμαστε όλοι απροστάτευτοι απέναντί της.
Και δυστυχώς ΔΕΝ υπάρχει επιστημονικό ήθος στις μέρες μας! Αυτό όλοι το ξέρουμε!
Τελευταία επεξεργασία απο BaKXOS_Lysios την Δεκέμβριος 28th, 2006, 12:24 am, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
Η τέχνη είναι ένα ψέμα που μας βοηθάει να δούμε την αλήθεια.
Π. Πικάσο
Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Maniac poster
 
Δημοσ.: 11262
Εγγραφη: Μάιος 7th, 2006, 3:29 pm
Το μέλος BaKXOS_Lysios, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραπάνω δημοσίευσης, των απόψεων/θέσεων που εκφράζονται μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται. Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του phorum.gr στο email: admin(@)phorum.gr

Επόμενη

Επιστροφή στην Ιατρική και θέματα υγείας

Μετάβαση στην αρχή της σελίδας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες